19 Δεκεμβρίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΙΚΗΤΟΝ ΗΛΙΟΝ.ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΕΣΠΕΡΟΝ. Πρόσκληση Χειμερινού Ηλιοστασίου - Φρυκτωρίες Για Τον Ήλιο.


Αναδημοσίευσις υπενθυμίσεως...!
Το βράδυ της 21ης Δεκέμβρη στις 22.00 ώρες, τα Μέλη της Οργάνωσης Θύρσος, θα ανάψουν την Πυρά και θα Τελέσουν ξεκινώντας τις Φρυκτωρίες για τον Ήλιο.
Όσοι έχετε τη δυνατότητα, βρεθείτε σε ανοιχτούς χώρους, και με όσους Αδελφούς και Αδελφές μπορείτε να βρεθείτε από κοινού Τελέστε τη δική σας Ιεροπραξία ανάβοντας παράλληλα μία Πυρά διευρύνοντας το Μήνυμα! Όσοι δεν δύνανται να πράξουν έτσι, ας ανάψουν κεριά ή φανούς εντός της Οικίας τους και ας τις τοποθετήσουν στο παράθυρό τους ως Σημάδι συμμετοχής!


Φίλες, Φίλοι
Ο Τροχός διένυσε σχεδόν έναν ολόκληρο Κύκλο. Η Νύχτα του Εορτασμού του Χειμερινού Ηλιοστασίου είναι μόλις λίγες ημέρες μπροστά μας.
Οι τρεις πιο σκοτεινές μέρες του έτους για εμάς τους Έλληνες είχαν πάντα μεγάλη σημασία.
Είναι οι μέρες που σύμφωνα με τη Λατρευτική μας Παράδοση, ανοίγει η Πύλη ανάμεσα στους Κόσμους για να επικοινωνήσουν. Οι μέρες που το σύνολο των Θεών μας συναντιούνται στις Αίθουσες του

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ:Η πρώτη νίκη των πολιτών της Πιερίας ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ!


Το Μονομελές Πρωτοδικείο Κατερίνης εξέδωσε πριν λίγο προσωρινή διαταγή περί απαγόρευσης διακοπής της παροχής ηλεκτροδότησης μετά από αίτηση των 8 δικηγόρων της Πρωτοβουλίας πολιτών «Κόντρα στο Ρεύμα».

Την 19.12.2011 το Μονομελές Πρωτοδικείο Κατερίνης εξέδωσε προσωρινή διαταγή περί απαγόρευσης διακοπής της παροχής ηλεκτροδότησης εκ μέρους της Δ.Ε.Η. Α.Ε. σε κατοικία λόγω μη πληρωμής του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτουμένων Δομημένων Επιφανειών ("χαράτσι" της Δ.Ε.Η.). Το αίτημα περί χορήγησης προσωρινής διαταγής..........
υποβλήθηκε με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων από ιδιοκτήτη κατοικίας στην Κατερίνη, άνεργο, με σύζυγο άνεργη και πατέρα επτά (7) ανηλίκων τέκνων, ο οποίος, αν και υπάγεται στις ειδικές ρυθμίσεις περί μειωμένου συντελεστή, αδυνατεί να καταβάλει το "χαράτσι". Κατά τη συζήτηση της προσωρινής διαταγής, κατόπιν προσεπικλήσεως της καθ' ης η αίτηση Δ.Ε.Η. Α.Ε., παραστάθηκε και το Ελληνικό Δημόσιο. Δικάσιμος για τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων ορίσθηκε η 12.01.2012.

Τα ασφαλιστικά μέτρα κατατέθηκαν από την 8μελή νομική ομάδα της Πρωτοβουλίας Πολιτών «Κόντρα στο ρεύμα».

Οι πολίτες, με τις καθημερινές τους δράσεις στον πεζόδρομο της πόλης και μπροστά στο Δημαρχείο, ενημερώνουν και βοηθούν τους συμπολίτες τους που αδυνατούν να καταβάλουν τον απαράδεκτο φόρο.  Εντός της τρέχουσας εβδομάδας θα κατατεθεί και το δεύτερο εξώδικο προς τη ΔΕΗ, στο οποίο συμμετέχουν περισσότεροι από 150 συνδημότες μας. Έτσι, συνολικά, περίπου 300 οικογένειες από την πόλη μας πλήρωσαν μόνο το λογαριασμό της ΔΕΗ και τα δημοτικά τέλη, χωρίς να πληρώσουν το χαράτσι. Οι οικογένειες αυτές με την εξώδικη επιστολή που καταθέτει για λογαριασμό τους η ομάδα νομικών της πρωτοβουλίας, προειδοποιούν τη ΔΕΗ πως δεν δικαιούται να τους κόψει το ρεύμα διότι έχουν εκπληρώσει τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην επιχείρηση.

Μέλη της Πρωτοβουλίας Πολιτών «Κόντρα στο ρεύμα» βρίσκονται καθημερινά 12:00 – 13:00 στην είσοδο του Δημαρχείου και κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 19:00 – 20:00 στον κεντρικό πεζόδρομο, στο ύψος της Κεντρικής Πλατείας και συγκεντρώνουν τους λογαριασμούς των πολιτών που αδυνατούν να πληρώσουν.

Καλούνται όλοι οι πολίτες του Δήμου Κατερίνης να λάβουν μέρος στην επόμενη Λαϊκή Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 18:00 στην μικρή αίθουσα της ΕΚΑΒΗΣ (1ος όροφος).

Ενωμένοι μπορούμε περισσότερα. Κανείς πλέον μόνος του.

Πηγή...

Tο μετέωρο βλέμμα της εξουσίας...‏