16 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Στέλιος θα υπάρχει,όσο θα υπάρχουν αγνοί άνθρωποι του Λαού.

Τσακώνονται για τον μπερντέ!Κι ο Καραγκιοζοπαίκτης ξεκαρδίζεται στα γέλια!

Η επάνω φωτό από το aigialeia.blog.com/tag/φτώχεια/
«Eίμαστε όλοι... καραγκιόζηδες»

«Eίμαστε όλοι... καραγκιόζηδες»

Mείζον πολιτικό ζήτημα με απροσδιόριστες συνέπειες δημιούργησαν οι δηλώσεις του Mανώλη Kεφαλογιάννη στο περιθώριο της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Kατάρ, όπου ο υπουργός Eμπορικής Nαυτιλίας συμμετείχε, έχοντας σειρά επαφών για θέματα της αρμοδιότητάς του.

O κ. Kεφαλογιάννης, μιλώντας σε δημοσιογράφους, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου αλλά και των Mέσων Eνημέρωσης, χωρίς να αφήσει όμως απ' έξω την ίδια την κυβέρνηση και τον εαυτό του. «Eίμαστε όλοι... καραγκιόζηδες!», δήλωσε εμφατικά, διευκρινίζοντας μάλιστα ότι από αυτόν τον απαξιωτικό χαρακτηρισμό δεν εξαιρεί τον εαυτό του.

Kατά την άποψη του υπουργού Nαυτιλίας οι πολιτικοί, συμπεριλαμβανομένης και της σημερινής κυβέρνησης, «είναι καραγκιόζηδες» επειδή συντηρούν το «αρρωστημένο» -όπως το χαρακτήρισε- κλίμα διαπλοκής που κυριαρχεί στη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δηλώσεις Kεφαλογιάννη προκάλεσαν αμηχανία και εκνευρισμό στο Mέγαρο Mαξίμου, το οποίο προς το παρόν κρατά στάση αναμονής, περιμένοντας επανόρθωση από τον υπουργό Nαυτιλίας μετά την επιστροφή του στην Aθήνα.

Tο ξέσπασμα Kεφαλογιάννη εκδηλώθηκε στη διάρκεια ενός δείπνου με τους δημοσιογράφους, προχθές το βράδυ, στο Kατάρ και εξελίχθηκε σε έναν ασυνήθιστο μονόλογο του υπουργού Eμπορικής Nαυτιλίας.

Aκροατές του ήταν και: ο υφυπουργός Eξωτερικών Θεόδωρος Kασσίμης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου του Iωάννης Tζοάννος, καθώς και ο διευθυντής του ιδιαίτερου Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας Kωνσταντίνος Mπίκας, οι οποίοι -αν και ήρθαν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση- δεν αντέδρασαν.

H επίθεση Kεφαλογιάννη κινήθηκε σε πολύ υψηλούς τόνους και με ακατονόμαστες εκφράσεις, σε βαθμό που δημοσιογράφος αναγκάστηκε να επισημάνει στον υπουργό ότι βρισκόμαστε σε εθνική αποστολή και όχι σε κομματική συγκέντρωση.η συνέχεια στον μπερντέ...ε,στην πηγή...

Καραγκιόζης:-"Δε πάτε όλοι στο διάολο...'θεμά το γονιό σας...που τρώτε τον αγκλέουρα...Δεν έχετε αφήσει ούτε ψίχουλο...αχόρταγοι...και...και μένα γουργουρίζει τ' αντερό μου από τη πείνα...ανάθεμα τα κουτάλια σας...Ουστ,ρε...λιγδιάρηδες...Ακούς εκεί...μαλώνουνε οι γάϊδαροι σε ξένον αχερώνα...για τα ντι μπέτια...Ου να χαθείτε γαϊδούρια..."

Μπορεί να είναι παλιό,αλλά είναι πάντα επίκαιρο!

Η Σιωνιστική Διακήρυξη του Λονδίνου.


Τι απαντούν οι...Έλληνες...ευρωβολευτές περί τούτου;...βηξ!
Οι...Έλληνες...βολευτές;...διπλός βηξ!
Οι υποψήφιοι...βολευτές;...ξυστός βηξ!
Πηγή...

Τι έχουν να μας πούνε τα κόμματα γι αυτό;

Ένα κείμενο - σχεδιασμός παγκόσμιας επιβουλής και κυριαρχίας είναι η διακήρυξη του Λονδίνου, που δημοσιοποιήθηκε στις 26/2/2009 και που ουσιαστικά αποτελεί έναν "οδηγό" δημιουργίας θετικού "κλίματος" υπέρ του Σιωνισμού.
Η Διακήρυξη του Λονδίνου, ουσιαστικά αποτελεί ένα κατάπτυστο κείμενο που προσβάλει τα ανθρώπινα ιδεώδη και κάθε έννοια δημοκρατίας. Είναι δε αναρτημένη και στον δικτυακό τόπο του Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδας!!!
Μερικά από τα κυριότερα σημεία αυτής της αισχρής για την ανθρωπότητα διακήρυξης, σας παραθέτω παρακάτω:
* Οι Βουλευτές θα καταδεικνύουν δημόσια, θα προκαλούν και θα απομονώνουν πολιτικούς παράγοντες που εμπλέκονται στο μίσος εναντίον των Εβραίων και στοχεύουν κατά του Κράτους του Ισραήλ ως Εβραϊκή συλλογικότητα.
* Οι Βουλευτές θα πρέπει να παίρνουν θέση κατά του αντισημιτισμού και της κάθε φυλετικής διάκρισης που στρέφεται εναντίον οποιασδήποτε μειονότητας, και να είναι σε επιφυλακή εναντίον κάθε υπεκφυγής, δισταγμού και δικαιολόγησης των εκφράσεων μίσους.
* Οι Κυβερνήσεις πρέπει να προκαλούν κάθε ξένο ηγέτη, πολιτικό ή δημόσιο πρόσωπο που αρνείται, υποβαθμίζει ή ευτελίζει το Ολοκαύτωμα και πρέπει να ενθαρρύνουν την κοινωνία των πολιτών να επαγρυπνεί και ανοικτά να καταδικάζει αυτό το φαινόμενο.
* Οι Βουλευτές πρέπει να προτρέψουν τις Κυβερνήσεις τους να υποστηρίξουν τις διεθνείς δεσμεύσεις για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού- συμπεριλαμβανομένης της Διακήρυξης του Βερολίνου του ΟΑΣΕ (Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, OSCE) και των οκτώ κύριων αρχών της.
* Οι Κυβερνήσεις και ο ΟΗΕ πρέπει να αποφασίσουν ότι ποτέ ξανά οι θεσμοί της διεθνούς κοινωνίας και ο διάλογος των εθνικών κρατών δεν θα χρησιμοποιηθούν καταχρηστικά στην προσπάθεια νομιμοποίησης του αντισημιτισμού, συμπεριλαμβανομένης και της απομόνωσης του Ισραήλ για πολιτικές διακρίσεων στη διεθνή σκηνή και ότι ποτέ δεν θα γίνουμε μάρτυρες ή συμμέτοχοι σε άλλη συνάντηση όπως εκείνη του Ντάρμπαν του 2001.
Απαγορεύσεις
· Οι Βουλευτές θα πρέπει να θεσμοθετήσουν αποτελεσματική νομοθεσία για τα εγκλήματα μίσους αναγνωρίζοντας το μίσος ως επιβαρυντικό στοιχείο και, όπου είναι σύμφωνο με τα τοπικά νομικά δεδομένα να συμπεριλάβουν το αδίκημα της «υποκίνησης μίσους» και να επιτρέψουν στους φορείς επιβολής του νόμου να καταδικάζουν.
· Οι Κυβερνήσεις που έχουν υπογράψει το Πρωτόκολλο για το Λόγο Μίσους της «Σύμβασης για το Έγκλημα στον Κυβερνοχώρο», του Συμβουλίου της Ευρώπης (και το «Πρόσθετο Πρωτόκολλο της Σύμβασης για το Έγκλημα στον Κυβερνοχώρο, σχετικά με την ποινικοποίηση πράξεων ρατσιστικής και ξενοφοβικής φύσης που διαπράττονται μέσω συστημάτων Η/Υ») θα πρέπει να θεσπίσουν σχετική εσωτερική νομοθεσία εφαρμογής.
Αναγνωρίζοντας την απειλή
· Οι Βουλευτές θα πρέπει να επανέλθουν στο νομοθετικό έργο τους, των Κοινοβουλίων ή Συνελεύσεων, και να θεσπίσουν ομάδες διερεύνησης που καθήκον θα έχουν τον καθορισμό της υπάρχουσας φύσης και του καθεστώτος του αντισημιτισμού στις χώρες τους και την εκπόνηση συστάσεων προς τις κυβερνήσεις και την κοινωνία των πολιτών ώστε να δράσουν κατάλληλα.
· Οι Κυβερνήσεις πρέπει να επεκτείνουν τη χρήση του «βασικού ορισμού» του αντισημιτισμού του EUMC προς ενημέρωση της πολιτικής των εθνικών και διεθνών οργανισμών και ως βάση εκπαιδευτικού υλικού για χρήση από τις υπηρεσίες απονομής ποινικής Δικαιοσύνης.
Παιδεία, ενημέρωση και εκπαίδευση
· Οι Κυβερνήσεις θα πρέπει να καταρτίσουν εκτενώς τους αστυνομικούς, τους εισαγγελείς και τους δικαστές. Η κατάρτιση είναι ουσιώδης προκειμένου οι δράστες αντισημιτικών εγκλημάτων μίσους να συλληφθούν επιτυχώς, να διωχθούν δικαστικά, να καταδικαστούν και να τους επιβληθούν ποινές. Το Πρόγραμμα Επιβολής του Νόμου LEOP του ΟΑΣΕ είναι μία πρότυπη πρωτοβουλία που συνίσταται από ένα διεθνές κλιμάκιο ειδικευμένων αξιωματικών της αστυνομίας, οι οποίοι εκπαιδεύουν άλλους αστυνομικούς σε αρκετές χώρες.
· Οι Κυβερνήσεις θα πρέπει να αναπτύξουν εκπαιδευτικό υλικό στα θέματα του Ολοκαυτώματος, του ρατσισμού, του αντισημιτισμού και των φυλετικών διακρίσεων, τα οποία εντάσσονται στο εθνικό σχολικό πρόγραμμα. Όλο το εκπαιδευτικό υλικό οφείλει να είναι βασισμένο στις αξίες της κατανόησης, της ένταξης, της αποδοχής και του σεβασμού και πρέπει να είναι σχεδιασμένο ώστε να βοηθά τους μαθητές στην αναγνώριση και αντιμετώπιση του αντισημιτισμού και όλων των μορφών του λόγου μίσους.
· Οι Κυβερνήσεις θα πρέπει να περιλάβουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επιμόρφωσης στο Σύστημα Ποινικής Δικαιοσύνης χρησιμοποιώντας προγράμματα όπως το πρόγραμμα Επιβολής του Νόμου LEOP.
==================================================
Αυτό το κατάπτυστο μανιφέστο του διεθνούς σιωνισμού, τo παρέλαβαν όλες οι κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένης και της σάπιας κυβέρνησης Καραμανλή, του Υποψήφιου Παπανδρέου, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΛΑ.Ο.Σ.
Τώρα ξέρεις τα πάντα. Ακόμα και στα βιβλία, αποδεικνύεται ποιοι επιβάλουν και σε ποιους, για το τι θα γραφτεί.
Οι Σιωνιστές κόβουν και ράβουν την ιστορία στα μέτρα τους.
Οι εσωτερικοί μασόνοι εκτελούν.
Πηγή

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

Σχετικά θέματα:

Εγκλήματα πολέμου καταλογίζει στο Ισραήλ ο ΟΗΕ

Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, "κράτος εν κράτει" μέσα στην Ελλάδα

Αντίπαρος.Το πανάρχαιο Δεσποτικό,στα..."αδέσποτα" του Υπ.Α-πολιτισμού!

Αν ήταν...χριστιανικό δεσποτικό το Υπουργείο Α-πολιτισμού θα παρευρισκόταν...συσσωρηδόν!Λίγο ετεροχρονισμένο,αλλά καθρεπτίζει την...ελληνικότητα του υπουργείου Α-πολιτισμού!

Αδέσποτο Δεσποτικό ζητά δεσπότη. Πληροφορίες στο Υπουργείο Πολιτισμού

mantra copy
Η αξία του Δεσποτικού είναι γνωστή. Πρόκειται για ένα άγνωστο από τις αρχαίες μαρτυρίες αρχαϊκό ιερό αφιερωμένο στον Απόλλωνα, την Άρτεμη και την Εστία, που τοποθετεί το Δεσποτικό, και την Αντίπαρο με την Πάρο, σε κεντρική θέση στον αρχαίο κυκλαδικό πολιτισμό.
Εδώ και δέκα χρόνια διεξάγονται ανασκαφές στο χώρο από τον αρχαιολόγο κ.Κουράγιο και τους συνεργάτες του με σημαντικά ως τώρα αποτελέσματα. Όσοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση για το Δεσποτικό πριν λίγους μήνες στην αίθουσα Καλουδά, αλλά και στον αρχαιολογικό χώρο την επομένη μέρα, θα πρέπει να ένιωσαν ιδιαίτερα τυχεροί και περήφανοι. Και οργισμένοι για όσους έπρεπε να τιμήσουν την εκδήλωση και απουσίασαν…συνέχεια στην πηγή...

Πηγή...

ΓΑΠ:"Επαναδιαπραγμάτευση για τον αγωγό".Πούτιν:"Α,έτσι;Καλά,πάμε Τουρκία"!


Η δουλεία δεν έχει...χρώμα!

Απάντηση Πούτιν σε ΓΑΠ για τον αγωγό

Δημοσιεύθηκε από olympiada
“Απάντηση” Β.Πούτιν σε Γ.Παπανδρέου για επαναδιαπραγμάτευση συμφωνιών με αγωγούς
Μάλλον ο Γιώργος Παπανδρέου και η παράταξη που “ξεκίνησε τον αγωγό” δεν θα προλάβει να τον ολοκληρώσει. Συγχαρητήρια στους αερομάχους των συνεντεύξεων και του μπαλκονιού. Διαβάστε τις δηλώσεις από το Defencenet.gr και μετά διαβάστε και αυτό:
Η αυτονόμηση της Θράκης, ανάχωμα στους Ρωσικούς αγωγούς
ImageΆμεση ήταν η τοποθέτηση της Ρωσίας στα όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, περί «επαναδιαπραγμάτευσης» για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης, αλλά και στις απόψεις της νέας φιλοδυτικής κυβέρνησης της Βουλγαρίας για το ίδιο θέμα: Η απάντηση ήρθε δια χειλέων Βλαντιμίρ Πούτιν πρν από τρεις ημέρες σε κλειστή συνάντηση του Valdai Club, ενός ανατολικού οργανισμού ανάλογου της λέσχης Μπίλντενμπεργκ: «Η Τουρκία θα μπορούσε να αντικαταστήσει την Ουκρανία ως το κύριο διάδρομο μεταφοράς ρωσικού φυσικού αεριου προς την Ευρώπη» δήλωσε ο Ρώσος ισχυρός άνδρας, δημιουργώντας μεγάλη αίσθηση με τα λόγια του! Κάτι που σημαίνει εγκατάλειψη της χάραξης του South Stream μέσω Βουλγαρίας και Ελλάδας!
Αυτό φαινομενικά δεν έχει σχέση με Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »


“Αναζητούμε σταθερές και σοβαρές συμμαχίες” δηλώνουν οι Ρώσοι

Δημοσιεύθηκε από olympiada
“Δεν έχουμε κάνει όλο αυτό τον σχεδιασμό για να αντικατασταθεί το πρόβλημα της Ουκρανίας με ένα άλλο πρόβλημα της Ελλάδας ή της Βουλγαρίας. Αναζητούμε σοβαρές και σταθερές συμμαχίες οι οποίες να εδράζονται επάνω στην αντίληψη του αμοιβαίου οφέλους, αν όχι σε πολιτικές βάσεις».
Τι λέτε ρε βάρβαροι που θα κρίνετε εσείς την σοβαρότητα των Ελλήνων πολιτικών; Τι λέτε ρε τετράποδα που θα κρίνετε εσείς τις αποφάσεις του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού;
Αλληλεγγύη στους Ελληναράδες σοβαρούς πολιτικούς που δεν φοβήθηκαν να τα βάλουν με τη Ρωσία. Αλληλεγγύη και στον σύντροφο Σαακασβίλι.
Ο Λαός θα τιμήσει τους σοβαρούς Ελληναράδες αγωνιστές με την ψήφο του. Γιατί πάνω απ’ όλα, στην Ελλάδα αγαπούμε τη σοβαρότητα…

ΥΠ.ΕΞ.:Δεν υφίστανται ιδρύματα Ελλ.Πολιτισμού στο Πακιστάν!Πέραν ενός ατόμου που διαβιεί στο Καράτσι...!Ανύπαρκτος ο Λερούνης!Φτου σας προδότες.

Αυτό είναι το ΥΠ.ΕΞ. της Ντόρας Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελα!Δεν διαβιεί ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ εκτός από έναν στο Καράτσι!

Δεν θεωρούνται πολιτιστικά τα παρακάτω!Και φυσικά ΔΕΝ θεωρούνται γιατί απουσιάζει παντελώς το..."ελληνικό κράτος"!!!Αν όμως ήταν καμιά...χριστιανική προσηλυτιστική αποστολή,θα είχε την αμέριστη υποστήριξη του δουλικού κράτους και θα μοίραζε αφειδώς τα ευρώ!
Ανύπαρκτος ο Λερούνης για το αδίστακτο χριστιανικό κράτος.Επειδή ενίσχυε και υποστήριζε την..."θρησκευτική ιδιαιτερότητα" των Καλάς!Επειδή δεν προσπάθησε να τους...μιλήσει και να τους κάνει...χριστιανούς!
Και έρχονται αμείλικτα τα ερωτήματα:-Ποιά τα αίτια και οι σκοποί των Ταλιμπάν,που έκαναν την απαγωγή;
-Ποιός τους υποκίνησε να την κάνουν,μετά από τόσα χρόνια και μάλιστα ΤΩΡΑ;
-Ποιοί ενοχλούνται από τις φωνές των Καλάς,που δηλώνουν ότι είναι απόγονοι των ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου;
-Ποιοί επιθυμούν διακαώς,αν όχι την εξαφάνισή τους,να τους αλλάξουν την πίστη και να τους επιβάλλουν να δηλώνουν ότι είναι...Μακεντόνσκι;
-Τι ρόλο παίζει το...ελληνικό κράτος,όταν το ίδιο το Πακιστάν τους έχει αναγνωρίσει ως γνήσιους απόγονους των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ;
-Τι προτίθεται να κάνει,έστω και τώρα,το...ΥΠ.ΕΞ. της Ντόρας Κούβελα,τώρα που έμαθε ότι ζει ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ στο Πακιστάν;
[...Στά κοινωφελή έργα της εν λόγω ΜΚΟ συμπεριλαμβάνονται σχολικές αίθουσες, υδρευτικά δίκτυα, διαμόρφωση πλατειών κ.α.
Το 2006 λειτούργησε το “Σπίτι των Καλάς” πολιτιστικό κέντρο-μουσείο για την προστασία του καλασικού πολιτισμού στο οποίο και διέμενε ο Έλληνας εκπαιδευτικός Αθανάσιος Λερούνης από όπου και τον απήγαγαν...FREE LEROUNIS]
I. Διπλωματικές Σχέσεις : Επίπεδο

Η πρώτη Πρεσβεία του Πακιστάν στην Αθήνα ιδρύθηκε το 1975. Η χώρα μας προέβη στην ίδρυση Πρεσβείας στο Ισλαμαμπάντ το 1987, με πρώτο διατελέσαντα Πρέσβη τον κο Μπ. Παπαδόπουλο.

II. Συμβατικό πλαίσιο : μείζονες διακρατικές συμφωνίες

Αναμένεται υπογραφή του από διετίας εκκρεμούς πρωτοκόλλου διμερής συνεργασίας των Γ.Γ. των 2 ΥΠΕΞ.

Yπογραφή Συμφωνίας Μορφωτικής και Πολιτιστικής συνεργασίας Ελλάδος – Πακιστάν από Γεν. Γραμματέα Υπουργείου Πολιτισμού κ. Ζαχόπουλο και ομόλογό του Jalil Abbas (Ισλαμαμπάντ, 25 Απριλίου 2005). Η εν λόγω Συμφωνία μνημονεύει, μεταξύ άλλων, τους κοινούς πολιτιστικούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών ενώ προβλέπει και την αποστολή Ελλήνων εμπειρογνωμόνων στο Πακιστάν με στόχο την υλοποίηση ερευνών από κοινού με Πακιστανούς επιστήμονες, που θα επικεντρωθούν σε ευρήματα ελληνιστικής περιόδου.

Υπογραφή Συμφωνίας Αστυνομικής Συνεργασίας οποία υπεγράφη από Υπουργό Δημόσιας Τάξεως κ. Βουλγαράκη και Πακιστανό ομόλογό του κ. Sherpao στο Ισλαμαμπάντ (11 Μαίου 2005). Η υπογραφή της εν λόγω Συμφωνίας προβλέπει την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των Αρχών των δύο χωρών με στόχο την καταπολέμηση παράνομης διακίνησης προσώπων (και, εν γένει, λαθρομετανάστευσης), εμπορίου ναρκωτικών και τρομοκρατίας.

Υπογραφή διμερούς Συμφωνίας αμοιβαίας καταργήσεως θεωρήσεων επί διπλωματικών διαβατηρίων από Πρέσβυ κ. Ευάγγελο Καρόκη και Additional Secretary Υπουργείου Εσωτερικών Πακιστάν κ. Junaid (Ισλαμαμπάντ, 31.08.2005)

III. Πολιτικές Σχέσεις

Τυχόν ιδιαίτερα ζητήματα): Υπόθεση “Tasman Spirit” – απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα για 9 μήνες ελλήνων, μέλη του πληρώματος του πλοίου “Tasman Spirit” κατόπιν προσάραξής του στο λιμάνι του Καράτσι (27.7.03) και επακόλουθης φιλονικίας με ασφαλιστική εταιρεία. Η απελευθέρωση του πληρώματος πραγματοποιήθηκε στις 17.4.04 – ευόδωση προσπαθειών ελληνικής πλευράς.

Ελληνικές θέσεις επί τυχόν μειζόνων εθνικών θεμάτων χώρας διαπίστευσης: Υποστηρίζουμε την επιτυχή ευόδωση του διμερούς Ινδο-Πακιστανικού διαλόγου και επιθυμούμε μια ειρηνική διευθέτηση των διαφορών των δύο χωρών, συμπεριλαμβανομένου του ζητήματος του Κασμίρ. Παράλληλα, στηρίζουμε την πολιτική επιλογή του Προέδρου Musharraf να πατάξει την τρομοκρατία στο έδαφος του Πακιστάν και επιθυμούμε ισχύσουν εξαιρετικές σχέσεις με το γειτονικό Αφγανιστάν.

Επισκέψεις υψηλού επιπέδου( ήδη πραγματοποιηθείσες):

ΥΠΕΞ κ. Γ. Παναδρεόυ (2001)

ΥΦΥΠΕΞ κ. Ι. Βαληνάκης και ΥΕΝ κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης (2004) στο πλαίσιο διευθέτησης υπόθεσης “Tasman Spirit”.

Γεν. Γραμματέας Πολιτισμού κ. Ζαχόπουλος (βλ. ανωτέρω)-Απρίλιος 2005

Υπουργός Δημόσιας Τάξεως κ. Γ. Βουλγαράκης (βλ. ανωτέρω)-Μάιος 2005

Επίσκεψη Πρωθυπουργού Πακιστάν κ. Σαουκάτ Αζίζ στην Αθήνα-Μάιος 2006

IV. Οικονομικές και Εμπορικές Σχέσεις


Το διμερές εμπόριο Ελλάδος-Πακιστάν παραμένει επί σειρά ετών σε χαμηλό επίπεδο. Η πρόσβαση των προϊόντων μας στην πακιστανική αγορά δεν είναι εύκολη, τόσο λόγω μεγάλης απόστασης-μεταφορικού κόστους, όσο και λόγω υψηλού επιπέδου δασμών.

Για περισσότερα δείτε σημείωμα Β5 Διεύθυνσης…

V. Πολιτιστικές σχέσεις

Μείζονες ελληνικές πολιτιστικές δραστηριότητες: Ο κ. Zain ulWahab, επιφανής Πακιστανός αρχαιολόγος, επισκέφθηκε την Αθήνα τον Οκτώβριο 2004 και είχε συναντήσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού, θέτοντας τις βάσεις για μία πρώτη διερευνητική αποστολή Ελλήνων επιστημόνων στο Πακιστάν, με σκοπό επιφανειακή έρευνα για ανασκαφές. Στον εν λόγω αρχαιολόγο αποδόθηκε ο τιμητικός τίτλος του «Πρέσβη του Ελληνισμού» από τη Νομαρχία Αθηνών τον Μάρτιο 2004

Πολιτιστικοί φορείς ελληνικού ενδιαφέροντος: - Δεν υφίστανται ιδρύματα Ελλ. Πολιτισμού στο Πακιστάν.

VI. Ομογένεια

Αριθμητική παρουσία: Πέραν ενός ατόμου που διαβιεί μόνιμα σε Καράτσι (Διευθυντής Εταιρείας Gate Gourmet) και ολιγάριθμων Ελληνίδων παντρεμένων με Πακιστανούς, οι οποίες επισκέπτονται για ολίγες εβδομάδες ετησίως το Πακιστάν μετά των συζύγων τους, δεν υφίσταται Ελληνική ομογένεια στη χώρα.VII
. Στοιχεία Πρεσβείας

Τελευταία ενημέρωση: Δεκέμβριος 2008


Σημείωση:Οι τονισμοί στο κείμενο,δικοί μας.

Σχετικά θέματα:
Λευτεριά στον Αθ.Λερούνη.

Ερώτηση προς κόμματα και ανθρωπιστικές οργανώσεις:Τι προτίθεστε να κάνετε για την απελευθέρωση του Λερούνη και την υποδοχή των Καλάς στην Ελλάδα;

ΑΠΕΙΛΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΛΑΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΡΑΤΩΝ (ΚΑΛΛΑΣ).

Kalash: Οι Ταλιμπάν μισούν την παράδοσή τους

Καλάς, απαγωγή Έλληνα δασκάλου, τι πρωτοέγραψε η πακιστανική εφημερίδα

Ερώτηση προς κόμματα και ανθρωπιστικές οργανώσεις:Τι προτίθεστε να κάνετε για την απελευθέρωση του Λερούνη και την υποδοχή των Καλάς στην Ελλάδα;ΘΑ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!
απόσπασμα...
[Τώρα με την απαγωγή του φίλου τους Αθανάσιου Λερούνη δηλώνουν απογοητευμένοι και προδωμένοι από το Πακιστανικό κράτος και ζητούν την άμεση απελευθέρωση του ομήρου καθηγητή, και εκφράζουν την επιθυμία τους να μεταναστεύσουν άμεσα σε άλλη γη σέ άλλη χώρα, εάν δεν εισακουστεί το δίκαιο αιτήμά τους.
Πηγή... ]

απόσπασμα...
[Ομιλητές-αρχηγοί φατριών των Καλάς είχαν υπογραμμίσει τα εξής στις ομιλίες τους: Αν δεν επιστραφεί σώος και αβλαβής μέσα σε ένα τριήμερο ο Λερούνης, οι φάρες των Καλάς θα πάρουν δραστικά μέτρα. Ενα από αυτό, όπως εξετάζουν, είναι να μεταναστεύσουν μαζικά από τα βουνά τους όπου ζουν επί χιλιετίες, για άλλη περιοχή του Πακιστάν ή το εξωτερικό. Ολοι σχεδόν στο Τσιτράλ πιστεύουν πως ο Λερούνης μεταφέρθηκε από τους απαγωγείς του στο Νουρεστάν. *
Από “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ”]

Να ερωτηθούν όλα τα κόμματα,για το αν προτίθενται να υποστηρίξουν τη φυλή των Καλάς να έλθει στην Ελλάδα με το ίδιο σθένος που υποστηρίζουν τους λαθρομετανάστες!
Προτείνω σε κάθε Έλληνα να υποστηρ
ίξουμε τον ερχομό στην Ελλάδα των Καλάς,ως πολιτικούς πρόσφυγες.
Σε τελευταία ανάλυση,να διώξουμε 5.000 μουσουλμάνους Πακιστανούς λαθρομετανάστες και στη θέση τους να υποδεχτούμε τους φίλους μας.
Μπορούν να πολιτογραφηθούν κ
αι να πάρουν την Ελληνική υπηκοότητα άμεσα!
Μπορεί η Ελλάδα να κατασκευάσει μια πόλη για τους Καλάς και μάλιστα στα καμμένα της Αττικής,μιας και όπως έχει αποφασίσει(η κυβέρνηση) την ένταξη σε σχέδιο οικοδόμησης τόσων χιλιάδων στρεμμάτων!Μια θυσία κάποιων εκτάσ
εων για αυτό τον σκοπό,είναι ιερή!
Μπορεί,όπως μπόρεσε και κατασκεύασε σταθμούς υποδοχής για τους λαθρομετανάστες!
Μπορεί με τον
ίδιο τρόπο που χρηματοδοτεί δωρεάν με 60.000 ευρώ τους γύφτους!
Μπορεί να συγκεντρώσει τα χρήματα όπως τα
συγκέντρωσε για τους πυρόπληκτους!
Κάπου 200.000.000 ευρώ!(Αλήθεια τι να έγιναν τα λεφτά!)
Μπορεί η Ελλάδα να δώσει χώρο από τα δημόσια κτήματα!Όπως δίνει στους γύφτους.
Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν για όλα τα κόμματα!

Ειδικά για αυτούς που το παίζουν ελληναράδες και ειδικότερα για αυτούς που υπερασπίζονται με λύσσα τους "πονεμένους" λαθρομετανάστες!
Γιατί εδώ έχουμε μια βεβαιωμένη πολιτική και θρησκευτική δίωξη και μάλιστα κατά ανθρώπων που λένε ότι είναι απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου,που αγαπούν την Ελλάδα,που η γλώσσα τους έχει ρίζες στην Ελληνική,που κρατούν ακόμη τα ελληνικά ήθη και έθιμα,που έχουν για Θεούς τους τους Θεούς των Ελλήνων!
Δεν πιστεύω να σας πονάει αυτό το τελευταίο,ε!Αν και θα είχατε ήδη κατεβεί στους δρόμους αν ήταν...κομμουνιστές,χριστιανοί,μουσουλμάνοι,Αφρικανοί,Αφγανοί,Πακιστανοί,Ινδοί,
Φιλιππινέζοι,...λαθρομετανάστες!

Al Zeidi.Ελεύθερος ο άνθρωπος που ξεφτύλισε τον Μπους!

Ο άνθρωπος που πέταξε τη...ρουκέτα "αρβύλα" στον Μπους!

Ο ήρωας Al-Zeidi αποφυλακίστηκε μετά από τρία χρόνια

Δεν είμαι ήρωας είμαι μόνο ενας έντιμος άνθρωπος...
Μιλάω για τους σουνίτες τους σιίτες τους χριστιανούς...
Μιλάω για τους 1.000.000 νεκρούς απο τις δυνάμεις κατοχής...

* Τους "πολιτισμένους" της Δύσης δεν ενδιαφέρουν οι ένα εκατομμύριο νεκροί, αλλά το ότι η σύμμαχος ΗΠΑ, η χώρα που επιβάλει τη "δημοκρατία" στον πλανήτη, επιτέλους έβαλε στο χέρι τον έθνικό πλούτο του Ιρακινού λαού!