27 Απριλίου 2010

Τα έθνη στην σωτηριακή παγίδα των Προφητών της Βίβλου!

Τα έθνη στην σωτηριακή παγίδα των Προφητών της Βίβλου!
 Του Μ. Καλόπουλου
Τελικά είναι πού λίγοι αυτοί που αντιλαμβάνονται, ότι ο Χριστιανισμός δεν είναι τίποτε περισσότρο απο... διεθνοποιημένος Ιουδαϊσμός! Κι όμως μας το έχουν πει ξεκάθαρα:
«ο Θεός επεσκέφθη τα έθνη ώστε να λάβει εξ αυτών λαόν διά το όνομα αυτού» Πράξεις Αποστόλων 15.14 

Κι αυτό… προς εκπλήρωση της δωρεάς των εθνών (σε πακέτο δώρου) προς τον Αβραάμ: «Ζήτησον παρ’ εμού και θέλω σοι δώσει τα έθνη κληρονομίαν σου και ιδιοκτησία σου τα πέρατα της γης» Ψαλμοί 2.8.

Η ερώτηση βεβαία είναι… τι θα κάνουν σ΄ όλα αυτά τα έθνη; Και πάλι η απάντησή τους είναι ξεκάθαρη: «Λαοί θα δουλεύουν για σένα και έθνη θα σε προσκυνούν. Καταραμένος οποίος σε καταριέται και ευλογημένος οποίος σε ευλογεί» Γένεσις 27.24-29. 
Μάλιστα έχουν προδιαγράψει και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες:
«Και θέλω δώσει παιδάρια (για) άρχοντας αυτών, (των εθνών) και νήπια θέλουσιν εξουσιάζει επ' αυτών» Ησαΐας 3.4. 
Τι έχετε να πείτε τώρα για τα "μωρά" που μας κυβερνάμε εδω και δεκαετίες; Πιστεύετε ότι ο πολίτικος νανισμός που τόσο μας κατατρέχει είναι συμπτωματικός; Σε μένα… γιατί σφηνώθηκε η σκέψη, ότι όλο αυτό το γλοιώδες πολιτικό σαλιάρισμα είναι οπωσδήποτε δική τους επιτυχία;!
Ας το κάνουμε όμως λίγο σαφέστερο. Πως θα γίνουν δηλαδή όλα αυτά στην πράξη:
«Πάσας τας  κακάς νόσους της Αιγύπτου θέλει βάλει (ο Κύριος) επί πάντας τους μισούντας σε. Και θέλεις εξολοθρεύσει πάντα τα έθνη» Δευτερονόμιο Ζ΄ 15.
«Ο Κύριος θέλει κάμει πληγάς... πληγάς μεγάλας και απαύστους (Ο΄ πληγάς μεγάλας και θαυμαστάς και νόσους πονηράς και πιστάς...) και νόσους κακάς και απαύστους και θέλει επιφέρει πάσας τας οδύνας… τας οποίας ετρόμαξας» Δευτερονόμιο ΚΗ΄ 59,60. 
Αν ποτέ χιαστήκατε τον ορισμό της τρομοκρατίας... έχετε χάσει που δεν διαβάσατε το ΚΗ κεφάλαιο του Δευτερονομίου, όπου απαριθμούνται εκατοντάδες πληγές και κατάρες που μπορούν να εξελιχτούν σε θαυμάσιο υλικό υποταγής των ανθρώπων, και κατ΄ επέκταση των εθνών! 
Ας γίνουμε έτι σαφέστεροι, για το πώς θα "πληγωθούν" τα έθνη!
«Ούτω λέγει Κύριος, Λάβε το ποτήριον τούτο του (Ο΄ άκρατου) οίνου εκ της χειρός μου (τι είδους "οίνος" είναι αυτός... αποφασίστε εσείς) και πότισον εξ αυτού πάντα τα έθνη, προς τα οποία εγώ σε αποστέλλω, και θέλουσι πίει και ταραχθεί και παραφρονήσει... και έλαβον το ποτήριον εκ χειρός Κυρίου, και επότισα πάντα τα έθνη... και τους βασιλείς και τους μεγιστάνας δια να καταστήσω αυτούς ερήμωσιν, θάμβος, συριγμόν και κατάραν... και πάντα τα βασίλεια της οικουμένης τα επί προσώπου της γης... πίετε και μεθύσατε και εμέσατε και πέσετε και μη σηκωθείτε.» Μασ. Ιερεμίας ΚΕ΄15-27 (Ο΄ Ιερεμίας ΛΒ΄13-)  
Ξεκάθαρα πράγματα, σκοπός τους η κοινωνική μολυσματική "διατροφή" των λαών! Απο δε τα αποτελέσματα... που παραφρονούν, εξεμούν και σβήνουν μέσα σε ερήμωση και θάμβος... που πέφτουν και δεν ξανασηκώνονται, συμπεραίνουμε εκ του ασφαλούς, ότι πρόκειται για κάτι πολύ δραστικότερο, από απλό ανόθευτο (άκρατο) οίνο!

Αποτέλεσμα της υλικο-εγκεφαλικής "δηλητηρίασης" των εθνών;
Οι ζαλισμένη οπαδοί της βιβλικής πίστης, ουτε που θα υποψιαστούν ποτέ τις πραγματικές προθέσεις των εμπνευστών της αλλοπρόσαλλης πίστης τους.. μια και ποτέ δεν...
διαβάστε περισσότερα

Ο Παπανδρέου προσέτρεξε στο ΔΝΤ, επειδή οι Ρώσοι ετοίμαζαν πακέτο βοήθειας 50 δις;

 Το βρήκαμε στην ιστοσελίδα του Μ.Καλόπουλου,αλλά δυστυχώς δεν μας δίνει την πηγή της πληροφορίας.Μάλλον σχόλιο είναι σε κάποιο άρθρο.Όμως,αν πράγματι αληθεύουν αυτά,τότε η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ του Παπανδρέου και των συν αυτώ προδοτών,θα έχει και μάρτυρα,στο ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ που θα στηθεί!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:
Παραίτηση κυβερνητικού αξιωματούχου σε θέση κλειδί;

Ο Παπανδρέου προσέτρεξε στο ΔΝΤ, επειδή οι Ρώσοι ετοίμαζαν πακέτο βοήθειας 50 δις;

"Επειδή θεωρώ ότι δεν κρύβεις πράγματα, δεν είσαι διαπλεκόμενος φίλε μου troktike άκου. Είμαι κρατικός λειτουργός-αλλά συνήθως εμείς μιλούμε όταν μας διώχνουν από τη θέση μας-και επειδή θέλω να έχω τη συνείδηση μου ήσυχη ως ένα βαθμό θα σου πω ότι η άποψη των περισσοτέρων υπουργών και άλλων είναι ότι ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ... παίζει ΚΑΘΑΡΑ και ΑΝΟΙΚΤΑ το παιχνίδι των ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. Βιάστηκε να προσφύγει στο μηχανισμό στήριξης της ΕΕ και ΔΝΤ επειδή στο τέλος του μήνα θα ερχόταν πρόταση βοήθειας από την ΡΩΣΙΑ ύψους 50 δις ΕΥΡΩ με σταθερό επιτόκιο 4% για πάντα και χωρίς ανταλλάγματα. Επίσης υπάρχει πακέτο 60 δις από την ΚΙΝΑ για επενδύσεις στην Ευρώπη και ενδιαφέρον για εξαγορά του ΟΣΕ. Έλαβα μέρος σε συζητήσεις υψηλού επιπέδου και υπήρχε η διαπίστωση ότι με ορισμένες στοχευμένες κινήσεις θα λυνόταν το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος, Όμως η ισχυρή αντίδραση του ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και της ομάδας του δεν αφήνει περιθώρια, ήταν σίγουρη η αίτηση βοηθείας. Εγώ θεωρώ προδοσία και έγκλημα την απόφαση και σε λίγες μέρες η παραίτηση ! μου θα κάνει θόρυβο. Τώρα είμαι ανώνυμος αναγνώστης. Πιστεύω να το αναρτήσεις, αν όχι να είσαι καλά και να με θυμηθείς σε λίγες μέρες.

Πηγή...

 Σχετικό θέμα:Τρέμουν την αρκούδα...

Μπενι-λίκια...!!!

 Όπως λέμε...μπινελίκια...!!!Η κατάσταση εκτραχύνεται ώρα με την ώρα πλέον...!!!Έχουμε ΠΟΛΕΜΟ.
Και στον πόλεμο ό σώζων εαυτόν σωθείτω...!!!Τα ελικόπτερα δεν χωρούν...χοντρούς!!!
 

ΠΡΟΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΟΡΩΝ


Με τον κοινό νου που διαθέτω, δεν μπορώ να εξηγήσω και ακόμα περισσότερο να δικαιολογήσω την ταχύτητα με την οποία κατρακύλησε η χώρα μας από τα επίπεδα του 2009 σε τέτοιο σημείο, ώστε με το ΔΝΤ να απολέσουμε ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας και να τεθούμε σε καθεστώς κηδεμονίας.
Και είναι περίεργο ότι κανείς έως τώρα δεν ασχολήθηκε με το πιο απλό, δηλαδή την οικονομική μας διαδρομή με αριθμούς και στοιχεία από τότε έως τώρα, ώστε να καταλάβουμε κι εμείς οι αδαείς τους πραγματικούς λόγους αυτής της πρωτοφανούς και ιλιγγιώδους εξελίξεως, που έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια της εθνικής μας αυτοτέλειας και μαζί της την διεθνή ταπείνωση.
Ακούω για το χρέος των 360 δισεκατομμυρίων, όμως συγχρόνως βλέπω ότι τα ίδια και μεγαλύτερα χρέη έχουν πολλές άλλες χώρες. Άρα δεν μπορεί να είναι αυτή η βασική αιτία της κακοδαιμονίας. Επίσης με προβληματίζει το στοιχείο της υπερβολής στα διεθνή χτυπήματα με στόχο την χώρα μας, μαζί με ένα τόσο καλά εναρμονισμένο συντονισμό εναντίον μιας ασήμαντης οικονομικά χώρας, που καταντά ύποπτος. Έτσι οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι κάποιοι μας ντρόπιασαν και μας φόβισαν, για να μας οδηγήσουν στο ΔΝΤ, που αποτελεί βασικό παράγοντα της επεκτατικής πολιτικής των ΗΠΑ και όλα τα άλλα περί ευρωπαϊκής αλληλεγγύης ήταν στάχτη στα μάτια μας, για να μη φανεί ότι πρόκειται για μια καθαρά αμερικανική πρωτοβουλία, για να μας ρίξει σε μια εν πολλοίς τεχνητή οικονομική κρίση, ώστε να φοβηθεί ο λαός μας, να φτωχύνει, να χάσει πολύτιμες κατακτήσεις και τέλος να γονατίσει, έχοντας δεχθεί να τον κυβερνούν ξένοι. Όμως γιατί; Για να εξυπηρετηθούν ποια σχέδια και ποιοι στόχοι;
Παρ’ ό,τι υπήρξα και παραμένω οπαδός της ελληνοτουρκικής φιλίας, εν τούτοις πρέπει να πω ότι με φοβίζει αυτή η αιφνίδια σύσφιξη των κυβερνητικών σχέσεων, οι επαφές υπουργών και άλλων παραγόντων, οι επισκέψεις στην Κύπρο και η έλευση του Ερντογκάν. Υποψιάζομαι ότι πίσω απ’ αυτά κρύβεται η αμερικανική πολιτική με τα ύποπτα σχέδιά της, που αφορούν τον γεωγραφικό μας χώρο, την ύπαρξη υποθαλάσσιων κοιτασμάτων, το καθεστώς της Κύπρου, το Αιγαίο, τους βόρειους γείτονές μας και την αλαζονική στάση της Τουρκίας, με μόνο εμπόδιο την καχυποψία και την εναντίωση του ελληνικού λαού.
Όλοι γύρω μας, ποιος λίγο ποιος πολύ, είναι δεμένοι στο άρμα των ΗΠΑ. Η μόνη παραφωνία εμείς, που από την επιβολή της Χούντας και την απώλεια του 40% της Κύπρου ως τους εναγκαλισμούς με τα Σκόπια και τους υπερεθνικιστές Αλβανούς, δεχόμαστε συνεχώς χτυπήματα δίχως να βάλουμε μυαλό.
Θα έπρεπε λοιπόν να καταργηθούμε ως λαός και αυτό ακριβώς γίνεται σήμερα. Καλώ τους οικονομολόγους, πολιτικούς, αναλυτές να με διαψεύσουν. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλη λογικοφανής εξήγηση παρά το γεγονός ότι υπήρξε μια διεθνής συνωμοσία, στην οποία συμμετείχαν και οι Ευρωπαίοι φιλοαμερικανοί τύπου Μέρκελ, η ευρωπαϊκή Τράπεζα, ο διεθνής αντιδραστικός τύπος, που όλοι μαζί συνωμότησαν για το «μεγάλο κόλπο» της υποβάθμισης ενός ελεύθερου Λαού σε υποτελή. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να δώσω καμμία άλλη εξήγηση. Παραδέχομαι όμως ότι δεν διαθέτω ειδικές γνώσεις αλλά μιλώ βασισμένος στον κοινό νου. Ίσως και πολλοί άλλοι να σκέφτονται όπως εγώ κι αυτό ίσως το δούμε στις μέρες που θα ‘ρθουν.
Πάντως θα ήθελα να προετοιμάσω την κοινή γνώμη και να τονίσω ότι εάν η ανάλυσή μου είναι ορθή, τότε η οικονομική κρίση (που όπως είπα μας επεβλήθη) δεν είναι παρά μόνο το πρώτο πικρό ποτήρι στο λουκούλειο γεύμα που θα ακολουθήσει και που αυτή τη φορά θα αφορά ζωτικά και κρίσιμα εθνικά μας θέματα, που δεν θα ήθελα ούτε να φανταστώ πού θα μας οδηγήσουν.
Μακάρι να έχω άδικο.

ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Δείτε επίσης...

"OVERKILL"-"ΦΑΙΔΩΡΑ".Τι γνωρίζουν ο ΓΑΠ και η ΝΤΟΡΑ;

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!
ΖΩΝΤΑΝΟΙ Ή ΝΕΚΡΟΙ! το δεύτερο προτιμητέο
ΑΜΟΙΒΗ 1ΕΥΡΩ και πολύ τους αξίζει
Παραχώρησαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ σε παράνομους λαθρομετανάστες και ολοκλήρωσαν το έγκλημα παραχωρώντας την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ στα νύχια του Δ.Ν.Τ.!
ΘΑΝΑΤΟΣ!!!
Οι 170 προδότες βουλευτές που...στη δέσμη(την παρακάτω) αναφέρονται...

 Δείτε κι αυτό...

ΑΦΑΝΕΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στην Ελλάδα! - Έλληνες αντισταθείτε στην Οικονομική Τρομοκρατία!

Δεν πληρώνω ρε!Γαμώ τα σπίτια που γεννηθήκατε!Ένα μέτρο γης θα πάρετε κι εσείς ρε!!!


 Ο τρελός του χωριού

Έτσι γιατί δέν γουστάρω..
δέν θα ξαναπληρώσω ούτε μιά δόση, ούτε τίποτα..
δέν έχω δικαίωμα;
όταν δέν έχεις δουλειά, έχεις δικαίωμα να μην πληρώσεις..
κι αν δέν το λέει κανένας (γραπτός) νόμος, το λέει ο άγραφος (ηθικός) νόμος..κανείς να μην πληρώσει για τους καραγκιόζηδες..
να πληρώσουν εκείνοι που τα έβαλαν στη φόδρα..
να πληρώσουν εκείνοι που μασάνε με 200 μασέλες..
να ανοικτούν λογαριασμοί όλων..
και για να είμαστε καθαροί, ας ανοικτούν πρώτα οι λογαριασμοί των βουλευτών, των εφοριακών, των γιατρών, των αγορανόμων, αστυνόμων, παπάδων και σία..
μέχρι να συμβεί αυτό, δέν ξαναπληρώνω καμία δόση κανενός δανείου, κάρτας και σία..
καλώ όλους να πράξουν το ίδιο..
φοβάστε;
εδώ θέλετε επαναστάσεις να βγείτε στους δρόμοι να κυνηγάτε χείμαιρες βρε γενναίοι..
εδώ σας λέω το πιό απλό..
και το πιό αναίμακτο..
τι θα κάνουν;
θα πάρουν όλων τα σπίτια;
καθήστε τότε να τρέφετε το τέρας (τράπεζες)..
βρε ούτε σέντ σε κανένα μέχρι να επιστραφούν τα κλεμένα..
το λέω και το εννοώ..
αν είναι τίμιος ο πρωθυπουργός, τον καλώ να ανοίξουμε λογαριασμούς (δικούς μου πρώτους, δέν υπάρχει σέντ, μόνο χρέη) και μετά όλων των πολιτικών και επιχειρηματιών και των άλλων που προανέφερα..
να πέσουν οι τράπεζες που έφαγαν τον κόσμο και τα χρήματά του..
μην ξεχνάμε οτι έλαβαν κάμποσα δίς πρίν απο κάτι μήνες για να κινηθεί η αγορά..
που πήγαν;
η αγορά τι έγινε;
ζωντάνεψε;
ο κόσμος; έχει δουλειά;
η χώρα ανέκαμψε;
γι αυτό..
μην πληρώνει κανείς ούτε σέντ..
να γίνει κίνημα..
ούτε αίμα ούτε τίποτα..
άντε να σας δώ παληκάρια μου..
η Ελλάδα σε πτώχευση βρίσκεται και δέν σας το λένε..
ξυπνήστε..
απλώς, για όσα πολέμησαν πρίν χρόνια (συντάξεις, 40ωρο, εργασιακά δικαιώματα κ.ά) πήγαν σε λίγους μήνες χαμένα..
βρέ, πάρτε μιά απόφαση κάποτε..
αντισταθείτε..
πρίν απο λίγο καιρό σας έλεγα να γίνει κάποια κοινότητα με αυτάρκεια και να μην έχουμε ανάγκη κανένα..
κι αυτό ακόμη θέλει λεφτά..
διαβάζω σε πολλά μπλόγκ για επαναστάσεις, διαδηλώσεις στους δρόμους και άλλα τέτοια..
που να αφήνεις τον καναπέ και το ελλάδα έχεις ταλέντο και να τρέχεις;
εδώ σου δίνω έτοιμη λύση-πρόταση..
μην δίνεις σέντ σε κανένα..
ούτε τράπεζα ούτε εφορία..
ανυπότακτος ο Έλληνας;
για να δούμε..
αν θέλετε προωθείστε το παντού..
αλλιώς μην ξαναμιλήσετε για επαναστάσεις και άλλες τέτοιες ανοησίες..
μέχρι να ανοιχτούν λογαριασμοί και να μας εξηγήσουν που χρωστάμε 400 δις..
πού πήγαν όλα αυτά τα λεφτά..
σέντ προς σέντ και δραχμή προς δραχμή απο το 1980..
υπόψιν, δέν έχω θυμό, δέν έχω απελπισία, δέν έχω κανένα πρόβλημα..
μα βαρέθηκα να διαβάζω για ταρζανιές εδώ κι εκεί..
αγαπάς την Ελλάδα;
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ..
ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ..
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ;
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ;
ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΔΩΣΩ;
ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΕΔΙΝΑ..
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ..
όπως είπε κι ένας φίλος μου που αγαπάει την χώρα εξίσου με μένα..
δέχομαι κι εγώ κι άλλοι πολλοί να δώσουμε την κατοικία μας, προκειμένου να γλυτώσει η χώρα την καταστροφή με ΕΝΑΝ ΟΡΟ..
να βγει ο πρωθυπουργός με ένα διάγγελμα και να δηλώσει ξεκάθαρα που πήγαν τα λεφτά που χρωστάμε..
κάθε σέντ κάθε δραχμή απο το 198ο κι εδώ..
υγ: ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ;
παρόμοιες απόψεις κυριαρχούν στον κόσμο όπως στον Αντώνη (κλίκ), στον Παλαλό (κλίκ) και αλλού..
τέλος.. και ολοκληρωτικό τέλος!ρε!

