05 Νοεμβρίου 2011

Ο Καρατζαφύρερ για τη...διανομή της εξουσίας!!!Ελάτε να πάρετε κι εσείς!!!Ο συνομιλητής των...Σοσιαληστών!!!Και η Ντοράχ...και η Ντοράχ...!

Η ΝΑΣΑ επέλεξε τους αστροναύτες για την πτήση στον Άρη!Ήδη τους εκπαιδεύει!

Αποκαλυπτικό!!!Στην εκπομπή της Λιάνας Κανέλλη,τα σχέδια του Α',Β',Γ',Δ' ΡΑΪΧ...για τον "μεταμοντέρνο νεωτεριστικό φασισμό"...

...και την "κρατογένεση εν εξαρτήσει" του...ελληνικού κρατιδίου!!!

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 18 ΜΑΙΟΥ 2010 ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!!!


 Τόσο μα τόσο απλά είναι τα πράγματα φίλοι μου..., εμείς απλώς τα κάνουμε να φαίνονται  δύσκολα!
Περιγραφή:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh-saauvEwwzxHaxqapx5K9PdihvKV0EORRJEhhY_9M9pr48Vz2ucsAH0I-GThOgx89uksxpRE6H119UvF1EGeoqZVs2nS5Spj3CHIbZs9O82_t2zGIoe7XuttoVrKEK4WnBW_kRf97O5rb/s1600/hugo-chavez-visit-russia.jpg
Δήλωση του Ούγκο Τσάβες (Ιούλιος 2010):

Με ρωτάτε γιατί στείλαμε φυλακή όσα στελέχη μας κλέψανε; Γιατί κλέψανε! Και δεν τους τιμωρήσαμε εμείς αλλά οι θεσμοί. Μου λένε «γιατί άφησες να μπει φυλακή ο υπουργός άμυνας και δεν τον κάλυψες επειδή ήταν προσωπικός σου φίλος;». Μα... γιατί έκλεψε!

Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μας, την πίστη του λαού στη κυβέρνηση. Πρόδωσαν τον Λαό, τη Δημοκρατία, το Στρατό, την Πατρίδα, το Έθνος; Τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη! Αν τους αφήσεις θα διαφθείρουν κι άλλους. Γι' αυτό φυλακίστηκαν. Τιμωρώντας τη διαφθορά κρατάμε γεμάτα τα ταμεία και τη Παγκόσμια Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τη μαφία των τραπεζών μακριά απ' τα πόδια μας. Δεν καταντάμε Ελλάδα!