17 Ιουνίου 2009

Ετοιμαστείτε για εσωτερικό πόλεμο!Οι εχθροί πλέον είναι εντός των τειχών!

Που πάμε,ρε!
Ταυτόχρονα ο Αλαβάνος παραιτείται,είτε μόνος του,είτε εκτελώντας εντολές!
Και εκείνο το ανεκδιήγητο ανθρωπάκι,που δηλώνει εκπρόσωπος του...ΣΥΡΙΖΑ,των αντιεξουσιαστών και των λαθρομεταναστών!Αυτό το ανθρωπίδιο που κάνει "κουμάντο" στους "λαθρομετανάστες" του Εφετείου!Που ακούστηκε σε "πολιτισμένη" χώρα,ένα κτίριο που ανήκει στο ελληνικό κράτος,να έχει καταληφθεί από..."λαθρομετανάστες" και ο Νομάρχης να ζητά την άδεια του ανθρωπαρίου,για να μην τον πάρουν με τις πέτρες οι..."καταληψίες"!
Αυτά που γράφουμε,για την πλήρη ανυπαρξία του ελληνικού κράτους!
Έχει πλέον καταληφθεί εκ των έσω!
Ένα κατάπτυστο σκουλίκι,αυτή η "μισοριξιά",να είναι υπεράνω των Νόμων του υποτιθέμενου ελληνικού κράτους!
Αλήθεια,οι πέτρες που φάνηκαν στο βίντεο του Χαρδαβέλα,να είναι μαζεμένες πάνω στα περβάζια του κτιρίου του Εφετείου,τι ρόλο παίζουν;Μήπως χρησιμεύουν ως τροφή για τους πεινασμένους;Μήπως,για ξεδίψασμα;Ή,μήπως είναι εκεί για τη μεγάλη επίθεση που προετοιμάζεται;

Θέμα η δημιουργία προβοκάτσιας με θύματα μουσουλμάνους
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/06/blog-post_774.html
Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Σύσκεψη Αναρχικών Πράκτορων της ΕΥΠ, με σύνδεσμο της Ισραηλινής Mossad, και ανδρών του παραστρατιωτικού σκέλους του ΟΥΤΣΕΚΑ αυτή την ώρα στο χώρο του Μετσοβίου Πολυτεχνείου.Συσκέψεις επί συσκέψεων αυτή την Ώρα "Αναρχικών" μασόνων πρακτόρων της ΕΥΠ Με σύνδεσμο των μυστικών Ισραηλινών υπηρεσιων.Θέμα η δημιουργία προβοκάτσιας με θύματα μουσουλμάνους, στην περίπτωση που οι αστυνομικές δυνάμεις κάνουν επέμβαση στον χώρο του Εφετείου που έχουν καταλάβει οι Λαθρομετανάστες, και η δημιουργία εξεγέρσεως μεγάλου μέρους των μουσουλμάνων σε όλο το λεκανοπέδιο μετά από "τυχαία" δολοφονία λαθρομετανάστη από αστυνομικό.Μέχρι στιγμής έχει συζητηθεί η εγκατάσταση ενός μικρού αριθμού μιας μικτής ομάδας πρακτόρων από Από το Κλιμάκιο της Κατεχάκη και της Μοσάντ και ανδρων του Αλβανικου ΟΥΤΣΕΚΑ στο Κτίριο του Εφετείου, και η μεταφορά μεγάλου αριθμού όπλων από διάφορες μυστικές κρύπτες των Αλβανών ανταρτών δια τον αρχικό εξοπλισμό της πρώτης ομάδας κρούσης εντός του κτηριου.Στην σύσκεψη περνούν μέρος, εκπρόσωποι των οικολόγων πρασίνων, του Σύριζα και ομάδα συντονισμού του indymedia.
Αναρτήθηκε από ΕΛΛΗΝ VS CHAOS

Το κύκνειο άσμα...

Χαριστική βολή στο "δόξα πατρί" της δύσμοιρης Ελλάδας που έχει καταντήσει ρακένδυτη δούλα,από τους ανίκανους ανύπαρκτους κυβερνώντες,οι οποίοι ως υποχείρια των μεγάλων αφεντικών τους,δεν έχουν τη δύναμη έστω και τώρα να παραιτηθούν.Και δεν μπορούν να παραιτηθούν γιατί έχουν υπογράψει συμβόλαια εκτέλεσης των εντολών που έχουν πάρει.
Αποκαλύπτεται η εσκεμμένη διάλυση της Αστυνομίας.
Αποκαλύπτεται η σχεδιασμένη διάλυση του Λιμενικού Σώματος.
Αποκαλύπτεται η βάσει προγράμματος διάλυση του Πυροσβεστικού Σώματος.
Αποκαλύπτεται η διατεταγμένη συρρίκνωση και εξαφάνιση του Ελληνικού Στρατού.
Δουλέμποροι,ναρκέμποροι,κλέφτες,προδότες,δοσίλογοι,συμμέτοχοι σκανδάλων που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα,ρασοφόροι μπίζνεσμαν,γενικά κάθε καρυδιάς καρύδι,έχουν πλέον αποσαθρώσει τόσο πολύ το ήδη σάπιο κουφάρι της Ελλάδας,που έχουν φτάσει στο σημείο να κυβερνούν έχοντας για πιόνια τους,τους "κυβερνώντες"!
Δυστυχώς,αυτά που γίνονται βάσει σχεδίων,είναι ελάχιστα μπροστά σε αυτά που έπονται!
Εμφανίστηκαν και προωθούνται,ως "εθνοσωτήρες",κάποιοι τύπου Καρατζαφέρη και Τρεμόπουλου!Δούρειοι ίπποι του ίδιου συστήματος,τους οποίους οι Έλληνες αποχαυνωμένοι και ζαλισμένοι,κατευθυνόμενοι ως πρόβατα προς σφαγήν,θα αφιονιστούν ούτως ώστε να ακολουθήσουν τους νέους σφαγείς τους!
Το κύκνειο άσμα ενός προμελετημένου θανάτου...

Η ανθέλλην,μισέλλην,βρυκόλαξ...Φρειδερίκη(Φρίκη).

Αυτά παθαίνει η Ελλάδα,όταν αφήνεται βορά στους βρυκόλακες.
Όταν υπάρχουν κορόϊδα που τρέχουν δουλοπρεπείς να γλύψουν τους Γλυξ-μπουργκ!
Σχέδιο Γλυξμπουργκ: Η ελλάδα ορμητήριο για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/
Διαβάστε και φρίξτε με την παράνοια και τον μισελληνισμό της ξενόφερτης βασιλικής οικογένειας των Γλυξμπουργκ έχοντας τον ουσιαστικό εκπρόσωπο τους τότε τη Φρειδερίκη, να επεμβαίνει στην πολιτική της ελλάδος, πίσω από τις πλάτες της κυβέρνησης, πίσω από τις πλάτες του ελληνισμού, και να ζητά με μανία από τον στρατηγό Μάρσαλ -σε εμπιστευτική επιστολή- να ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος από την Eλλάδα(!), έτσι ώστε η Eλλάδα να καταστεί πυρηνικό παρανάλωμα του πυρός μετά από τη σαρωτική αντεπίθεση της Ρωσίας ή/και της Κίνας. Υπενθυμίζουμε ότι τότε οι ΗΠΑ μπορεί να είχαν μεγαλύτερο οπλοστάσιο πυρηνικών όπλων (μικρής και μεσαίας ισχύος) αλλά οι ΕΣΣΔ και Κίνα διέθεταν άρτια εξοπλισμένο, ετοιμοπόλεμο και υπεράριθμο τακτικό στρατό με άρματα μάχης ταχείας επελάσεως, ενώ είχαν δοκιμάσει με επιτυχία το πρώτο τους πυρηνικό όπλο ήδη από το 1949.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Η ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, κατά την έκφραση του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Ντην Ράσκ « έσπρωχνε τις Ην. Πολιτείες και μαζί την Ελλάδα σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και μάλιστα ήταν πολύ ικανοποιημένη γι’ αυτό». Και ανεύθυνα, χωρίς συναίσθηση του ολοκαυτώματος που περίμενε την Ελλάδα, με μοναδικό ενδιαφέρον να διασώσει το θρόνο και το καθεστώς της, «πρόσφερε» το ελληνικό έδαφος ως χώρο εξαπολύσεως αυτού του πολέμου.Σε πλήρη άγνοια της ελληνικής κυβερνήσεως, χρησιμοποιώντας «ειδικό Αμερικανό διαγγελέα» που προμήθευσε η CIA, η Φρειδερίκη επανειλημμένα έστειλε εμπιστευτικά μηνύματα στην Ουάσιγκτον, εξωθέντας την αμερικανική κυβέρνηση να «είναι σκληρή στη Ρωσία» και ν’ αρχίσει «αμέσως» τις επιθέσεις εναντίον της Σοβιετικής Ενώσεως από το ελληνικό έδαφος.Τόση ήταν η φορτικότητα και η εξαλλοσύνη της «φιλοπόλεμης βασίλισσας» όπως την αποκαλούσαν επίσημοι Αμερικανοί,...
συνέχεια

Πυκνώνουν σύννεφα κατακαλόκαιρο;

Είναι μία άποψη...
makelio: Μασόνοι και Σιωνιστές ετοιμάζονται να διαλύσουν την Ελλάδα! Έλληνες πάρτε την υπόθεση στα ''χέρια σας". Φωτιά και τσεκούρι ! Με κλωτσιές ....
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/
Ο Παυλόπουλος ως όργανο της Αγγλικής Μασονιας, έχει πάρει εντολές ως ανθελλην να μην πειράξει τους Αφγανούς, του Πακιστανούς, τους Αραβες, και γενικά, κάθε μουσουλμάνο λαθρομετανάστη, και ο λόγος είναι προφανής.Έχουν αποφασίσει τα εν Ελλάδι φερεφωνα της μασονιας που ανήκουν στο κοινό της Σιών, να προκαλέσουν αιματηρή εξέγερση "αγανακτισμένων μουσουλμάνων" με την συμμετοχή 100.000 η και 200.000 φανατικών κύριος αφγανων και πακιστανών ιρακινών και κούρδων με πολλά θύματα από την πλευρά των Ελλήνων το προσεχές διάστημα στο κέντρο των Αθηνών, αλλά και σε άλλες πόλης της χώρας, και ο λόγος είναι προφανής, ο κρατικός μηχανισμός θα αδυνατεί να επιβάλει την τάξη, και τότε θα μπει σε εφαρμογή το σχέδιο της εξωτερικής βοήθειας δηλαδή της στρατιωτικής Νατοϊκής επέμβασης στην Ελλάδα για αποκατάσταση πολιτικής και κοινωνικής της συνοχής ενός συμμάχου, δηλαδή η Ελλάδα θα περιέλθει σε μια κατάσταση Νατοϊκής κατοχής, κατ επιταγήν του μασονικου σχεδίου διαμελισμού κατά τα πρότυπα της Γιουγκοσλαβίας.Έτσι θα λυθούν τα χέρια του Διεθνούς Σιωνισμο τόσο στο θέμα της Μακεδονίας, αλλά τόσο και στο θέμα των νήσων του Αιγαίου, αφού στην ουσία η οποία κυβέρνηση εθνικής ενωτιτας θα είναι υποχείριο του εκάστοτε νατοϊκού διοικητή της νοτιανατολικής πτέρυγας της "συμμαχίας" http://makelio.blogspot.com/2009/06/blog-post_194.html
Αναρτήθηκε από ΕΛΛΗΝ VS CHAOS

Οίνος ο αντιδιαβητικός και αντικαρκινικός!

Τον αισθανόμαστε με την αφή πιάνοντας το ποτήρι,στέλνουμε την εικόνα του στον εγκέφαλο βλέποντας τον,τον ακούμε συλλαμβάνοντας τις ηχητικές δονήσεις όταν τσουγκρίζουμε τα ποτήρια,οσφραινόμαστε με τη μύτη μας τα αρώματα,τον γευόμαστε όταν τον κρατάμε στο στόμα μας,απολαμβάνοντας το δώρο του Διόνυσου!
Γνώρισα άνθρωπο με διαβήτη,που τού άρεσε να πίνει,ο οποίος αφού ήπιαμε πάνω από 5 κιλά κόκκινο (τρεις στην παρέα!),την άλλη μέρα έκανε εξέταση αίματος και ώ του θαύματος,σε κανονικό επίπεδο το σάκχαρο!Το γλεντήσαμε κι αφού τον ονόμασε "οίνον αντιδιαβητικόν",του δώσαμε και κατάλαβε πίνοντας άλλα 5 κιλά!Από τότε,κάθε φορά που ανέβαινα στας Αθήνας,τον προμήθευα με τις κατάλληλες ποσότητες και τον απολάμβανε μέχρι που έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών και ευτυχής!
Εκτός όμως από τον οίνον τον ερυθρόν(αίθοπα κατά τον Όμηρο,"κρασομυκίνη" κατ'εμάς της παρέας!),που βοηθά τον οργανισμό,μη ξεχνάμε και το απαξιωμένο λόγω μυρωδιάς και καψίματος...σκόρδο!Ένα από τα μεγαλύτερα όπλα κατά της πίεσης,του καρκίνου,ακόμα και της ραδιενέργειας!Συνδυάστε τα με αγνά καθαρά ελληνικά προϊόντα,για να έχετε ευεξία και υγεία!Ευοί ευάν και καλά κρασιά!
Πλάτων Πισατίδης
Ανακαλύφθηκαν τα μυστικά του κόκκινου κρασιού


http://www.iatronet.gr/newsarticle.asp?art_id=8705Οι επιστήμονες ήδη γνώριζαν ότι η κατανάλωση κόκκινου κρασιού σε μέτριες ποσότητες ωφελεί την υγεία. Τώρα αποσαφηνίζουν τις αιτίες.
Νέα έρευνα αποκαλύπτει τα μυστικά όσον αφορά την πρόληψη νόσων, μιας πολυφαινόλης, της ρεσβερατρόλης, ουσίας που βρίσκεται στο κόκκινο κρασί, η οποία φαίνεται πως βελτιώνει την υγεία. Αν και τα οφέλη έχουν εντοπιστεί από χρόνια, οι ερευνητές δεν ήταν σίγουροι πώς δρούσαν στον οργανισμό οι πολυφαινόλες και η ρεσβερατρόλη.
Το εύρος των οφελών είναι σημαντικό-πρόληψη του καρκίνου, προστασία της καρδιάς και του εγκεφάλου από βλάβη, μείωση ασθενειών που σχετίζονται με το γήρας, όπως φλεγμονή, αντιστροφή του διαβήτη και της παχυσαρκίας και άλλα- δήλωσε η Lindsay Brown, του Πανεπιστημίου Queensland στην Αυστραλία η οποία έλαβε μέρος στην έρευνα.
Η Brown δήλωσε ότι οι επιστήμονες αρχίζουν και κατανοούν πώς δρα η ρεσβερατρόλη.Στους πιθανούς μηχανισμούς περιλαμβάνονται:
Υψηλές δόσεις της ουσίας μπορεί ενδεχομένως να εμποδίζουν τον καρκίνο αυξάνοντας τη διαδικασία της απόπτωσης (προγραμματισμένου θανάτου των κυττάρων).
Οι χαμηλές δόσεις βελτιώνουν την καρδιακή υγεία αυξάνοντας την κυτταρική προστασία και μειώνοντας τη βλάβη.
Η ρεσβερατρόλη μπορεί ενδεχομένως να βοηθά στην απομάκρυνση των πολύ ενεργών οξειδωτικών στον οργανισμό και να βελτιώνει την παροχή αίματος στα κύτταρα.
Οι επιστήμονες επίσης μελετάνε πώς απορροφά ο οργανισμός τη ρεσβερατρόλη στην κυκλοφορία του αίματος, καθώς η ουσία είναι σε μεγάλο ποσοστό ανενεργή στο συκώτι και το έντερο.
Το μεγαλύτερο μέρος της ρεσβερατρόλης στο κόκκινο κρασί που καναλώνεται γρήγορα δεν φτάνει στην κυκλοφορία, δήλωσε ο Stephen Taylor, Καθηγητής Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο του Queensland. Η απορρόφηση μέσω του βλεννογόνου του στόματος μπορεί να φθάσει έως 100 φορές στα αγγεία αν η κατανάλωση γίνει με αργό ρυθμό παρά αν κάποιος πιεί γρήγορα το κρασί.
Η έρευνα θα δημοσιευτεί τον Σεπτέμβριο στο περιοδικό Alcoholism: ‘ Clinical & Experimental Research’.

Τα επεισόδια της Τεχεράνης.
Γιατί κατά περίεργο τρόπο,μου θυμίζουν αυτά;:
Αρμενία.Έκτροπα και προσπάθεια διάλυσης!.

και αυτά:
7/12/2008. ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΚΕΒΡΙΑΝΑ.

Μακάρι να είναι μια καθαρόαιμη λαϊκή εξέγερση,αλλά φαίνεται λίγο χλωμό...

Υπάρχουν τα προηγούμενα σχεδόν όλων των εξεγέρσεων,που μετέπειτα αποδείχτηκε ότι ήταν υποκινούμενες από τα σκοτεινά κέντρα...

Η ευχή που κάνουμε είναι,να είναι πράγματι μία μη υποκινούμενη εξέγερση του υποταγμένου στο Ισλάμ,Περσικού λαού!

Μακάρι να καταφέρει αυτός ο λαός να απαγκιστρωθεί(που δεν το βλέπουμε),από το αγκίστρι της Ιουδαϊκής αίρεσης που λέγεται Μωαμεθανισμός και να επιστρέψει στα πάτρια!Έτσι κι αλλιώς στα κρυφά σχεδόν όλοι οι Πέρσες διατηρούν την παλαιά τους θρησκεία!

Η εθνοσωτήρια κίνηση του ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ και η προσφορά γαίας και ύδατος των σημερινών Μηδιζόντων(μείωση θητείας και εξοπλισμών!).

Και η σημερινή κυβέρνηση της Ελλάδος πανηγυρίζει για την...μείωση της στρατιωτικής θητείας!Ως ένα τεράστιο...επίτευγμα,προς "τέρψιν" της ελληνικής νεολαίας!Ταυτοχρόνως επαίρεται για τη μείωση των στρατιωτικών δαπανών!
Ήταν το 481 προ χριστιανικής χρονολόγησης,όταν ο Θεμιστοκλής έπεισε τους Αθηναίους να κατασκευάσουν πολεμικά πλοία.Αλλά ας ιστορήσουμε λίγο το γιατί και να το συγκρίνουμε με την σημερινή κατάντια!
Μετά την εισβολή των Περσών το 490 επί Δαρείου,με την προτροπή του εκδιωχθέντος Ιππίου ο οποίος είχε μηδίσει,και την υπέρλαμπρη νίκη των Αθηναίων και Πλαταιαίων στον Μαραθώνα,ο Δαρείος θέλοντας να ξεκαθαρίσει μια και καλή με τους Έλληνες και την Ελλάδα,άρχισε να συγκεντρώνει στρατό από όλη την Ασία για μια ολοσχερή εξαφάνιση των Ελλήνων!Στο μεταξύ πέθανε και ανέλαβε τη βασιλεία ο Ξέρξης.Αυτός δίσταζε στην αρχή να κάνει την εκστρατεία.Είχε εν τω μεταξύ παντρευτεί την Εβραία Εσθήρ,μέσω δολίων κινήσεων του ξάδελφού της Μαρδοχάϊ,ο οποίος πλέον έλυνε και έδενε μέσα στο παλάτι!
Ο Ηρόδοτος περιγράφει με λεπτομέρειες κάποια "περίεργα" όνειρα που "έβλεπε" ο Ξέρξης,στα οποία ο..."θεός" των Εβραίων τον..."συμβούλευε" να επιτεθεί απαξάπαντος εναντίον της Ελλάδος και μάλιστα τον απειλούσε!(Λεπτομέρειες στον Ηρόδοτο,στο βιβλίο "ΕΣΘΗΡ" της..."θεόπνευστης" Βίβλου των Εβραίων και στον Παπαρρηγόπουλο,αλλά και στα βιβλία του Καλόπουλου).
Μαθαίνοντας όλες αυτές τις προετοιμασίες οι Αθηναίοι διχογνωμούσαν ως προς την μέθοδο άμυνας.Η πόλη των Αθηνών είχε στην κατοχή της τα ορυχεία της Αττικής,τα οποία είτε ενοικίαζε με εφάπαξ χρηματικό ποσό σε ιδιώτες και εταιρείες,είτε έπαιρνε το 1/24 ετησίως επί του ακαθαρίστου παραγόμενου μεταλλεύματος.Αυτό το ποσό μοιραζόταν ισόποσα στους πολίτες κάθε χρόνο.Εκείνη τη χρονιά(το 481),θα έπαιρνε κάθε Αθηναίος πολίτης 10 δραχμές της τότε αξίας.Ο Θεμιστοκλής πρότεινε,αυτά τα χρήματα να μη μοιραστούν,αλλά με αυτά να ναυπηγηθούν πολεμικά πλοία,διαβλέποντας ότι ο κατά θάλασσα αγών ήταν η μόνη ελπιδοφόρα άμυνα!
Αυτή η πρόταση έγινε δεκτή και μετά ένα χρόνο αποδείχτηκε σωτήρια στη Ναυμαχία της ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ,όχι μόνο για την Ελλάδα,αλλά και για όλη την Ευρώπη!Διότι,τότε,ο συρφετός των Ασιατών θα είχε καταλάβει όλη τη σημερινή...πολιτισμένη Ευρώπη.
Συγκρίνετε τι έγινε τότε,και τι θα γίνει σήμερα με τις ηλίθιες αυτές "προσφορές" των ελληνιζόντων κυβερνητών του άμοιρου αυτού τόπου!

