18 Ιουλίου 2010

Σωτήριος Σοφιανόπουλος:"Κατηγορώ ευθέως το ελληνικό κράτος..."

Πετρέλαια...ποιά πετρέλαια;Έχουμε πετρέλαια;.ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Δείτε... 

ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ: O διωκόμενος άριστος έλληνας δημιουργός και ο διώκτης άχρηστος εβραίος απατεώνας


O Έλληνας Δημιουργός Σωτήριος Σοφιανόπουλος στις πετρελαιοπηγές στο Κερι Ζακύνθου. Τα λόγια περιττεύουν...
(Λίμνες επιφανειακού αναβλύζοντος άριστου πετρελαίου δίχως ανάγκη διύλησης στη Ζάκυνθο, ως "κρατήρας πετρελαικού ηφαιστείου")

Πηγή...

Το ΔΝΤ έβαλε την Ουγγαρία στην κατάψυξη!!!Και οι δικοί μας δοσίλογοι πανηγυρίζουν για τα...εύσημα που μας δίνει το ΔΝΤ!

Ουγγαρία: Πρόσθετα μέτρα ζήτησε το ΔΝΤ

Στον «πάγο» έβαλε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το πρόγραμμα στήριξης της Ουγγαρίας, που δημιουργήθηκε το 2008 για να διασωθεί η χώρα από την οικονομική κατάρρευση. Ο λόγος για την εξέλιξη αυτή, είναι ότι το ΔΝΤ εκτιμά πως η χώρα πρέπει να λάβει και άλλα σκληρά μέτρα για να επιτύχει τους στόχους για τη μείωση του ελλείμματος του προϋπολογισμού. Η συνέπεια του παγώματος οδηγεί στη μη πρόσβαση στα υπόλοιπα κονδύλια που προβλέπονται στο πλαίσιο του πακέτου των 25,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, που απαιτούνται για τη σταθεροποίηση της οικονομίας.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο...στην πηγή...

Ο "Θεός" ήταν οπαδός της Ισπανίας;


Στην Ολλανδία ( Amsterdam, χριστιανική κοινότητα του Obdam) έγινε λειτουργία , προσευχή, τελετουργικά για να νικηθεί η Ισπανία, αλλά ….ο Θεός ήταν οπαδός της Ισπανίας. Τελικά ο ολλανδός ιερέας καθαιρέθηκε....


Βαρθολομαίος : Πατρίδα η Τουρκία.Επ'ευκαιρία της αλήστου μνήμης εισβολής στην Κύπρο!

Ερωτάσθε ωρέ Έλληνες!
Συμφωνείτε με τον προκαθήμενο της Εκκλησίας των Χριστιανών;Μ' αυτόν που δηλώνει Τούρκος και επέβαλλε στους υποτακτικούς του να γίνουν κι αυτοί Τούρκοι;
"Είμαι χριστιανός, ως εκ τούτου δεν δύναμαι να είμαι Έλλην"! Γεννάδιος Σχολάριος
Διότι ο πρώτος...προκαθείμενος,αυτός που παρέδωσε την πόλη του Βυζαντίου στους Τούρκους ανοίγοντας την Κερκόπορτα,αυτά δήλωνε!Και ο τωρινός απλά ακολουθεί!

Σχετικά θέματα:

Οι "ξεβράκωτοι" και ο τουρκόσπορος,τραγογένης,μελανοχίτων,παραβολάνος ρασοφόρος.Αυτός που έφτυσε τους Απελευθερωτές του 1821.

And the Oscar goes to...bartholomew!

Η ιερή γη της Ιερουσαλήμ και η Χριστιανική αδελφική αγάπη

Η ΕΞΕΛΙΞΗ και η ΚΑΤΑ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Αν ο Σάλλας κυνηγά τα deals,προτείνουμε στα κόμματα να κάνουν ρελάνς!

Να μια καλή ιδέα!Να κάνουν deal τα κόμματα υπέρ της ελληνικής οικονομίας!Να επιβάλουν στα μέλη τους να αγοράσουν την ΑΓΡΟΤΙΚΗ και το ΤΑΧ.ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ!Το ΠΑ-ΣΟΚ έχει 800.000 μέλη,η Νέα Δούλα έχει 380.000.Το ΚΚΕ τα κρύβει,αλλά δεν θα έχει πάνω-κάτω 200.000 μέλη;Προσθέτοντας και όσα μπορεί να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ,το ΛΑΟΣ και οι...Οικολόγοι,ίσως πιάνουν το 1.500.000.Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν!Με...500 ευρώ κάθε μέλος ξεπερνούν την πρόταση του Σάλλα και κάνουν...DEAL!Παίρνουν όλοι ίσες μετοχές χωρίς δικαίωμα πώλησης και μετατρέπουν την ΑΓΡΟΤΙΚΗ και το ΤΑΧ.ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ σε πολυμετοχικές ΛΑΪΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!Γιατί γελάτε;Δεν σας αρέσει η ιδέα;Και ο Σάλλας που τα βρήκε τα λεφτά;Εσείς δεν του τα δώσατε;Από τα δικά μας;Ε,αφού μας κόβετε που μας κόβετε μισθούς και συντάξεις,κόψτε από ένα πεντακοσάρικο εφάπαξ από όσους είναι μέλη σας και δώστε τους μετοχές της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ και του ΤΑΧ.ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ...!!!

Αυτό είναι...DEAL...   

Μιχάλης Σάλλας: Ο τραπεζίτης που κυνηγά τα deals

Από σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου επικεφαλής της Πειραιώς - Τα σχέδια, οι προτάσεις και οι συγχωνεύσεις

Oλα ξεκίνησαν από μια συγκατοίκηση. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 ο καθηγητής Οικονομετρίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο κ. Μ. Σάλλας διέμενε στην ίδια πολυκατοικία με τον τότε πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επενδυτών Χρηματιστηρίου (ΠΑΣΕΧΑ) κ. Γ. Αλβανό. Ο τελευταίος έβαλε την ιδέα στον κ. Σάλλα να ηγηθεί σχήματος επιχειρηματιών που θα αγόραζαν την υπό χρεοκοπία Τράπεζα Πειραιώς, θυγατρική της Εμπορικής Τράπεζας. Πρωταγωνιστές τότε του τραπεζικού συστήματος ήταν η Εθνική και η Εμπορική με τις τρεις θυγατρικές της: την Ιονική, την Αττικής και την Πειραιώς. Η τελευταία είχε κρατικοποιηθεί το 1975 για να «σωθεί» αλλά ο εναγκαλισμός του Δημοσίου την είχε καταστήσει μιας πρώτης τάξεως... προβληματική τράπεζα. Αλλωστε, αυτήν την περίοδο ακόμη και