23 Ιουνίου 2009

BUL-GR-A-VIA.Το νέο τεχνητό-κράτος-φρούτο που ονειρεύονται στα Βαλκάνια!

Και τα..."μπουμπούκια" που τρέφουμε με τον ιδρώτα μας επικαλούνται την..."σημιτική" καταγωγή όλων των Ελλήνων!Διότι δέχονται ως θεό τους τον Γιαχβέ(τον θεό των Εβραίων),ο οποίος τους κατασκεύασε εκ πηλού!Έτσι αν δέχονται ως αληθινά τα ψεύτικα λόγια της..."αυθεντίας" της αρχαιολογίας περί σημιτικής καταγωγής των Κρητών,τότε πρέπει να δεχτούν οι Κρητικοί σημερινοί πολιτικοί ότι είναι...Εβραίοι!Όταν,λοιπόν,εκτρέφουμε τέτοια φίδια,πρέπει να βρισκόμαστε σε αναμονή για συνεχή δαγκώματα!

Σχέδιο δημιουργίας τεχνητού κράτους στα Βαλκάνια!!




Σχέδιο με την ονομασία Bulgravia BUL-GR-A-VIA εκπονήθηκε από στελέχη Αμερικανικών και σιωνιστικών συμφερόντων και αποσκοπεί στη δημιουργία ενός τεχνητού κράτους, με σύμπτυξη των γύρω χωρών της Ελλάδος δηλαδή μέρος της Αλβανίας, τα Σκόπια, την Βουλγαρία (περιοχές της πρώην Γιουγκοσλαβίας) και τις περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης μεμονωμένα.Το πρόγραμμα BULGRAVIA είναι μια αρχική προσπάθεια των Scientology ώστε να κερδηθεί ο έλεγχος μιας βαλκανικής περιοχής, προκειμένου να καθιερώσουν μια ασφαλή γεωγραφική περιοχή...ένα τεχνητό κράτος το οποίο θα λειτουργεί συνολικά, ως κέντρο για παραγόμενες ταραχές. Σκεφθείτε όλες αυτές τις "εξεγέρσεις" που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρα τα Βαλκάνια...! Το σχέδιο αυτό έχει μπεί σε εφαρμογή από το 1992 και ξεκίνησε από την περιοχή της Αλβανίας...! Τροφή για σκέψη...!

BULGARIA

GREECE

ALBANIA
YUGOSLAVIA
Διαβάστε σχετικά εδώ: http://www.solitarytrees.net/racism/bulgrav.htm
και εδώ: http://www.unchain.gr/BULGRAVIA.html -ΠΗΓΗ:(www.ellinikiafipnisis.blogspot.com)

Αρχαιολόγος-υπάλληλος του ΥΠ.ΠΟ.,ισχυρίστηκε ότι οι Μινωίτες-Κρήτες είναι απόγονοι...Εβραίων!

Τα σχέδια θέτονται πλέον σε πλήρη εφαρμογή.


3. ΙΕΖΕΚΙΗΛ ΚΕ', 16-17

Δια τούτο τάδε λέγει Κύριος: ιδού εγώ εκτείνω την χείρα μου επί τους αλλοφίλους καί εξολοθρεύσω Κρήτας καί απολώ τους καταλοίπους τους κατοικούντας την παραλίαν. Καί ποιήσω εν αυτοίς εκδικήσεις μεγάλας, καί επιγνώσονται διότι εγώ Κύριος εν τω δούναι την εκδίκησιν μου επ' αυτούς.

Αν οι Κρήτες ήταν...Εβραίοι θα έγραφε τέτοιες εντολές εξολόθρευσης ο..."προφήτης" Ιεζεκιήλ;

---

email από Επικούρειο Απόλλωνα.

Εμφάνισαν τους Μινωίτες ως... απογόνους Εβραίων

Δύο αρχαιολόγοι σε συγκέντρωση στο Επιμελητήριο αμφισβήτησαν την ελληνικότητα των αρχαίων Κρητών,

προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τους πολίτες

ΠΗΓΗ: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8470&pubid=4236858

Αντιδράσεις προκάλεσε στην Κρήτη η δημόσια τοποθέτηση ανώτερης υπαλλήλου - αρχαιολόγου του υπουργείου Πολιτισμού αλλά και ενός συναδέλφου της ιδιώτη, οι οποίοι αμφισβήτησαν ευθέως την ελληνικότητα των Μινωιτών εμφανίζοντάς τους ως... απογόνους των Σημιτών, Εβραίων.

Η θεωρία των δύο αρχαιολόγων - ομιλητών αναπτύχθηκε αναπάντεχα στη διάρκεια μεγάλης συγκέντρωσης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου παρουσιάζοντας την έκδοση «Κρητών Επιχειρείν», στην οποία καταγράφεται διαχρονικά η ενασχόληση των Κρητών με το εμπόριο από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

Στην ομιλία της ενώπιον τοπικών αρχών και πλήθος κόσμου, η διευθύντρια του Εθνικού Αρχείου Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού κ. Μεταξία Τσιποπούλου είπε ευθέως ότι οι Μινωίτες δεν ήταν Έλληνες.

Αμέσως αντέδρασε ο παριστάμενος πρώην βουλευτής Δημήτρης Σαρρής, ο οποίος έκανε λόγο για διαστρέβλωση της Ιστορίας. Η ίδια, επιτακτικά και με κατηγορηματικό τρόπο, επέμενε στις απόψεις της και μάλιστα για τους ισχυρισμούς της ζήτησε και τη συνηγορία του συνομιλητή της στο πάνελ, νεαρού αρχαιολόγου, επιμελητή της έκδοσης, κ. Κωστή Χρηστάκη.

«Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει σε κάποιους οι Μινωίτες ήταν σημιτικό φύλο», είπε με κατηγορηματικό τρόπο και ο δεύτερος ομιλητής.

Δυσφορία
Οι ατεκμηρίωτες απόψεις των δύο ομιλητών προκάλεσαν δυσφορία και προβληματισμό στην τοπική κοινωνία, ενώ το θέμα χθες πήρε διαστάσεις στα ΜΜΕ.

«Τέτοιες καινοφανείς απόψεις μπορούν να καταστούν επικίνδυνες, καθώς συνειρμικά μας παραπέμπουν στην πολύ παλιά σιωνιστική προπαγάνδα ότι δήθεν η αρχαία Κρήτη ήταν εβραϊκή. Επίσης ρίχνουν νερό στον μύλο των σκοτεινών εκείνων κύκλων που κατά καιρούς εμφανίζονται και ομιλούν για δήθεν ανεξαρτησία της Κρήτης από την Ελλάδα», αναφέρει σε έγγραφη αναφορά του ο Δημήτρης Σαρρής.

Ο ίδιος βαθύς γνώστης της Ιστορίας, στο άρθρο του με τίτλο «Η αλήθεια για τους Μινωίτες» στην τοπική εφημερίδα «Πατρίς», αφού αναφέρεται στα τεκταινόμενα της εκδήλωσης, υπεραμύνεται της ελληνικότητας της Κρήτης και των Μινωιτών καταχωρώντας αποδεικτικά ιστορικά ντοκουμέντα από τη μυθολογία την εποχή του Κρηταγενή Δία, του θεού των αρχαίων Ελλήνων της Μινωικής Εποχής, αλλά και από το βιβλίο του διακεκριμένου Κρητικού ερευνητή - πανεπιστημιακού Θ. Δετοράκη «Η ιστορία της Κρήτης».

«Λυπούμαι για τη δημοσιοποίηση τέτοιων θέσεων και απόψεων. Όταν μιλάμε για την Ιστορία θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, και ιδιαίτερα όταν κάποιος είναι ανώτερος κρατικός υπάλληλος», δήλωσε με έμφαση ο κ. Σαρρής.

Τη δυσφορία του για το όλο θέμα εξέφρασε μιλώντας στο «Εθνος» και ο καλλιτέχνης - γλύπτης Γιάννης Παρμακέλης, ο οποίος ήταν παρόν και αντέδρασε στα λεγόμενα των δύο ομιλητών.
---
Ποιά είναι όμως αυτή η κυρία,που πληρώνεται από τον ιδρώτα και το αίμα του Ελληνικού λαού;
---

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Νο1 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΙΑ ΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ
(διευθύντρια του Εθνικού Αρχείου Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού

και που υποστήριξε ότι οι Μινωίτες δεν ήταν Έλληνες)


ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ DAVID W. RUPP
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


Ο Dr. Rupp γεννήθηκε το 1944 στην πόλη Ντιτρόιτ της Πολιτείας Μίσιγκαν (ΗΠΑ). Μετά
την αποφοίτησή του από το Grosse Pointe High School, συνέχισε τις σπουδές του στο University of Michigan (A.B.- Anthropology), στο University of Pennsylvania (M.A.-Classical Archaeology) και στο Bryn Mawr University (PhD-Greek Art & Architecture-Etruscan Art & Archaeology).

