22 Αυγούστου 2011

Ο παπάς δεν κοινωνούσε ηλικιωμένους με... μασέλες!

Πέρα από την είδηση για τον παπά ο οποίος εν ώρα του μυστηρίου της βάπτισης, σήκωσε το κινητό του τηλέφωνο βάζοντας το μυστήριο στην "αναμονή", νέες ιστορίες ξετυλίγονται από τους ιερωμένους της Πάτρας! Αναφερόμαστε σε δύο περιπτώσεις άρνησης της Θείας κοινωνίας σε ηλικιωμένους με... μασέλες!

Η πιο τρανταχτή είναι η πρώτη περίπτωση, όπου ο παπάς δεν κοινωνούσε ηλικιωμένους με... μασέλες! Στη δεύτερη, ο ιερέας έβαλε τους άνδρες να... χειροκροτήσουν τις γυναίκες επειδή δέχθηκαν να κοινωνήσουν... τελευταίες. Όλα αυτά τα απίστευτα κι όμως αληθινά, όπως ήταν φυσικό, πυροδότησαν έντονες αντιδράσεις από ηλικιωμένους πιστούς και τα παράπονα γίνονται πλέον δημοσίως και αναμένεται (αν δεν έχει συμβεί ήδη) να φθάσουν σύντομα στην πόρτα της Αρχιεπισκοπής.
Αναφορικά με το πρώτο περιστατικό,

Γερμανότουρκοι αναστατώνουν την Γερμανία.


Χθες, διαδήλωση Τούρκων κατά της ΠΚΚ
(απαγορευμένης -αν και εκλεγμένη από τους ίδιους τους Κούρδους με απόλυτη πλειοψηφία- στην ...φιλελεύθερη και τόσο ...δημοκρατική Γερμανία) στην Στουτγάρδη κατέληξε σε επεισόδια με έντεκα τραυματίες και τριάντα συλλήψεις. Καλό θα είναι να γνωρίζουμε ότι στην Γερμανία χορηγείται γερμανική υπηκοότητα σε τούρκους χωρίς κανένα σχεδόν πρόβλημα. Τι μας περιμένει και στην Ελλάδα....