31 Μαρτίου 2011

Κλείνουν, καταργούνται, τα ελληνικά σχολεία, εκκλησίες και παπάδες παραμένουν...


Συγχωνεύονται,  συνολικά 1.933 σχολεία και προκύπτουν 877 νέα, δηλαδή με άλλα λόγια, συγχωνεύονται, που θα πει  καταργούνται 1.056 !!! σχολεία ...
Γιατί συγχωνεύουν (κλείνουν) μόνο τα σχολεία; Γιατί δεν  συγχωνεύουν  και εκκλησίες;

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 
ΒΩΜΟ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ Κ.Α.Σ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ;
Το δημοσίευμα είναι από την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» στο διαδίκτυο. http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1231102012
«Αρχαία θα συναντήσει ο μετροπόντικας και στην επέκταση της γραμμής 3 του Μετρό από Χαϊδάρι προς Πειραιά, η οποία προγραμματίζεται να υλοποιηθεί στα επόμενα χρόνια. Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ενέκρινε τη χωροθέτηση του έργου, βάζοντας όμως όρους για την προστασία των μνημείων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο ΚΑΣ, στο πλαίσιο του έργου

ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΚΥΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ... ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΕ "ΠΗΓΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ"!!!

Σχόλιο Αλφειού:Η Βουλή των...Ελλήνων σε ρόλο...Φρανγκεστάϊν...!!!!!
 
Εν δυνάμει δότες οργάνων θα είναι οι πάντες, εκτός αν επιλέξουν να εξαιρεθούν (!!!)

Όλοι οι Έλληνες θα είναι στο εξής εν δυνάμει δότες οργάνων για να χρησιμοποιηθούν σε μεταμόσχευση, σύμφωνα με όσα προβλέπει το νέο προσχέδιο νόμου για τις μεταμοσχεύσεις που δόθηκε στη δημοσιότητα. Στο ίδιο νομοσχέδιο ρυθμίζονται και οι προϋποθέσεις μεταμόσχευσης οργάνων από ζώντα πρόσωπα όπως και οι τράπεζες βλαστοκυττάρων.

Greek lover...Παοκτζής-Greek kamaki την πέφτει σε Ρωσίδα με μεγάλα βυζιά... !!Μπράβο ρε Έλληνα!!

 
 
 
 
Όπου υπάρχει Έλληνας, υπάρχει κέφι. Όπου υπάρχει Έλληνας, υπάρχουν ευτράπελα! όπου υπάρχει όμως Έλληνας, υπάρχει και greek kamaki...Απολαύστε έναν Θεό Παοκτζή, λίγο πριν το ματς με την ΤΣΣΚΑ!

Απίστευτη ομολογία από δημοσιογράφο του Mega: Εμείς μοντάραμε και διοχετεύσαμε το βίντεο Βενιζέλου!

Εντέλει το Mega φαίνεται ότι πασχίζει να ξεπεράσει τις καταγγελίες του διαδικτύου περί φιλοκυβερνητικής στάσης. Αυτό που είπε σήμερα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης είναι δύσκολο να το χωνέψει και ο χειρότερος πολέμιος του καναλιού.
Όλα ξεκίνησαν χθες, μετά το σφυροκόπημα Καμμένου εις βάρος του Βαγγέλη Βενιζέλου με τις απίστευτες καταγγελίες. Αναρτήσαμε λοιπόν τα πρακτικά της συζήτησης χωρίς περικοπές που έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Διαβάστε τα εδώ: Σφυροκόπημα Καμμένου σε Βενιζέλο: Είσαι υφιστάμενος του Πάγκαλου!
Ενώ λοιπόν οι καταγγελίες Καμμένου θα έφταναν για 10 πρωτοσέλιδα, ξαφνικά οι τηλεθεατές και πολλοί αναγνώστες μας ειδοποίησαν ότι η ΝΕΤ αλλά και το newsbeast έπαιξαν ένα βιντεάκι δύο λεπτών, που μάλιστα περιείχε μόλις 10” από την ομιλία Καμμένου! (και βέβαια, άφθονο Βενιζέλο).
Ψάξαμε να βρούμε ολόκληρο το βίντεο στην επίσημη ιστοσελίδα ή αλλού, όμως δεν υπήρχε πουθενά αναρτημένο. Έτσι επικοινωνήσαμε με τον βουλευτή για να του ζητήσουμε να μας στείλει ολόκληρο το υλικό. Εκεί αρχίζει το θέατρο του παραλόγου!
Ο Πάνος Καμμένος έσπευσε να πάρει το DVD της συνεδρίασης. Εκεί ενημερώθηκε ότι το υλικό είχε δοθεί σε συνεργάτες του κυρίου Βενιζέλου και ότι ο υπολογιστής “είχε πρόβλημα”, άρα θα ήταν αδύνατον να του το δώσουν επί τόπου. Όπως ήταν επόμενο, ο βουλευτής σκέφτηκε πως οι άνθρωποι του Βενιζέλου πήραν το βίντεο, το έκοψαν στα μέτρα τους και το μοίρασαν. Τα περί βλάβης προφανώς ήταν κατενάτσιο για να φύγει το θέμα από την επικαιρότητα ως είχε.
Έξω φρενών ο βουλευτής, ανέφερε το θέμα παρουσία δημοσιογράφων, στηλιτεύοντας αυτές τις προπαγανδιστικές πρακτικές (όπως πίστευε) του Βενιζέλου που μόνταρε βίντεο για να τα δώσει όπως τον εξυπηρετούσαν επικοινωνιακά.
Εκεί λοιπόν, σε μία απίστευτη κρίση ειλικρίνειας, σηκώνεται ο συμπαθής δημοσιογράφος του Mega, Δημήτρης Τάκης και λέει το απίστευτο: “Όχι, δεν το μόνταρε ο κύριος Βενιζέλος. Το έστειλε σε εμάς το MEGA και το μοντάραμε. Εμείς το δώσαμε στη ΝΕΤ και το Newsbeast σε αυτή την μορφή!!!”
Mas Ekanan Georgalades Aderfia!!!!
olympia