27 Ιανουαρίου 2009

Σχολεία Charter: Η μόνη λύση γιά διάδοση ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού στις ΗΠΑ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η...."ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ" ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ 2000 ΧΡΟΝΙΑ!!!!!
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!!!!!!!!

-----------------------------------------------------------------------------------
http://www.kalami.net/

Οι σημαντικές δηλώσεις στο ραδιόφωνο του kalami.net, 18 Iανουαρίου 2009, του Δρ. Γιώργου Καφκούλη, συνιδρυτή και πρόεδρου της Ακαδημίας ''Αρχιμήδης'' στο Μαϊάμι, γιά τα σχολεία Charter (ακούστε τις δηλώσεις)


Δημόσια σχολεία που λειτουργούν ως... ιδιωτικά, με χρήματα του κράτους

Charter Schools: Η μόνη λύση γιά διάδοση ελληνικής γλώσσας-πολιτισμού στις ΗΠΑ
Αν και τα υπονομεύει η εκκλησία μας στις ΗΠΑ (και η αδιαφορία των ημιδιαλυμένων ομογενειακών Οργανώσεων), στα σχολεία αυτά, παιδιά ομογενών και παιδιά κάθε χρώματος και φυλής μαθαίνουν...ελληνικά. Γιά 9 χρόνια, δεκάδες αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί από την Ελλάδα, δημιουργούν στρατιές φιλελλήνων.
Το διήμερο συνέδριο στο Μαϊάμι, 16-17 Iανουαρίου '09... 'Ελληνας βουλευτής, συντονιστής ΣΑΕ ΗΠΑ, πρόεδρος Ελληνοαμερικάνικου Εθνικού Συμβούλιου, επεσήμαναν τo μεγάλο πρόβλημα με την πολεμική που κάνει η εκκλησία μας στα σχολεία

(Αναλυτικά αύριο)

Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ..."ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ"!!!!

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ;;;;;;;
Η ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ ΝΑ....ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ!!!!
Ο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!!!!!
Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ!!!!!!
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ!!!!!!!!
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ!!!!!
---------------------------------------------------------------------------------
http://kostasxan.blogspot.com/

Ο Χένρι Κίσινγκερ προτρέπει σε παγκόσμια κυβέρνηση

«Ο κόσμος πρέπει να οικοδομήσει

μια νέα τάξη ή να αφεθεί στο χάος»


Την ώρα που η νέα αμερικανική κυβέρνηση αναλαμβάνει τα καθήκοντά της εν μέσω μιας σοβαρής οικονομικής και διεθνούς κρίσης, μπορεί να μοιάζει ανακριβής η άποψη ότι ακριβώς η ταραχώδης φύση του διεθνούς συστήματος προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για δημιουργική διπλωματία.
Η ευκαιρία αυτή περιλαμβάνει μια αντίφαση. Από τη μία πλευρά, η οικονομική κατάρρευση αποτελεί μείζον πλήγμα για το κύρος των ΗΠΑ. Από την άλλη, το μέγεθος της... καταστροφής καθιστά αδύνατον για τον υπόλοιπο κόσμο να συνεχίσει να κρύβεται πίσω από την αμερικανική κυριαρχία ή τις αμερικανικές αποτυχίες. Κάθε χώρα θα αναγκαστεί να εξετάσει τη δική της συμβολή στην κρίση. Καθεμία θα προσπαθήσει να ανεξαρτητοποιηθεί, στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, από τις συνθήκες που προκάλεσαν την κατάρρευση.

Έλλειψη παγκόσμιων θεσμών
Ακόμη και οι πλουσιότερες χώρες θα αντιμετωπίσουν συρρίκνωση των εσόδων τους. Καθεμία θα αναγκαστεί να επαναπροσδιορίσει τις εθνικές της προτεραιότητες. Διεθνής τάξη θα προκύψει αν πάρει σάρκα και οστά ένα σύστημα συμβατών προτεραιοτήτων. Θα κατακερματιστεί καταστρεπτικά αν οι διάφορες προτεραιότητες δεν μπορέσουν να συμφιλιωθούν.
Το ναδίρ του διεθνούς οικονομικού συστήματος συμπίπτει με ταυτόχρονες πολιτικές κρίσεις ανά την υφήλιο. Η οικονομική και οι πολιτικές κρίσεις σχετίζονται στην πραγματικότητα στενά, εν μέρει διότι στη διάρκεια της οικονομικής ευφορίας είχε ανοίξει ένα χάσμα ανάμεσα στην οικονομική και στην πολιτική οργάνωση του κόσμου.
Ο οικονομικός κόσμος έχει παγκοσμιοποιηθεί. Οι θεσμοί του έχουν παγκόσμια εμβέλεια και λειτουργούν με κανόνες που προϋποθέτουν μια αυτορρυθμιζόμενη παγκόσμια αγορά. Η οικονομική κατάρρευση έφερε στο φως την αυταπάτη. Κατέστησε σαφή την έλλειψη παγκόσμιων θεσμών για να μετριάσουν το σοκ και να ανατρέψουν την τάση.
Αναπόφευκτα, όταν το πληγέν κοινό στράφηκε προς τους πολιτικούς θεσμούς του, αυτοί άγονταν κυρίως από την εσωτερική πολιτική και δεν τους ένοιαζε η παγκόσμια τάξη. Κάθε μεγάλη χώρα προσπάθησε να λύσει τα άμεσα προβλήματά της μόνη της και να μεταθέσει την κοινή δράση για αργότερα.
Αλλά η διεθνής τάξη δεν θα έρθει ούτε στον πολιτικό ούτε στον οικονομικό τομέα αν δεν προκύψουν γενικοί κανόνες προς τους οποίους να μπορούν να προσανατολίζονται οι χώρες. Τελικά, το πολιτικό και το οικονομικό σύστημα μπορούν να εναρμονιστούν μόνο με τον έναν από τους εξής δύο τρόπους: δημιουργώντας ένα διεθνές ρυθμιστικό σύστημα της ίδιας εμβέλειας όπως εκείνο του οικονομικού κόσμου ή συρρικνώνοντας τις οικονομικές μονάδες σε ένα μέγεθος το οποίο να μπορούν να διοικήσουν οι υπάρχουσες πολιτικές δομές, πράγμα που είναι πιθανό να οδηγήσει σε έναν νέο μερκαντιλισμό.
Μια νέα παγκόσμια συμφωνία τύπου Μπρέτον Γουντς είναι μακράν η προτιμότερη εξέλιξη.
Η στρατηγική των ΗΠΑ
Ο ρόλος της Αμερικής σε αυτό το εγχείρημα θα είναι καθοριστικός. Πρέπει όμως να αλλάξουμε την ηθικολογία που χαρακτήρισε πολλές αμερικανικές συμπεριφορές, ιδίως μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Εκείνο το γεγονός και η μετέπειτα περίοδος σχεδόν αδιάκοπης παγκόσμιας ανάπτυξης έκανε πολλούς να εξισώσουν την παγκόσμια τάξη με την αποδοχή των αμερικανικών σχεδίων. Το αποτέλεσμα ήταν μια σχετική εγγενής μονομέρεια- το μόνιμο παράπονο των ευρωπαίων επικριτών- ή ένα επίμονο είδος διαβουλεύσεων μέσω του οποίου οι χώρες καλούνταν να αποδείξουν την ικανότητά τους να εισέλθουν στο διεθνές σύστημα με το να συμμορφώνονται προς τις αμερικανικές επιταγές.
Καμία νέα αμερικανική κυβέρνηση από την εποχή του προέδρου Τζον Φ. Κένεντι δεν ανέλαβε τα καθήκοντά της με τόσες προσδοκίες. Είναι άνευ προηγουμένου το γεγονός ότι οι κυριότεροι παίκτες της παγκόσμιας σκηνής δηλώνουν την επιθυμία τους να αποδεχθούν τις αλλαγές που τους επιβάλλει η παγκόσμια κρίση σε συνεργασία με τις ΗΠΑ.
Η εκπληκτική απήχηση που έχει ο νέος πρόεδρος στη φαντασία της ανθρωπότητας είναι ένα σημαντικό στοιχείο στη διαμόρφωση μιας νέας παγκόσμιας τάξης. Καθορίζει όμως μια ευκαιρία, όχι μια πολιτική. Η μεγάλη πρόκληση είναι να διαμορφωθεί η κοινή ανησυχία των περισσότερων χωρών και όλων των μεγαλύτερων όσον αφορά την οικονομική κρίση, μαζί με έναν κοινό φόβο για την τζιχαντική τρομοκρατία, σε μια στρατηγική που θα ενισχυθεί από τη συνειδητοποίηση ότι τα νέα ζητήματα- όπως η διάδοση των όπλων μαζικής καταστροφής, η ενέργεια και η κλιματική αλλαγή- δεν αφήνουν περιθώρια για εθνικές ή περιφερειακές λύσεις.
Ο ρόλος της Κίνας
Η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν θα μπορούσε να κάνει χειρότερο λάθος από το να επαναπαυθεί στην αρχική της δημοτικότητα. Ο ρόλος της Κίνας σε μια νέα παγκόσμια τάξη είναι κρίσιμος. Μια σχέση που ξεκίνησε και από τις δύο πλευρές ως ένα κυρίως στρατηγικό σχέδιο για να περιοριστεί ένας κοινός εχθρός εξελίχθηκε με τις δεκαετίες σε έναν πυλώνα του διεθνούς συστήματος.
Κίνα έκανε δυνατή την υπερβολική αμερικανική σπατάλη αγοράζοντας αμερικανικό χρέος. Η Αμερική βοήθησε στον εκσυγχρονισμό της κινεζικής οικονομίας ανοίγοντας τις αγορές της στα κινεζικά προϊόντα.
Κάθε πλευρά του Ειρηνικού χρειάζεται τη συνεργασία της άλλης για να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης. Τώρα που η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση έχει καταστρέψει τις κινεζικές εξαγωγικές αγορές, η Κίνα δίνει έμφαση στην ανάπτυξη της υποδομής και της εγχώριας κατανάλωσης.
Δεν θα είναι εύκολο να αλλάξει γρήγορα ταχύτητα και το ποσοστό ανάπτυξης της Κίνας μπορεί να να πέσει προσωρινά κάτω του 7,5%, το οποίο οι κινέζοι ειδικοί καθορίζουν ως τη λεπτή γραμμή που θα αποτελέσει πρόκληση για την πολιτική σταθερότητα.
Το τι είδους παγκόσμια οικονομική τάξη θα προκύψει θα εξαρτηθεί σημαντικά από το πώς η Κίνα και η Αμερική θα χειριστούν η μία την άλλη τα επόμενα χρόνια. Μια απογοητευμένη Κίνα μπορεί να επανεξετάσει μια αποκλειστικά περιφερειακή ασιατική δομή, για την οποία ήδη υπάρχει ο πυρήνας στο «ΑSΕΑΝ συν Τρεις».
Την ίδια στιγμή, αν αυξηθεί ο προστατευτισμός στην Αμερική ή αν η Κίνα θεωρηθεί ως μακροχρόνιος αντίπαλος, μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία μπορεί να πλήξει τις προοπτικές της παγκόσμιας τάξης.
Μια τέτοια επιστροφή στον μερκαντιλισμό και στη διπλωματία του 19ου αιώνα θα χωρίσει τον κόσμο σε ανταγωνιστικές περιφερειακές μονάδες, με επικίνδυνες μακροχρόνιες συνέπειες.
Η ασφάλιση της διεθνούς τάξης
Η σινοαμερικανική σχέση πρέπει να πάει σε ένα νέο επίπεδο. Αυτή η γενιά ηγετών έχει την ευκαιρία να διαμορφώσει τις σχέσεις για να οδηγηθούν σε μια κοινή μοίρα, όπως συνέβη με τις διατλαντικές σχέσεις τη μεταπολεμική περίοδο- με τη διαφορά ότι οι προκλήσεις σήμερα είναι περισσότερο πολιτικές και οικονομικές παρά στρατιωτικές.
Η πολυπλοκότητα του αναδυόμενου κόσμου απαιτεί από την Αμερική μια πιο ιστορική προσέγγιση από την επιμονή ότι κάθε πρόβλημα έχει μια τελειωτική λύση η οποία εκφράζεται σε προγράμματα με καθορισμένα χρονοδιαγράμματα συχνά προσαρμοσμένα στη δική μας πολιτική διαδικασία.
Πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε εντός του εφικτού και να είμαστε έτοιμοι να κυνηγήσουμε τους απώτερους στόχους μας μέσω της συσσώρευσης αποχρώσεων. Η διεθνής τάξη θα μπορεί να είναι μόνιμη μόνο αν οι συμμετέχοντες σε αυτήν έχουν μερίδιο όχι μόνο στο να τη χτίσουν αλλά και στο να την ασφαλίσουν.
Με αυτόν τον τρόπο η Αμερική και οι πιθανοί εταίροι της έχουν τη μοναδική ευκαιρία να μετατρέψουν μια περίοδο κρίσης σε ένα όραμα ελπίδας.

Γ.Παπανδρέου:"Το Ολοκαυτωμα ειναι οροσημο στην ιστορια της ανθρωποτητας" (!!!).


-----------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Οι ανθελληνικές και φιλοεβραικές δηλώσεις του Γ.Παπανδρέου στη Στοκχόλμη το 2000

ΕΝΑ ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΦΟΡΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ "ΝΕΑ ΤΑΞΗ" ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!!!

γαπητοι καλεσμενοι,φιλοι και υπουργοι,

Ειμαι σιγουρος οτι μιλαω εκ μερους ολων,λεγοντας οτι ειναι τιμη μου να συμμετεχω ε
δω.Γιατι;Διοτι σημερα ειμαστε μαρτυρες της γεννησης κατι μοναδικου:αντι να δουλευουμε και να αγωνιζομαστε χωριστα οπως τοσα χρονια,πλεον μπορουμε ολοι μαζι να τιμουμε το Ολοκαυτωμα και ολα οσα αυτο αντιπροσωπευει:τη μορφωση,την ερευνα και τη μνημη.(κλασικες ασυναρτησιες Γιωργακη..).



Ως πρωην Υπουργος Εξωτερικων μιας χωρας οπου οι εθνικες διαφορες συγκλονισαν την ιστορια μας για αιωνες,το εγχειρημα μ'ενδιαφερει πολυ:ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΝΑ ΔΗ
ΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΕΝΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ,ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ (!!!).ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '90,ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ,ΟΙ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ (!(Για αυτόν τον Παλαιστίνιο τα λέει;;;;;)
!!).Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ."

Εδω τα λογια ειναι περιττα:ο ανθρωπος που ηταν στο Υπουργειο Παιδειας επι χρονια παραδεχεται οτι ειχε προσπαθησει ν'αλλαξει τα βιβλια,ετσι ωστε αυτα να προσαρμοστουν στη νεα εποχη της πολυπολιτισμικοτητας!!!Απετυχε,ωστοσο δεν πρεπει να ανησυχουμε,γιατι...ο αγωνας συνεχιζεται!!!

"Το Ολοκαυτωμα ειναι οροσημο στην ιστορια της ανθρωποτητας (!!!).Με οδηγο αυτο,πρεπει να κινηθουμε για την εξασφαλιση ειρηνης και να καταπολεμησουμε το ρατσισμο και το φοβο στα Βαλκανια,στην Ευρωπη και στον κοσμο ολοκληρο.

ΓΕΜΙΖΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ (!!!).ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ."

συνέχεια:ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

--------------------------------------------------------------------------------

Αποκαλύφθηκε το πιο Άσχημο Μυστικό του Ισραήλ.

----------------------------------------------------------------------------------
http://www.epanellinismos.com/
Τριχοφυτία και Ακτινοβολία
Στις 14 Αυγούστου 2008, στις 9 μ.μ., το τηλεοπτικό Κανάλι 10 του Ισραήλ έδειξε ένα ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει το πιο άσχημο μυστικό των ιδρυτών του Ισραηλινού Εργατικού κόμματος: την εσκεμμένη μαζική δηλητηρίαση με ακτινοβολία όλων σχεδόν των νεαρών Σεφαρδιτών Εβραίων μιας ολόκληρης γενιάς.

Το ντοκυμαντέρ "Τα Παιδιά με την Τριχοφυτία" (= δερματική ασθένεια σ.τ.μ.) - μεταφρασμένο στα Εβραϊκά ως "100.000 Ακτίνες" - με σκηνοθέτες τους David Belhassen και Asher Hemias, κέρδισε πρόσφατα το βραβείο για το "καλύτερο ντοκυμαντέρ" στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών της Χάιφα, και πέρυσι είχε κάνει το γύρο του κόσμου συμμετέχοντας σε Εβραϊκά και Ισραηλινά Φεστιβάλ Ταινιών. Αλλά δεν είχε ακόμη εμφανιστεί στις Ισραηλινές τηλεοπτικές οθόνες. Το θέμα του είναι η μαζική ακτινοβόληση εκατοντάδων χιλιάδων νεαρών Ισραηλινών μεταναστών από τις χώρες της Μέσης Ανατολής - των Σεφαρδιτών, όπως ονομάζονται σήμερα. Η ιστορία έχει ως εξής:

Το 1951, ο γενικός διευθυντής του Ισραηλινού Υπουργείου Υγείας, ο Δρ Chaim Sheba, πέταξε στην Αμερική και επέστρεψε με εφτά μηχανήματα ακτίνων-Χ, που του τα προμήθευσε ο Αμερικανικός στρατός.

Επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν σε ένα μαζικό πείραμα με μια ολόκληρη γενιά νεαρών Σεφαρδιτών Εβραίων οι οποίοι θα χρησίμευαν ως πειραματόζωα. Σε κάθε παιδί-Σεφαρδίτη θα χορηγούνταν στο κεφάλι του ακτινοβολία κατά 35.000 φορές μεγαλύτερη από την μέγιστη επιτρεπόμενη δόση για τις ακτίνες-Χ. Για να το πετύχει αυτό, η Αμερικανική κυβέρνηση πλήρωνε την Ισραηλινή κυβέρνηση 300 εκατομμύρια Ισραηλινές λίρες το χρόνο. Ολόκληρος ο προϋπολογισμός για την Υγεία στο Ισραήλ ήταν 60 εκατομμύρια λίρες. Τα χρήματα που πλήρωναν οι Αμερικάνοι ισοδυναμούν με δισεκατομμύρια δολλάρια σήμερα.

Για να εξαπατηθούν οι γονείς των θυμάτων, τα παιδιά τα έπαιρναν σε "σχολικές εκδρομές" και αργότερα έλεγαν στους γονείς ότι οι ακτίνες-Χ ήταν μια θεραπεία για τις πληγές από την τριχοφυία στο δέρμα της κεφαλής. 6.000 από τα παιδιά πέθαναν λίγο καιρό αφότου τους χορηγήθηκαν οι δόσεις της ακτινοβολίας, ενώ πολλά από τα υπόλοιπα ανέπτυξαν καρκίνους που σκότωσαν χιλιάδες με τον καιρό και σκοτώνουν ακόμη και τώρα. Ενώ ζούσαν, τα θύματα υπέφεραν από διαταραχές όπως επιληψία, αμνησία, νόσο του Αλτσχάιμερ, χρόνιους πονοκεφάλους και ψύχωση.

Αυτό είναι το θέμα του ντοκυμαντέρ δοσμένο με ψυχρές λέξεις. Είναι τελείως άλλο πράγμα να βλέπει κανείς τα θύματα στην οθόνη.

