17 Αυγούστου 2009

Τα πλοκάμια του ιουδαιοχριστιανικού οκτάποδα,απομυζούν τα πάντα!

ΝΤΡΟΠΗ: ''Τιμωρεί'' και ''αφορίζει'' ο ανεκδιήγητος μητροπολίτης Νέας Υερσέης, Ευάγγελος

Πως η Αρχιεπισκοπή Αμερικής και οι μητροπόλεις ''αρπάζουν'' τις περιουσίες ενοριών

Οικειοποιήθηκαν ότι έχτισαν οι 'Ελληνες μετανάστες. Μιά μικρή ενορία, σύμβολο αντίστασης στις βρώμικες μεθόδους
Παρόμοια προβλήματα και στην Πολιτεία Γιούτα, με πρωταγωνιστή τον μητροπολίτη Ησαία... (Διαβάστε)


Πηγή...http://www.kalami.net/

ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ κ. Παντερμαλή;

Πηγή...

ΘΕΩΡΙΗΣ ΕΙΝΕΚΕΝ

Αναδημοσίευση από
Ύπατο_Συμβούλιο_Ελλήνων_Εθνικών_Β._Ελλάδος
Φταίει άραγε η παθολογική αγάπη για την καρέκλα; Δεσμεύει μήπως η ανάγκη εξαργύρωσης γραμματίων προς το θεοκρατικό κατεστημένο της δύστυχης πατρίδας μας; Δεν ξέρουμε. Ο κ. Παντερμαλής κατάφερε πάντως να εξευτελίσει για μία ακόμη φορά την έτσι κι αλλιώς ανειλικρινή- προσπάθεια αυτής της χώρας να εμφανίσει στους «έξω» ένα πρόσωπο μίας σύγχρονης αστικής Δημοκρατίας. Και σαν να μην έφθανε αυτό, προφανέστατα πανικοβλημένος -αλλά όχι μετανοιωμένος- από το βάθος και την έκταση που έλαβαν οι αντιδράσεις για την επαίσχυντη λογοκρισία που, κατ' απαίτησιν των ρασοφόρων «πνευματικών» του προϊσταμένων, επέβαλε στο ενημερωτικό φιλμάκι του Κώστα Γαβρά για τους επισκέπτες του νέου μουσείου της Ακροπόλεως, κατόρθωσε να κατακτήσει έναν ακόμη «τίτλο τιμής» πέραν αυτού του λογοκριτή. Αυτόν του κοινότατου ψεύτη.

Στην προσπάθειά του να κρατήσει και το σκύλο χορτάτο και την πίττα ολόκληρη, δηλαδή και την αισχύνη της λογοκρισίας να αποσύρει από πάνω του και το χριστιανορθόδοξο ιερατείο να ικανοποιήσει, παρουσίασε τον κ. Γαβρά να δηλώνει τάχα πως δεν ήθελε να εννοήσει ότι ο Παρθενώνας υπέστη καταστροφές από χριστιανούς, αλλά γενικά από ...; «ανθρώπους της εποχής»! (συνεπώς, το φιλμάκι δικαιούται πλέον να επαναπροβάλλεται δίχως κομμένες σκηνές, πάλι καλά δηλαδή που δεν υπονοήθηκε ότι οι δράστες ήσαν... εξωγήινοι ή ότι έφταιγε το ...; νέφος της πρωτεύουσας!). Ακολούθησε όμως άμεσα το «άδειασμα» του κ. Παντερμαλή από τον κ. Γαβρά, γεγονός που μετέτρεψε το θέμα σε τραγέλαφο.

Και βέβαια ο κ. Παντερμαλής έχει κάθε δικαίωμα να εξευτελίζει τον εαυτό του προκειμένου να είναι το καλό και υπάκουο παιδί του εσμού των ρασοφόρων και να απολαμβάνει τα όσα αυτή η ιδιότητα εγγυάται. Ουδείς όμως μπορεί να του αναγνωρίσει το δικαίωμα του διασυρμού της χώρας μας. Το θέμα είναι ιδιαιτέρως σοβαρό για να περνούν δίχως συνέπειες οι πράξεις αυτού του ανθρώπου, που παραδίδουν τη χώρα στην παγκόσμια χλεύη και βεβαίως δίδουν επιχειρήματα στην διοίκηση του Βρετανικού Μουσείου ως προς την (α)καταλληλότητα των Νεοελλήνων να αναδείξουν την πολιτισμική τους κληρονομιά, την στιγμή που με τόσο απροσχημάτιστο τρόπο ασεβούν στην Ιστορία της.

Εμείς πάντως δε νοιώσαμε έκπληξη. Είναι γνωστοί οι καταγέλαστοι πανηγυρισμοί του εν λόγω κυρίου, όταν προ ετών «ανακάλυπτε» τον... μονοθεϊσμό των αρχαίων Μακεδόνων, επειδή σε μία επιγραφή που βρέθηκε στις ανασκαφές του Δίου, ο Ζευς αναφέρονταν ως «ύψιστος» των Θεών. Το Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών της Βορείου Ελλάδος (Υ.Σ.Ε.Ε.Β.Ε.) επίσης, γνωρίζει ακόμα καλύτερα τι σημαίνει το επώνυμο Παντερμαλής, όταν πέρυσι μόλις, η προϊσταμένη της ΚΖ' Εφορίας Αρχαιοτήτων Δίου Πιερίας κ. Ευτυχία Παντερμαλή (μήπως θα πρέπει η συζήτηση για τη γάγγραινα που ονομάζεται οικογενειοκρατία να επεκταθεί και σε άλλους χώρους πέραν του στενά πολιτικού; ) μας αρνήθηκε την παραχώρηση μικρού μέρους του αρχαιολογικού χώρου του Δίου για τέλεση σύντομης ιεροπραξίας, με ανυπόστατες και προσχηματικές αιτιάσεις, παρ' όλο που είχαμε δεσμευθεί γραπτώς να τηρήσουμε σειρά όρων που μας έθετε (η σχετική αλληλογραφία είναι διαθέσιμη σε κάθε ενδιαφερόμενο). Και αυτό όταν λίγο καιρό πριν είχε «άνευ όρων» επιτρέψει στον μητροπολίτη Κατερίνης να εορτάσει τα χριστιανικά «Θεοφάνεια» εντός του αρχαιολογικού χώρου του Δίου! Σε έναν παραθαλάσσιο νομό δηλαδή, η Εκκλησία απαίτησε και πραγματοποίησε «καθαγιασμό» (εξορκισμό) στα βαλτόνερα-απομεινάρια του, ιερού για τους Έλληνες, ποταμού Βαφύρα, συνοδευόμενη από τις τηλεοπτικές κάμερες και τους απαραίτητους «επισήμους».

Ο κ. Παντερμαλής απέτυχε στην αποστολή του να αναδείξει ένα αξιόλογο κατά τα άλλα μουσείο, με τρόπο θετικό. Ο κ. Παντερμαλής επιβεβαίωσε αυτό που χρόνια τώρα τονίζουμε μετ' επιτάσεως, ότι δηλαδή η Ελλάδα βρίσκεται σε καθεστώς πολιτισμικής κατοχής από την Χριστιανοθρόδοξη Εκκλησία. Ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα στην οποία όταν «βήχουν» οι παπάδες «κρυολογεί» ο κρατικός μηχανισμός, είναι μια χώρα της οποίας η Εκκλησία είναι οικονομικά παντοδύναμη και με φορολογική «ασυδοσία», ενώ η Πολιτεία της είναι χρεοκοπημένη σε βαθμό που να αναγκάζεται να ξεπουλάει όλον τον εθνικό πλούτο και να φορολογεί αγριότατα τον, στην πλειοψηφία του φτωχό, απλό λαό.

Αν θέλει ο κ. Παντερμαλής να βγάζει τα χαλίκια από τα παπούτσια των ρασοφόρων, ας το κάνει δίχως να κατέχει θέση σαν και αυτήν που κατέχει τώρα. Κι αφού ο ίδιος είναι αρκούντως αναίσθητος και δεν παραιτείται, ας αναλογισθεί τουλάχιστον η κυβέρνηση τον διεθνή διασυρμό και εξευτελισμό της χώρας που προκάλεσε η λογοκριτική συνεργασία του υπουργού της κ. Σαμαρά με τον κ. Παντερμαλή και ας πράξει επιτέλους- τα δέοντα. Υποθέτουμε πως γνωρίζει ότι όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες. Κι ας μην έχει τύψεις για την επαγγελματική αποκατάσταση του κ. Παντερμαλή. Ήδη η «Ιερά» Σύνοδος έχει ανακοινώσει πως σκοπεύει να «αναδείξει» το έργο της Εκκλησίας στην δήθεν διατήρηση και ανάδειξη του αρχαίου πολιτισμού (!!!), αναθέτοντας σε διάφορους υπό την εξουσία της υποτιθέμενους «ανθρώπους του πνεύματος» να τεκμηριώσουν την σχετική αθωωτική ετυμηγορία. Έργο μεγάλο και σίγουρα πολλά και τα λεφτά! Ιδού λοιπόν ένα νέο πεδίον δόξης λαμπρόν για τον κ. Παντερμαλή, μία ακόμη καλή ανταμοιβή για υπηρεσίες τόσων και τόσων ετών που έχει παράσχει.

Ξεφτίζει ο ιστός της αράχνης(ΛΑΟΣ-Καρα-τζαφέρ)!Παραιτήσεις με αποκαλύψεις!

Ο Καρα-τζαφέρ και το ξεσκέπασμά του!

email από Pierios Pierios

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣΕπειδή ως blog δεχτήκαμε επίθεση από φιλοκαρατζαφέρικο blog που έγινε φυσικά με στόχο να χτυπηθεί το Τρωκτικό που δημοσίευσε τηΝ ανάρτηση μας με τίτλο : "Γραβάτεεεεεεεες"..., οφείλουμε να παρουσιάσουμε κάποια στοιχεία που έχουμε στο αρχείο μας, για να μην νομίζουν αυτοί που έσπευσαν να μας επιτεθούν ότι δεν διαθέτουμε βέλη στη φαρέτρα μας. Λοιπόν παρουσιάζουμε παρακάτω επιστολή παραίτησης από το ΛΑΟΣ του Κ. Σίμου, μέλους της κεντρικής επιτροπής του καρατζαφερικού κόμματος και μέλους της Μητροπολιτικής Επιτροπής Πιερίας και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων που δημοσιεύτηκε στην καθημερινή εφημερίδα της Πιερίας ¨Ολύμπιο Βήμα" την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου του 2003. Διαβάστε να δείτε τα όσα φοβερά γράφει και τι λέει για τον αρχηγό και για το κόμμα του ΛΑΟΣ. Παραθέτουμε αυτούσιο όλο το κέιμενο :

Παραιτήσεις στο "ΛΑΟΣ" Πιερίας

Ο κ. Κ. Σίμος εκλεγμένο μέλος της Μητροπολιτικής Επιτροπής Πιερίας του "ΛΑΟΣ" και υπεύθυνος τύπου και Δημοσίων Σχέσεων και εκλεγμένο μέλος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος υπέβαλε την παραίτηση του με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του "ΛΑΟΣ" κ. Γ. Καρατζαφέρη, την οποία απέστειλε και προς την εφημερίδα μας.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
ΠΡΟΣ
Τον πρόεδρο του "ΛΑΟΣ"
κ. Γιώργο Καρατζαφέρη
ΑΘΗΝΑ

Κύριε Πρόεδρε,
Με την επιστολή μου αυτή σας υποβάλλω την παραίτηση μου τόσο από την κεντρική επιτροπή του ΛΑΟΣ, όσο και από την Μητροπολιτική Επιτροπή Ν. Πιερίας, στην οποία εκλέχθηκα πρώτος σε ψήφους και ασκούσα μέχρι σήμερα τα καθήκοντα του υπεύθυνου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων.
Η παραίτηση μου είναι οριστική και αμετάκλητη και αυτονόητο δικαίωμα μου, ώστε δεν τίθεται θέμα αποδοχής της ή όχι από μέρους σας, ούτε φυσικά ανάκλησης της.
Οδηγήθηκα σ' αυτή την απόφαση - όχι χωρίς λύπη και πίκρα για τους αγώνες που για σας και το κόμμα έκανα τα τελευταία δύο περίπου χρόνια - για τους εξής σοβαρούς κατά την κρίση μου λόγους.
1. Δεν μπορώ να ανεχθώ να συνυπάρχω στον ίδιο κομματικό φορέα με με Μασώνους, Σιωνιστές και κάθε είδους ενεργούμενα τους.
2. Διαπίστωσα ότι εσείς κ. Πρόεδρε εκμεταλλεύεστε τους πάντες (κι εμένα) για προσωπικό σας όφελος και για τους δικούς σας ιδιοτελείς σκοπούς. Κι όταν πάρετε από κάποιον όσα νομίζετε ότι μπορείτε να πάρετε, τότε τον αγνοείτε παντελώς και ψάχνετε για νέους "αιμοδότες - θύματα".
3. Είναι προφανές ότι κατόπιν αυτών δεν είναι δυνατόν οι "θέσεις" μας να που στην ουσία είναι πλασματικές να με εκφράζουν κατά οιονδήποτε τρόπο.
4. Οι δημοκρατικές διαδικασίες στα όργανα του "ΛΑΟΣ" είναι πλέον λόγος κενού περιεχομένου, πράγμα που με βρίσκει παντελώς αντίθετο.
5. Με τις ευλογίες σας ο Γ.Γ. της Εκτελεστικής Επιτροπής του "ΛΑΟΣ" ενήργησε στα κομματικά πράγματα του Νομού Πιερίας ( φαντάζομαι κι αλλού).

Κύριε Πρόεδρε
Για όσα παραπάνω ανέφερα έχω πλέον όλα τα στοιχεία και είμαι στη διάθεση υμών και οποιουδήποτε άλλου από το ΛΑΟΣ σε δημόσια συζήτηση να τα παρουσιάσω. Αν πάντως καθ΄οποιονδήποτε τρόπο προκληθώ θα τα παρουσιάσω για ενημερωθεί σωστά ο κόσμος.
Τελειώνοντας σημειώνω απλά ότι με τον τρόπο που ενεργήσατε και ενεργείτε εσείς και οι στενοί σας συνεργάτες μπορεί - προσωρινά - να καταφέρετε να εγκλωβίσετε φιλοβασιλικές οργανώσεις, πατριωτικές κινήσεις και εθνικά κόμματα εξυπηρετώντας έτσι τον Σιωνισμό στην προσπάθεια του να μην υπάρξει γνήσια πατριωτική παράταξη στην Ελλάδα. Όμως ο υπέροχος κόσμος μας σας κατάλαβε έγκαιρα.
Γι' αυτό και παραιτήθηκαν ήδη η Πρόεδρος της Μητροπολιτικής Επιτροπής Πιερίας, ο Πρόεδρος της Νεολαίας Πιερίας, η Τομεάρχης γυναικών Πιερίας του "ΛΑΟΣ". Όλοι μας εκλεγμένοι.
Γι' αυτό και οι παραιτήσεις θα συνεχισθούν. Θα σας εγκαταλείψει σύντομα το 80% των εγγεγραμμένων μελών του ΛΑΟΣ στο Νομό μας, ενώ τα γραφεία του κόμματος στην Κατερίνη (Τσιμισκή και Κρυστάλλη γωνία) έχουν ήδη κλείσει.
Κύριε Πρόεδρε
Οι δρόμοι μας χωρίζουν οριστικά. Δεν λυπάμαι καθόλου γι' αυτό. Έκανα ένα λάθος και το πλήρωσα ήδη. Λυπάμαι μόνο για γι' αυτούς που βλέποντας τον άδολο ενθουσιασμό μου με ακολούθησαν εντασσόμενοι στο "ΛΑΟΣ".
Δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι η επιστολή μου αυτή θα σας κάνει να σκεφτείτε πιο σωστά, πιο τίμια, πιο ελληνικά. Την έγραψα περισσότερο γι' αυτούς που με καλή πίστη και καθαρή καρδιά εντάχθηκαν στο "ΛΑΟΣ" κι έγιναν έτσι, χωρίς φυσικά να το ξέρουν, ούτε πολύ περισσότερο να το θέλουν, συνεργοί σ' ένα "έγκλημα" σε της Πατριωτικής Ιδέας και του Ελληνισμού.
Αυτοί, νάστε σίγουρος πως θα καταλάβουν, και πολύ σύντομα μάλιστα.
Κ. Σίμος

