02 Φεβρουαρίου 2010

ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 46 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ.


Οχι στο κουκούλωμα των ευθυνών για εκείνους που προκάλεσαν την τραγωδία στην Ηλεία, με τους 46 νεκρούς το καλοκαίρι του 2007, αποφάσισε έστω και αργά η Δικαιοσύνη.
Με διάταξη του εισαγγελέα Εφετών Πατρών απορρίφθηκε η υπ' αριθμ. 42/2009 διάταξη της εισαγγελέως Πρωτοδικών Ηλείας, η οποία είχε προκαλέσει σάλο πανελλαδικά, καθώς με βάση το σκεπτικό της, που είχε αποκαλύψει η «Ε», ουδείς εκ των αρμοδίων ευθύνεται για τις πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία με τους δεκάδες νεκρούς και τις ανυπολόγιστες υλικές ζημιές.
Σύμφωνα με την 6/2010 διάταξη του εισαγγελέα Εφετών Πατρών και μετά την προσφυγή των συγγενών των νεκρών, ακυρώνεται η περιβόητη διάταξη και δίνεται εντολή να συσχετιστεί η δικογραφία με εκείνη που...συνέχεια στην πηγή...

Και τώρα..."παγκόσμιοι" βάλτε τα εμβόλια στα οπίσθιά σας!

  Από την πρώτη στιγμή ο Αλφειός ένωσε τα...νερά του με όλα τα μπλογκ κατά του εμβολίου.Σε μια αγωνιώδη προσπάθεια διαφύλαξης της ΥΓΕΙΑΣ των Ελλήνων.Το αποτέλεσμα δείχνει ότι πράγματι οι Έλληνες αντιλαμβάνονται ότι οι καθαρές και ανιδιοτελείς φωνές μας είναι προς το συμφέρον του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.Έτσι,είναι πραγματικά άξια προσοχής η αστραπιαία  διάδοση,σε όλη την Ελλάδα, της επικινδυνότητας του ύπουλου εμβολίου!Η συνεχής αντίδραση και ενημέρωση έδωσε δύναμη στους Έλληνες να αντισταθούν κωφεύοντας στις σειρήνες που κυριολεκτικά ούρλιαζαν απειλώντας μάλιστα με κυρώσεις όσους δεν εμβολιάζονταν!Μήπως θα έπρεπε τώρα να κινηθούν αγωγές για ψυχική και πνευματική διαταραχή ενός ολόκληρου λαού,εναντίον όλων των συνεργών του εγκλήματος; 

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ"

Το blog μας ήταν απο την αρχή αντίθετο σε αυτά που μετέδιδαν τα ΜΜΕ για την γρίπη των χοίρων. Κάποιοι φίλοι του blog προσπάθησαν να υπερασπιστούν τον Π.Ο.Υ. Οπως όμως όλοι γνωρίζετε η Ελλάδα ήδη έχει ακυρώσει 12.000.000 εμβόλια, μόνο 360.000 περίπου άνθρωποι εμβολιάστηκαν. Στο Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αλληλοκατηγορούνται για το ποιός φταίει για αυτήν την απίστευτη "γκάφα". Για εμάς φυσικά δεν είναι "γκάφα", είναι μια προσπάθεια για να εμβολιάσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό με τοξικούς παράγοντες για λόγους που γνωρίζουν μόνο αυτοί.

Κάνουμε την ανάρτηση αυτή καθαρά για λόγους αξιοπιστίας. Αποδείχτηκε οτι οι bloggers που ήταν ενάντια στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας είχαν απόλυτο δίκιο και οι μεγαλοδημοσιογράφοι και τα μεγάλα κανάλια που ήταν με το μέρος των φαρμακοβιομηχανιών αποδείχτηκε οτι είναι τελείως αναξιόπιστοι και έχουν προδόσει την εμπιστοσύνη του λαού.


Δείτε λοιπόν την αρχική πηγή με όλα τα σχετικά κείμενα και αρχεία

http://assembly.coe.int/ASP/NewsManager/EMB_NewsManagerView.asp?ID=5209&L=2

Επίσης, δείτε και φωτογραφίες με καταγγέλοντες και καταγγελόμενους

http://av.coe.int/Standard/?collectionName=Photos:2146

Τέλος, μπορείτε να δείτε τη συνεδρίαση και σε Webcasts

http://tv.coe.int/internet/press.html

Πηγή...

Δείτε κι αυτό...

 DEPOPULATION - THE VACCINE CONNECTION (EUGENICS) AND THE PROPAGANDA OF MIND... ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ - Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ!
 
ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟ CC!
 
http://www.mousaios.gr/

Ο Ηρακλής έφτασε στον Καναδά.

ΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΡΣΙΚΗΣ (ΚΑΙ Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ).

email...φιλικό.

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΓΚΕΖΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ (ΝΑΠΟΣ=ΛΟΓΓΟΣ, ΛΙΒΑΔΙ, ΚΟΙΛΑΔΑ + ΛΕΩΝ)

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ
http://www.ert-archives.gr/V3/public/pop-view.aspx?tid=25257&tsz=0&act=mMainView


ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΤΟ
Επεισόδιο:003 ΚΟΡΣΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑ
Διάσημοι Έλληνες που έχουν διαπρέψει στο εξωτερικό, αλλά και άνθρωποι του μόχθου, μιλούν στην εκπομπή του ΝΙΚΟΥ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΙΖΟΥ «ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ» για τη ζωή τους στην ξενιτιά και για την αγάπη τους για την ΕΛΛΑΔΑ. Η μικρή ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ από την ΚΟΡΣΙΚΗ τραγουδά το παραδοσιακό ελληνικό τραγούδι «ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΨΑΡΟΠΟΥΛΑ», μια ηλικιωμένη κυρία, η ΣΙΣΤΙΝ ΒΟΛΙΜΑΣ μιλάει για τη ζωή της στη ΓΑΛΛΙΑ, για τις επισκέψεις της στην ΕΛΛΑΔΑ και στο χωριό της, το ΒΙΤΙΛΟ. Ο ΠΑΥΛΟΣ ΒΙΡΣΙΝΙ μιλά για την ΕΛΛΑΔΑ, για την καταγωγή του από τη ΜΑΝΗ και αφηγείται την ιστορία της μετοίκησης των Μανιατών το 1675 στην ΚΟΡΣΙΚΗ. Η αδελφή του, η ΦΡΑΝΣΟΥΑΖ, μιλώντας με μανιάτικη διάλεκτο, αναφέρεται στο ταξίδι της στην ΕΛΛΑΔΑ. Η ελληνική κοινότητα στην ΚΟΡΣΙΚΗ παλεύει να διατηρεί τις παραδόσεις, να πληροφορείται όσα συμβαίνουν στην πατρίδα και να διατηρεί τους ισχυρούς δεσμούς της με την ΕΛΛΑΔΑ.