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ,ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
8% ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ,ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ...ΑΕΡΑΣ!!!ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΤΡΑΠΟΥΛΟΧΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ!!!ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ!!!
ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥΣ...ΠΑΠΑΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ,ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! 

Με αυγά κατά του προέδρου


Επεισόδια μέσα στο Κοινοβούλιο της Ουκρανίας για την παρουσία του ρωσικού στόλου

Με αυγά κατά του προέδρου

Πεδίο μάχης έγινε την Τρίτη το Κοινοβούλιο της Ουκρανίας όταν διαδηλωτές της αντιπολίτευσης εισέβαλαν στην αίθουσα την ώρα που το σώμα ετοιμαζόταν να επικυρώσει τη συμφωνία για την παρουσία του ρωσικού στόλου στη βάση της Σεβαστούπολης στη Μαύρη θάλασσα.

Οι διαδηλωτές πέταξαν αυγά κατά του προέδρου του Κοινοβουλίου Βολόντιμιρ Λίτβιν που προσπάθησε να προστατευτεί με την ομπρέλα του, αναφέρει το Reuters. Ακόμη πέταξαν καπνογόνα με αποτέλεσμα η αίθουσα συνεδριάσεων να γεμίσει καπνό.

Παρά τις διαμαρτυρίες, η βουλή επικύρωσε την εν λόγω συμφωνία με 236 ψήφους, μόλις 10 περισσότερους από τους αναγκαίους.

Έξω από το Κοινοβούλιο, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι διαδηλωτές ήταν αρκετές χιλιάδες. Η διαμαρτυρία οργανώθηκε από την αντιπολίτευση.

Η Ρωσία είχε εξασφαλίσει την παρουσία του στόλου της στη βάση της Μαύρης Θάλασσας μέχρι το 2017 αλλά πρόσφατα υπογράφηκε συμφωνία ανάμεσα στους προέδρους των δύο χωρών για παράταση της παρουσίας μέχρι το 2042 με αντάλλαγμα καλύτερες τιμές (έκπτωση 30%) για το ρωσικό φυσικό αέριο.

Στη χώρα βρίσκεται ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Γιανουκόβιτς με σκοπό τη σύσφιγξη των σχέσεων των δύο χωρών μετά τις έντονες τριβές και αντιπαραθέσεις των περασμένων ετών.

Αντιθέτως, η αντιπολίτευση της χώρας θεωρεί την συμφωνία προδοσία των συμφερόντων της χώρας και είχαν ζητήσει την απομάκρυνσή το 2017, όπως προβλεπόταν αρχικά.

* Η συμφωνία ψηφίστηκε την Τρίτη και από τη ρωσική Δούμα με 410 ψήφους υπέρ και καμία κατά.

Πηγή...

Δείτε το βίντεο:


Η ονομασθείσα "Μυρτίς" έτσι όπως θα έπρεπε να είναι * "Myrtis" reconstructed.

Σχετικά με την ανάπλαση τού προσώπου τής ονομασθείσας -από τους αρχαιολόγους- "Μυρτίδος", η Προμηθέα μάς απέστειλε την παρακάτω επιστολή, συνοδευόμενη από μια ζωγραφική ανάπλαση τής "Μυρτίδος" -έτσι όπως θα έπρεπε να είναι- την οποία έκανε η μητέρα της Καλλίστη, η οποία -σημειωτέον- είναι μια εξαίρετη ζωγράφος, με γνώση και αγάπη για την Αρχαία Ελλάδα.



Dearest friend and teacher, Ialyssos.
This is Promethea.
Hello!
I wish you well!A few days ago my mother and I came across the article on the young Athenian girl, Myrtis, which I prefer to call Myrto. It is a recent archaeological find, which places the young girl in the era of the Peloponnese-an war. I doubt it is supported that the young girl died from the plague that killed so many Athenians, at that time. The dead of the plague were burned to safeguard the health of the living.
My mother, was disturbed by the poor rendering of the girl.
Young girls, she observes correctly, are still carrying their baby fat at the age of 11, and past that, clearly to the age of 18.
The rendering stripped off the succulent muscles of the young girl, as well as the fat, both of which give to all the young faces the muscular elasticity, pliability and flexibility, so noted to youth.
These rich muscles give to young children a well rounded face, concealing amply the bone structure beneath, which in later years stretches and widens to give, to girls, the feminine beauty.
So, our little Myrtis, was skeletal in her facial appearance, with negroid, or even monkey jaw bones.
So my mother, reconstructed the young Athenian, to look more like a young Greek girls, and less like a light skinned African mommy!
I am sending you MYRTIS-MYRTO as she should be.
Please pass it on to other webs, that the Greeks may be PROUD of their genetic ancestry!
With my deepest respect, and love

Promethea

Πηγή...

Το «κεράτωμα» δεν κάνει καλό


Σοβαρά τραυματισμένος ο ταυρομάχος στην αρένα στο Μεξικό.
Ο πιο διάσημος ταυρομάχος της Ισπανίας, Jose Tomas, τραυματίσθηκε σοβαρά σε αρένα στο Μεξικό.

Ο ταυρομάχος έχασε μεγάλη ποσότητα αίματος, όταν το κέρατο του ταύρου τρύπησε φλέβες και αρτηρίες του Jose Tomas με αποτέλεσμα να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση πριν διακομισθεί στο νοσοκομείο για να μην χαθεί χρόνος.
Παράλληλα πολλοί από τους θεατές -λάτρεις αυτής της βαρβαρότητας- προσφέρθηκαν και προσέφεραν αίμα στον σοβαρά διάσημο τραυματισμένο ταυρομάχο.
Μετά την πρώτη αντιμετώπιση της κατάστασης, ο νεαρός ταυρομάχος υπεβλήθη σε πολύωρη επέμβαση σε κλινική.
Πηγή...

Ο alfeiospotamos.blogspot.com βρήκε και το video :


Ακόμα απειλεί την Ευρώπη το Τσερνόμπιλ

Δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος Βίκτορ Γιανουκόβιτς

Το Τσερνόμπιλ αποτελεί μία συνεχή απειλή για την Ευρώπη, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Γιανουκόβιτς
Ο πυρηνικός σταθμός του Τσερνόμπιλ, 24 χρόνια μετά την πυρηνική καταστροφή, παραμένει ακόμα απειλή για την Ουκρανία, τη Ρωσία και την Ευρώπη, σύμφωνα με τον ουκρανό πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς.


Ο τέταρτος πυρηνικός αντιδραστήρας του Τσερνόμπιλ "αποτελεί απειλή όχι μόνο για την Ουκρανία, αλλά επίσης και για τους γείτονές μας: τη Ρωσία, τη Λευκορωσία και τις χώρες της Ευρώπης", τόνισε ο Γιανουκόβιτς κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στον πυρηνικό σταθμό, σύμφωνα με τον ιστότοπο της ουκρανικής προεδρίας.

Σύμφωνα με τον Γιανουκόβιτς το Τσερνόμπιλ θα εξακολουθεί να αποτελεί απειλή για όσο διάστημα δεν κατασκευάζεται μία νέα σαρκοφάγος για να προστατευθεί το περιβάλλον.

Ο πυρηνικός σταθμός του Τσερνόμπιλ έχει κλείσει από τον Δεκέμβριο του 2000, όμως η ραγισμένη σαρκοφάγος του που καλύπτει περίπου 200 τόνους ραδιενεργού μάγματος αποτελεί μία συνεχή απειλή.

Πηγή...

Ο Ηρακλής όταν συνειδητοποίησε τους κινδύνους, την

μεταμόρφωση της Φύσης σε Φράνκενσταϊν, πήγε και έθαψε το αθάνατο κεφάλι της Λερναίας Υδρας ζωντανό, και έβαλε ένα βαρύ βράχο επάνω του.

Εμείς, οι απλοί πολίτες, οι θεατές στις παρελάσεις της επιστήμης, θέλουμε οι μύθοι να μην αποτελούν μόνο τον πυρήνα μιας ιστορικής πραγματικότητας, αλλά να είναι και διδασκαλίες.

Και κυρίως να μη θυσιάζεται η πρόοδος των επιστημών στον ανελέητο βωμό του κέρδους και της εξουσίας.

Νίκος Σάμιος