03 Ιουλίου 2011

Του άρπαξαν την πιατέλα με τα ψάρια του Πάγκαλου!"μαζί θα τα φάμε"...του είπε ο Ελληνάρας και έφυγε νηστικός ο ιπποπόταμος!

Πάγκαλος: Του άρπαξαν την πιατέλα με τα ψάρια σε ταβέρνα!


Η ιστορία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, θέλει τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης πρωταγωνιστή σε μια ακόμη ιστορία στον απόηχο του "Μαζί τα φάγαμε".
Το περιστατικό συνέβη σε ψαροταβέρνα του Πειραιά, όπου ο κ. Πάγκαλος πήγε με παρέα φίλων.
Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας του έδωσε το καλύτερο τραπέζι και η παρέα του καλοφαγά αντιπροέδρου παρήγγειλε φρέσκα ψάρια.
Μετά από μισή ώρα ο σερβιτόρος χαμογελαστός εναπόθεσε στο τραπέζι τη μεγάλη πιατέλα με τα ψάρια.
Ξαφνικά από το διπλανό τραπέζι των τεσσάρων ατόμων σηκώθηκε ένας καλοντυμένος κύριος γύρω στα 35 και πήγε στο τραπέζι του κ. Πάγκαλου.
«Συγγνώμη, εσείς δεν είστε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο κύριος Πάγκαλος;» τον ρώτησε.
Ο αντιπρόεδρος απάντησε ξερά "ναι".
«Κύριε Πάγκαλε να σας θυμίσω ότι είπατε "μαζί τα φάγαμε"» συνέχισε ο καλοντυμένος κύριος και ο αντιπρόεδρος άρχισε να αισθάνεται κάπως άβολα.
«Μην ξαναγυρνάμε στα ίδια» του είπε.
«Όχι κύριε Πάγκαλε, δίκιο έχετε, μαζί τα φάγαμε και μαζί θα τα φάμε! Μου επιτρέπετε σας παρακαλώ να πάρω την πιατέλα σας;», συνέχισε ο 35χρονος που χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε το δίσκο με τα ψάρια και τον πήγε στην παρέα του για να τα φάνε.
Οι πληροφορίες λένε ότι μετά το περιστατικό ο κ. Πάγκαλος αποχώρησε από την ψαροταβέρνα.

ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ


Ο απόλυτος εξευτελισμός της χώρας μας!


! Στην συνέντευξη του στο Reuters και στο εβδομαδιαίο γερμανικό περιοδικό Focus, το οποίο κυκλοφορεί αύριο, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, δεν κάνει λόγο για περιορισμό όπως αναφέρουν τα ελληνικά ΜΜΕ, αλλά ότι η Ελλάδα παραδίδει μερικώς την κυριαρχία της !

Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ: «η κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί δραστικά»

Ειδικοί από την Ευρωζώνη αναμένεται να καταφθάσουν στην Ελλάδα, προκειμένου να συνδράμουν στην εφαρμογή του προγράμματος μεταρρυθμίσεων, με αποτέλεσμα «η κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί δραστικά».
Σε αυτή την αναγγελία προχώρησε ο προεδρεύων της Ευρωζώνης Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σε συνέντευξή του στο εβδομαδιαίο γερμανικό περιοδικό Focus, το οποίο κυκλοφορεί αύριο.
Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι "δεν πρέπει να προσβάλλουμε τους Έλληνες, αλλά να τους βοηθήσουμε", καθώς "δήλωσαν πρόθυμοι να δεχτούν εισαγωγή τεχνογνωσίας από την Ευρωζώνη".
Για αυτό,

ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ψΗΦΙΖΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ!

Απειλούσαν βουλευτή να ψηφίσει ΝΑΙ! Η "δικαιοσύνη" κοιμάται; Ποια "δημοκρατιά", ποιων 155... σε τι κόσμο ζούμε;

 

Αθανασιάδης: Με απειλούσαν να με σκοτώσουν εάν δεν ψήφιζα ναι!
ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΑΜΑΡΤΗΣΕΙ
Καταγγελίες ότι δεχόταν απειλητικά τηλεφωνήματα για να ψηφίσει «ναι» έκανε σε συνέντευξη του σε δημοσιογράφο του τοπικού τηλεοπτικού καναλιού TOP, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αλέκος Αθανασιάδης.
Στη συνέντευξη ο κ. Αθανασιάδης που...
ήρθε στην επικαιρότητα λόγω της στάσης του στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, είπε χαρακτηριστικά ότι «με έχει συνθλίψει το σύστημα και τα συμφέροντα», γιατί αγωνίζεται για τα συμφέροντα των εργαζόμενων και του τόπου. Ο βουλευτής αποκάλυψε ότι δεχόταν απειλές για να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, αλλά τόνισε οτι «αν πουληθεί η ΔΕΗ δεν θα είμαι βουλευτής».