27 Ιανουαρίου 2009

Γ.Παπανδρέου:"Το Ολοκαυτωμα ειναι οροσημο στην ιστορια της ανθρωποτητας" (!!!).


-----------------------------------------------------------------------------------

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Οι ανθελληνικές και φιλοεβραικές δηλώσεις του Γ.Παπανδρέου στη Στοκχόλμη το 2000

ΕΝΑ ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΦΟΡΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ "ΝΕΑ ΤΑΞΗ" ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!!!

γαπητοι καλεσμενοι,φιλοι και υπουργοι,

Ειμαι σιγουρος οτι μιλαω εκ μερους ολων,λεγοντας οτι ειναι τιμη μου να συμμετεχω ε
δω.Γιατι;Διοτι σημερα ειμαστε μαρτυρες της γεννησης κατι μοναδικου:αντι να δουλευουμε και να αγωνιζομαστε χωριστα οπως τοσα χρονια,πλεον μπορουμε ολοι μαζι να τιμουμε το Ολοκαυτωμα και ολα οσα αυτο αντιπροσωπευει:τη μορφωση,την ερευνα και τη μνημη.(κλασικες ασυναρτησιες Γιωργακη..).



Ως πρωην Υπουργος Εξωτερικων μιας χωρας οπου οι εθνικες διαφορες συγκλονισαν την ιστορια μας για αιωνες,το εγχειρημα μ'ενδιαφερει πολυ:ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΝΑ ΔΗ
ΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΕΝΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ,ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ (!!!).ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ '90,ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΘΗΚΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΙ ΕΤΣΙ ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ,ΟΙ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ (!(Για αυτόν τον Παλαιστίνιο τα λέει;;;;;)
!!).Ο ΑΓΩΝΑΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ."

Εδω τα λογια ειναι περιττα:ο ανθρωπος που ηταν στο Υπουργειο Παιδειας επι χρονια παραδεχεται οτι ειχε προσπαθησει ν'αλλαξει τα βιβλια,ετσι ωστε αυτα να προσαρμοστουν στη νεα εποχη της πολυπολιτισμικοτητας!!!Απετυχε,ωστοσο δεν πρεπει να ανησυχουμε,γιατι...ο αγωνας συνεχιζεται!!!

"Το Ολοκαυτωμα ειναι οροσημο στην ιστορια της ανθρωποτητας (!!!).Με οδηγο αυτο,πρεπει να κινηθουμε για την εξασφαλιση ειρηνης και να καταπολεμησουμε το ρατσισμο και το φοβο στα Βαλκανια,στην Ευρωπη και στον κοσμο ολοκληρο.

ΓΕΜΙΖΩ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ (!!!).ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ."

συνέχεια:ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ

--------------------------------------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου