29 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΜΠΑΜΑ:"Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ"..ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΝΟΜΟΣ NESARA

ΟΜΠΑΜΑ:"Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ"..ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΝΟΜΟΣ NESARA


Πλάτων Πισατίδης
 | 28/9/2013 12:41

Ομπάμα: "Η αυτοκρατορία των ΗΠΑ δεν υπάρχει πλέον"ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΕΝΟ ΗΓΕΣΙΑΣ

Τα Μαζικά Μέσα Επηρρεασμού της κοινής γνώμης αποκαλύπτονται από τον Εγγλέζο δημοσιογράφο John Swinton.Τα Μαζικά Μέσα Επηρρεασμού της κοινής γνώμης 
αποκαλύπτονται από τον Εγγλέζο δημοσιογράφο John Swinton.
Είναι γνωστό το γεγονός στους σκεπτομένους ανθρώπους, 
όμως όταν το αποκαλύπτει ένας δημοσιογράφος, 
τότε κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.


Η επικυριαρχια τους χάνεται μέσα από τα χέρια τους και το παιχνίδι στήνεται...Η επικυριαρχια τους χάνεται μέσα από τα χέρια τους κ το παιχνίδι στήνεται....πιάσανε τον μιχαλολιακο ποιον; τον πράκτορα της ΕΥΠ από το 81 με μισθοδοσία επίσημο έγγραφο, να βγάλουν τους οπαδούς της Χ.Α στους δρόμους κ να ρίξουν από απέναντι τους άλλους δικούς τους ώστε να γίνει η σφαγή κ ο απροσανατολισμος της κοινής γνώμης....θα σας πω ότι στην Ελλάδα έχουμε επίσημα 35000 μισθό φόρους της ACADEMY με συμβόλαιο Στουρναρα για την φύλαξη της Βουλής όπως είπαν και άλλες 9000 σε ΛΑΡΙΣΑ και 9000σε Βόλο της Λεγαιωνας των ξένων!!!! Μας πανε για εμφύλιο κ σφαξημο ξυπνηστε!!!!! Για τον Σαμαρα που έφυγε για Αμερική σήμερα το μεσημέρι ακούσατε τίποτα; Παει για οδηγίες ο προδότης μαζί με βενιζελο! Αλήθεια εδώ έχουμε γεγονότα μπορεί κ ανατροπή κυβέρνησης ίσως κ εκλογές κ οι αρχηγοί φύγανε για Αμερική;;; για σκέψου;;;;; Θα κερδίσουμε αυτή την ΜΑΧΗ με την πένα μην τσιμπατε σε πατριωτισμους.....υπομονή 2 μήνες κ θα δείτε ανατροπές που δεν τις φαντάζεστε!!!!

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ & Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΤΟ ΙΕΡΟΝ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΠΟΥ Ο ΑΚΕΡΣΕΚΟΜΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ- ΕΛΛΗΝΕΣ, Τώρα είναι η ώρα της αλήθειας .

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΗΔΗ.....ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΝΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ!