12 Μαΐου 2011

Δυο άνθρωποι από το ίδιο χωριό και συγγενείς...


Αύριο στις 16.00 στη συμβολή Ηπείρου και 3ης Σεπτεμβρίου η ειρηνική διαδήλωση για τον Μ. ΚαντάρηΣυνεχίζεται η διαμαρτυρία των κατοίκων της περιοχής Πλ. Βικτωρίας για την εν ψυχρώ δολοφονία του 44χρουν πατέρα τεσσάρων παιδιών με την κατάληψη της οδού 3ης Σεπτεμβρίου από την Χαλκοκονδύλη έως την πλ. Βικτωρίας.
Εξοργισμένοι πολίτες πολλοί από τους οποίους έχουν και αυτοί πέσει θύματα της εγκληματικότητας που μαστίζει την ευρύτερη περιοχή, παραμένουν στο σημείο και δεν δείχνουν καμία πρόθεση να αποχωρήσουν.
Αύριο Πέμπτη 12 Μαίου και ώρα 16.00 οι κάτοικοι της περιοχής διοργανώνουν ειρηνική διαδήλωση φόρου τιμής στην διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου.
Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι κάτοικοι και γείτονες του άτυχου Μανώλη Καντάρη.
  
«Τις πρώτες πρωινές ώρες της 10/5/11 ένας νέος αθώος άνθρωπος δολοφονήθηκε με στυγερό τρόπο στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου στο Μουσείο με κίνητρο τη ληστεία... Αφήνει πίσω του τέσσερα ορφανά παιδιά και μία σύζυγο που έζησε με τον πιο φριχτό τρόπο το δραματικό τέλος του, λίγες ώρες πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.
Το γεγονός... ήρθε σαν φυσική κατάληξη της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας που μαστίζει την περιοχή μας.
Καλούμε τους συμπολίτες μας σε ειρηνική διαδήλωση φόρου τιμής στην διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Γ' Σεπτεμβρίου στο Μουσείο ημέρα Πέμπτη 12 Μαϊου 2011 και ώρα 4:00 το απόγευμα (ο καθένας μας μ' ένα κερί).
Καταγγέλλουμε την πολιτεία ως ηθικό αυτουργό αυτού του στυγνού εγκλήματος.
Ζητάμε άμεσα δραστικά μέτρα για την καταπολέμηση της βίας η οποία έχει καταλύσει κάθε έννοια δικαίου και τάξης στην ευρύτερη περιοχή μας.
Οι κάτοικοι της περιοχής»