Δείτε και τα ονόματα των Ελληνικών Νεών της Ναυμαχίας της Σαλαμίνος!(πατήστε πάνω στον τίτλο για να διαβάσετε τα ονόματα!)
ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ.ΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.Αναφωνούμε ΟΧΙ στη λήθη.Τα ονόματα των τριήρων της εν Σαλαμίνι ναυμαχίας.


Δείτε και πως έχει καταντήσει ο χώρος ταφής των Σαλαμινομάχων,από τους...Μηδίζοντες(πουλημένους προδότες)!
Τα κόκκαλα των Σαλαμινομάχων,ιδιοκτησία κάποιων ιδιωτών!!!!!
-
ΟΥΧΙ… ΑΘΗΝΑΪΖΕΙΝ
http://strategy-geopolitics4.blogspot.com/
Του Λάζαρου Μαύρου
Κατεπειγόντως σπουδαιότερο είναι η Λευκωσία να σπεύσει να… μην αντιγράψει την Αθήνα. Ν’ αποφύγει την πολιτική του «καλού παιδιού» και του «καλού ΝΑΤΟϊκού συμμάχου», την πολιτική του «κατευνασμού», που η δειλία των Αθηνών έστρωσε στην Τουρκία, αφήνοντας, εδώ και χρόνια, ανοικτές κι αφύλακτες Κερκόπορτες στο Αιγαίο, απέναντι στον μόνιμα επιδρομικό και, μακροχρόνια, επιμόνως μεθοδικό, τουρκικό επεκτατισμό. Η τρίαινα της Άγκυρας στοχεύει Κύπρο, Αιγαίο και Θράκη. Με την αυτοπεποίθηση της πολεμικής νίκης - επιτεύγματος που τής προσέφερε στην Κύπρο το ’74 η μέγιστη κατά του Ελληνισμού προδοσία της ανθελληνικής Χούντας, σχεδιάζει έκτοτε μεθοδικά: (α) Την αξιοποίηση της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, ως διαρκούς στρατηγικού προγεφυρώματος.(β) Επιχειρεί να αναδείξει μειονοτικό δήθεν ζήτημα στα Δωδεκάνησα και:(γ) Με την Πολεμική Ισχύ (απειλές χρήσης πολεμικής βίας, διακήρυξη CASUS BELLI, διαρκώς έμπρακτη προβολή αεροπορικής και ναυτικής πολεμικής ισχύος καταστρατήγησης του διεθνούς Δικαίου Θαλάσσης) κατατροπώνει τα κυριαρχικά δικαιώματα και της Ελλάδος και της Κύπρου, στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο. Αμφισβητώντας ΕΝΟΠΛΩΣ, με στόλο, με αεροπορία, με διακηρύξεις αποφασιστικότητας πολιτικής και πολεμικές ασκήσεις, την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) και της Ελλάδας και της Κύπρου.Για τη «νομιμοποίηση» του επεκτατισμού της η Άγκυρα προσκαλεί και λαμβάνει τη συμμαχική συνδρομή. Κυρίως Αγγλο-αμερικανική. Στην τελευταία αεροναυτική άσκηση στο Αιγαίο, στην οποία εύγλωττα έδωσε την ονομασία EGEMON (από το ελληνικό «ηγεμών», τουρκιστί «κυρίαρχος»), συμμετείχε και το βρετανικό πολεμικό ναυτικό. Τώρα, υπό το πρόσχημα και με προπέτασμα την άσκηση «έρευνας και διάσωσης», υπό την επωνυμία «Αετός της