27 Ιανουαρίου 2009

Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ(δηλ.ο αρχηγός της μάνδρας των του χριστιανικού ποιμνίου!!!).


-----------------------------------------------------------------------------------
http://www.zougla.gr/news.php?id=21631

Αρχιμανδρίτης, στρατιωτικός και επιχειρηματίες σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας

27 Ιανουαρίου 2009, 09:58


«Πολίτες υπεράνω υποψίας» σε ένα από τα πιο σκληρά κυκλώματα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας, που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αττικής, μετά από συντονισμένες έρευνες του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η επιχείρηση με την κωδική ονομασία Μyοsis, είχε δύο σκέλη, το δεύτερο από τα οποία ολοκληρώθηκε χθες. Συνολικά, έγιναν έρευνες σε 40 σπίτια, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μυτιλήνη, Μύκονο, Ορεστιάδα και Πρέβεζα. Συνελήφθησαν 11 άτομα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 25, για αγορά και κατοχή σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας, που περιλάμβανε ακόμη και βιασμούς βρεφών 4 μηνών.

Οι εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα, αγόραζαν το συγκεκριμένο υλικό, βίντεο και φωτογραφίες, μέσω ιστοσελίδας του εξωτερικού με πιστωτικές κάρτες.

Ανάμεσα στους 11 συλληφθέντες, είναι ο Αρχιμανδρίτης Φ.Μ., που μένει στον Πειραιά, αλλά λειτουργεί σε εκκλησία της Σπάρτης, και ο οποίος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, επιχειρηματίες, πολιτικοί μηχανικοί, γιατροί, ένας στρατιωτικός και ιδιωτικοί υπάλληλοι.

Επίσης, εξετάστηκε η εμπλοκή στο κύκλωμα μιας γυναίκας αστυνομικού, η οποία όμως δεν συνελήφθη, γιατί δεν βρέθηκαν αποδείξεις που να στοιχειοθετούν κατηγορίες εναντίον της.

----------------------------------------------------------------------------------



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου