14 Οκτωβρίου 2009

Έλληνας φοιτητής μαθηματικό μεγαθήριο!Πήρε το παγκόσμιο βραβείο μεταξύ 480!

Χίλια εύγε στο μεγάλο μαθηματικό μυαλό!Μπορεί να συγκαταλεχθεί από τώρα στους μεγάλους σύγχρονους Έλληνες!Αιέν αριστεύειν!

Παγκόσμιο μαθηματικό βραβείο σε Ελληνα φοιτητή


Το χρυσό μετάλλιο στον παγκόσμιο πανεπιστημιακό μαθηματικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη, απέσπασε ο τριτοετής Βολιώτης φοιτητής του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Σακελλάρης. Για την επιτυχία του αυτή ο φοιτητής θα τιμηθεί από το Πανεπιστήμιο Αθηνών σήμερα Τετάρτη σε ειδική εκδήλωση.
Τις πλούσιες γνώσεις του, αλλά και τη μεγάλη του αγάπη για τα Μαθηματικά απέδειξε ο 19χρόνος νέος από το Βόλο, ο οποίος απέσπασε την υψηλότερη διάκριση στην επιστήμη των μαθηματικών σε ακαδημαϊκό πλαίσιο μεταξύ φοιτητών. Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Σακελλάρης συμμετείχε στο διήμερο πανεπιστημιακό μαθηματικό διαγωνισμό απαντώντας με επιτυχία στα ερωτήματα και τις ασκήσεις που του τέθηκαν. Είχε να συναγωνιστεί με 480 αριστούχους υποψηφίους των μεγαλύτερων πανεπιστημίων του κόσμου, όπως του Χάρβαρντ, και τελικά κατάφερε να πάρει το χρυσό μετάλλιο. Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν ο ίδιος που ενδιαφέρθηκε και πληροφορήθηκε για τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου διαγωνισμό ενημερώνοντας στη συνέχεια τον πρόεδρο του Τμήματος, ο οποίος και ενέκρινε τη συμμετοχή του. Η χρηματοδότηση για τη συμμετοχή του στο συνέδριο προήλθε από το Τμήμα Μαθηματικών. Ο Βολιώτης φοιτητής που αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Βόλου, έχει συμμετάσχει και σε άλλους διαγωνισμούς κατά το παρελθόν, πάντοτε μαθηματικού περιεχομένου, σημειώνοντας πάντοτε επιτυχίες.
www.enet.gr

Πηγή...

Υπόδειγμα Δήλωσης Γονέα για ΜΗ συνένεση σε εμβολιασμό -προκαταβολικά.

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΔΗΛΩΣΗΣ (όλη η διαδικασία γίνεται ΔΩΡΕΑΝ και ΑΦΟΒΑ!) ΔΗΛΩΣΗ Ο/Η παρακάτω υπογράφων-/ουσα ................................................................. γονέας/κηδεμόνας του/της ............................................................................ μαθητή/-τριας του ........................................................................................ δηλώνω ότι ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΚΑΜΙΑ εμβολιαστική ή άλλη ανάλογη επέμβαση στο παιδί μου, του οποίου έχω τη γονική μέριμνα/επιμέλεια, χωρίς να ληφθεί η γνώμη και η συναίνεσή μου, και ότι ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΣΟΜΑΙ απέναντι...
Διαβάστε και τη συνέχεια...>>>
Πηγή...

Δείτε τώρα κι αυτό...

Περί θρησκευτικού όρκου και άλλα...τινά!

Στις 11 σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου η τελετή ορκωμοσίας των 300 βουλευτών που αναδείχθηκαν από τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Αύριο, θα εκλεγεί το προεδρείο της Βουλής.Την έναρξη της σημερινής Α' συνεδρίασης της ΙΓ' περιόδου Προεδρευομένης Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας κήρυξε η Β' αντιπρόεδρος της προηγούμενης Βουλής, Ελισάβετ Παπαδημητρίου.Η νέα Βουλή αποτελείται από 160 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, 91 της ΝΔ, 21 του ΚΚΕ, 15 του ΛΑΟΣ και 13 του ΣΥΡΙΖΑ.Οι 300 βουλευτές ορκίστηκαν «στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να είναι πιστοί στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούουν στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνουν ευσυνείδητα τα καθήκοντά τους».Στο Κοράνι και «στο όνομα του παντοδύναμου Θεού και του μόνο αυτού προφήτη που είναι ο Μωάμεθ» ορκίστηκαν οι δύο μουσουλμάνοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μαντατζή (Ξάνθης) και Αχμέτ Χατζηοσμάν (Ροδόπης).

Oι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σηφουνάκης, Μαρία Δαμανάκη, Σπύρος Κουβέλης και Μάγια Τσόκλη δεν έδωσαν θρησκευτικό όρκοΟι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέστησαν.

Επιστολές προς το προεδρείο με τις οποίες τάσσονται υπέρ του πολιτικού όρκου έστειλαν οι κοινοβουλευτικές ομάδες του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο απερχόμενος πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Σιούφας, απαντώντας στην πρόθεση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να δώσουν πολιτικό όρκο, δήλωσε:

«Η ορκωμοσία των βουλευτών και ο όρκος ο οποίος δίδεται, καθορίζεται με ρητή διάταξη του Συντάγματος και συγκεκριμένα το άρθρο 59. Δεν τίθεται θέμα πολιτικού όρκου. Ο σεβασμός του Συντάγματος είναι απόλυτος και από όλους. Με το Σύνταγμα της χώρας θα γίνει και σήμερα η ορκωμοσία των βουλευτών καθώς και η υπογραφή του σχετικού πρωτοκόλλου ορκωμοσίας».

Σύμφωνα με τον κ. Σιούφα, ο ίδιος ενημέρωσε σχετικά τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.Θρησκευτικό όρκο δεν έδωσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ, πλην της Λιάνας Κανέλλη.

Λοιπόν...εδώ βλέπουμε τους βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ,να έχουν κάτω τα χέρια την ώρα της θρησκευτικής ορκομωσίας.

Κι εδώ από την ορκομωσία του 2007...δύο χέρια είναι σηκωμένα με ανοικτές παλάμες!!!
Κι ένα ακόμα στην τρίτη σειρά!!!Κι ένα...μισοσηκωμένο και με ανοικτή παλάμη στην πέμπτη σειρά!!!Περίεργον...

ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝIA AGORA!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!
Πηγή...

Η Αρμενία προδόθηκε όπως η Κύπρος.Αυτή την Τουρκία υποστηρίζει η Ελλάδα!


Κι έρχεται στα χείλη ο Θούριος του Ρήγα...
"Ως πότε παλλικάρια θα ζούμε στα στενά,μονάχοι σα λιοντάρια στες ράχες στα βουνά.Κάλλιο 'ναι μίας ώρας ΕΛΕΥΘΕΡΗ ζωή,παρά σαράντα χρόνους σκλαβιά και φυλακή..."


Πολιτική ταπείνωση των Αρμενιών από τον Ερντογάν αμέσως μετά την υπογραφή της συμφωνίας με τη Τουρκία


strategy-geopolitics4

Πηγή...

Προς πολιτικούς:Αυτό το στόχο υπηρετείτε;Υπόδουλοι!
Πώς θα είναι ο κόσμος μέσα στα επόμενα 100 χρόνια

Επαναδημοσίευση αυτού του ενδιαφέροντος άρθρου.

Πόλεμος ΗΠΑ εναντίον Τουρκίας.Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο, η Τουρκία θα αναδειχθεί κατά τα επόμενα 40 χρόνια ως μια από τις τέσσερις ισχυρότερες περιφερειακές δυνάμεις του κόσμου


To βιβλίο "The Next 100 Years: A Forecast for the 21st Century" που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιανουάριο στις ΗΠΑ, προχωρεί σε μια γεωπολιτική-γεωστρατηγική πρόβλεψη του μέλλοντος, βασιζόμενο σε αναλύσεις και στοιχεία (οικονομία, δημογραφία, περιβάλλον, εξοπλισμοί, τεχνολογία), καθώς και στις τάσεις που διαμορφώνονται σε παγκόσμια κλίμακα. Συγγραφέας του είναι ο εβραϊκής καταγωγής Αμερικανός George Friedman, ιδρυτής του Stratfor (Strategic Forecasting Inc.), ενός ιδιωτικού ινστιτούτου πληροφοριών που ιδρύθηκε το 1996 στο Τέξας και έχει χαρακτηρισθεί ως "σκιώδης CΙΑ".

O Friedman υποστηρίζει ότι η Τουρκία είναι η νέα ανερχόμενη δύναμη στην περιοχή, η οποία όμως εμποδίζεται να αναπτυχθεί και να αυξήσει την επιρροή της από χώρες, όπως η Ελλάδα, ενώ εμφανίζει χάρτη όπου Ελλάδα και Κύπρος βρίσκονται το 2050 στην τουρκική σφαίρα επιρροής, δίνοντας την εντύπωση ότι η Ελλάδα και η Κύπρος σταδιακά θα δορυφοροποιηθούν και θα απορροφηθούν, αφού προηγουμένως ακολουθήσουν το δρόμο της Φινλανδοποίησης, ανίκανες να αναχαιτίσουν την επεκτατική πολιτική της Άγκυρας.

Η Τουρκία εμφανίζεται να μένει συνειδητά εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και να ακολουθεί το δρόμο τής ανάδειξής της σε περιφερειακή υπερδύναμη, εκμεταλλευόμενη τη γεωγραφική της θέση και οικοδομώντας παράλληλα ισχυρές ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες αναπτύσσουν πυραύλους με πυρηνικές κεφαλές και δορυφόρους.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο, η Τουρκία θα αναδειχθεί κατά τα επόμενα 40 χρόνια ως μια από τις τέσσερις ισχυρότερες περιφερειακές δυνάμεις του κόσμου, δημιουργώντας μια εκτενή σφαίρα γεωπολιτικής επιρροής και επεκτείνοντας τα σύνορά της. Σημειώνεται εδώ ότι σήμερα η τουρκική οικονομία κατέχει τη 17η θέση παγκοσμίως και η γειτονική χώρα περιλαμβάνεται στην ομάδα των 20 πιο ισχυρών του πλανήτη (G-20).

Ο Friedman προβλέπει την αλματώδη οικονομική ανάπτυξη της Τουρκίας, η οποία θα καταστεί μια από τις 10 πλουσιότερες χώρες του πλανήτη.

Η Τουρκία του 2050 θα έχει επωφεληθεί από την κατάρρευση της Ρωσικής Ομοσπονδίας, προσαρτώντας εδάφη στην περιοχή του Καυκάσου, και θα αποτελεί την ηγεμονεύουσα δύναμη στον ισλαμικό κόσμο. Μάλιστα, θα έχει νικήσει στρατιωτικά τη Ρωσία σε πόλεμο το 2020, επεκτείνοντας την επιρροή της μέχρι τις ουκρανικές πεδιάδες και καταλαμβάνοντας περιοχές τις οποίες διατηρούσε τον 17ο αιώνα, επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Ο συγγραφέας προβλέπει ότι το 2040 η Άγκυρα θα εμπλακεί σε έναν hi-tech πόλεμο, αυτή τη φορά με τις ΗΠΑ και συμμαχώντας με την Ιαπωνία. Οι ΗΠΑ θα έχουν τη βοήθεια της Μεγάλης Πολωνίας και η περιοχή των Βαλκανίων θα καταστεί το κύριο θέατρο επιχειρήσεων. Η Ελλάδα και η Κύπρος - σύμφωνα με την ανάλυση του Friedman - θα αποτελούν στόχο της νεο-οθωμανικής αυτοκρατορίας, η οποία θα συναγωνίζεται ευθέως τις ΗΠΑ και τις άλλες δυνάμεις της Ευρώπης. Το δυσοίωνο αυτό σενάριο εκτιμά ότι η ισχυροποίηση της Τουρκίας στο στρατιωτικό και στον οικονομικό τομέα, σε συνδυασμό με τη δημογραφική ανάπτυξη, θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις επανεμφάνισης της οθωμανικής σφαίρας επιρροής, στην οποία σταδιακά θα ενταχθεί το σύνολο σχεδόν των παλαιών εδαφών με επίκεντρο τη Μέση Ανατολή.

Ο Friedman θεωρεί ότι: "Η Τουρκία αποτελεί πλατφόρμα σταθερότητας στο χάος της Μέσης Ανατολής. Τα Βαλκάνια, ο Καύκασος και ο αραβικός κόσμος νότια είναι ασταθή. Όσο αυξάνεται η ισχύς της Τουρκίας - της οποίας η οικονομία και ο στρατός είναι ήδη τα πιο ισχυρά στην περιοχή - θα ενισχύεται και η επιρροή της". Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η δημοσιοποίηση ενός χάρτη, στην ιστοσελίδα του Stratfor, στον οποίο φαίνεται ότι από όλες τις βαλκανικές χώρες, μόνον η Ελλάδα (με την Κύπρο) αποτελεί μέρος του νέου τουρκικού κόσμου, ενώ η Αλβανία, το Κοσσυφοπέδιο, τα Σκόπια, και η Βοσνία-Ερζεγοβίνη ανήκουν στην "4η Ευρώπη"!

Κατά τον Friedman, το 2040 η Γερμανία θα έχει παρακμάσει, ενώ η Πολωνία θα έχει ενισχυθεί στρατηγικά από τις ΗΠΑ. Το βιβλίο προκαλεί με τον τρόπο ερμηνείας του μέλλοντος και εκτός των όποιων αναλύσεων χρησιμοποιείται για τη δημιουργία κλίματος, λειτουργώντας πραγματικά ως μοχλός της CΙΑ. Το Stratfor έχει κατορθώσει να δημιουργήσει ζήτημα μέσα σε ελάχιστο χρόνο από την έκδοση του έργου, που μεταξύ άλλων αναφέρει ότι η Ιαπωνία, το Μεξικό και η Πολωνία θα αναδειχθούν ομοίως ως παγκόσμιες περιφερειακές δυνάμεις. Η Πολωνία θα αναδειχθεί επικεφαλής ενός συνασπισμού χωρών οι οποίες θα αντιμετωπίσουν στρατιωτικά την Τουρκία το 2050. Αξίζει να τονισθεί ότι το Ισραήλ θα αποτελέσει ένα κράτος-όμηρο, πιεζόμενο ασφυκτικά από την τουρκική σφαίρα επιρροής, η οποία θα εκτείνεται από τη Λιβύη μέχρι τον Περσικό Κόλπο, τα Βαλκάνια, τη νότια Ρωσία και την κεντρική Ασία.

Αντίπαλος της Τουρκίας σε αυτόν τον εφιαλτικό μελλοντικό κόσμο θα είναι οι ΗΠΑ, τα συμφέροντα των οποίων -σύμφωνα με τον συγγραφέα- θα αντιμετωπίσουν μια μείζονα απειλή από την τουρκική επέκταση, μετά τη ρωσική κατάρρευση.

Κωδικός άρθρου: 902046
ΠΟΛΙΤΗΣ - 13/10/2009, Σελίδα: 57
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/10/100.html

Πηγή...

Ώστε ο Γιόζεφ Ασεμπίγιο έχει απέχθεια με οτιδήποτε κλασικό και προπάντων αρχαιοελληνικό!


Ποιός είναι τελικά ο...Γιόζεφ...Ασεμπίγιο;Και τι θα κάνει στην Ολυμπία,αφού μισεί κάθετί ΕΛΛΗΝΙΚΟ;

Πολυεθνικές και Ιωσήφ Acebillo έρχονται να τσιμεντοποίησουν την Αρχαία Ολυμπία!!


Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦ ΑΣΕΜΠΙΓΙΟ?????

Αναδημοσίευση από το avragioz.blogspot.

Μετά την ολική καταστροφή του Παρθενώνα και της Ακρόπολης, τη τσιμεντοποίηση της οποίας γιόρτασαν οι μασόνοι με το δήθεν νέο Μουσείο Ακρόπολης, έρχεται βίαια η "πράσινη τσιμεντοποίηση" της Αρχαίας Ολυμπίας.
Ο Εβραιοαμερικάνος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, κουβάλησε στον ιερό χώρο του αρχαίου ολυμπισμού, το ποιο μισητό πρόσωπο της Βαρκελώνης και μας τον παρουσίασε σαν αναμορφωτή της.
Κατ' αρχήν, τι λόγους έχει ή έχουν και μας κρύβουν ή παραποιούν το μικρό του όνομα, που είναι Josep (Γιόσιπ ή Γιοσίπ ή Ιωσήφ) και όχι Jose' (Χοσέ) ούτε Hose.
Λοιπόοοοοοοοννννν!!! Μια μικρή ματιά στη Wikipedia αν ρίξουμε, θα βρούμε και θα δούμε, ότι ο διάσημος αρχι- τέκτονας, έχει απέχθεια με οτιδήποτε κλασικό και προπάντων αρχαιοελληνικό. Είναι ένας μεταμοντερνιστής (ακραίος μοντερνιστής) των κατασκευών και δεδηλωμένος λάτρης του τσιμέντου, του βιομηχανικού χάλυβα και του κουκουλώματος με γυαλί. Αυτό που παρουσιάζουν αυτός και η εταιρεία ..."Herzog & de Meuron", για τη Βαρκελώνη, με προμετωπίδα το τρισάθλιο τερατούργημα του κτιρίου "Φόρουμ της Βαρκελώνης), είναι στη πραγματικότητα μια εκτεταμένη οικολογική και πολιτισμική καταστροφή, για την οποία είχαν ξεσηκωθεί όλες οι οικολογικές ακτιβιστικές και πολιτισμικές οργανώσεις και τους πήραν με τις τομάτες. Δεν κάνω πλάκα, κάντε μια μικρή βόλτα και θα βρείτε περισσότερα απ' όσα βρήκα εγώ. Ο άνθρωπος είναι μεγάλη περίπτωση.
Το ίδιο αρχιτεκτονικό τιμ, ευθύνεται για το τεράστιο σιδερένιο κλουβί, το οποίο κατ' ευφημισμό βάφτισαν "Ολυμπιακό Στάδιο Πεκίνου"!!!
Εκτός από το άγριο γδάρσιμο των κατά τόπο κυβερνήσεων, για τις κακόγουστες κατασκευές, τόσο ο Ιωσήφ Acebillo, όσο και η εβραιογερμανικών συμφερόντων "Ελβετική) πολυεθνική, κατασκευαστική και ...αρχιτεκτονική του τσιμέντου εταιρεία "Herzog & de Meuron", έχουν και επίσημους ...χορηγούς, τις πολυεθνικές:
Coca Cola
Nestle
Telefonica
Indra

Ίσως να μη σημαίνει και τίποτα, απλά για την ιστορία σημειώνω, ότι αναζητώντας και την ιστοσελίδα του "Βαρκελώνη 2004", διαπίστωσα ότι την έχουν εξαφανίσει.
Πρέπει να ξυπνήσουμε. Ο ....Καλατράβας του Παπανδρέου είναι εδώ και είναι για να φάνε το καταπέτασμα και για να εξαφανίσουν την Αρχαία Ολυμπία από προσώπου γης, με τσιμέντο και ατσάλι και γυαλί.- http://avragioz.blogspot.com/2009/10/blog-post_8252.html

Πηγή...

Καραγκιόζ μπερντέ ή μάπετ σώου;


Οι καραγκιόζηδες και οι μάπες...ιμπερια-ληστές,τα όργανά τους και ο πάντα προδομένος Ελληνικός Λαός...

Καραγκιόζ μπερντέ ή μάπετ σώου;


Το ελληνικό κράτος βρίσκεται σήμερα σ' ένα κρίσιμο σταυροδρόμι της ιστορίας του. Γιατί; Γιατί έχει τις δυνατότητες ν' αλλάξει μόνο του τη μοίρα του. Γιατί έχει τις δυνατότητες ν' αλλάξει "πορεία" και να μην ακολουθήσει τον μονόδρομο που ακολουθεί μέχρι τώρα. Το παγκόσμιο σύστημα έχει πλέον χάσει τον έλεγχο της κατάστασης και κράτη της "περιφέρειας", όπως είναι η Ελλάδα, μπορούν να ξεφύγουν από το ιμπεριαλιστικό "πλέγμα" χωρίς μεγάλο ρίσκο. Τα κολοσσιαία οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ισχυροί αυτού του κόσμου, κάνουν δύσκολη την άσκηση του ιμπεριαλισμού. Ο ιμπεριαλισμός απαιτεί πολύ χρήμα για να λειτουργήσει και αυτήν τη στιγμή χρήμα δεν υπάρχει. Ο ιμπεριαλισμός απαιτεί τη συνενοχή των μαζών για να λειτουργήσει και αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει σύμπλευση των ιμπεριαλιστών με τους λαούς τους.

Αυτή ακριβώς είναι η σημερινή τύχη της Ελλάδας. Είναι η μόνη φορά στη σύγχρονη ιστορία της, που μπορεί να ξεφύγει από τον έλεγχο των ιμπεριαλιστών. Είναι η μόνη φορά που οι ιμπεριαλιστές δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να χρηματοδοτήσουν πολεμικές εντάσεις πάνω σε εθνικά "προβλήματα" και βέβαια να "στηρίξουν" τους χαφιέδες τους μέσα στη χώρα. Είναι η μόνη φορά που οι ιμπεριαλιστές δεν έχουν την ανθρώπινη μάζα να τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό με επεμβάσεις και πολέμους. Ως εκ τούτου δεν μπορούν να της επιβάλουν "πορεία" και άρα να την ελέγχουν. Αυτός ο έλεγχος ήταν πάντα το μέγα πρόβλημα της Ελλάδας και αυτό την καταδίκαζε σε μια "χαμηλή" πορεία ανάμεσα στα έθνη.

Το πιο διάσημο και ίσως πιο λαμπρό έθνος στον κόσμο εδώ και δύο αιώνες "φυτοζωεί" και δεν...συνέχεια στην... πηγή...