11 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ "ΑΘΕΑΤΟ ΚΟΣΜΟ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ.

http://strategy-geopolitics.blogspot.com/

Ο "ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ...

Ο Τούρκος Λοχαγός Ζεκί Σέν
Η ώρα της σύλληψης των νεαρών που δολοφόνησαν τον Τούρκο κομάντος
Ο Ζεκί Σέν οδηγείτε στο Νοσοκομείο βαρύτατα τραυματισμένος με ασθενοφόρο
Ο 16χρονος κρατούμενος που φέρεται να παραπλάνησε τον Ζεκί Σέν ζητόντας του τσιγάρο
Ο Υπολοχαγός Ζεκί Σέν στην Τυφλίδα στην αποστολή των Ηνωμένων Εθνών στην Γεωργία

Χθες το βράδυ είδαμε σε επανάληψη στην τηλεοπτική εκπομπή του φίλου μας δημοσιογράφου κ. Κ. Χαρδαβέλα, τις σχετικές αναφορές μας για τον θάνατο των Τούρκων κομάντος της «Ομάδας Καρντάκ».
Καταληκτικά αναφέρθηκε ως συμπέρασμα της εκπομπής, πως τελικά οι Τούρκοι κομάντος έχασαν την ζωή τους, γιατί δεν τήρησαν τις διαταγές των ανωτέρων τους και μίλησαν στα τηλεοπτικά μέσα της Τουρκίας, μετά το εγχείρημα της αποβίβασής τους στα ΄Ιμια…
Κύριο κριτήριο για την εξαγωγή του συμπεράσματος αυτού, ήταν το δημοσίευμα της εφημερίδας « Ο Κόσμος του Επενδυτή» του προηγούμενου τεύχους της, όπου έγινε λόγος για τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ Χόλμπουργκ και Σημίτη. Το θέμα του δημοσιεύματος αυτού ήδη έχει εξαντληθεί. Η ανώνυμη αναφορά της εφημερίδος, για δήθεν καταστροφή του Στόλου μας σε 3 λεπτά από την Τουρκική Αεροπορία,εξετάστηκε διεξοδικά από πολλούς αναλυτές και έχει καταρριφθεί πλήρως η άποψη αυτή και δεν χρειάζεται να επανέλθουμε στο θέμα.
Για το θέμα, μίλησαν ο γνωστός εν Αθήναις δημοσιογράφος Μπερμπεράκης…και ένας «στρατιωτικός συντάκτης» της Τουρκικής εφημερίδας Radikal. Ο Μπερμπεράκης μας είπε πως το θέμα δεν έλαβε δημοσιότητα στην Τουρκία, ενώ ο άλλος, πως δεν «βρήκε απολύτως τίποτε στην έρευνά του για το θέμα»…Μόνο η εφημερίδα Radikal έχει κάνει πάνω 7-8 δημοσιεύματα για το θέμα και εύκολα μπορεί κάποιος να τα βρει στην ηλεκτρονική της σελίδα…
Επίσης, στο διαδύκτιο στα ΜΜΕ της Τουρκίας, ο καθείς μπορεί να βρει πάνω από 200 σελίδες με σχετικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις που κάνουν αναφορές στο θέμα…
Η εκπομπή συμπερασματικά ανέφερε πως το θέμα καλύπτεται από μυστικότητα καθώς οι Τούρκοι κομάντος γνώριζαν όλα τα σχετικά με την συνομιλία Χόλμποργκ-Σημίτη-Τσιλέρ, και άρχισαν να μιλάνε και έτσι «κάποιοι» τους εξαφάνισαν…
Το επιχείρημα σχετικά με την συνομιλία Χόλμπουργκ-Σημίτη δεν υφίσταται…
Το επιχείρημα πως τους «εξαφάνισαν κάποιοι» γιατί γνώριζαν τις σχετικές συνομιλίες, είναι εντελώς ατυχές…Είναι δυνατόν ένας Υπολοχαγός (Ζεκί Σέν) 2 Υπαξιωματικοί και 9 Καταδρομείς να γνώριζαν τις σχετικές συνομιλίες? Είναι εντελώς εκτός πραγματικότητος το όλο επιχείρημα…΄Οπως και όλες οι σχετικές αναφορές για την «περίεργη σιωπή» των Τουρκικών ΜΜΕ…
Για ενημέρωση των φίλων αναγνωστών μας, καθώς και πάλι λάβαμε πλήθος ηλεκτρονικά μηνύματα για το θέμα, επιπρόσθετα αναφέρω τα εξής, τα οποία ελπίζω να συμπεριλάβει σε επόμενη εκπομπή του για το θέμα, ο συμπαθέστατος κ. Κ. Χαραδαβέλας, τον οποίο εκτιμούμε βαθύτατα.
Ο 33χρονος Τούρκος Λοχαγός, Ζεκί Σαν, γιόρταζε τα γενέθλιά του με την σύντροφό του, μια Ρωσίδα δημοσιογράφο την οποία είχε γνωρίσει στην Τιφλίδα της Γεωργίας, όπου είχε υπηρετήσει ως αξιωματούχος των Ηνωμένων Εθνών εκ μέρους της Τουρκίας. Η δράση του πολυτάλαντου Λοχαγού, δεν περιορίστηκε στα διεθνή του καθήκοντα…Επεκτάθηκε σε συχνές επισκέψεις στην κοιλάδα του Πανκίσι, όπου έβρισκαν καταφύγιο οι Τσετσένοι τρομοκράτες. Μεταξύ αυτών και πλήθος Τούρκοι εθελοντές που είχαν ιδρύσει και δικό τους Λόχο με την επωνυμία «Λευκοί Λύκοι» προφανώς προερχόμενοι από τους γνωστούς Γκρίζους Λύκους…Ο δραστήριος Τούρκος Υπολοχαγός τότε, διαδραμάτισε πρωτεύοντα ρόλο στην σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ Τουρκικού και Γεωργιάνικου Στρατού. Παράλληλα με τα καθήκοντά του διετέλεσε και εκπαιδευτής σε πολλές περιπτώσεις των Γεωργιάνικων Δυνάμεων και έκανε σεμινάρια στην νεοϊδρυθείσα Ακαδημία Πολέμου, με εξολοκλήρου Τουρκικές δαπάνες και πολυπληθές προσωπικό.
Τον Αύγουστο του 2008, η Ακαδημία Πολέμου στην Τιφλίδα, κατεστράφηκε ολοσχερώς, από την Ρωσική Αεροπορία, και ήδη ανεγείρεται ξανά εκ θεμελίων, με νέες Τουρκικές δαπάνες.
Ο Ζεκί Σέν, υπήρξε λαμπρός μαθητής και τελείωσε το «Ναυτικό Σχολείο» της Κων/πόλης με άριστα.
Εισήλθε στην Στρατιωτική Ναυτική Ακαδημία, και τελείωσε πρώτος στην τάξη του. Παράλληλα ήταν πρωταθλητής Τουρκίας στους εφήβους στην κωπηλασία.
Ο Ζεκί Σέν, έμαθε Αγγλικά που του επέτρεψαν να μεταβεί 3 φορές στις ΗΠΑ για να λάβει εκπαίδευση στους SEALS και άλλα επίλεκτα σώματα των Ειδικών Δυνάμεων της Αμερικής.
Κατόπιν έμαθε Ελληνικά, καθώς το απαιτούσε η μελλοντική του αποστολή και εξέλιξη. Συνέχισε με Ρωσικά των οποίων η χρησιμότητα φάνηκε κατά την θητεία του στην Γεωργία. Με αφορμή την ισχυρή του προσωπικότητα και το ανδροπρεπές παρουσιαστικό του, μιλώντας και άριστα την Ρωσική γλώσσα, συνδέθηκε με την Ρωσίδα δημοσιογράφο, παρά τις έντονες παραστάσεις των Γεωργιανών, πως επρόκειτο για Ρωσίδα κατάσκοπο η οποία είχε ως αποστολή, την αποκάλυψη του Τουρκικού δικτύου υποστήριξης προς τους Τσετσένους τρομοκράτες στο έδαφος της Γεωργίας.
Η φίλη του δημοσιογράφος παρευρέθηκε στην μεγαλειώδη κηδεία του Ζεκί Σεν, στο χωριό του Gure, στο CANAKKALE. Την σωρό του άτυχου Καταδρομέα, συνόδευσαν στο περιφανές Τζαμί Üsküdar Selimiye στην περιοχή Lapseki, ο πατέρας του Mehmet, η μητέρα του Zeynep, ο αδελφός του Αχμέτ και η αδερφή του Emine. Το φέρετρο του Τούρκου κομάντος έφεραν στους ώμους τους, μεταξύ άλλων, ο αντιναύαρχος Altaç Διοικητής του Στόλου της Μαύρης Θάλασσας και ο Διοικητής της Ναυτικής Σχολής Πολέμου Ozer Karabulut , με τον οποίο συνδέονταν προσωπικά. Της σωρού του Τούρκου Λοχαγού προηγούνταν η Τουρκική Σημαία, την οποία τιμητικά έφερε ο Συνταγματάρχης Halit Durmuş των Τούρκων Καταδρομών, ενώ τα παράσημά του, ο Λοχίας των Καταδρομών και στενός του φίλος Namık Ekin.
Οι συλληφθέντες, 16 ετών Emrah Eraydın Arben, Hakan Sezik'in 17 ετών, και Ilhan Ozcan 24 ετών, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα όπου και τους επεβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών και 7 μηνών λόγο αμφιβολιών για την δολοφονία…
Στις 30 Οκτωβρίου 2007 αποφυλακίσθηκαν με απαλλακτικό βούλευμα, μετά από παραστάσεις του δικηγόρου τους, Mehmet Nuri Gur. Είχαν συλληφθεί στο μπάρ Sezin πλησίον του σημείου όπου δολοφονήθηκε ο λαμπρός αυτός Τούρκος αξιωματικός.
Αυτά τα ολίγα για το θλιβερό τέλος της ιστορίας των Τούρκων κομάντος της «Ομάδος Καρντάκ», των οποίων την μυστηριώδη αυλαία, έκλεισε με μια μαχαιρία στην καρδιά ο Διοικητής τους Ζεκί Σέν…
΄Ομηρος Φωτιάδης

