20 Σεπτεμβρίου 2011

20 μήνες Σοσιαληστρική Βαρβαρότητα!Ο Γιέλτσιν και ο Κάρλος Μένεμ ωχριούν μπροστά τους!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ!ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!

ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΣ Π.Ε.Α.Ν

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626

www.pamet.gr, pametopo@gmail.com

Αθήνα 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην μνήμη της ΠΕΑΝ και της ανατίναξης της ΕΣΠΟ σαν σήμερα, γιατί λαός που ξεχνά της ιστορία του είναι καταδικασμένος.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, γυρίζοντας τον δείκτη της Ελληνικής Ιστορίας προς τα πίσω, υπενθυμίζει στους Έλληνες ότι σαν σήμερα, 20 Σεπτεμβρίου 1942, μια δράκα Πατριωτών, με επικεφαλής τον Υποσμηναγό της Πολεμικής Αεροπορίας Κώστα Περίκο, έκαναν την πρώτη σοβαρή αντιστασιακή πολεμική πράξη στην Ευρώπη: Ανατίναξαν την προδοτική οργάνωση ΕΣΠΟ επί της οδού Γλάδστωνος.

Η προδοτική ΕΣΠΟ στρατολογούσε μισθοφόρους συνεργάτες των κατοχικών γερμανικών στρατευμάτων να πολεμήσουν εναντίον των Ρώσων, στο ρωσικό μέτωπο.

Από την φοβερή έκρηξη με μεγάλη ποσότητα δυναμίτιδας, σκοτώθηκαν 29 μέλη της προδοτικής ΕΣΠΟ και 43 Γερμανοί αξιωματικοί και στρατιώτες.

Έτσι διαλύθηκε η ΕΣΠΟ και ματαιώθηκε η αποστολή ελληνικού στρατιωτικού τμήματος στο Ανατολικό Μέτωπο.

Μετά από προδοσία, συνελήφθησαν και εκτελέστηκαν τον Φεβρουάριο του 1943 οι Έλληνες Πατριώτες που ανήκαν στην ΠΕΑΝ, (Πανελλήνια Ένωση Αγωνιζομένων Νέων), Κώστας Περίκος, Θάνος Σκούρας, Γιάννης Κατεβάτης και Γιώργος Αλεξιάδης. Ανάμεσά τους και η ηρωίδα Ιουλία Μπίμπα, η οποία εκτελέστηκε στη Γερμανία «δια πελέκεως»...

Η ιστορία γράφει ότι: «Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί του Λονδίνου και της Μόσχας, χαρακτήρισαν το εγχείρημα ως το μεγαλύτερο σαμποτάζ στην τότε κατεχόμενη Ευρώπη».

Σημειώνεται ότι η Αντιστασιακή ΠΕΑΝ, εξέδιδε και την παράνομη εφημερίδα «ΔΟΞΑ», της οποίας το πρώτο φύλλο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 1942.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, με επίσημο αίτημά του που κατάθεσε σήμερα στον Δήμο Αθηναίων, με κοινοποίηση σε ΓΕΕΘΑ και Αρχηγείο Πολεμικής Αεροπορίας, πέραν των προτομών των Ηρώων Πατριωτών που υπάρχουν στον δρόμο της ανατίναξης, ζήτησε να δοθούν τα ονόματά τους σε δρόμους των Αθηνών που θα κρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο.
http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/09/blog-post_9646.html

ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ:ΕΝΑΣ ΜΟΥΝΟΓΕΝΗΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

[ΟΡΦΙΚΟΙ ΥΜΝΟΙ
Αθηνάς
Παλλάς μουνογενής, μεγάλου Διός έκγονε σεμνή, δία, μάκαιρα Θεά, πολεμόκλονε, ομβριμόθυμε, άρρητε, ρητή, μεγαλώνυμε, αντροδίαιτε...]

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΝΟΓΕΝΗΣ!

ΕΝΑΣ...ΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ...ΤΙΠΟΤΑ!

ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ!

ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ...ΤΟ ΒΑΡΟΣ...ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ,ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ!

ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ...!

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...;! 


ΑΥΤΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ...ΟΥΤΕ ΜΟΥΝΟΓΕΝΗΣ! 

Οι πειρατές του Βερολίνου

Το Πειρατικό κόμμα... κούρσεψε το Βερολίνο
 

Το κίνημα που ξεκίνησε ως «αστείο» στη Σουηδία αποκτά ευρωπαϊκή διάσταση
Το Πειρατικό κόμμα... κούρσεψε το Βερολίνο
Οι νεοεκλεγέντες «Πειρατές» εκαναν την έκπληξη και ποζάρουν στην μεγαλειώδη σκάλα του βερολινεζικου κοινοβούλιου- το εσωτερικό του οποίου οι Φιλελεύθεροι σύμμαχοι της κυρίας Μέρκελ θα κάνουν τεσσερα χρόνια γιά να ξαναδούν...Αν και τις εντυπώσεις μονοπώλησε το ναυάγιο των Φιλελευθέρων (FDP) του ευρωσκεπτικιστή και ανθέλληνα αντικαγγελάριου και υπουργού οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ, που καταποντίστηκαν με μόλις 1,9% των ψήφων, εξίσου ενδιαφέρον πολιτικά ήταν και το εντυπωσιακό ποσοστό 9% που…έκλεψε το εναλλακτικό «Κόμμα των Πειρατών» στις τοπικές εκλογές της «πόλης-κράτους» του Βερολίνου.


Οι «Πειρατές», «παιδί» του αντίστοιχου κινήματος που δημιουργήθηκε στην Σουηδία με σκοπό να προστατεύσει πολιτικά τον διάσημο ιστότοπο δωρεάν ανταλλαγής πολυμέσων (ταινίες, τραγούδια, ηλεκτρονικά βιβλία κ.α.) Pirate Bay, κατέβηκε στις εκλογές διεκδικώντας την ψήφο διαμαρτυρίας κατά των «παραδοσιακών» κομμάτων- και τα κατάφερε. Εχοντας ως προεκλογική σημαία την προάσπιση των ατομικών δικαιωμάτων, (σημ1. Αλφειού: και πλήρες διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας) και πρωτίστως το δικαίωμα να διαθέτει κανείς ελεύθερη πρόσβαση (σημ. 2 Αλφειού: +δωρεάν μετακίνηση με όλα τα κρατικά μέσα στην πόλη)  στο Ιντερνετ σε ολόκληρη την πόλη για «κατεβάζει» τζάμπα ό,τι του αρέσει, οι «Πειρατές» ξεπέρασαν εύκολα τον σκόπελο του εκλογικού ορίου, στον οποίο προσάραξαν οι Φιλελεύθεροι «συγκυβερνήτες» της Ανγκελας Μέρκελ.

Για την ακρίβεια, εξελέγησαν στο τοπικό συμβούλιο και οι 15 υποψήφιοι που κατέβασαν οι «Πειρατές»- στην πλειοψηφία τους νέοι άνθρωποι, κάτω των τριάντα ετών και εντελώς άσχετοι με την πολιτική. Σύμφωνα άλλωστε με τις δημοσκοπήσεις, το 80% των ψηφοφόρων τους επέλεξε ως κόμμα διαμαρτυρίας στο πολιτικό κατεστημένο.

Να σημειωθεί εδώ ότι το «ορίτζιναλ», σουηδικό Κόμμα Πειρατών (Piratpartiet) ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2006 θέτοντας ως κύριο στόχο του την αλλαγή (διάβαζε: κατάργηση…) του νομικού πλαισίου σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα, εκφράζοντας την αρχή «τα πολιτισμικά αγαθά ανήκουν σε όλους» και βγάζοντας την γλώσσα στο Χόλιγουντ και τις μεγάλες πολυεθνικές του κλάδου ψυχαγωγίας.

Ενώ όμως ξεκίνησε περισσότερο ως αστείο, μια σειρά από κατασταλτικές επιθέσεις σε βάρος του Pirate Bay και άλλων ιστότοπων ανταλλαγής torrents, και οι πολύκροτες δίκες που ακολούθησαν, αύξησαν κατακόρυφα την δημοτικότητα του μέσα στην Σουηδία, με αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές του 2009 το Κόμμα των Πειρατών να πάρει ποσοστό 7,1% και να εκλέξει ευρωβουλευτή!

Αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη σύντομα δημιουργήθηκαν «παραρτήματα»- δεδομένου ότι πολλοί νέοι άνθρωποι όχι μόνον ασχολούνται σε καθημερινή βάση με το παράνομο downloading, αλλά νιώθουν και βαθιά αποστροφή για την «καθεστηκυία» πολιτική σκηνή…

Εκτός από την Γερμανία (Piratenpartei Deutschland), «πειρατές» υπάρχουν πλέον επισήμως στην Αυστρία, την Φινλανδία, την Πολωνία, την Γαλλία και την Ισπανία, ενώ ανεπίσημες ομάδες έχουν ήδη στηθεί και λειτουργούν στις ΗΠΑ, την Βρετανία, ακόμα και την …Αργεντινή! Κοινή «πλατφόρμα» όλων, τέσσερα βασικά σημεία: μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για τα πνευματικά δικαιώματα, η προστασία της ιδιωτικής ζωής, η ελευθερία λόγου και η διαφάνεια στην πολιτική…

Αν και οι ίδιοι αποφεύγουν τα μεγάλα λόγια, είναι βέβαιο ότι το 9% τους άνοιξε την όρεξη για μεγαλύτερα πράγματα: όπως έλεγαν με νόημα στελέχη τους, ανάμεσα στους ξέφρενους πανηγυρισμούς μαζί με τους «Πράσινους», που πήραν ένα εντυπωσιακό 17,4%, ξεπερνάνε το 26% και, με την απέχθεια που προκαλούν τα παλιά κόμματα, μέχρι που βγάζουνε …Πειρατική κυβέρνηση!
ΤΟ ΒΗΜΑ

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΟΣ ΑΧΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ:ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ...ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΗΡΩΕΣ.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΛΑΤΑΙΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
Η ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΨ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΑΝ ΝΙΚΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
ΘΑ ΕΙΧΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Η ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠ-ΣΟΚ.
ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΕΛΠΙΣΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.
ΑΥΤΗ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ..."ΜΕΤΟΧΗ"
ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Η ΘΕΑ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΣΕ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ... 

 

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ!ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!ΣΑΜΑΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ;


ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ...
ΣΤΗ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΛΟΣΧΕΡΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΕΠΕΝΕΒΗ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ...
ΤΩΡΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2011 μ.χ.χ.,ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ,ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΥΠΑΤΡΙΔΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ,Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ,ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ...ΣΟΡΟΣ,ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΑΤΣΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ...!!! 

Δωρεά μετοχής 670 δις ευρώ
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2011, 20:24


Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, το 1904, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύει την «Τράπεζα της Ανατολής», γνωστότερης ίσως ως «Banque d’ Orient». Η τράπεζα αυτή στη συνέχεια αναπτύσσεται σε τρεις κυρίως περιοχές. Την Θεσσαλονίκη, την Σμύρνη και την Αλεξάνδρεια. Το 1932 η «Τράπεζα της Ανατολής» εξαγοράζεται και συγχωνεύεται με την μητρική της Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.