Η σταδιοδρομία του στο χώρο της εκπαιδεύσεως ξεκίνησε το 1968 (καθηγητής Ιστορίας στο Friend's Central School της Φιλαδέλφειας-ΗΠΑ) και η πανεπιστημιακή σταδιοδρομία του το 1974 στο Brock University, St. Catharines, Οντάριο Καναδά (Assistant Professor-Department of Classics). To 1980 έγινε Associate Professor και το 1989 Professor of Mediterranean Art & Archaeology. Από το 2004 είναι Professor Emeritus του ίδιου Πανεπιστημίου. Ευρεία είναι και η διοικητική-ακαδημαϊκή εμπειρία του: Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, Προϊστάμενος του Department of Classics (Chairman, 1984-1987, και Acting Chairman, 1994, 1998, 2001), εκλεγμένο μέλος της University Senate και επί κεφαλής Επιτροπών της, Έφορος του Μουσείου Κυπριακών Αρχαιοτήτων του Brock University, Acting Director του Καναδικού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου στην Αθήνα κ.ά.

Σημαντική, εξ' άλλου, είναι η δραστηριότητά του στον τομέα των αρχαιολογικών ερευνών και ανασκαφών στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Ιταλία, στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στο Ισραήλ, σημαντικό και το συγγραφικό έργο του (το οποίο, εκτός των επιστημονικών-ακαδημαϊκών μελετών, άρθρων κ.λ.π, περιλαμβάνει και τα βιβλία "Peripatoi: Athenian Walks " - "Αθηναϊκοί Περίπατοι ").

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΙΑ ΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ;
Ο Διευθυντής /President του Κολλεγίου έχει στενούς δεσμούς με την Ελλάδα -πέραν των σχετιζόμενων με αυτό καθαυτό το πεδίο της επιστημονικής-ακαδημαϊκής δραστηριότητάς του. Τα τελευταία χρόνια είναι εγκατεστημένος στην Ελλάδα μοιράζοντας το χρόνο του μεταξύ Αθήνας και Κρήτης. Η σύζυγός του Μεταξία Τσιποπούλου είναι αρχαιολόγος, Διευθύντρια Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Ανατολικής Κρήτης.

ΠΗΓΗ: http://www.haef.gr/gr/president/index.php


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Νο2 ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΙΑ ΤΣΙΠΟΠΟΥΛΟΥ

(διευθύντρια του Εθνικού Αρχείου Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού

που υποστήριξε ότι οι Μινωίτες δεν ήταν Έλληνες)

Ποια η σχέση της με την οικογένεια ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

Πως έχει φτάσει να είναι μόνιμος κάτοικος Κρήτης και ότι έχει σχέση με τις ανασκαφές της να περνά από την κυρία αυτή;

Ποια η σχέση της με την Συλλογής Κωνσταντίνου, Μαρίκας και Κυριάκου Μητσοτάκη;

Χωρίς λόγια:

http://www.culture.gr/h/4/gh430.jsp?obj_id=4809

Ενδεικτική Βιβλιογραφία...
1. Τσιποπούλου Μ.,
"Δαιδαλικά της συλλογής Κ. και Μ. Μητσοτάκη", ΑΑΑ XIV, (1981), 280-284, εικ. 1 – 7
2. Μινωικός και ελληνικός πολιτισμός από τη συλλογή Μητσοτάκη,
Αθήνα, 1992, 140, αρ. 146

---

Πότε διορίστηκε η εν λόγω κυρία;Δείτε ένα απόσπασμα!

[Don’t miss: Το Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης. Ηommage εδώ στην Μεταξία Τσιποπούλου, μια ιδιόρρυθμη αρχαιολόγο ερευνήτρια που κάνει Αρχαιολογία για την ψυχή της, με την ψυχή της, σε μια Κρήτη που έχει ανάγκη από τέτοιους επιστήμονες ως κανόνα και όχι ως δακτυλοδεικτούμενη εξαίρεση! Υπάρχουν κι άλλοι αρχαιολόγοι στη Σητεία, που μπήκαν μετά από πολύ αυστηρές εξετάσεις (επί χούντας) στην Αρχαιολογική Υπηρεσία. Κι αυτούς τους θαυμάζουμε, αλλά από μακρυά! Αμοιβαία τα αισθήματα, χοντρέ μου!]
Τώρα θέλουμε να δούμε τους συμπαθείς συμπατριώτες μας Κρητικούς,κατά πόσο θαυμάζουν τέτοιες υπάρξεις!

Καλείται ο Υπουργός Πολιτισμού να ενημερώσει τους Έλληνες,τι θα κάνει με την περίπτωση της κυρίας αυτής.