Ανατολίας και πεσόντος υπολοχαγού Τζανέρ Γκιονγιελί», με μονάδες των ΗΠΑ, της Βρετανίας, της Ιορδανίας και των… Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, η Τουρκία και το κατοχικό της ψευδοκράτος στην Κύπρο, επιχειρεί ΕΥΘΕΩΣ την επίδειξη έμπρακτης κατάργησης της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας και τη νομιμοποίηση της πειρατικής επιδρομικότητας, που ο τουρκικός στόλος κι η τουρκική πολεμική αεροπορία ασκούν στις νότιες θάλασσες της Κύπρου, προς απαγόρευση και κατάργηση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων στα αναζητούμενα υποθαλάσσια κοιτάσματα πετρελαίου.Μία εκ των 27 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Κύπρος, έχει κατεπείγουσα υποχρέωση να… μην αθηναΐζει. Να εκτοξεύσει ομοβροντία τα διπλωματικά της πυρά προς κάθε προσφερόμενη κι απετελεσματική κατεύθυνση. Να διδάξει και στους εν Αθήναις δειλούς, την προάσπιση του Ελληνισμού. Τώρα! Κατεπειγόντως!

Οι εχθρικές επιθέσεις των..."οικολόγων" στην ελληνική ύπαιθρο με φίδια!Κινδυνεύουν ζωές.

Προτείνουμε σε όσους γνωρίζουν αυτούς τους "οικολόγους",να συγκεντρώσουν όσα φίδια μπορούν και να τα ρίξουν στα γραφεία τους,στα σπίτια τους και στα αυτοκίνητά τους,και αν μπορούν να καταγράψουν τις αντιδράσεις τους ούτως ώστε να αποδειχθεί πόσο οικολόγοι είναι!Διότι εδώ πλέον έχουμε να κάνουμε με εχθρούς!

"Οι οικολόγοι μας γέμισαν... φίδια"
http://anopetra-eleos.blogspot.com/2009/06/blog-post_2879.html
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ"Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του Νοτίου Πηλίου μετά την επιδρομή φιδιών που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στην περιοχή.Πριν περίπου 20 μέρες στην περιοχή εμφανίστηκαν αυτοκίνητα γνωστής οικολογικής οργάνωσης γεμάτες με κλούβες από τα συμπαθή ερπετά τα οποία ως γνωστόν εισάγουν...και απελευθερώνουν σε περιοχές της Ελλάδας κατά καιρούς.Αποτέλεσμα της παρακάτω ενέργειας μεχρι στιγμής είναι μια γυναίκα νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο του Βόλου μετά από δάγκωμα οχιάς αλλά και καθημερινές μαρτυρίες εισβολής φιδιών στα σπίτια.Είναι χαρακτηριστικό πως ένας κάτοικος δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ πως μέσα σε μια μέρα σκότωσε 15 φίδια!!"ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Αναρτήθηκε από troktiko
Αναρτήθηκε από anopetra-eleos.blogspot.com