25 Ιανουαρίου 2011

Πλήρης επιβεβαίωση του προαισθήματός μας!Έρχεται καταστροφική λαίλαπα λαθροεισβολέων...!

Γράφαμε από απλό ένστικτο ότι μία είναι η...Απλή λύση:Να τους πάρουν στα σπίτια τους οι..."αριστεριστές"!Κάποιο σχέδιο εκτρόπων πρέπει να υπάρχει πίσω από αυτή την κίνηση.

Αυτή η ανάρτηση στο μπλογκ Αμύνεσθαι περί Πάτρης...ANOIXTH ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ επιβεβαιώνει τους φόβους μας!Όπως πληροφορούμαστε από τα ΜΜΕ,άλλοι λαθροεισβολείς,με τη συνδρομή και αυτοί των εσωτερικών δούρειων ίππων και διαχρονικών εφιαλτών,ταξίδευσαν με όλη την άνεση τους από τα Χανιά στη Θεσσαλονίκη και έχουν καταλάβει κτίριο!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΛΑΙΛΑΨ...ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...!

Περιέργως,ως να συνεργάζεται ολόκληρο το σύμπαν του κατά τα άλλα ελληνικού κράτους,οι λαθροεισβολείς μετακινούνται ωσάν να είναι οι κυρίαρχοι από τώρα αυτής της χώρας!Άνετα και υποβοηθούμενοι,ξαφνικά βρήκαν όλες τις πόρτες ανοικτές!Ετοιμαστείτε λοιπόν,να απολαύσετε από τον καναπέ σας,στις οθόνες των τηλεοράσεών σας,εντός ολίγων ημερών,τον "ελληνικό αρμαγεδδώνα"...!

ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΑΝΤΑΛΚΙΔΕΣ,ΝΕΝΕΚΟΙ,υπήρξαν...υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα πάρα πολλοί...

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ...

"Τουριστικό" ρεύμα, από Τύνιδα προς Αθήνα σε λίγο καιρό;

Η Τυνησία, δεν είναι κάτι το εξωτικό. Βρίσκεται δίπλα μας.
Σε πολιτικό επίπεδο, έχω την αίσθηση ότι από την περίπτωση της Τυνησίας, θα πρέπει να προβληματίζονται τα υπόλοιπα καθεστώτα της βορείου Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της Ελλάδας. Η εξέγερση εξαπλώθηκε σαν είδηση μέσω Twitter, Facebook και του διαδίκτου γενικότερα. Σε αντιπαραβολή, η αντίστοιχη της πλατείας Tienanmen διαδόθηκε μέσω fax….., με την κινεζική ηγεσία ναι μεν να αδυνατεί να ανακόψει τη διάδοση των πληροφοριών, αλλά λόγω της καθυστερημένης διάδοσης, να έχει όλο τον χρόνο να την καταστείλει.  
Ευτυχώς, στην εποχή του διαδικτύου, οι κυβερνήσεις δεν μπορούν να ανταποκριθούν αρκετά γρήγορα. Η εξέγερση στην Τυνησία κράτησε μόλις δύο εβδομάδες από την αρχή μέχρι το τέλος της, και στην πραγματικότητα οι περισσότερες από τις δραστηριότητες έλαβαν χώρα τις τελευταίες τρεις μέρες πριν ο Πρόεδρος Ben Ali εγκαταλείψει τη χώρα. Ο Καντάφι στη Λιβύη, ο Μπουτεφλίκα στην Αλγερία, και φυσικά ο Μουμπάρακ της Αιγύπτου θα πρέπει να προβληματίζονται. Μαζί και ο κόσμος, καθότι ο Ali ήταν εγγύηση σταθερότητας. Τώρα στις χαοτικές καταστάσεις που ακολουθούν μία τέτοιου είδους αλλαγή, ο Θεός βοηθός. Σημειώστε, ότι  το ριζοσπαστικό Ισλάμ στην Αλγερία και την Αίγυπτο είναι πολύ ισχυρότερο και πολύ πιο ικανό να πάρει την εξουσία από ότι στην Τυνησία.  
Τελικά, δικαιώνεται ο φίλος μου ο Efraim (Ισραηλινός πεφωτισμένος) και ο οποίος κάποτε μου τόνισε, ότι σε όλη την ιστορία τους, ποτέ τα Αραβικά κράτη δεν είχαν δημοκρατία – μέχρι που δεν την επιζητούσαν κιόλας, αλλά πάντοτε ζητούσαν έναν «πατερούλη». Και άν ο Habib BOURGUIBA (ο ιδρυτής της σύγχρονης Τυνησίας) ήταν τέτοιος, ο διάδοχός του Ben Ali και η γραφειοκρατία του, συνεχώς σκανδάλιζε.

Η Ελλάδα που κολλάει; Μα στο τουριστικό ρεύμα που έρχεται, από Τύνιδα προς Αθήνα σε λίγο καιρό.


Σημ.Αλφειού:Περί  λέξεως "assassin",που βλέπετε στη φωτό... 
Η λέξη «ασσασίνος» (assassin = εντεταλμένος δολοφόνος) προέρχεται από το αραβικό «χασισίν» (hashisheen).Διαβάστε για τους Ασσασίνους

ΤΟ ΑΧΤΥΠΗΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΛΙΟΥ ΚΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ!!!


Ο Γιώργος Παπαλιός πρότεινε στον Γιώργο Αρβανίτη να αναλάβει την θέση Προέδρου του Ε.Κ.Κ. και ο ίδιος μετά να προτείνει με την σειρά του τον Γιώργο Παπαλιό για την κορυφαία θέση του "ηγεμόνα" Γενικού Διευθυντή του Ε.Κ.Κ.!!!

Ο Γιώργος Αρβανίτης, διορισμένος από την προηγούμενη κυβέρνηση της Ν.Δ. και την Διοίκηση της ΕΡΤ του Παναγόπουλου (αλήθεια, τι γίνεται με την καταγγελία στον εισαγγελέα εναντίον του Παναγόπουλου;;;), απελύθη από τον Γιώργο Γαμπρίτσο της σημερινής κυβέρνησης, όταν απεκαλύφθη ο τεράστιος μισθός που έπαιρνε (15.000 ευρώ τον μήνα παρακαλώ!!!)

Στην συνέχεια πήρε σβάρνα και παρακαλούσε την σημερινή διοίκηση της ΕΡΤ να τον κρατήσει αλλά μάταιες οι προσπάθειές του...

Τώρα βρήκε υποστηρικτή τον Παπαλιό, που έψαχνε απελπισμένα να βρει κάποιον να τον προτείνει για την θέση του Γενικού Διευθυντή του Ε.Κ.Κ. από την στιγμή που όλοι αρνιόντουσαν να προτείνουν τον αποτυχημένο Παπαλιό με το μεγάλο σκάνδαλο που δημιούργησε στο Ε.Κ.Κ. και βρήκε τον άλλον αποτυχημένβο που ήδη άρχισε να ενοχλεί προσωπικότητες του χώρου για να τους πείσει να είναι μαζί του στο Δ.Σ. του Ε.Κ.Κ.

Ο Γιώργος Αρβανίτης είναι πια σε πλήρη απραξία και στην ευρώπη και είναι "γιες μαν" σε όλες τις προτάσεις για μια θεσούλα.

Κρίμα, πραγματικά κρίμα για τον Αρβανίτη και την παλιά του δόξα.

Άραγε, όλα αυτά γίνονται ερήμην του Υπουργού Πολιτισμού;

Σύντομα θα επανέλθουμε...

7 αγανακτισμένοι υπάλληλοι του ΕΚΚ
 που περιμένουν το τέλος αυτής της κακής Διοίκησης του Παπαλιού

Απλή λύση:Να τους πάρουν στα σπίτια τους οι..."αριστεριστές"!Κάποιο σχέδιο εκτρόπων πρέπει να υπάρχει πίσω από αυτή την κίνηση.

Στο ξέφραγο αμπέλι που λέγεται...Ελλάς,έχουν πλέον καταληφθεί τα πάντα...Μετά την...Ξαφνική αύξηση ΄φοιτητών-οικοτρόφων΄ στη ΝΟΜΙΚΗ...!,δείτε και συγκρίνετε τι γινόταν τον Δεκέμβριο του 2008...

Ο ευτελισμός του Πανεπιστημιακού ασύλου!!!

Ποιοί είναι αυτοί οι κουκουλοφόροι;
 
Προτροπή του...indymedia,να επιτεθούν στο ΡΕΣΑΛΤΟ....

ΜΙΑ Η ΚΙΝΗΣΗ.ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΙΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ "ΚΑΤΑΛΗΨΗ"...

Μηνύματα στη νεολαία!!!!!!!Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ στην ΑΣΟΕΕ

Έκτροπα,ΣΥΡΙΖΑ και σύγκριση με γεγονότα στην Αρμενία...

Δεκ 11 2008  Δεκ 10 2008  Δεκ 09 2008

Αλέκα Παπαρήγα: 'Ξένα κέντρα υποκινούν τις λεηλασίες...

Που πήγαν οι κουκουλοφόροι;;;Διακοπές για...ξεκούραση!

Μη διαβάσετε αυτό το κείμενο...

Μη με διαβάσετε σήμερα. Το κείμενο αυτό δεν έχει «κρίση», δεν έχει «spreads», «μειώσεις», «Siemens», ούτε έναν Πάγκαλο ή έστω έναν Στρος Καν, κάτι σοβαρό, επίκαιρο. ή μάλλον πρόσκαιρο.
Μη διαβάσετε αυτό το κείμενο. Μη δώσετε σημασία. Γιατί έτσι κι αλλιώς ελάχιστοι είναι εκείνοι που δίνουν σημασία στα παιδιά. Δεν
έχω τα κέφια μου όταν συνειδητοποιώ πως δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να φτιάξουμε τηλεοπτικές εκπομπές για παιδιά.
Γιατί η Ελλάδα – έχει κι αυτό το προνόμιο- είναι η μοναδική χώρα παγκοσμίως που ......

ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ...του ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ


Αυτός είναι « Ο Χριστόδουλός σας»


                                                                                              Από το περιοδικό ΙΕΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ μηνός Σεπτεμβρίου 2008
Στο σφραγισμένο ιδιαίτερο δωμάτιο του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου στο Παλαιό Ψυχικό  βρήκαν πάρα πολλά αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας. Τα κατέγραψε επιτροπή την οποία αποτελούσαν δικαστικές αρχές, ο διευθυντής της αστυνομίας, ο εκπρόσωπος της εφορίας, ένας συμβολαιογράφος, ο αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Χρυσικός, ο πρώην αρχιερατικός επίτροπος Θωμάς Συνοδινός, ο γνωστός Βρεσθένης Θεόκλητος Κουμαριανός, και δύο διάκονοι του Χριστόδουλου.

Τα πράγματα που καταγράφηκαν βρίσκονταν τόσο στο ιδιαίτερο δωμάτιο του Χριστόδουλου όσο και στα βεστιάριά του(= ιματιοθήκες) και στο υπόλοιπο ανάκτορό του. Μόνο τα μικροαντικείμενα τρεχούσης χρήσεως του δωματίου του ξεπερνούν σε αξία το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Αραδιάζουμε μερικά χαρακτηριστικά από τα καταγραμμένα.

Κ Α Τ Α Θεοδώρου Πάγκαλου


Έγγραφη εξώδικος διαμαρτυρία από το υπερπέραν !‏

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ  ΕΠΙΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥ
           ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ - ΔΗΛΩΣΙΣ
         ------------------------------------------------------------------------------
  1. Θεοδώρου Κολοκοτρώνη, τού επιλεγομένου και «Γέρου τού Μωρηά.
  2. Γεωργίου Καραϊσκάκη, τού επιλεγομένου και «Γυιού τής Καλογριάς».
  3. Μάρκου Μπότσαρη, τού επιλεγομένου και «Αητού τού Σουλίου».
  4. Νικήτα Σταματελόπουλου, τού επιλεγομένου και «Νικηταρά Τουρκοφάγου».
  5. Κωνσταντίνου Κανάρη, τού επιλεγομένου και «Μπουρλοτιέρη».
  6. Γρηγορίου Δικαίου, τού επιλεγομένου και «Παπαφλέσσα».
  7. Οδυσσέως Ανδρούτσου, τού επιλεγομένου και «Λιονταριού τής Ρούμελης».
  8. Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας, τής επιλεγομένης και «Καπετάνισσας».
  9. Ανδρέα Βώκου, τού επιλεγομένου και «Μιαούλη».
10. Πέτρου Μαυρομιχάλη, τού επιλεγομένου και «Πετρόμπεη».
Εν ζωή ενοικούντων εις τά όρη και τά πελάγη τής επαναστατημένης Ελλάδος, 
νύν
  δέ  παρεπιδημούντων  εις  τό  υπερπέραν.
                                                 Κ Α Τ Α
                                           --------------------                
 Θεοδώρου Πάγκαλου, κατοίκου Αττικής και Αντιπροέδρου τής νύν Κυβερνήσεως τής Ελλάδος,
δηλούντος ενίοτε και κατ’ επάγγελμα οινοποιός.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Ολοι ημείς, ησυχάζοντες μέν ως ψυχές άϋλες αλλά και ενδιαφερόμενοι εσαεί διά τήν κοινήν Πατρίδαν, πού αλυσσοδεμένη από τούς προαιωνίους εχθρούς μας Τούρκους τήν επαραλάβαμε και λεύτερη τήν επαραδώσαμε εις τούς απογόνους μας, εμάθαμε έκπληκτοι