03 Σεπτεμβρίου 2010

MA ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ "ΓΥΦΤΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;

Κι αυτός ο γύφτος αρπάζει μερικά χιλιάρικα ευρώ κάθε μήνα,από το υστέρημα του ελληνικού λαού!
Ο Αντώναρος... λαθρεπιβάτης;
http://tvxs.gr/sites/default/files/imagecache/scale_span8/images/story/antwnaros-thumb-large.jpg
Έξω φρενών είναι ιδιοκτήτες και διοίκηση πλοιοκτήτριας εταιρείας με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο της κυβέρνησης Καραμανλή και νυν βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ, Ευάγγελο Αντώναρο. Ο λόγος; Ο κ. Αντώναρος απαίτησε να ταξιδέψει δωρεάν από την Κω στην Πάτμο με το ΒLUΕ STAR 2 προκειμένου να αποφύγει να πληρώσει εισιτήριο των 15,50 ευρώ...
Ο διευθύνων σύμβουλος της Attica, στην οποία ανήκει το εν λόγω πλοίο, Πέτρος Μ. Βέττας, τέσσερις ημέρες μετά το ταξίδι του κ. Αντώναρο, «αδειάζει» τον βουλευτή στον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, με την παρακάτω επιστολή την οποία δημοσιεύει το περιοδικό «Εφοπλιστής» και ζητά την αποζημίωση της εταιρείας από τη Βουλή.
«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Βουλής,
Θέμα: Μεταφορά βουλευτού κ. Avτώναρoυ με πλοία της εταιρείας μας.
Ο βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, κ. Ευάγγελος Αντώναρος, επιβιβάστηκε στις 18 Ιουλίου 2010 στο πλοίο ΒLUΕ STAR 2 της εταιρείας μας, με σκοπό να ταξιδέψει από το νησί της Κω στο νησί της Πάτμου. Κατά την επιβίβαση και σύμφωνα με τον νόμο, του ζητήθηκε από τον αρχιλογιστή του πλοίου το εισιτήριό του, όπως συμβαίνει με κάθε άλλον επιβάτη. Ο κ. Αντώναρος απάντησε ότι είναι βουλευτής και έχει ελευθέρας. Παρά την επισήμανση από τον κ. αρχιλογιστή ότι ακόμη και σ' αυτή την περίπτωση απαιτείται για τη νόμιμη επιβίβασή του εισιτήριο έστω μηδενικό, ο κ. Αντώναρος τον ευχαρίστησε και εισήλθε του πλοίου. Δεδομένου ότι εκείνη τη στιγμή επιβιβάζονταν στο πλοίο 250 επιβάτες, το πλήρωμα προτίμησε να μη δώσει περαιτέρω έκταση στο επεισόδιο, ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στον καταπέλτη του πλοίου και να μην ταλαιπωρηθούν αναίτια από τη συμπεριφορά του εν λόγω βουλευτή οι υπόλοιποι επιβάτες, οι οποίοι και κανονικά έφεραν τα εισιτήριά τους και τηρούσαν όλες τις νόμιμες διαδικασίες.
Μετά την είσοδό του στο πλοίο, εκδόθηκε εισιτήριο στον κ. Αντώναρο -με το φθηνότερο ναύλο, αξίας 15.50 ευρώ - προκειμένου να ταξιδέψει νομίμως και όχι ως λαθρεπιβάτης. Εκείνος αρνήθηκε να πληρώσει το ποσό με την ίδια δικαιολογία και επέδειξε στο σημείο αυτό τη βουλευτική του ταυτότητα.
Ύστερα από τα παραπάνω γεγονότα, τα ζητήματα που ανακύπτουν είναι τα εξής:

1. Παρακαλούμε για την αποζημίωση της εταιρείας μας από τη Βουλή για το ταξίδι του κ. Αντώναρου, σύμφωνα με τα συνημμένα παραστατικά.

2. Παρακαλούμε όπως εκδώσετε οδηγία προς τους βουλευτές όταν επιθυμούν να κάνουν χρήση της ελεύθερης κυκλοφορίας με πλοία ακτοπλοϊας που τους έχετε παράσχει, να φροντίζουν εγκαίρως για την έκδοση εισιτηρίου, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία. Σας επισημαίνουμε ότι βάσει νόμου απαγορεύεται η επιβίβαση στο πλοίο ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ χωρίς έγκυρο εισιτήριο.
3. Επειδή αντιλαμβανόμεθα ότι παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζουν όλες οι ακτοπλοϊκές εταιρείες, παρακαλούμε όπως προχωρήσετε σε θέσπιση συγκεκριμένης διαδικασίας για την αποζημίωσή μας σε αυτές τις περιπτώσεις, όπως συμβαίνει με τα άλλα μέσα μεταφοράς και όπως επανειλημμένως έχουμε ζητήσει, διαδικασία που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να εκδίδονται τα εισιτήρια από μια ιδιωτική εταιρεία χωρίς να καταβληθεί το αντίτιμο. Έως ότου μας γνωστοποιηθεί και συμφωνηθεί η διαδικασία αυτή, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα μέλη του Κοινοβουλίου ότι όσον αφορά στην εταιρεία μας θα πρέπει να εκδίδουν κανονικά εισιτήριο ολόκληρου ναύλου.
4. Τέλος, παρακαλούμε όπως προβείτε σε συστάσεις προς τους Έλληνες βουλευτές, οι οποίοι όλοι έχουν εκλεγεί από τον ελληνικό λαό για να τον υπηρετούν και όχι για να διεκδικούν προνόμια και να αξιώνουν διαφορετική μεταχείριση από τον απλό πολίτη, προκειμένου να αποφεύγονται αμετροεπείς συμπεριφορές, που δεν τιμούν κανέναν και επιτείνουν το κλίμα δυσαρέσκειας που υφίσταται σήμερα.

Με τιμή
Attica Group
Πέτρος Μ. Βέττας
Διευθύνων Σύμβουλος»

Τα πέταλα...

Οι Ροταριανοί και οι...πεταλωτές!

ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΥ

 Σ.Α: Ευχαριστούμε τον αναγνώστη που μας έστειλε την πληροφορία...


Είναι πράγματι καταπληκτικό να ανακαλύπτεις οτι αυτοί που σε κυβερνούν έχουν διατελέσει στελέχη ή έχουν παραστεί σε συνέδρια κλειστών λεσχών, τεκτονικών στοών και "φιλανθρωπικών" συλλόγων όπως οι Ρόταρυ, πριν φθάσουν να είναι κορυφαία στελέχη κυβερνητικών κομμάτων.
Ολες αυτές οι Διεθνείς οργανώσεις προωθούν την Παγκοσμιοποίηση και διατηρούν ένα δήθεν φιλανθρωπικό προσωπείο.

Τρανό παράδειγμα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Πεταλωτής που όπως βλέπουμε στην φωτογραφία απο το site του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής ήταν Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής το 2001-2002.


Λέμε "δήθεν" ανθρωπιστές γιατί μόνο σαν ανθρωπιστής δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ο κ. Πεταλωτής και όλη η κυβέρνηση απο τη στιγμή που οδηγούν τους Ελληνες στην απόλυτη εξαθλίωση.

Ισως βέβαια τα μαθήματα που τους έκαναν τα "περιούσια" μυαλά των Ρόταρυ (σ.σ: έχουμε πληροφορίες για πολλά κατα τόπους στελέχη ροταριανών ομίλων που είναι "περιούσιοι" και με την πρώτη ευκαιρία θα τα δημοσιεύσουμε) να μην έπιασαν τόπο και να μην οδήγησαν στο να γίνει ο Πεταλωτής αγνός "ανθρωπιστής"....

Διαβάστε και την άλλη μας ανάρτηση για το θέμα 

Πηγή:
http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/09/blog-post_02.html

Περί ούφο και...μπούφων!

Επειδή κάποιος πανηλίθιος ανώνυμος "ξερόλας" σχολίασε και με αποκάλεσε "στόκο" κρίνοντας εξ ιδίων,για την παρακάτω ανάρτηση...

Α.Τ.Ι.Α.(UFO) στη θαλάσσια περιοχή του Κατακόλου;

ας κοιτάξει ο μπούφος και τις παρακάτω φωτογραφίες κι ας παρατηρήσει τα υψομετρικά για να ξεστραβωθεί ο πανύβλαξ!

Βλέπεις ρε "ούφο" πως φαίνονται τα καράβια στα 358 μέτρα;Η ζουμαρισμένη σκιά,ρε ξύλο απελέκητο,έξω από το λιμάνι του Κατακόλου,είναι σε απόσταση 359 μέτρα,ρε "Μαγγελάνε"!!!!Την ανύψωση στην πάνω φωτό τη βλέπεις ή θέλεις γυαλιά;Το -2 μ ,το βλέπεις στην κάτω φωτό;Γνωρίζεις να διαβάζεις χάρτες,ρε "Βάσκο ντε...Γκάμα";