ΙΕΡΑΞ-ΚΙΡΚΟΣ=ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΤΑΧΥΣ ΑΓΓΕΛΟΣ!ΤΟ...ΚΙΡΚΙΝΕΖΙ...

ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΙΕΡΑΚΑ,"ΚΙΡΚΙΝΕΖΙ"
Η ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!
------------------------------------------------------------------------------
http://pyrisporos.blogspot.com/2009/02/blog-post_11.html

ΙΕΡΑΞ ΠΕΡΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΙΡΚΟΥΣ (ΚΥΚΛΟΥΣ) ΕΠΙΤΕΛΩΝ...

Ιέραξ - Κίρκος = Απόλλωνος ταχύς άγγελος! (Όμηρος)
Φωτο. Ιαλυσσός 2009

ΠΡΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ.ΟΙ ΙΚΑΡΟΙ ΜΑΣ!!!

---------------------------------------------------------------------------

http://www.epanellinismos.com/index.php?option=com_fireboard&func=view&id=10210&catid=74#10210

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΣΚΛΗΡΗ, ΔΥΣΚΟΛΗ, ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΤΗΝ RED FLAG!
ΤΟ 2008 ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ (Π.Α.) ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ RED FLAG, ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ[USAF].
H AEΡΟΠΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ, ΤΗΝ 343 ΜΟΙΡΑ, ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ .ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΟΔΥΝΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ: Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΛΗΞΕ ΜΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ 11 - 0 ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ F15, F16 ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΑ F15 ΜΕ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΣ ΤΗΣ USAF ΤΗΣ 64ΗΣ ΜΟΙΡΑΣ AGGRESSORS .
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ [ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΑΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΚΤΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ] ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 13 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ 4 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ,ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ, ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ USAF: 6 ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΜΟΛΙΣ 3 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ.3,2 ΠΡΟΣ 1 !!!!!!.
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΠΕΡΙ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ, ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΘΡΗΝΟΥΣΑΝ 17 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ, ΕΝΑΝΤΙ 3 ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ !!!!!!!
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ RED FLAG ΥΠΗΡΞΕ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΞΕΝΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ AΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ Η ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. Η ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΝΕLLIS ΤΗΣ ΝΕΒΑΔΑ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Η ΠΛΕΟΝ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ.

http://www.defencetalk.com/forums/showthread.php?t=8439

http://taxalia.blogspot.com/2009/01/blog-post_2251.html

ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟ,ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!!!!
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΟΣ ΓΕΛΟΙΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΥ.ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟ!!!!!!!ΑΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΛΟΙ.
ΠΡΩΤΟΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ.
ΕΙΚΟΝΑ,ΛΟΙΠΟΝ,ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΟΤΑΝ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΕΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΙΔΙΑΖΟΝΤΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΩΣ ΑΓΕΛΕΣ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.
ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ......
ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ,ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΫΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΕΚΑΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΤΖΕΒΙΤ,ΤΣΙΛΕΡ,ΤΖΕΜ,ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΑΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 25%-30% ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!!!!!!!!!


ΟΙ ΕΜΠΡΟΣΘΟΒΑΡΕΙΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!

ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΕΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ(ΑΝ ΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ)ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΕΜΠΡΟΣΘΟΒΑΡΕΙΣ,ΣΙΩΠΟΥΝ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ..."ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ,ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΦΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΨΥΧΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!!!!!!


ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ.

ΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΤΩΡΑ!!!!!

Μη μιλάς...κινδυνεύει η....Ελλάς!!!

ΤΑ "ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ",ΠΟΥ...ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΑΜΟΙΡΟ...