10 Φεβρουαρίου 2011

Αίγυπτος, το χαμένο fotoshooting

Δηλαδή τσάμπα φύγαμε από την Αίγυπτο ενω κάναμε το όμορφο fotoshooting για την Ms.Γερμανία  κύριε Μουμπάρακ;

Σχετικό θέμα :

Προς πλήρη απογοήτευση του...Μπάρακ,δεν παραιτήθηκε ο Μουμπάρακ!

Προς πλήρη απογοήτευση του...Μπάρακ,δεν παραιτήθηκε ο Μουμπάρακ!


Κόλαφος για τον Ομπάμα που είχε δηλώσει ότιμπαρακολουθεί "στενά" την κατάσταση στην Αίγυπτο τονίζοντας ότι έχει έρθει η ώρα για αλλαγή στη χώρα, επειδή την ζητά ο λαός. του 2011, στις οποίες δεν θα είναι υποψήφιος.
Ο σκληροπυρηνικός ''αφέντης'' τηςΑιγύπτου, τελικά δεν υπέκυψε στις αντιδράσεις και τις πιέσεις του λαού του και αποφάσισε να παραμείνει στην προεδρία της χώρας του μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Ο Χόσνι Μουμπάρακ, κατείχε το αξίωμα του προέδρου της Αιγύπτου, τα τελευταία 30 χρόνια

Είχαν προηγηθεί συναντήσεις του Μουμπάρακ με τον αντιπρόεδρο Ομάρ Σουλεϊμάν και των πρωθυπουργό Αχμέντ Σαφίκ, κεκλεισμένων των θυρών.

Το διάγγελμα του προέδρου, επρόκειτο για την τρίτη δημόσια εξαγγελία του, από την αρχή των διαδηλώσεων εναντίον του καθεστώτος του.
Cosmo.gr

Περιοδικό ΙΧΩΡ,No 111.Κυκλοφόρησε.

Λυσσαλέες διαμάχες στα παρασκήνια της Αιγύπτου.Ετοιμάζονται να παραιτήσουν πάλι τον Μουμπάρακ.

Θρίλερ στην Αίγυπτο! Απόψε το διάγγελμα παραίτησης Μουμπάρακ - Πανηγυρίζουν ήδη στην πλατεία Ταχρίρ.
- «Το καθεστώς έπεσε» φωνάζει ήδη το πλήθος
- Διαψεύδει ο Αιγύπτιος πρωθυπουργός τις φήμες παραίτησης αλλά επιβεβειώνει η... CIA
- Ο στρατός δεν άφησε τον Μουμπάρακ να απευθύνει διάγγελμα ματαβίβασης της εξουσίας στον Σουλεϊμάν!
- Στο Σουέζ το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Enterprise

 Έτοιμος να ικανοποιήσει το αίτημα του λαού του και να αποχωρήσει από την εξουσία ο Αιγύπτιος πρόεδρος σύμφωνα με έκτακτο δελτίο του BBC!
Ο Χοσάν Μπαντράουι, γενικός γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος NDP δήλωσε ότι ο Χόσνι Μουμπάρακ ενδέχεται να απευθύνει απόψε διάγγελμα προς τον αιγυπτιακό λαό και «ελπίζει» να ανακοινώσει πως μεταβιβάζει τις εξουσίες του στον σημερινό αντιπρόεδρο, Ομάρ Σουλεϊμάν.

Morgellons Η νανοτεχνολογία και η νανοϊατρική έχουν υλοποιήσει κάτι εφιαλτικό.


Αυτές οι ίνες μοιάζουν να έχουν νοημοσύνη. Αναπαράγουν δια αντιγραφής τον εαυτό τους στο ανθρώπινο σώμα, στο ζώο η στο φυτό που χρησιμοποιούν σαν ξενιστή, βάσει της εσωτερικής τους γενετικής τους κωδικοποίησης και των ενσωματωμένων εντολών.
 Αναφέρεται από όλους τους ασθενείς ότι οι μηχανές των Morgellons έχουν ομαδική συνείδηση.

Το τζαμί,ο Ναός του Απόλλωνα και μια..."τούρτα-τσιμέντο"!

Συμφωνεί η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. στην ανέγερση τζαμιού,διότι δεν μπορεί να απαγορεύσει στους...πιστούς μιας γνωστής θρησκείας,να επιτελούν ελεύθερα τα θρησκευτικά τους καθήκοντα!Μια θέση που επιβεβαιώνει(και βάσει Συντάγματος),ότι είναι οι πραγματικοί κατακτητές(από "μεγάλου" Κωνσταντίνου και εντεύθεν),της άμοιρης ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

Ταυτοχρόνως,ως κυρίαρχοι δυνάστες και "ιδιοκτήτες",έχοντας κρατήσει τη θέση-κλειδί της Ναοδομίας(ανέγερση Ναών),γίνονται κριτές για τις όποιες διαφορετικές πεποιθήσεις των ανθρώπων!Όποιος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ χριστιανός,εκτός των άλλων,πρέπει να πάρει την...άδεια του "Γιαχβικού" επροσώπου,αν θέλει να ανεγείρει έναν ναό...γνωστής θρησκείας,αλλά αν είναι Έλληνας ή Φιλέλληνας και θέλει να ανεγείρει Ελληνικό Ναό,τότε εξαφανίζεται το..."ορθόδοξο ιδεώδες"! και η ανοχή στο διαφορετικό,φούμαρα τα οποία τσαμπουνά ο Αρχι-ποιμένας πιο κάτω...

ΕΡΩΤΗΣΗ 12 Συμφωνείτε να ανεγερθεί τζαμί στην Αθήνα; 

Το καινούργιο ρωσικό ελικόπτερο Ka-52 (+Βίντεο)

H ρωσική Αεροπορία πρόκειται να παραλάβει σύντομα, 12 νέα επιθετικά ελικόπτερα Aligator Ka-52. Η συγκεκριμένη παραγγελία δόθηκε το 2009 και τα ελικόπτερα θα παραδοθούν πολύ νωρίτερα από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.
Συνολικά σήμερα η ρωσική Αεροπορία διαθέτει 10 Ka-52 και εκτός

Το αμερικάνικο όνειροΠαράπλευρος Φόνος