31 Ιουλίου 2008

ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΙΑ 2008.

___________________________________________________________________


Από το http://www.ear-hellas.gr/

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 60 / 29-7-2008

Θέμα: Θερμοπύλεια 2008

Το Ε.Α.Ρ. θα παραστεί στην εκδήλωση των Θερμοπυλών πού γίνεται στις 2 Αυγούστου προς απόδοση μνήμης και τιμής στους Έλληνες πεσόντες ήρωες και καλεί τα μέλη του να είναι παρόντα στον εορτασμό της ιστορικής αυτής επετείου.

Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα Ε.Α.Ρ. - Γραμματεία Διαφωτισμού

Το φτύσιμο ενός Πομάκου....ψιχάλες βροχής στα μούτρα των πολιτικών του Ελληνικού κράτους!!!!.


Από το http://greece-salonika.blogspot.com/

"Δεν έχουν τίποτα τα δικά μας τα χωριά -- NÉMOT NÍKANA NÁSHÏSE SELÁ"

Email -άρθρο,
του Πομάκου,κ.Σεμπαηδίμ Καραχότζα.

(Σ.σ. Στο παρακάτω εξαιρετικό email περιγράφεται η καθημερινή αγωνία ενός Έλληνα Πομάκου.Ξεχασμένοι απ΄το επίσημο Ελληνικό κράτος ζουν οι Πομάκοι της Θράκης,σε μια γωνιά της χώρας που λογικά θα έπρεπε να αποτελεί Εθνική προτεραιότητα.Λογικά..
Το κείμενο δημοσιεύεται επωνύμως τόσο στα Ελληνικά όσο και στα Πομακικά σύμφωνα με την επιθυμία του συγγραφέα.)

"Όταν με ρωτήσει κάποιος ξένος πως περνάμε, πως ζούμε εμείς εδώ πάνω στα δικά μας χωριά ντρέπομαι να του πω. Δεν ξέρω πώς να αρχίσω. Ντρέπομαι να του πω ότι τα δικά μας παιδιά μεγαλώνουν στους δρόμους γιατί σε όλα αυτά τα χωριά δεν υπάρχει ούτε μια παιδική χαρά για να πάνε να παίξουνε. Ντρέπομαι να του πω πως τα δικά μας παιδιά παίζουν στα χωράφια ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ γιατί σ’ αυτά τα χωριά δεν υπάρχει ούτε ένα γυμναστήριο. Λέω θα αρχίσει να γελάει αν του πω πως τα δικά μας παιδιά μαθαίνουν να κολυμπούν στα βρόμικα ποτάμια γιατί δεν έχουν ένα κολυμβητήριο. Δεν μπορώ να του πω ότι οι μητέρες το απόγευμα που δροσίζει βγάζουν τα μικρά παιδιά με τα καροτσάκια στους δρόμους μέσα στα αυτοκίνητα γιατί δεν υπάρχει ούτε ένα πάρκο για να τα πάνε εκεί. Αλλά πιο πολύ ντρέπομαι να του πω πως τα δικά μας παιδιά όταν τελειώσουν το γυμνάσιο δεν ξέρουν καλά την Ελληνική γλώσσα γιατί στα σχολεία τα διδάσκουν πιο πολύ Τουρκικά παρά Ελληνικά. Πώς να του πω πως έρχονται μέρες που μερικές οικογένειες δεν έχουν ούτε ψωμί να φάνε γιατί όλη τη χρονιά δουλεύουν το καπνό και στο τέλος το πουλάνε για μισό € το κιλό. Πώς να του πω ότι έρχονται μέρες που μερικοί άνθρωποι δεν έχουν νερό να πλύνουν τα χέρια τους. Γι’ αυτό πολλοί Πομάκοι πηγαίνουν για δουλειά σε άλλα κράτη για να φέρουν ένα κομμάτι ψωμί στο σπίτι. Τι άλλο μπορούν να κάνουν αφού το δικό μας κράτος δεν τους θεωρεί ανθρώπους."

"Agî mo papîta badín yabanjíyin kak prekáravame, kak zhïvéme nîye itúy nagóre faf náshïse selá, sram mo ye da mu kázavom. Na znom at kadé da záfatem. Sram mo ye da mu kázhom óti so náshïse déti kútet faf sakákane óti faf vrit náshïse selá néma níta annó pedikí hará za da ídot da igrót. Sram mo ye da mu kázhom ta náshïse déti igrót pa mestána podósfero, básket i vóley óti pa náshïse selá néma níta annó gimnastírio. Víkom she zafáti da mi so sme akú mu kázhom ta so náshïse déti uchôt da plîyet faf pósnivïne râkï óti si némot annó kolimvitírio. Na mózhom da mu kázhom ta máykïne pri akshâm agî prehladí iskáravot míchkïne dechyá sas árabïne pa pótene faf tumafílevene óti néma nagodéno annó párko za da gi atkárot itám. Alá mo ye nay sram da mu kázhom ta náshïne déti agî davórshot gimnásiono na znot da dúmet húbe urúntskïy óti gi na mechítene uchôt po mlógo túrtskïy pará urúntskïy. Kak da mu kázhom ta dahódet déne annî hané da némot hlâba da yedót óti tsâlo godíno rábatöt tütûne i na sónane go predávot za palavíno evró kilóno. Kak da mu kázhom ta dahódet déne aní insán da némot vódo da si amîyet rakîne. Zató mlózi pomátsi varvôt da rábatöt faf drúgï hüküméteve za da danesôt anó parchô hlâba faf kóshtono. Kakná drúgo mózhot da stóret at kak gi náshïyes hükümét na brayí za insána."

Ο αιχμάλωτος και ο νεκρός!!!!!!!.


Από το http://enantion-olwn.blogspot.com/

Ο ΚΑΡΑΤΖΙΤΣ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΝΕΚΡΟ 10χρονο ΑΓΟΡΙ.

Νεκρός 10χρονος Παλαιστίνιος από ισραηλινά πυρά
Ισραηλινή στρατιωτική πηγή ανέφερε ότι η πληροφορία για τον θάνατο του 10χρονου «ερευνάται».

Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν,σήμερα ( εχτες 29/7), 10χρονο Παλαιστίνιο, κοντά στο χωριό Νιλίν, στη Δυτική Οχθη, βεβαιώθηκε από γιατρούς και αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος. Στο Νιλίν, άοπλοι νεαροί Παλαιστίνιοι λιθοβολούσαν τους στρατιώτες μιας ισραηλινής στρατιωτικής περιπόλου.ΑΠΟ :ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ "ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΩΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ
ΔΙΚΑΙΩΜΆΤΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΙΤΣ {(αν δεν τον αυτοκτονήσουν πρώτα φοβούμενοι μη φανεί η αθωότητα του) (ΚΑΘΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ) }.
ΤΑ "ΑΥΤΟΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ" ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΕΝΑ 10χρονο.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ; ΠΩΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΧΗ ;
(ρητορική είναι η ερώτηση)!!!


ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΘΥΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ "ΘΥΜΑΤΑ";
(αυτή δεν είναι ρητορική)
0 σχόλια

Τέρμα στην υποχρεωτική εκμάθηση και κατήχηση των Ελληνοπαίδων εις το μάθημα της Θρησκευτικής Ιστορίας των Εβραίων!!!!.

Επιτέλους.Μια καλή αρχή απεγκλωβισμού της Ελληνικής Νεολαίας από τον υποχρεωτικό προσηλυτισμό στην σκοταδιστική εβραική θρησκεία!!!Πως είναι δυνατόν ο Έλλην να δέχεται ως θρησκεία του την εδώ και 1700 χρόνια επιβληθείσα δια πυρός και σιδήρου αίρεση του Ιουδαισμού;Κι όμως για να φτάσει το Ελληνικό Έθνος σε αυτή την κατάντια,χρειάστηκαν πάνω από 700 χρόνια σφαγών(μάλλον περί Γενοκτονίας πρόκειται αφού με τα διατάγματα και τους κώδικες των Νεορωμαίων Αυτοκρατόρων κατεσφάγησαν περί τα 19.000.000 Ελλήνων που δεν δέχονταν να αλλάξουν την πίστη τους!!!!!!!!!!),λεηλασιών,γκρεμίσματος εκ θεμελίων των Ιερών Ελληνικών Ναών,καταστροφής θεάτρων,καψίματος μέχρις εξαφανίσεως ολόκληρων βιβλιοθηκών που περιείχαν όλη τη συγκεντρωμένη γνώση των Πανεπιστημόνων Ελλήνων.Αναδημοσιεύουμε λοιπόν την είδηση από το παρακάτω blog για να φανεί ακόμα περισσότερο η γύμνια μας!!!Αντί να επικροτείται αυτή η απόφαση,έστω κι αν δεν αποτελεί πανάκεια της απεξάρτησης,να υπάρχουν παράπονα για το ότι έστω και λίγα Ελληνόπουλα καταρχήν θα έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης θεώρησης των πραγμάτων χωρίς την υποχρεωτική κατήχηση-εκμαυλισμό εντός των χώρων αλλοτριώσεως του Ελληνικού Πνεύματος.Θα περίμενε ίσως κανείς την ίδια έστω αντίδραση για την εξαφάνιση της Ελληνικής Μυθιστορίας και Γλώσσης από τα Σχολεία της Ελλάδος, περιεχόντων αρμονικά, την δια της Βίας κατακρεουργημένην Ελληνικήν Εθνικήν Θρησκείαν!!!!!!!!!!!.ΔΙΟΤΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΤΑΝ ΟΡΚΙΣΘΗΣΑΝ ΝΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ,ΟΡΚΙΣΘΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


http://psthermopilai.blogspot.com/
ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ ΘΑ ΑΠΑΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ


ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ,ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Χωρίς κάποια διαδικασία παραπάνω από μια υπεύθυνη δήλωση θα απαλλάσσονται, πλέον, από το μάθημα των Θρησκευτικών όσοι μαθητές το επιθυμούν, χωρίς να χρειάζεται οι κηδεμόνες τους να αιτιολογήσουν την απόφαση τους αυτή.

Το υπουργείο Παιδείας -μετά από αλλεπάλληλες παρατηρήσεις του Συνηγόρου του Πολίτη- υιοθέτησε τελικά απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία, η αιτιολόγηση για την εξαίρεση από τα Θρησκευτικά, αποτελεί προσωπικό δεδομένο.