...και να ήταν μόνο το δακτυλίδι...

Το δακτυλίδι της Θάμαρ / Το δακτυλίδι της Πορνείας

Μήπως ξέχασαν να αναφέρουν και κάποιες άλλες "λεπτομέρειες";
ΑΣ ΔΟΥΜΕ:
Ἡ ἱερολογία τοῦ θρησκευτικοῦ ὀρθοδόξου Γάμου :
...
Εἴθε νά σέ εὐλογήσει ὁ Κύριος ἀπό τή Σιών καί εἴθε νά ἀπολαύσεις τά ἀγαθά τῆς Ἱερουσαλήμ σ᾿ ὅλες τίς ἡμέρες τῆς ζωῆς σου.
Εἴθε νά δεῖς τέκνα τῶν τέκνων σου. Εἴθε νά βασιλεύει εἰρήνη στό λαό τοῦ Ἰσραήλ.
Εὐλόγησέ τους, Κύριε, ὁ Θεός μας, ὅπως εὐλόγησες τόν Ἰωσήφ καί τήν Ἀσυνέθ. Εὐλόγησέ τους, Κύριε, ὁ Θεός μας, ὅπως εὐλόγησες τό Μωϋσῆ καί τή Σεπφόρα. Εὐλόγησέ τους, Κύριε, ὁ Θεός μας, ὅπως εὐλόγησες τόν Ἰωακείμ καί τήν Ἄννα. Εὐλόγησέ τους, Κύριε, ὁ Θεός μας, ὅπως εὐλόγησες τό Ζαχαρία καί τήν Ἐλισάβετ. Διαφύλαξέ τους, Κύριε, ὁ Θεός μας, ὅπως διαφύλαξες τό Νῶε μέσα στήν Κιβωτό. Διαφύλαξέ τους, Κύριε, ὁ θεός μας, ὅπως διαφύλαξες τόν Ἰωνᾶ μέσα στήν κοιλιά τοῦ θαλάσσιου κήτους (ὑπερμεγέθους ψαριοῦ). Διαφύλαξέ τους, Κύριε, ὁ Θεός μας, ὅπως διαφύλαξες τούς ἅγιους τρεῖς Παῖδες (νεανίες) ἀπό τή φωτιά τοῦ καμινιοῦ στέλνοντας σ᾿ αὐτούς δροσιά ἀπό τόν οὐρανό· καί ἄς νιώσουν αὐτοί (οἱ νεόνυμφοι) τή χαρά ἐκείνη πού ἔνιωσε ἡ μακάρια Ἑλένη, ὅταν βρῆκε τόν τίμιο Σταυρό. Θυμήσου, Κύριε, ὁ Θεός μας, τούς νεονύμφους, ὅπως θυμήθηκες καί δέν ἐγκατέλειψες στίς δύσκολες στιγμές τόν Ἐνώχ, τό Σήμ, τόν Ἠλία.…
Μήπως δεν ευλογούν κανένα Ελληνα, την Ελλάδα, αλλά αποκλειστικά ...άλλους;
Ολόκληρη η ιερολογία του θρησκευτικού ορθόδοξου γάμου εδώ