22 Ιανουαρίου 2011

Το εβραϊκό λόµπι των ΗΠΑ κάνει... απόβαση στην Ελλάδα!Στην τελική ευθεία το δρομολογημένο σχέδιο ολοκληρωτικής κατάκτησης της ΕΛΛΑΔΑΣ.

Στην τελική ευθεία το δρομολογημένο σχέδιο ολοκληρωτικής κατάκτησης της ΕΛΛΑΔΑΣ.Μετά την,κατόπιν πρωτοβουλίας του Jeffrey George Papandreou ,...Δημιουργία κοινού υπουργικού συμβουλίου Ισραήλ-Ελλάδας!!!,κάτι που πέρασε σχεδόν απαρατήρητο από την αντίληψη των κατοίκων της χώρας που λέγεται...ΕΛΛΑΣ,δεύτερη "πρωτοβουλία" του "πρωθυπουργού" της χώρας,για έλευση πλέον των πραγματικών αφεντικών και συμπατριωτών του.Συμπατριωτών του γιατί εκτός από τη μάνα του,οι ρίζες του είναι εβραϊκές και από τον προπάππο του από την πλευρά της γιαγιάς του...

Το εβραϊκό λόµπι των ΗΠΑ κάνει... απόβαση στην Ελλάδα

Το εβραϊκό λόµπι των ΗΠΑ κάνει... απόβαση στην Ελλάδα «Αν κάποιος µε ρωτούσε σήµερα αν θα επιχειρούσα να προστατεύσω τα συµφέροντα της Τουρκίας στο Κογκρέσο, θα απαντούσα: Με δουλεύεις;». Η δήλωση που έκανε πριν από οκτώ µήνες πρώην υψηλόβαθµο στελέχος της AIPAC - της πιο σηµαντικής φιλοϊσραηλινής οργάνωσης στις ΗΠΑ - είναι ενδεικτική της απογοήτευσης που έχει προκαλέσει στην αµερικανοεβραϊκή κοινότητα η πολιτική της Τουρκίας.
Το «παράθυρο» αυτό, σε συνδυασµό µε το άνοιγµα της κυβέρνησης Παπανδρέου στο Ισραήλ, είναι που φέρνει στις 8 Φεβρουαρίου τους επικεφαλής των 52 σηµαντικότερων αµερικανοεβραϊκών οργανώσεων στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη για συναντήσεις µε τον Πρωθυπουργό και σειρά υπουργών.
Κατόπιν πρόσκλησης του έλληνα Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου, η Διάσκεψη των Προέδρων των Μειζόνων Αμερικανο-εβραϊκών Οργανώσεων θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Η αντιπροσωπεία θα περιλαμβάνει προέδρους και εκτελεστικούς διευθυντές περίπου 50 αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων. Η έλευσή τους σηματοδοτεί, σύμφωνα με διπλωματικές και κυβερνητικές πηγές, άλλη μία ένδειξη της «νέας εποχής» στις ελληνοϊσραηλινές σχέσεις. Η επίσκεψη αυτή λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς έχει τύχει της υποστήριξης του Λευκού Οίκου, του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας αλλά και του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών.
Ποιοι θα έρθουν, ποιους θα δουνΑπό τα πιο γνωστά ονόματα που θα έρθουν στην Αθήνα είναι οι Αλαν Σόλοου και Μάλκολμ Χόενλαϊν, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των Μειζόνων Αμερικανο-εβραϊκών Οργανώσεων, ο Ρόμπερτ Ελμαν, Πρόεδρος της American Jewish Committee, ο Τζέισον Αϊζακσον, διευθυντής του Washington Office of Government and International Affairs κ.ά
Η «Διάσκεψη των Προέδρων» επισκέπτεται ετησίως το Ισραήλ αλλά πριν πάει εκεί περνά προηγουμένως από μία άλλη, διαφορετική κάθε φορά, χώρα. Η επίσκεψή της στην Ελλάδα θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη στις 8 Φεβρουαρίου.
Στην Αθήνα, η αντιπροσωπεία θα βρεθεί την επομένη 9 Φεβρουαρίου. Εχει μάλιστα ζητήσει να συναντήσει τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Καρ. Παπούλια, τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο, τον Πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αντ. Σαμαρά και την ηγεσία των υπουργείων Εξωτερικών, Εθνικής Αμυνας, Προστασίας του Πολίτη και Επικρατείας.
Προοπτικές συνεργασίαςΗ απόφαση των κυβερνήσεων Ελλάδος και Ισραήλ, ιδιαίτερα μετά την κρίση του στολίσκου τον περασμένο Ιούνιο, να συσφίγξουν τις σχέσεις τους περιελάμβανε και την πτυχή της συνεργασίας ανάμεσα στις ομογενειακές οργανώσεις Ελλήνων και Εβραίων στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αλλωστε, κυβερνητικές και διπλωματικές πηγές έχουν εκμυστηρευθεί σε εμπιστευτικές συνομιλίες τους, ότι η αξιοποίηση του εβραϊκού λόμπι θα μπορούσε να ενισχύσει την εικόνα της Αθήνας στις Ηνωμένες Πολιτείες και την προώθηση των ελληνικών θέσεων τόσο για τα εθνικά θέματα όσο και για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης.
Από την πλευρά των εβραϊκών οργανώσεων έχει επίσης εκφραστεί η θέληση για συνεργασία με τις ελληνοαμερικανικές οργανώσεις στο Κογκρέσο και αλλού.
Ωστόσο και οι δύο πλευρές επιμένουν ότι η συνεργασία τους δεν έχει καμία σχέση με την πρόσφατη ψύχρανση των σχέσεων ανάμεσα στο Ισραήλ και στην Τουρκία.

ΙΧΩΡ

Ο Παναγιώτης Τραϊανού γράφει για τον ... Πάγκακο !!Ένα μεγάλο κείμενο που όμως αξίζει να το διαβάσει κανείς.
     Στην πραγματικότητα θα ήταν μεγάλη απώλεια για οποιονδήποτε πικραμένο να μην το αναγνώσει ολόκληρο, αν και κατά την γνώμη μου είναι ένα γραπτό που αν κάποιος το διαβάσει απρετοίμαστος, μπορεί και να αποβεί επικίνδυνο για την υγεία του !
     Είναι επομένως απαραίτητο να διαβαστεί με όλες τις κατάλληλες προφυλάξεις, αλλιώς με μεγάλη δυσκολία θα μπορούσε να αποφύγει κανείς ανακοπές από υστερικό γέλιο, κλάμα με αναφιλητά, -πάλι από γέλιο-, παλινδρόμηση, ταχυπαλμίες,
φυγή εντέρου κλπ, -όπως έπαθα και εγώ-, όχι μόνο όλα τα παραπάνω μαζί, αλλά και άλλα που δεν λέγονται !
    Βεβαίως το κείμενο έχει και την δραματική και την πολιτική και την ψυχολογική του πλευρά, αλλά και πολλές άλλες παράπλευρες διαστάσεις ακόμη.
    Όμως για να μπορέσει να τις δει ψύχραιμα κανείς,  οφείλει πρώτα να επιζήσει από τους παραπάνω κινδύνους !!
Καλή ανάγνωση .

Κ.Σ.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
«Μαζί τα φάγαμε» και ... «Μαζί θα ζήσουμε».
«Μας αποκάλυψε» και... θα τον «αποκαλύψουμε».
Μελετώντας κάποιος την κατ' εξακολούθηση προκλητική συμπεριφορά του Πάγκαλου, αν μη τι άλλο θα απορέσει με τα "ευρήματα" της μελέτης του. Για τον νεοταξίτη μπιλντεμπεργκιανό Πάγκαλο είναι τουλάχιστον παράλογο ν' αποκαλεί φοιτητές του "κώλου" τους φοιτητές του LSE. Για έναν πολιτικό, ο οποίος εκλέγεται από τις ψήφους των πολιτών, είναι τουλάχιστον παράλογο να τους αποκαλεί δημοσίως "ζώα". Για έναν "σοσιαλιστή", ο οποίος έφαγε...

Τι είναι η αναδιάρθρωση χρέους ενός Κράτους.

Der Schuldenquote 1000 Milliarden AUS DEUTSCHLAND nach Griechenland.Το δημοτικό Συμβούλιο Πάρου με εισήγηση του Δημοτικού σύμβουλου ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟΥ εξέδωσε ψήφισμα για τις αποζημιώσεις της Γερμανίας.

Από "Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου"
Der Stadtrat von Paros auf Empfehlung des Manolis Glezos Stadtrat verabschiedet eine Entschließung zur Entschädigung von Deutschland. Der Schuldenquote 1000 Milliarden DEUTSCHLAND M. Glezos präsentiert die Ereignisse der Saison, die Auswirkungen ...
 
hatte in der späteren Entwicklung des griechischen Staates und reichlich Beweise Nach ihnen die Griechen 1.100.000 verloren ihr Leben während der Zeit der deutschen Besatzung. Griechenland hat verloren sagen 13% der Bevölkerung. Es ist das erste europäische Land, das Verluste. Zu laufenden Preisen die Schulden von Deutschland, nicht einschließlich Zinsen in Höhe von 162 Milliarden. Durch Interest - regelmäßige, nicht wie die Wucherzinsen Kreditvergabe uns jetzt den Deutschen die Schuld überschreitet 1tris EUR Mit der Vereinigung von Deutschland haben alle Länder das Geld für sie wie vom Ende des Krieges fest entfielen erhalten. Nur Griechenland hat keinen Anspruch auf Entschädigung erhalten. Die Bewohner von Distomo gezwungen, Zuflucht in Italien, wo die Regierung Simitis in Absprache schon vor dem Supreme Court Entscheidung über eine Entschädigung zu suchen. Die Rede von Manolis Glezos der Gemeinderat
hier

Πηγή...

Η Ελλάδα καταδικάστηκε


Άθλια η κατάσταση....

Σύμβαση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Καταδίκη Ελλάδας και Βελγίου για κακομεταχείρηση πολιτικού πρόσφυγα


Την καταδίκη της Ελλάδος και του Βελγίου για παραβίαση βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στην περίπτωση ενός Αφγανού υπηκόου, ο οποίος είχε αιτηθεί πολιτικό άσυλο, ανακοίνωσε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανωθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η Ελλάδα καταδικάστηκε για παραβίαση του άρθρου 3 της Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με το οποίο απαγορεύεται η απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση, κυρίως για τις άθλιες συνθήκες κράτησης, που επεφύλαξαν οι Αρχές στον Αφγανό.

Καταδικάστηκε, ακόμη, για παραβίαση του δικαιώματος προσφυγής, σε μία δίκαιη και σύντομη δίκη καθώς και για το γεγονός ότι, κρίθηκε ανεπαρκές το σύστημα παροχής ασύλου στην χώρα.
Εάν διαβάσατε προσεκτικά, ο Αφγανός στην Ελλάδα καταλόγισε ότι, ήταν έτοιμη να προχωρήσει στην απέλαση του, αδιαφορώντας για το αν η ζωή του θα εκτίθετο σε κίνδυνο στο Αφγανιστάν... Καλά, από ποιους, στο Αφγανιστάν  δεν έχουν στείλει οι Ευρωπαίοι και όχι μόνο, χιλιάδες στρατό για να τους προστατεύουν; Η Ελλάδα θα τον προστατέψει καλύτερα; Τότε ο στρατός εκεί τι κάνει;

Μήπως η Κυβέρνηση θα πρέπει να ζητήσει την επανεξέταση της συμφωνίας «Δουβλίνο ΙΙ»; Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει μία ενιαία νομοθεσία μεταχείρισης πολικών (;)προσφύγων, λαθρομεταναστών στην Ευρώπη;