27 Φεβρουαρίου 2014

ΕΙ-ΕΝD_ΔΙΟΝΥΣΟΣ_26-2-2014_ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-2-2014 ΣΤΙΣ 10:10 π.μ. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΧΡΟΝΗ ΠΡΟΣΑΛΕΝΤΗ ΣΤΟ RADIO KERKYRA 100,1 FM. ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ART FM www.artfmradio.com ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ... !!!


Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ!!!...ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ...

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ;...

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑ;...

1 σχόλιοΠλάτων Πισατίδης | 26/2/2014 12:04

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ Ή  ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:
Μπορείτε να καταθέσετε αυτό το έγγραφο ή να βασιστείτε σ' αυτό και να συντάξετε το δικό σας που ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωσή σας προκειμένου να δείξετε στην Τράπεζά σας ότι ... πρώτον έχετε γνώση της μεθόδευσής τους (για τις περισσότερες Τράπεζες) να λάβουν μέρος στην πρώχευση του Ελληνικού λαού, δεύτερον ότι δεν τους φοβάστε γιατί ο φόβος δεν ταιριάζει σε Έλληνα και τρίτον ότι γνωρίζετε να προστατεύετε νόμιμα τον εαυτό σας από τις πιθανές ατασθαλίες από μέρους τους.
ΥΓ, 14-2-2014: Μετά από παρατηρήσεις σας, έκανα μικρές αλλά σημαντικές διορθώσεις στο κείμενο του εξωδίκου της πρώτης ανάρτησης. Πείτε μου τη γνώμη σας και πάλι αν νομίζετε ότι μπορεί κάτι να βελτιωθεί. Σας ευχαριστώ.

Ένταση στη Βουλή - Οι διαδηλωτές ρίχνουν κροτίδες (Συνεχής Ενημέρωση + Pics & Vids)


Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ..!!!!!!!!!!!!!
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΧΟΤΟΜΕΙΤΑΙ ...Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ KΥΠΡΟΥ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ....ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ...ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ...ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.... ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ...ΤΑ 49 ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΑΡΑΧΝΕΣ..

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΑΡΡΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ...


Νίκος Τανάλιας

Εξαιρετικά δύσκολο το τι αντιμετωπίζει ο κόσμος μας
February 27, 2014 at 5:26pm
Εξαίφνης, όσον ο ελληνικός μας κόσμος αφυπνίζεται, τόσον ανακαλύπτει ότι τον έχουν προδώσει. ΄Οχι, δεν τον έχουν προδώσει τίποτα άγνωστοι και ύποπτοι τύποι.

Τον έχουν προδώσει αυτοί που έβλεπε καθημερινά στο γυαλί, μέσα στο σπίτι του. Τον έχουν προδώσει αυτοί που έβλεπε με απέριττο δέος και θαυμασμό κάθε μέρα.

Εξαίφνης, ο ελληνικός μας κόσμος κατανοεί πως δεν ζει μέσα σε ένα πραγματικό πολίτευμα ή πολιτικό σύστημα, αλλά γύρω από και μέσα σε ένα δυναστικό καθεστώς εξουσίας. Εξαίφνης κατανοεί πως οι καθημερινοί του ήρωες των δογμάτων, κομμάτων, σκοτεινών στοών και χρωμάτων είναι εκείνοι που κυριολεκτικά του πίνουν το αίμα και του στερούν την χαρά των παιδιών του.

Εξαίφνης, μια εντελώς νέα προοπτική ανοίγεται μπροστά στα μάτια του ελληνικού μας κόσμου. Βλέπει τις υπογραφές των τέως ηρώων του, φαρδιές πλατειές, επάνω σε διεθνείς λογαριασμούς χρηματιστικής πίστεως.

Εξαίφνης, ο ελληνικός μας κόσμος κατανοεί πως τα χρήματα αυτά του ανήκουν εδώ και χρόνια, αλλά στενοί του συγγενείς είτε αυτοκτόνησαν ή πέθαναν από την στεναχώρια, επειδή τα παιδιά τους αυτοκτόνησαν από πλασματική φτώχεια. Και οι φονιάδες δεν είναι άλλοι από τους τέως ήρωες του ελληνικού μας κόσμου, τους τέως ήρωες του γυαλιού των καθεστωτικών ΜΜΕ.

―«Μα για ποιό καθεστώς μας μιλάει;» ρωτάει η κυρά Κατίνα. «Μια χαρά δεν είμαστε με τα κόμματα; Κούκλος δεν είναι ο Αλέξης μας;»

―«Μα τι λέει τούτος;» επαναλαμβάνει η κυρά Ελένη. «Εγώ θα ψηφίσω Σαμαρά, για να μη βγει ο Τσίπρας».

―«Εγώ ΚΚΕ!» «΄Η Χρυσή Αυγή!» «Και ο Αρτέμης Σώρρας;»

―«΄Ελα μωρέ, αυτοί είναι απατεώνες. Φαντάσου πως κατέθεσαν τα χρήματα στον Καναδά».

―«Ναι, ναι! Και τι δουλειά είχε ο Ομπάμα να τους καλέσει στον Λευκό Οίκο;»

―«Ναι Κούλα μου! Τόσο απατεώνας είναι αυτός ο Σώρρας, που έκανε μηνύσεις σ’ αυτούς που τον κατηγορούν».

―«Ναι μανάρι μου, αλλά τις πήρε πίσω. Πάω τώρα, θέλει βοήθεια ο Στέλιος με την ποδιά του, για να πάμε απόψε στην στοά μας».

Μπορούν ίσως η Κατίνα, η Ελένη, η Κούλα και ο Στέλιος να σκεφτούν πέραν των δογμάτων, κομμάτων, σκοτεινών στοών και χρωμάτων της τυραννικής κομματοκρατίας; Πώς;

Ποία η θεραπευτική αγωγή, πέραν των συμπτωμάτων και της διαγνώσεως; Π.χ., είναι η συστημική μόχλευσις της αγωγής, ένα σοκ ή η έλλειψις ενός σοκ;

Πηγή εμπνεύσεως:

8.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΟΚ ΣΠΟΡΤΣ ΑΡΕΝΑ ΣΤΙΣ 9-2-14 ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!


8.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΟΚ ΣΠΟΡΤΣ ΑΡΕΝΑ ΣΤΙΣ 9-2-14 ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

Πάνος Σώζος


ΒΓΑΙΝΟΥΝ 5 ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΧ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΦΑΣΑΡΙΑ Ή ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ!!
8.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ 9-2-2014 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΘΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ??? ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ?? ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΨΟΦΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ 8.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ?? ΣΚΕΨΟΥ ΒΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΛΙΓΟ ΤΙ ΣΗΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ???
ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!

Εξαιρετικά δύσκολο το τι αντιμετωπίζει ο κόσμος μας

Εξαιρετικά δύσκολο το τι αντιμετωπίζει ο κόσμος μας

χωρίς σχόλιαΠλάτων Πισατίδης | 27/2/2014 13:06


Εξαίφνης, όσον ο ελληνικός μας κόσμος αφυπνίζεται, τόσον ανακαλύπτει ότι τον έχουν προδώσει. ΄Οχι, δεν τον έχουν προδώσει τίποτα άγνωστοι και ύποπτοι τύποι.

Αρτεμης Σωρρας ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΝ 19 ΜΑΙΟΥ 1954 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 1951 ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ


Αρτεμης Σωρρας

ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΝ 19 ΜΑΙΟΥ 1954
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 1951 ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΓΩΝΙΑ

ΑΛΛΑ ΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΩΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ 1948

ΣΤΙΣ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ 1951 ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 1644/1951 ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΛΕΜΕΝΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΕΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΙΜΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΑΤΑ ΚΡΥΜΕΝΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟΥ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ


Αρτεμης Σωρρας ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΥΣΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΥΣΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 300 ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ REGION XII ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ REGION I / REGION XI ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ 300 ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΙΑΥΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Αρτεμης Σωρρας FRAUD IN COLLATERAL ACCOUNTS

Αρτεμης Σωρρας ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΑΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Αρτεμης Σωρρας ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΊΝΗΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ:ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΊΝΗΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ:

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ Ή  ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:

Αρτεμης Σωρρας ΔΙΕΘΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ R C DAM RUSSELL MUNK 2003ΔΙΕΘΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
R C DAM
RUSSELL MUNK
2003

Εκτυπώστε αυτό το άρθρο και καταθέστε το στον δήμαρχο, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους της περιοχής σας


Εκτυπώστε αυτό το άρθρο και καταθέστε το στον δήμαρχο, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους της περιοχής σας


1472996_631248553587696_547935415_nΔΡ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
Δείτε και την νεώτερη ανάρτηση εδώ

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ, ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ

ΔΕΙΤΕ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ERICH HONECKER ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ 620 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ


Αρτεμης Σωρρας

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΓΜΑ

ΔΕΙΤΕ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ERICH HONECKER ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ 620 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΩΣ ΘΑΥΜΑ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ !!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ

Η Ομάδα υποστήριξης EI-E.N.D Αρτέμη Σώρρα στήν Κύπρο Τήν Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου καί ώρα 08:00 μ.μ στό Ξενοδοχείον ‘‘Πεύκος’’ στήν Λεμεσό!!!!


Συνέλληνες / Συνελληνίδες

Η Ομάδα υποστήριξης EI-E.N.D Αρτέμη Σώρρα στήν Κύπρο, διοργανώνει συγκέντρωσιν – ενημέρωσης γιά τήν πρότασιν χρηματοδότησης 48,9 δις. δολάρια πρός τήν Κυπριακήν Δημοκρατίαν.

Τήν Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου καί ώρα 08:00 μ.μ στό Ξενοδοχείον ‘‘Πεύκος’’ στήν Λεμεσόν.