Να παρακολουθείς την Μαροκινή κυρία να περιγράφει πώς ένιωθε όταν της έριχναν δόση ακτινοβολίας 35.000 φορές μεγαλύτερη από τη επιτρεπόμενη δόση ακτίνων-Χ στο κεφάλι της. "Ούρλιαζα, κάντε τον πονοκέφαλο να φύγει. Κάντε τον πονοκέφαλο να φύγει. Κάντε τον πονοκέφαλο να φύγει. Αλλά δεν έφευγε ποτέ."

Να παρακολουθείς τον γενειοφόρο άντρα να περπατά καμπουριαστά στο δρόμο. "Είμαι στα πενήντα μου και όλοι νομίζουν ότι είμαι εβδομήντα. Πρέπει να καμπουριάζω όταν περπατώ ώστε να μην πέσω. Μου πήραν τα νιάτα μου με αυτές τις ακτίνες-Χ."

Να παρακολουθείς την ηλικιωμένη κυρία που χορήγησε τις δόσεις σε χιλιάδες παιδιά να λέει: "Τα έφερναν μέσα σε γραμμές. Πρώτα τα κεφάλια τους ξυρίζονταν και αλοίφονταν με αλοιφή που έκαιγε. Μετά τοποθετούσαν μια μπάλα ανάμεσα στα πόδια τους και τα διέταζαν να μην την αφήσουν να πέσει, έτσι ώστε να μην κινούνται. Δεν προστάτευαν το υπόλοιπο σώμα των παιδιών. Δεν υπήρχαν γιλέκα με μόλυβδο για αυτά τα παιδιά. Μου είπαν ότι έκανα καλό που βοηθούσα να απομακρυνθεί η τριχοφυτία. Αν ήξερα τους κινδύνους που αντιμετώπιζαν τα παιδιά, δεν θα είχα συνεργαστεί ποτέ. Ποτέ!"

Επειδή ήταν εκτεθειμένο ολόκληρο το σώμα τους στις ακτίνες, συχνά η γενετική δομή των παιδιών υφίστατο τροποποίηση, επηρρεάζοντας έτσι και την επόμενη γενιά. Παρακολουθούμε τη γυναίκα με το παραμορφωμένο πρόσωπο να εξηγεί, "Και τα τρία παιδιά μου έχουν τους ίδιους καρκίνους που έπληξαν την οικογένειά μου. Θα μου πείτε ότι αυτό είναι σύμπτωση;"

Η πλειονότητα των θυμάτων ήταν Μαροκινοί γιατί αυτοί ήταν οι πιο πολυάριθμοι από τους Σεφαρδίτες μετανάστες. Η γενιά που δηλητηριάστηκε αποτέλεσε τους μόνιμους φτωχούς της χώρας και την τάξη των εγκληματιών. Αυτό δεν είχε λογική εξήγηση. Οι Μαροκινοί που διέφυγαν στη Γαλλία έγιναν εύποροι και με υψηλή μόρφωση. Η κοινή εξήγηση ήταν ότι η Γαλλία πήρε τους πλούσιους, και συνεπώς τους έξυπνους. Η πραγματική εξήγηση είναι ότι σε κανένα Γαλλο-Μαροκινό παιδί δεν του τηγάνισαν τα μυαλά του με ακτίνες γάμμα.

Το φιλμ κατέστησε τελείως σαφές ότι αυτή η επιχείρηση δεν ήταν τυχαία. Οι κίνδυνοι από τις ακτίνες-Χ ήταν ήδη γνωστοί για σαράντα χρόνια. Διαβάσαμε τις επίσημες οδηγίες για τη θεραπεία με ακτίνες-Χ του 1952. Η μέγιστη δόση που μπορούσε να δοθεί σε ένα παιδί στο Ισραήλ ήταν 0,5 rad. Δεν έγινε κανένα λάθος. Τα παιδιά δηλητηριάστηκαν εσκεμμένα.

Ο David Deri υποστηρίζει ότι μόνο παιδιά Σεφαρδιτών δέχθηκαν τις ακτίνες-Χ: "Βρισκόμουν στην τάξη και οι άντρες ήρθαν να μας πάρουν για μια περιήγηση. Ζήτησαν τα ονόματά μας. Στα παιδιά των Ασκενάζι (Ασκενάζι: Εβραίοι προερχόμενοι από την Κεντρική και την Ανατολική Ευρώπη - σ.τ.μ.) είπαν να επιστρέψουν στις θέσεις τους. Τα σκουρόχρωμα παιδιά τα έβαλαν στο λεωφορείο."

Το φιλμ παρουσιάζει έναν ιστορικό ο οποίος πρώτα δίνει μια συνοπτική ιστορία του κινήματος ευγονικής. Σε μια σύντομη αποστροφή του αργότερα, δηλώνει ότι η επιχείρηση για την τριχοφυτία ήταν ένα πρόγραμμα ευγονικής με σκοπό να ξεριζώσει τα θεωρούμενα πιο αδύναμα είδη από την κοινωνία. Η Μαροκινή κυρία εμφανίζεται πάλι στην οθόνη. "Ήταν ένα Ολοκαύτωμα, ένα Ολοκαύτωμα των Σεφαρδιτών. Και αυτό που θέλω να ξέρω είναι γιατί κανείς δεν σηκώθηκε για να το σταματήσει."

Ο David Deri, στο φιλμ και στη συνέχεια ως μέλος της ομάδας συζήτησης, αφηγείται την απογοήτευση που ένιωσε όταν προσπάθησε να βρει τα ιατρικά αρχεία της παιδικής του ηλικίας. "Το μόνο που ήθελα να μάθω ήταν γιατί μου το έκαναν αυτό. Ήθελα να ξέρω ποιος έδωσε την εξουσιοδότηση για να γίνει αυτό. Ήθελα να εντοπίσω την ιεραρχία της εξουσίας που ήταν υπεύθυνη. Αλλά το Υπουργείο Υγείας μου είπε ότι τα αρχεία μου έλειπαν." Ο Boaz Lev, εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας παρεμβαίνει: "Σχεδόν όλα τα αρχεία κάηκαν σε μια πυρκαγιά."

Μας έχουν πει ότι ένας νόμος των ΗΠΑ στα τέλη της δεκαετίας του '40 έθεσε τέλος σε πειράματα με ακτινοβολίες σε ανθρώπους που πραγματοποιούνταν σε φυλακισμένους, διανοητικά αδύναμους και σε παρόμοιες περιπτώσεις. Το Αμερικανικό πυρηνικό πρόγραμμα χρειαζόταν μια νέα πηγή ανθρώπινων πειραματόζωων και η Ισραηλινή κυβέρνηση την παρείχε. Ιδού το κυβερνητικό υπουργικό συμβούλιο την εποχή των κτηνωδιών της τριχοφυτίας:

Πρωθυπουργός: David Ben Gurion
Υπουργός Οικονομικών: Eliezer Kaplan
Υπουργός Εποικισμών: Levi Eshkol
Υπουργός Εξωτερικών: Moshe Sharrett
Υπουργός Υγείας: Yosef Burg
Υπουργός Εργασίας: Golda Meir
Υπουργός Αστυνομίας: Amos Ben Gurion.
Το πιο υψηλόβαθμο μη-υπουργικό πόστο κατείχε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας, Shimon Peres.

Το ότι ένα πρόγραμμα που αφορούσε κονδύλια της Αμερικανικής κυβέρνησης ισοδύναμα με δισεκατομμύρια δολλάρια μπορεί να ήταν άγνωστο στον Πρωθυπουργό ενός διψασμένου για ρευστό Ισραήλ είναι γελοίο. Ο Ben Gurion ήταν σίγουρα χωμένος μέσα σε αυτόν τον τρόμο και αναμφίβολα επέλεξε το γιο του να γίνει Υπουργός Αστυνομίας για την περίπτωση που κάποιος τους παρεμπόδιζε.

Ο Υπουργός Οικονομικών Eliezer Kaplan ανταμείφθηκε στην αιωνιότητα με το όνομά του να δίνεται σε ένα νοσοκομείο κοντά στο Rehovot. Αλλά δεν ήταν ο μόνος που έλαβε τέτοια τιμή. Ο Chaim Sheba, που διηύθυνε την Ανώνυμη Εταιρία Τριχοφυία, είδε το όνομά του να δίνεται σε ένα ολόκληρο ιατρικό συγκρότημα. Δεν χρειάζεται να το πούμε, αν υπάρχει έστω και ένα γραμμάριο τσίπας στο ντόπιο ιατρικό λειτούργημα, τα ονόματα αυτών των νοσοκομείων πρέπει να αλλάξουν.

Μετά το τέλος του φιλμ, υπήρξε μια συζήτηση που περιελάμβανε έναν Μαροκινό τραγουδιστή, τον David Edri, επικεφαλής της Επιτροπής Αποζημίωσης για τα Θύματα από τις Ακτίνες-Χ για την Τριχοφυτία, και τον Boaz Lev, εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας.

Ο τηλεοπτικός οικοδεσπότης Dan Margalit προσπάθησε να ωραιοποιήσει αυτά που είχε δει. Εξήγησε πράα ότι "το κράτος ήταν φτωχό. Ήταν ζήτημα καθημερινής επιβίωσης." Μετά σταμάτησε. Ήξερε ότι δεν υπήρχε καμιά δικαιολογία για τις κτηνωδίες που υπέστησαν τα παιδιά των Σεφαρδιτών.

Αλλά ήταν ο Μαροκινός τραγουδιστής που συνόψισε την εμπειρία καλύτερα. "Θα πονέσει, αλλά η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί. Αν όχι, οι πληγές ποτέ δεν θα επουλωθούν."

Υπάρχει ένα πρόσωπο εν ζωή που γνωρίζει την αλήθεια: ο Shimon Peres. Ο μόνος τρόπος για να φτάσουμε στην αλήθεια ώστε να ξεκινήσει η επούλωση είναι να τον ερευνήσουμε για το ρόλο του στη μαζική δηλητηρίαση πάνω από 100.000 παιδιών και νεαρών Σεφαρδιτών.

Αλλά να γιατί αυτό δεν θα συμβεί. Το φιλμ βγήκε στον αέρα την ίδια ώρα με το πιο υψηλής θεαματικότητας σόου της χρονιάς, τον τελικό του Ισραηλινού σόου για νέα ταλέντα: "Ένα Αστέρι Γεννιέται." Την επόμενη ημέρα, η φωτογραφία του μόλις γεννημένου νέου αστεριού κατελάμβανε τα μισά πρωτοσέλιδα. Δεν υπήρχε ούτε μια λέξη σχετικά με "Τα Παιδιά της Τριχοφυτίας" σε οποιαδήποτε εφημερίδα, ούτε στο Διαδίκτυο. Μέχρι τώρα.

Πηγή: http://www.israelinsider.com/views/3998.htm Από τον Barry Chamish, Google Video

Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ(δηλ.ο αρχηγός της μάνδρας των του χριστιανικού ποιμνίου!!!).


-----------------------------------------------------------------------------------
http://www.zougla.gr/news.php?id=21631

Αρχιμανδρίτης, στρατιωτικός και επιχειρηματίες σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

27 Ιανουαρίου 2009, 09:58


«Πολίτες υπεράνω υποψίας» σε ένα από τα πιο σκληρά κυκλώματα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας, που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αττικής, μετά από συντονισμένες έρευνες του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η επιχείρηση με την κωδική ονομασία Μyοsis, είχε δύο σκέλη, το δεύτερο από τα οποία ολοκληρώθηκε χθες. Συνολικά, έγιναν έρευνες σε 40 σπίτια, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μυτιλήνη, Μύκονο, Ορεστιάδα και Πρέβεζα. Συνελήφθησαν 11 άτομα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 25, για αγορά και κατοχή σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας, που περιλάμβανε ακόμη και βιασμούς βρεφών 4 μηνών.

Οι εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα, αγόραζαν το συγκεκριμένο υλικό, βίντεο και φωτογραφίες, μέσω ιστοσελίδας του εξωτερικού με πιστωτικές κάρτες.

Ανάμεσα στους 11 συλληφθέντες, είναι ο Αρχιμανδρίτης Φ.Μ., που μένει στον Πειραιά, αλλά λειτουργεί σε εκκλησία της Σπάρτης, και ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, επιχειρηματίες, πολιτικοί μηχανικοί, γιατροί, ένας στρατιωτικός και ιδιωτικοί υπάλληλοι.

Επίσης, εξετάστηκε η εμπλοκή στο κύκλωμα μιας γυναίκας αστυνομικού, η οποία όμως δεν συνελήφθη, γιατί δεν βρέθηκαν αποδείξεις που να στοιχειοθετούν κατηγορίες εναντίον της.

----------------------------------------------------------------------------------



ΟΤΣΑΛΑΝ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛ:"Αυτοί χρησιμοποίησαν τον χριστιανισμό, χρησιμοποίησαν το ισλάμ, ακόμα και τον ινδουισμό".

http://strategy-geopolitics.blogspot.com/2009/01/blog-post_689.html

Αμπντουλλάχ Οτζαλάν: Τα τελευταία λόγια μου προς τους Κούρδους


Κείμενο από τη συνομιλία του Αμπντουλλάχ Οτζαλάν με τους δικηγόρους του στις 21 Ιανουαρίου 2009, στις φυλακές του Ιμραλί:
Μετάφραση: Σάββας Καλεντερίδης
Οι ποινές απομόνωσης
"Η διοίκηση της φυλακής επικύρωσε τη νέα ποινή της 20ήμερης απομόνωσης. Η ποινή μού κοινοποιήθηκε γραπτώς. Θα υποβάλλω σχετική ένσταση στον εισαγγελέα. Νομίζω ότι θα την εγκρίνουν. Με κατηγορούν ότι απείλησα την πρόεδρο της δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό. Φυσικά όλα αυτά είναι ανακριβή. Κανέναν δεν απείλησα και δεν είμαι σε θέση να απειλήσω. Ούτε προειδοποίησα κανέναν. Οι ποινές αυτές αποσκοπούν στη φίμωσή μου. Με έχουν τιμωρήσει έντεκα φορές με ποινή απομόνωσης. Ως αιτιολογία της...στέρησης του δικαιώματός μου στην τηλεθέαση και στο διάβασμα βιβλίων προβάλλουν τις ποινές απομόνωσης. Μου λένε ότι πήραν αυτή την απόφαση με τη εξής σκεπτικό: "Η αιτία της στέρησης των δικαιωμάτων αυτών είναι οι ποινές απομόνωσης που σου έχουν επιβληθεί". Θέλουν να μου πουν ότι όσο συνεχίζω να μιλάω, θα μου επιβάλλονται αυτές οι ποινές και θα μου στερούν τα δικαιώματά μου. Όμως, πίσω από τις ποινές αυτές δεν υπάρχει μόνο η Τουρκία. Είναι και το Ισραήλ. Ξέρουν τις απόψεις μου και θέλουν να με φιμώσουν, να μην τις εκφράζω".

Η περίπτωση του Αϊγκάν είναι ενδιαφέρουσα
"Η περίπτωση του Αϊγκάν είναι ενδιαφέρουσα. Κατατάχτηκε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της Στρατοχωροφυλακής (JİTEM) ενόσω υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία, μετά λιποτάκτησε και ήλθε σε μας. Μετά έφυγε από μας και έγινε καταδότης. Όταν ήλθε σε μας ήξερα ότι είναι στρατολογημένος από το τουρκικό κράτος, το υποψιαζόμουνα. Θα ήθελα να τον ρωτήσω το εξής: Όταν πηγαίνατε δίπλα στον Οτζαλάν, είχατε σαν στόχο τη δολοφονία του; Η απάντηση στην ερώτηση αυτή είναι σημαντική. Θα ήθελα να μάθω την απάντηση στο ερώτημα αυτό.
Στην υπόθεση της ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ έχουν συμβιβαστεί. Το παρελθόν του κράτους είναι γεμάτο βρωμιές. Και μάλιστα πολλές. Το έχω διατρανώσει πολλές φορές. Η Τουρκία δεν έπαιξε κάποιο σοβαρό ρόλο στη σύλληψη και τη φυλάκισή μου. Η Τουρκία δεν είχε τη δύναμη να το κάνει αυτό. Τον κυρίαρχο ρόλο στη σύλληψη και τη φυλάκισή μου έπαιξε το Ισραήλ. Εγώ αυτό το ξέρω πολύ καλά. Ακόμα και στις ποινές απομόνωσης που μου επιβάλλονται υπάρχει ανάμειξη του Ισραήλ".

Το Ισραήλ θέλει τη φίμωσή μου
"Αυτός που δεν θέλει να μιλάω, αυτός που θέλει τη φίμωσή μου είναι το Ισραήλ. Το Ισραήλ παίζει ολόκληρο τον κόσμο με το δαχτυλάκι του. Ξέρω πολύ καλά τη δύναμη και την ισχύ του Ισραήλ. Στην απολογία μου έχω αναφερθεί διεξοδικά στο θέμα. Όλοι μένουν άναυδοι με την επίθεση του Ισραήλ στη Γάζα. Δεν υπάρχει λόγος να μένουν άναυδοι. Το Ισραήλ προετοίμαζε αυτή την ιδεολογία επί 800 χρόνια, είναι μια ιδεολογία της οποίας οι ρίζες φθάνουν 2000-3000 χρόνια πίσω. Όλα είναι πολύ καλά σχεδιασμένα. Η επίθεση στη Γάζα επαληθεύει την άποψή μου.
Στην απολογία μου είπα ότι στην υπόθεση της σύλληψής μου τα 200 έθνη-κράτη του κόσμου παραδόθηκαν στο Ισραήλ. Τώρα επαληθεύομαι. Στην απολογία μου αναφέρθηκα σε δυο κεντρικά σημεία και στα δυο επαληθεύομαι.
Αυτοί χρησιμοποίησαν τον χριστιανισμό, χρησιμοποίησαν το ισλάμ, ακόμα και τον ινδουισμό. Αυτοί διαμέλισαν την ισπανική αυτοκρατορία, που μετρούσε 400 χρόνια ιστορίας. Αυτοί διαμέλισαν και διέλυσαν την Αυστροουγρική και την Οθωμανική Αυτοκρατορία.
Είπα επίσης ότι 50 αραβικά κράτη δεν κάνουν ένα Ισραήλ. Ακόμα και ο ΟΗΕ φάνηκε αδύναμος μπροστά στο Ισραήλ. Όλοι ήταν αδύναμοι μπροστά στο Ισραήλ. Εδώ και 500 χρόνια οι Εβραίοι εργάζονται από κοινού με την Αγγλία σε τρεις περιοχές. Τη Μέση Ανατολή, την Ανατολία και τον Αραβικό κόσμο. Τα έθνη-κράτη στον κόσμο είναι διακόσια τον αριθμό. Αυτά είναι κατασκευάσματα της Ολλανδίας και της Αγγλίας, εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους. Τα κράτη-έθνη μιλούν για ανεξαρτησία, τη στιγμή που αυτά είναι τα πιο εξαρτημένα. Είναι εξαρτημένα από τον καπιταλισμό. Κινούνται στο πλάισιο που χάραξε ο καπιταλισμός.
Γιατί αναφέρομαι στον Μουσταφά Κεμάλ. Ο Κεμάλ έμεινε ανεξάρτητος για μικρό χρονικό διάστημα. Μόρεσε να αντισταθεί μόνο 1,5-2 χρόνια απέναντι στην Αγγλία. Και ο Λένιν το ίδιο, ανεξάρτητος ήταν ένα-δυο χρόνια. Η Σοβιετική Ένωση και η Κίνα δεν μπόρεσαν να παραμείνουν ανεξάρτητες και στο τέλος επέστρεψαν στον καπιταλισμό".
Η συνέχεια του ενδιαφέροντος άρθρου εδώ.-http://infognomonpolitics.blogspot.com/2009/01/blog-post_6807.html