24 Σεπτεμβρίου 2011

Mahmoud Abbas' speech at the UN...Netanyahu's U.N. Address (9.23.11).All Planet applauded Abbas ...


Only a few known Netanyahu ...
 Perhaps so ... (The integration was disabled upon request)?

Ξεχάστε τα Περσεφόνια και πάμε να κηρύξουμε εκλογές!

Στις 2 Οκτωβρίου 2011 22 κινήματα μαζεύονται στο Ολυμπιακό στάδιο Ειρήνη γιά να εκλέξουν την εφορευτική επιτροπή των εκλογών
Αεί έρρωσο εν ειρήνη, μάλα ευδαιμόνει και καλή επιτυχία ελληνικέ μας κόσμε,

Ξέχασε τα Περσεφόνια και πάμε να κυρήξουμε εκλογές! Στα Κλεισθένεια 2011 έλαβαν μέρος τα παρακάτω 6 (έξι) ελληνικά πολιτικά κινήματα:

1) Αγανακτισμένοι Αποφασισμένοι
2) Αείφαρον
3) Βήμα για Δημοκρατία Πολιτών
4) Δυναμικός Ελληνισμός
5) Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
6) Δίκτυο Άμεσης Δημοκρατίας Ανδρίων

 Με τα 16 (δεκαέξι) ελληνικά πολιτικά κινήματα του Στρατηγού ε.α. Γ. Αϋφαντή και της παρέας του (π.χ., Ν. Λιγερός, Φ. Μωράκης και Δ. Καζάκης) έχουμε συνολικά 22 ελληνικά πολιτικά κινήματα, οπότε πάμε να κυρήξουμε εκλογές.


Στις 2 Οκτωβρίου 2011, τα 22 αυτά κινήματα μαζεύονται στο Ολυμπιακό στάδιο Ειρήνη γιά να εκλέξουν την εφορευτική επιτροπή εκλογών.
Η εφορευτική επιτροπή εκλογών κηρύττει αμέσως εκλογές γιά τις 9 Οκτωβρίου 2011, με ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο των ετερόκλητων ελληνικών κινημάτων και πατριωτικών μετώπων.

Σκοπός των εκλογών είναι η εκλογή προσωρινής κυβέρνησης συντακτικής

Λεωνίδα Τρόπαιον 2011


Η μάχη των Θερμοπυλών είναι ένα από τα κορυφαία γεγονότα της στρατιωτικής μας ιστορίας, το οποίο συνέβαλε στη φήμη που απολαμβάνει η Αρχαία Ελλάδα παγκοσμίως. Προς ανάμνηση του ιστορικού γεγονότος και με σκοπό να τιμηθεί η μνήμη των αγωνιστών που θυσιάστηκαν για να διασφαλίσουν το δικαίωμα της ανθρωπότητας στην ελευθερία οργανώνεται Πορεία τιμής με την επωνυμία ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟΝ 2011 το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011 επί της διαδρομής της Ανοπαίας ατραπού.

 Η διαδρομή έχει μήκος 23 χιλιόμετρα περίπου. Ξεκινάει από...