03 Αυγούστου 2011

Ο...ανώνυμος διαδικτυάκιας(μπλόγκερ)!

Γιώργος Παπανδρέου : "Σας ενδιαφέρει η ελεγχόμενη ενημέρωση, τα ελεγχόμενα μέσα και βλέπετε κάθε νέο με υπολογιστή, ως έναν εν δυνάμει blogger, και αυτό, το θεωρείτε επικίνδυνο" (βίντεο)

Ο Πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου δήλωνε σχετικά με τα blogs στις 29/2/2008 :

"Σας είχαμε προτείνει κάθε μαθητή και δωρεάν διαδίκτυο, δεν το θέλατε.Τώρα μάλλον όλα εξηγούνται.Σας ενδιαφέρει η ελεγχόμενη ενημέρωση, τα ελεγχόμενα μέσα και βλέπετε κάθε νέο με υπολογιστή, ως έναν εν δυνάμει blogger, και αυτό, το θεωρείτε επικίνδυνο.Θεωρώ απαράδεκτο το νέο νομοσχέδιο για την ποινικοποίηση του διαδικτύου..."

Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας.Οι επόμενες εκδηλώσεις...ancient-olympia-summer-festival-2011-banner
Το φεστιβάλ της Αρχαίας Ολυμπίας έχει διάρκεια ζωής περίπου δεκαπέντε χρόνια πια. Στις προσπάθειές του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας είναι  μέσα από την δύσκολη συγκυρία να ανταποκριθεί ποιοτικά,  με ένα φεστιβάλ αντίστοιχο  των απαιτήσεων του κόσμου και της ιστορίας του.
Το φεστιβάλ της Αρχαίας Ολυμπίας είναι πια ένας θεσμός που ξεπερνά τα όρια της περιφέρειας. Με το φετινό πρόγραμμα προσπαθεί να δωθεί το στίγμα της ποιότητας ενώ γίνεται προσπάθεια έτσι ώστε η τιμή των εισιτηρίων να μην προκαλούν με το κόστος τους.
Προπώληση εισιτηρίων:
ΚΕΠ Αρχαίας Ολυμπίας.: 26240-29011
Πύργος
: Μουσικός Οίκος Παυλίδη (26210-26615), Κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Αμαλιάδα
: Βιβλιοπανόραμα (26220-21221)

Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του Φεστιβάλ i-agenda.gr