28 Απριλίου 2013

Στα Τρίκαλα τα …600 δις δολλαρια της υπόθεσης «Αρτέμης Σώρρας»Στα Τρίκαλα τα …600 δις ευρώ της υπόθεσης «Αρτέμης Σώρρας»

Μια έκπληξη περίμενε όσους περνούσαν σήμερα από την κεντρική πλατεία των 

Τρικάλων, καθώς υπήρχε μια ασυνήθιστη εικόνα.

ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΠΟΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ
Αυτό το ποτό ΘΑΥΜΑ κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό.

Υπάρχει μια προσωπικότητα, ο κ. Seto, που ορκίζεται γι αυτό. Θέλει να το δημοσιοποιήσει για να επιστήσει την προσοχή των ανθρώπων που έχουν καρκίνο. Αυτό είναι ένα ποτό που μπορεί να σας  
προστατεύσει απο τα μολυσμένα κύτταρα που σχηματίζονται στο σώμα σας, ή να περιορίσει την ανάπτυξη τους! Ο κ. Seto είχε καρκίνο του πνεύμονα. 
Του σύστησε να πίνει αυτό το ποτό ένας διάσημος βοτανολόγος από την Κίνα. Επαιρνε αυτό το ποτό επιμελώς για 3 μήνες, τώρα η υγεία του έχει αποκατασταθεί, και ο ίδιος είναι έτοιμος να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής. Χάρη σε αυτό το ποτό! Δεν βλάπτει σε τίποτα να δοκιμάσετε. 

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 500 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥΣ


Ένα ζευγάρι απο το Κόλετζ Παρκ διαμαρτύρεται ότι ο λαχανόκηπος στην αυλή τους βρίσκεται στην "πυρά".
Η έναρξη διαμαρτυρίας για το νόμο από το ζεύγος Helvenstons στο Ορλάντο, θα αντιμετωπίσει πρόστιμα

Kαπνίζετε; Τουλάχιστον αποτοξινωθείτε!

Kαπνίζετε; Τουλάχιστον αποτοξινωθείτε!

Ρόφημα με κανέλα, μέλι και λεμόνι για απώλεια βάρους!


Ρόφημα με κανέλα, μέλι και λεμόνι για απώλεια βάρους!

H τρόικα απειλεί 110.000 σπίτια με κατάσχεση


H τρόικα απειλεί 110.000 σπίτια με κατάσχεση


proti katoikia plistiriamosΓια άρση της προστασίας των ιδιοκτητών που δεν πληρώνουν τις οφειλές τους στις τράπεζες πιέζει η τρόικα, κάτι που σημαίνει ότι από τις αρχές του 2014, 110.000 ελληνικά νοικοκυριά κινδυνεύουν από το ξεπάγωμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, αναφέρει το «Πρώτο Θέμα».

Δεν αναγνωρίζει ασυλία σε τραπεζίτες και πολιτικούς ο Πεπόνης!Δεν αναγνωρίζει ασυλία σε τραπεζίτες και πολιτικούς ο Πεπόνης!

Αποκάλυψη βόμβα Ιγνατίου: Η Τουρκία ζητά από τις ΗΠΑ να «κλείσει» τώρα το Κυπριακό βάσει του σχεδίου Ανάν Πηγή: Αποκάλυψη βόμβα Ιγνατίου: Η Τουρκία ζητά από τις ΗΠΑ να «κλείσει» τώρα το Κυπριακό βάσει του σχεδίου ΑνάνΑποκάλυψη βόμβα Ιγνατίου: Η Τουρκία ζητά από τις ΗΠΑ να «κλείσει» τώρα το Κυπριακό βάσει του σχεδίου Ανάν

Αποκάλυψη βόμβα Ιγνατίου: Η Τουρκία ζητά από τις ΗΠΑ να «κλείσει» τώρα το Κυπριακό βάσει του σχεδίου Ανάν

ΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΑΥΡA ΔΟΛΑΡΙA ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ;Ελεύθεροι Κύπριοι Ακομμάτιστοι Πολίτες - Fearsome Warriors ΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΑΥΡA ΔΟΛΑΡΙA ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ; :

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ


Προστατευμένο Περιεχόμενο

Η ιστορία του ΑΠΟΕΛ

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ


ΕΚΤΑΚΤΟ - ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ALVAREZ & MARSAL: Αποκαλύπτουμε την μυστική έκθεση που στέλνει φυλακή τραπεζίτες και πολιτικούς σε Ελλάδα και ΚύπροALVAREZ & MARSAL: Αποκαλύπτουμε την μυστική έκθεση που στέλνει φυλακή τραπεζίτες και πολιτικούς σε Ελλάδα και Κύπρο

ΕΤΣΙ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ: Διαβάστε ολόκληρη την έκθεση, με ΟΛΑ τα ονόματα.

Στοιχεία – κόλαφος για ομόλογα και CDS.

10 Δεκεμβρίου 2009 η ΤΚ είχε πουλήσει όλα τα Ελληνικά ομόλογα. 11 Δεκέμβριου με “μυστική εντολή” άρχισαν να φορτώνουν με Ελληνικά ομόλογα! Τι ειρωνία; Την ημέρα που έκλεβαν την σορό του Τάσσου Παπαδόπουλου! (Μια μακάβρια ιστορία απασχολεί από το πρωί την Κύπρο.)

Α&Μ: Καταστροφική η αγορά των ομολόγων, δεν αγόρασαν CDS για να καλυφθούν! Κρύβουν την έκθεση για να μην ασκήσουν διώξεις σε αυτούς που αγόρασαν Ελληνικά ομόλογα απο τους Γερμανούς και πούλησαν τα CDS σε Ελλάδα και Κύπρο! Χορός της μίζας πάνω στα αποκαΐδια του Ελληνισμού!

Από τον Πόρτα – Πόρτα

Η ερώτηση είναι μια.

Μόνοι αποφάσισαν να αγοράσουν Ελληνικά Ομόλογα ή πιέστηκαν;

Πόσοι πήραν Μίζες;

Ποιοι πλήρωσαν Μίζες;

Προβοπουλε,  εχεις κανει καμια επιστολή, που να προτρεπεις σε αγορες Ελληνικών Ομολόγων απο Τράπεζες Κύπρου ενω ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ;

ΠΠ