10 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ "ΟΜΙΛΟ"...ΤΟΥ ΤΟΝΙ ΜΠΛΕΡ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΡΙΖΑ!!!!! (συμπληρωμένο με ένα "μπράβο" για όλους)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 10:20 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣ http://www.onradio.gr/player.php?id=309 ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ http://www.artfmradio.com/


Γιάννης Καλογερόπουλος - ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ !!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ << ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ>>Γιάννης Καλογερόπουλος
ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ !!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ !! ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΧΕΙ [ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΝΤΑΚΙΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΤΑ.... ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΑΛΙΑΣΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΩ .. ΜΑΖΕΨΤΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ..... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΑΣ ] ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ 5 ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ !!!!!!!!!
Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΧΡΙΣΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ !!!!!!! ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ !!!!
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ....... ΕΓΩ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΧΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΧΥΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!!!!!!
ΕΜΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΥΕΙ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ !!!!
ΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ....... ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΜΕ .... ΣΕΒΑΣΜΟ .... ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!!.... ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΧΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ..........


ΤΣΙΜΕΝΙΤΗΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΑ XHMIKA NΕΦΗ "ΣΥΝΝΕΦΑ"!! ΔΕΙΤΕ!!

ΟΣΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ,ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!

Στέφανος Βαβούρας24 Ιανουαρίου στις 10:59 μ.μ.               ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ (ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ END) ΕΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δημήτρης Καζάκης: πολλά λέει, αλλά λίγα καταλαβαίνει

Ei-End Μνημοσυνη ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 8/11/2013 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ & ΕΙ-Ε.Ν.D.

Φωτογραφία του χρήστη Ei-End Μνημοσυνη.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ 
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 8/11/2013 
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 
& ΕΙ-Ε.Ν.D.

Βουλευτής υποβάλλει ερώτηση για την Ε.Ν.D.

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ - Δημήτρης Καζάκης: πολλά λέει, αλλά λίγα καταλαβαίνει

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Εργαλεία διά την ανέλιξιν της ελληνικής μας συνειδητότητος


Από την εκπομπήν 'ArtFM', την Παρασκευήν 8 Νοεμβρίου 2013
 Γεωργαντζάς.jpg
Τοις εγρηγορόσιν ένα και κοινόν κόσμον είναι, των δε κοιμωμένων έκαστος εις ίδιον αποστρέφεσθαι
(Για τους ξύπνιους υπάρχει εις και ο ίδιος κόσμος, ενώ οι κοιμισμένοι στρέφονται ο καθείς εις ένα δικόν του)
Ηράκλειτος (Β 89)

Εξακολουθούν να παραμένουν εις το προσκήνιον, τα θέματα της αφυπνίσεως της ελληνικής μας συν·ειδήσεως και συν·ειδητότητος, όπως δυστυχώς και εκείνον της ευαισθητοποιήσεώς μας, εις την καθεστωτικήν προπαγάνδαν, την οποίαν βιώνουμε καθημερινώς, μέσω των καθεστωτικών ΜΜΕ. Είναι όμως ένα συγκεκριμένον τμήμα της ελληνικής μας παιδείας, το οποίον μας παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία, προς αντιμετώπισιν τούτων των προβλημάτων.

ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΒΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ EI END!