26 Αυγούστου 2013

Μια Μεσόγειος γεμάτη Ελληνική Ιστορία


Κυρήνης περιήγησις-Η εκπληκτική και άγνωστη Ελληνική Κυρήνη της Λιβύης θα σας αποκαλύψει την Ελληνικότητα της, τον πλούτο και τις ομορφιές της. Η Κυρήνη ιδρύθηκε ως αποικία των Ελλήνων της Θήρας, το έτος 631 π.χ. όπως αναφέρει και ο Ηρόδοτος στο βιβλίο ιστορίας του. Υπήρξε η κύρια πόλη της αρχαίας Λιβύης και διατηρούσε εμπορικές σχέσεις με Ελληνικές πόλεις και το όνομα της το πήρε από την πηγή Κύρη, που ήταν αφιερωμένη στον θεό Απόλλωνα.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; Δολοφονήθηκε ο πρώην αρχηγός του FBI που ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ τους αεροψεκασμούς


ΟΧΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΑΜΕΡΙΚΑ...ΣΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ....

ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ROTHSCHILDS ΜΕ ΤΟ ΔΟΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΝΟΜΙΚΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ Ι. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΤΟ 1831.



ΤΟ ΕΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ 3 ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ , ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Η ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ;;;;;;;; ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ !!!! ..... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΤΟΥΣ

Δείτε πως Ελληνικά κινήματα κατά αεροψεκασμών παρακολουθούνται από...HAARP!

Τι συμβαίνει με τις μυστηριώδεις «τρύπες» που καταπίνουν ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα σε όλο τον κόσμο; [Βίντεο]

Ολοένα και πληθαίνουν καθημερινά οι αναφορές από όλο τον κόσμο - κυρίως όμως από τις ΗΠΑ και την Κίνα - για την αιφνίδια εκδήλωση ενός περίεργου και πολύ επικίνδυνου γεωλογικού φαινομένου: