12 Σεπτεμβρίου 2009

Θέλεις να φαίνεσαι "αγαθοεργός";Κάνε και εσύ μια Μ.Κ.Ο.,μπορείς!Γίνεσαι πλούσιος σίγουρα!

Μπες κι εσύ στο κόλπο.Τα παίρνεις,τα τσεπώνεις,ρίχνεις και μερικά ψίχουλα στα κορόϊδα,σου λένε κι ευχαριστώ,εμφανίζεσαι ως "προστάτης" τους,όπως κάνει και η Μ.Κ.Ο. "Αλληλεγγύη" της χριστιανικής Εκκλησίας της Ελλάδος!!!Με ξένα κόλυβα δηλαδή!!!

47.000 euro στο λαιμό της Νατάσας! Και... πόσο μας κόστισαν η "καριέρα" της, οι ΜΚΟ της, οι τραγουδιστές της, οι "αγαθοεργίες" της;

Τόσο εκτιμούν το επώνυμο κόσμημα στο λαιμό της Νατάσας...που το φορούσε στη ΔΕΘ! (Πρωτο Θεμα) "Παπατζήδες"
Με την ευκαιρία που μας κάνουν πάσα οι ¨Παπατζήδες":

Καραμανλή, θα πεις πόσο στοίχισε η καριέρα της συζύγου σου στον ελληνικό λαό;

Να θυμηθούμε και σήμερα πως τακτοποιούνται όσοι «εξυπηρετούν» την οικογένεια Καραμανλή

Πηγή...

Δείτε και το μεγάλο φαγοπότι στο οποίο εμπλέκονται όλοι ακόμα και η εκκλησία των χριστιανών που κόπτεται ότι...από τα "δικά της" λεφτά ενισχύει τάχα τους έχοντες ανάγκη!

εδώ...

εδώ...

εδώ...

ΑΙΔΩΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ
ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΟΪΔΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝ

Οι Αμερικάνοι καταστρέφουν την Αρχαία Βαβυλώνα!Και όχι μόνο!Γιατί;...

Ψαλμοί 137, 8-9

8 Θυγάτηρ Βαβυλώνος, η μέλλουσα να ερημωθής, μακάριος όστις σοι ανταποδώση την ανταμοιβήν των όσα έπραξας εις ημάς
9 Μακάριος όστις πιάση και ρίψη τα νήπιά σου επί την πέτραν

Όταν οι Αμερικάνοι μπήκαν στη Βαγδάτη,μέσα στο γενικό μπάχαλο,έγιναν κάποιες "περίεργες" επιθέσεις στη Βιβλιοθήκη και στο Μουσείο της Βαγδάτης!Συγκεκριμένα,έξι "άγνωστοι" με μπιτόνια βενζίνης εισέβαλαν στη Βιβλιοθήκη και αφού έκλεψαν κάποια σπάνια ευρήματα άδειασαν τη βενζίνη και έβαλαν φωτιά!Γιατί;Τι ήθελαν να εξαφανιστεί;

Επίσης την ίδια νύκτα,άλλοι(περίπου 15),εισέβαλαν στο Μουσείο της Βαγδάτης και αφού έκλεψαν με την άνεσή τους ό,τι τους ενδιέφερε,κατέστρεψαν μετά με βαριές και λοστούς σχεδόν όλο το Μουσείο!Γιατί;Τι τους ενοχλούσε;Μήπως όλα όσα υπήρχαν "μιλούσαν" και "έλεγαν" άλλα από αυτά που θέλουν να επιβάλουν ως "ιστορία" οι παγκοσμιοποιητές;

Αυτά τα είδαμε στα βίντεο!Και είδαμε το κλάμα της διευθύντριας του Μουσείου,την ώρα που έδειχνε τις καταστροφές!

Αλλά,μήπως τα ίδια δεν έκαναν και στο Αφγανιστάν;Δεν βομβάρδισαν "κατά λάθος" την Αλεξάνδρεια την εσχάτη;Μήπως δεν είχαν βάλει τους Ταλιμπάν να καταστρέψουν τα τεράστια αγάλματα στο Μπαμιάν;


Ιάπωνας καλλιτέχνης σχεδιάζει να αναπαραστήσει με ολογράμματα από λέιζερ τους Βούδες του Μπαμιάν, που κατέστρεψαν οι Ταλιμπάν το 2001 στο Αφγανιστάν

Πηγή...

Καταστροφή της Αρχαίας Βαβυλώνας στο Ιράκ από τους "ελευθερωτές"


Photobucket

Image Hosted by ImageShack.us
By giannisver

Image Hosted by ImageShack.us
By giannisver
Αποκάλυψις
18 2 και έκραξε δυνατά μετά φωνής μεγάλης, λέγων· Έπεσεν, έπεσε Βαβυλών η μεγάλη, και έγεινε κατοικητήριον δαιμόνων και φυλακή παντός πνεύματος ακαθάρτου και φυλακή παντός ορνέου ακαθάρτου και μισητού

Οι ερπύστριες των τεθωρακισμένων και τα κοντέινερ των αμερικανικών κατασκευαστικών εταιρειών μετέτρεψαν την Αρχαία Βαβυλώνα σε στρατόπεδο και «γκαράζ»

Η «τελική» έκθεση της ΟΥΝΕΣΚΟ για την καταστροφή της αρχαίας Βαβυλώνας στο Ιράκ, λόγω της μετατροπής της σε στρατόπεδο του ιμπεριαλιστικού στρατού κατοχής, που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Παρίσι θα πρέπει να προκάλεσε έκπληξη σε ελάχιστους. Ηδη από το 2003, οπότε ξεκίνησε η επίθεση και η κατοχή του Ιράκ, η Βαβυλώνα άρχισε να λαμβάνει «εμβληματικές» διαστάσεις για το πώς αντιλαμβάνεται στην πραγματικότητα ο ιμπεριαλισμός την πολιτιστική κληρονομιά των λαών. Ακόμη και αυτήν που υποτίθεται ότι «προστατεύεται» από τους διεθνείς οργανισμούς, όπως συμβαίνει με πολλά από τα μνημεία και τους αρχαιολογικούς χώρους της Μεσοποταμίας.

Από όλες τις εκθέσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, κυρίως από το 2005 μέχρι και την πρόσφατη «τελική» προκύπτουν τα εξής:

john cena
Πηγή...


Μυστήριο με αυτοκτονία Έλληνα χάκερ.Κηδεύτηκε στο Αίγιο.

Ενας νεαρός χάκερ καταφέρνει να σπάσει τους κωδικούς ασφαλείας των οπλικών και αμυντικών συστημάτων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Μυστικές συμμαχίες επεξεργάζονται σενάρια συνωμοσίας κατά κυβερνήσεων και κοινωνικών ομάδων και τον πιέζουν, τον εκβιάζουν, τον απειλούν προκειμένου να εξυπηρετήσουν το σκοπό τους. Ο φόβος φωλιάζει στην καρδιά του, η «πίεση» που δέχεται θολώνει το μυαλό του και η μόνη διέξοδος που βρίσκει είναι ο... θάνατος.

Ολα τα παραπάνω δεν ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας ούτε πρόκειται για ένα ακόμα σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας... Πρόκειται για απίστευτη καταγγελία που προβληματίζει έντονα τις διωκτικές αρχές και συγκλονίζει την κοινωνία του Αιγίου, όπου την περασμένη Κυριακή συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον 27χρονο Παναγιώτη, τον Ελληνα χάκερ ο οποίος αποφάσισε -κάτω από περίεργες συνθήκες- να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ολοι πάγωσαν ακούγοντας τον εκπρόσωπο της οικογένειας να διαβάζει ένα «διαφορετικό» επικήδειο κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας για τον 27χρονο από τον Ελαιώνα που αυτοκτόνησε τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου. Οι δικοί του τον κήδευαν σαν ήρωα! Και αυτό προβλημάτισε όλους όσοι έδωσαν το παρών στην κηδεία του νεαρού Παναγιώτη.

Μεταξύ άλλων, ακούστηκαν οι φράσεις: «Δεν υπέκυψες. Θα είμαστε πάντα υπερήφανοι για το μυαλό σου. Αν και σε πίεσαν, δεν πρόδωσες την πατρίδα». Μετά το τέλος της ακολουθίας, γνωστοί και φίλοι πλησίασαν τον τραγικό πατέρα για να τον συλλυπηθούν. Κάποιοι ζήτησαν διευκρινήσεις για τα όσα ακούστηκαν. Ο πατέρας, αν και δεν μπορούσε να μιλήσει λόγω του μεγάλου του πόνου, επιβεβαίωνε όσα ακούστηκαν μέσα στον ιερό ναό. Είναι μάλιστα χαρακτηριστική η κραυγή που ακούστηκε από τη μάνα όταν αντίκρισε το νεκρό παιδί της. Μία γειτόνισσα που μίλησε στην αστυνομία είπε πως την άκουσε να φωνάζει: «Παιδάκι μου, σε έφαγαν οι Αμερικάνοι».

«Θα τα πούμε εν καιρώ, το παιδί έσπαγε κωδικούς, είχε μπει σε αρχεία των Ηνωμένων Πολιτειών, είχε να κάνει με αμυντικά θέματα, φαίνεται πως τον πίεζαν» ψέλλισε ο τραγικός πατέρας σε γνωστό Πατρινό που παρέστη στην κηδεία.

Κάποιοι συγγενείς έλεγαν πως ο 27χρονος μιλούσε με τις Ηνωμένες Πολιτείες πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Και μάλιστα, ήταν συνδεδεμένος on line με κάμερα! Το τι έλεγε, το ποιοι τον εκβίαζαν, το τι ακριβώς έκανε, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει! Ισως μόνο η αδελφή του, η οποία ασχολείται και εκείνη με το ίδιο πάθος με το Διαδίκτυο. Η 29χρονη υπέστη σοκ όταν άκουσε ότι ο αδελφός της αυτοπυροβολήθηκε και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε ψυχιατρική κλινική για να την ηρεμήσουν. Από την άλλη πλευρά, γείτονές του υποστηρίζουν πως δεν έβγαινε από το σπίτι του παρά μόνο στο μπαλκόνι για λίγα λεπτά. Μάλιστα, ήταν στο Διαδίκτυο για τουλάχιστον 15 μέχρι και 20 (κάποιες φορές) ώρες ημερησίως!

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Κόσμος», το περίεργο στην ιστορία είναι ότι προτού ο νεαρός στρέψει το όπλο του στον εαυτό του, είχε τηλεφωνήσει στην αστυνομία του Αιγίου και είχε δηλώσει πως η αδελφή του είχε απαχθεί! Ομως, η κοπέλα βρισκόταν στη Νέα Σμύρνη. Τι ακριβώς συνέβη; Εκείνος υποστήριξε πως αυτοί που συνομιλούσαν μαζί του τον είχαν απειλήσει με απαγωγή της αδελφής του. Ομως, μάλλον επρόκειτο για φαντασίωσή του. Πίστεψε πως όντως είχε συμβεί κάτι τέτοιο και αυτοκτόνησε. Αυτό αποδείχτηκε αργότερα.

Τα δύο αδέλφια είχαν πάει βόλτα μέχρι το Βέλο της Κορινθίας. Στη διαδρομή τσακώθηκαν και εκείνος την εγκατέλειψε και επέστρεψε σπίτι. Η 29χρονη μπήκε σε ένα ταξί και έφθασε μέχρι την Αθήνα. Ο νεαρός έφθασε στο σπίτι και είπε στον πατέρα του πως η αδελφή του είχε απαχθεί. Μερικά λεπτά αργότερα ακούστηκε ο πυροβολισμός!

Ο 27χρονος Παναγιώτης ασχολούταν χρόνια με το Διαδίκτυο. Είχε τέτοιες γνώσεις που θεωρείτο από τους καλύτερους «χάκερ»! Μέσα στο δωμάτιό του βρήκαν σημειώσεις που δείχνουν ότι «κάτι έψαχνε», «κάτι αναζητούσε»! Ακόμη και αξιωματικοί της Ασφάλειας που έφθασαν στο σημείο και διερεύνησαν το χώρο κάνουν λόγο για έναν «εγκέφαλο», μία ιδιοφυΐα! Ωστόσο, δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο η ψύχωσή του σε σχέση με την επιστήμη και τους υπολογιστές να τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα! Να ένιωσε φόβο σε σχέση με την αγαπημένη του αδελφή, να αισθάνθηκε πως ήταν υπεύθυνος για κάτι που της είχε συμβεί και να έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή του.

Από την άλλη πλευρά, συγγενείς του πιστεύουν πως είχε μπει σε «κανάλια» τα οποία δεν μπορούσε να διαχειριστεί! Κάποιος μάλιστα είπε στην κηδεία πως αυτοί με τους οποίους συνομιλούσε στην Αμερική του είχαν πει πως αν δεν τους έδινε κάποιους από τους κωδικούς που είχε «σπάσει», θα σκότωναν αυτόν και την αδελφή του.

(Πηγή)

Δική μας πηγή...

Ελληνορθόδοξη κατατρόπωσις Κοπερνίκου και Νεύτωνος!Και προστάτες άγιοι «διά πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν»


Ελληνορθόδοξη κατατρόπωσις Κοπερνίκου και Νεύτωνος! και άλλες κατακτήσεις της ανθρωπότητας μετά την έλευση του χριστιανισμού... Διάφορα κείμενα:


Ελληνορθόδοξος κατατρόπωσις Κοπερνίκου και Νεύτωνος και ευρωπαϊκής μωροσοφίας.

Η “Αντιφώνησις” του Αθανασίου του Παρίου και το “Τρόπαιον” του Σεργίου Μακραίου συνεγράφησαν, πατριαρχική εισηγήσει, όπως προφυλάξωσι την Εκκλησίαν και τους Έλληνας από του μεστού παντοίων μιασμάτων ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Ο Σέργιος Μακραίος, “Διδάσκαλος των Επιστημών της εν Κωνσταντινουπόλει Πατριαρχικής Σχολής”, ο προσαγορευθείς “ταμείον πάσης επιστήμης”, εκδίδει στη Βιέννη το πόνημά του, Τρόπαιον εκ της Ελλαδικής πανοπλίας κατά των οπαδών του Κοπερνίκου εν τρισί διαλόγοις
...

συνέχεια στην πηγή...