21 Οκτωβρίου 2008

Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ

Εμείς απλά το...αναδημοσιεύουμε!!!!Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

_________________________________________

Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ


"...ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΔΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΜΕΣΩ ΠΩΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΗΣ DEUTCHE BANK.

…ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ Η ΔΟΛΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ “ΕΥΡΩ” ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΠΩΝΙΚΟΥ “ΓΙΕΝ”, ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ “ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ” Ή ΗΠ.Ε.Ι. ΤΩΝ ΗΠΑ-ΕΥΡΩΠΗΣ-ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ._

συνέχεια
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2008/10/blog-post 8684.html

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ?

______________________________________________________________
http://hellenicrevenge.blogspot.com/

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡ Ή ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΦΑΡΑΩ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ



Δημοσιεύουμε e-mail αναγνώστη:

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡ Ή ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΦΑΡΑΩ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ , ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΘΑΜΜΕΝΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΣΠΗΛΙΑΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ?


ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΑΝΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΤΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΠΗΛΙΑΣ?

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΚΣΚΑΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Ή ΟΧΙ ΕΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΡΩΤΑ?

ΝΑ ΣΥΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΚΑΛΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ?

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ ? ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΛΑΪΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ .

ΕΝΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΥ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!

Ο ΕΟΡΔΟΣ

Υ.Σ Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΣΙΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΑΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ( ΔΗΜΑΡΧΟ, ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , ΝΟΜΑΡΧΗ , ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ . ΑΛΛΩΣ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΩΝ ΜΟΛΙΣ ΑΥΤΟ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!

"..τιμάσαις πόρον Αλφεού μετά δώδεκ' Ανάκτων θεών'..."

Ο Αλφειός ο ιερός,που τιμήθηκε μαζί με τους Δώδεκα Ύψιστους Θεούς,από τον Ηρακλή τον ανίκητο γιο του Δία!!!!! Ότι κι αν κάνουν η Μνημοσύνη επαναφέρει τα Πάτρια!!! Έτσι θα γίνει!!!

ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ


____________________________________________________________

http://ermionh.blogspot.com/

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ;

Εδώ και χρόνια παρακολουθούμε τους απολογητές να προσπαθουν να μας πείσουν πως δεν υπήρχε ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ στην Αρχαία Ελλάδα.

Ο ζήλος τους είναι τόσος που όπως αποδεικύει η παρακάτω ανάρτηση έχουν προχωρήσει σε απροκάλυπτες πλαστογραφίες.

Ενώ λοιπόν το αρχαίο κείμενο τους αναφέρει ρητά: "Μετά δώδεκα ανάκτων θεών" στην μετάφραση παραλείπεται το δώδεκα.

Γιατί το κάνουν αυτό;





0 σχόλια

Ο Ζορμπάς ζητά τη διάχυση της δήλωσής του σε όλα τα μπλόγκς!

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΤΜΗΜΑ Δ' ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΑ
ΔΙΑΤΑΞΗ
ΑΡΘΡΟ 120,παράγραφος 2,3,4.
2.Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
3.Ο σφετερισμός,με οποιονδήποτε τρόπο,της λαικής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εκουσία,οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4.Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων,που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.
______________________________________________

Ζορμπάς: Συνταγματική εκτροπή...

...η μη αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή!
.
«Η μέχρι σήμερα παραμονή της δικογραφίας στην εισαγγελία και η μη υποβολή της στη Βουλή, ενόψει μάλιστα της εκδηλωθείσης πολιτικής διαθέσεως περί συγκρότησης Επιτροπών της Βουλής συνιστά συνταγματική εκτροπή».
Αυτό δήλωσε πριν από λίγη ώρα ο Γιώργος Ζορμπάς, από τον οποίο ζητήσαμε να σχολιάσει τις σημερινές εξελίξεις για το θέμα. (Σ. Σ. Ο κ. Ζορμπάς μας παρακάλεσε να διαβιβάσουμε την δήλωσή του προς όλα τα μπλογκς)
----------------------------------------

Οι Άθλιοι.

Αυτός ο τόπος τελεί υπό κατάσχεση!!!!

_____________________________________________________________
PRESS-GR

Σοκ! Αυτά είναι τα δισεκατομμύρια ευρώ...

.
... που έχει κάνει "δώρο" στις Τράπεζες η κυβέρνηση!
.
Tου Θανάση Λεπίδη
.
Νομίζετε ότι μόνο τα τελευταία 28 δισ. ευρώ, με αφορμή την οικονομική κρίση, έχουν δοθεί ως "δώρο" στις Τράπεζες από την κυβέρνηση;
Εχουν προηγηθεί κι άλλα!
Από μια αναλυτική καταγραφή που αποκαλύπτουμε, προκύπτει ότι έχουν χαριστεί το προηγούμενο διάστημα στις Τράπεζες 2,061 δισ. € με χαριστικές ρυθμίσεις, 3,5 δισ. ευρώ το χρόνο για κάθε ξένη Τράπεζα που λειτουργεί στην Ελλάδα, 1,6 δισ. ευρώ με "ελαφρύνσεις βαρών" προς τους υπαλλήλους τους και ανυπολόγιστα ποσά με άλλες ρυθμίσεις...
Να τα δούμε αναλυτικά:
1)325 εκ. € διότι οι συγχωνεύσεις που προβλεπόταν με το Ν. 3259/2004 Τραπεζών με ΑΕΕΧ τους έφεραν μειώσεις φορολογικών συντελεστών 10% τον πρώτο χρόνο 5% τον δεύτερο χρόνο. Οι συγχωνεύσεις αυτές Τραπεζών με ΑΕΕΧ που ήταν εταιρίες ειδικού σκοπού όχι μόνο ανάπτυξη δεν έφεραν στη χώρα για να πάρουν οι Τράπεζες κίνητρα μειωμένων φορολογικών συντελεστών αλλά αντιθέτως έφεραν ζημιά αφού η αγορά στερήθηκε από σοβαρά θεσμικά κεφάλαια που είχαν μάλιστα επιδοτηθεί τα πρώτα χρόνια με ειδικά φορολογικά κίνητρα.
2) 156 εκ. € διότι το ίδιο είχε γίνει με την προηγούμενη κυβέρνηση και άλλο υπουργό με τον νόμο 2092/20.3.2002.
3) 200 εκ. € διότι δεν έγινε εφαρμογή του Ν. 2238/94 άρθρο 45 για την κανονική φορολόγηση (όπως προβλεπόταν με νόμο), των stock options των μεγαλοστελεχών.
Από τα παραπάνω προέκυψαν και αφορολόγητα δώρα υπό μορφή stock options προς μεγαλοτραπεζίτες που φρόντισαν να ενημερώσουν πρώτα τους ξένους, για να ανέβουν ταχύτερα οι μετοχές των τραπεζών τους.
4) 460 εκ. € (25 εκ. € x 2 για 10 χρόνια). Συγκεκριμένη Τράπεζα εντοπίστηκε να μη παρακρατεί 20% επί των τόκων των ξένων εταιρικών ομολόγων. Με το Ν. 3522/2006 θεωρήθησαν περαιωμένες όλες οι σχετικές εκκρεμότητες και σταμάτησε κάθε έλεγχος. Μετά το χάρισμα αυτό όλοι οι λογαριασμοί μεταφέρθηκαν σε Τράπεζα του Λουξεμβούργου.
5) Σε δύο άλλες Τράπεζες 460 χ 2= 920 εκ. €. με αντίστοιχο τρόπο. Είχαν κατατεθεί και Ερωτήσεις στη Βουλή για φοροδιαφυγή μέσω εικονικών Τραπεζικών θυγατρικών Jersey και Guernsey, με έναν μόνο εκεί διοικητικό υπεύθυνο, χωρίς άλλους υπαλλήλους, ενώ πελάτες, τηλέφωνα κλπ.
Ολα αυτά είναι 2,061 δισ. ευρώ τουλάχιστον.
6) Απ’ ευθείας αναθέσεις σε ξένους, πολλά δις για συμβουλευτικές υπηρεσίες
και μετοχοποιήσεις με αποκλεισμό Ελλήνων, παρά το γεγονός ότι οι Έλληνες έχουν την τεχνογνωσία. 500 εκ. € χ 7 (που είναι αυτές οι ξένες Τράπεζες) =3,5 δις ετησίως κερδίζει μόνο από την Ελλάδα και για κάθε ξένη τράπεζα από αυτές τις επτά. Επιπλέον εμποδίζουν τις ελληνικές ΑΧΕΠΕΥ, να πωλήσουν σε πελάτες τους στο εξωτερικό, με αθέμιτες συμωνίες.
.
7) 1 δις ευρώ προς συγκεκριμένη Τράπεζα για ελαφρυνθεί το βάρος της Τράπεζας προς τους υπαλλήλους της. Επισημαίνεται ότι ειδικά ο Σύλλογος της Τράπεζας αυτής έχει προσφύγει στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.
8) 600 εκ. € προς άλλη Τράπεζα για να ελαφρυνθεί το βάρος της προς τους υπαλλήλους της.
.
Επίσης, δεν μπορούν να υπολογιστούν τα οφέλη από τα εξής:
- Με το νόμο 3283/2004 για να ιδρυθεί ΑΕΔΑΚ στην Ελλάδα απαιτείται 1,2 εκ. €, στο οποίο μέτοχος πρέπει να είναι τράπεζα, ή ΕΠΕΥ, ή Ασφαλιστική Εταιρία με μετοχικό κεφάλαιο 9 εκ. €, ενώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία το αντίστοιχο κεφάλαιο για ίδρυση ΑΕΔΑΚ είναι 120.000€. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μονοπώληση της αγοράς και μάλιστα με νόμο των αμοιβαίων κεφαλαίων από τις τράπεζες και τις 3-4 μεγάλες ασφαλιστικές εταιρίες σε βάρος της ανάπτυξης των φορολογητέων και της απασχόλησης στην Ελλάδα.
- Στο τελευταίο φορολογικό νομοσχέδιο εξαιρέθησαν (με τροπολογία της τελευταίας στιγμής), από την υπεραξία 10% και την παρακράτηση 10% στα μερίσματα οι ΑΕΔΑΚ, ΑΕΕΧ και ΑΕΑΠ οι οποίες κατά σύμπτωση έχουν μετόχους τράπεζες ενώ ο απλός μικρός επενδυτής με απευθείας επενδύσεις (γιατί δεν θέλει να πληρώσει το κόστος διαχείρισης) πληρώνει την κανονική φορολογία και μάλιστα με αυτό τον τρόπο που ψηφίσθηκε.
- Μη εφαρμογή άρθρου 2 της Κοινοτικής Οδηγίας 97/9/ΕΚ για τη συμμετοχή των τραπεζών στο Κοινό Συνεγγυητικό Κεφάλαιο Εξασφάλισης Επενδυτικών Υπηρεσιών. Τα ίδια προβλέπει και ο νόμος 3606/2007 με τον οποίο ενσωματώθηκε η Οδηγία 2004/39/ΕΚ (MiFiD) στο Ελληνικό Δίκαιο.
- Ανόητη φορολογία σε χρηματοοικονομικά προϊόντα εξωτερικού που προτρέπουν Ελληνες να συναλλάσσονται με ξένες τράπεζες ή Ελληνικές τράπεζες εγκατεστημένες πραγματικά ή εικονικά στην αλλοδαπή. Δεν υπάρχουν έσοδα στο ελληνικό δημόσιο απ’ αυτήν την ανόητη φορολογία που προσφέρει έσοδα και απασχόληση σε ξένους.
- Ανοχή στις πολλαπλές παραβιάσεις ανταγωνισμού και αθέμιτη αξιοποίηση των ΑΕΔΑΚ, Ασφαλιστικών Ταμείων κλπ., από τις Τράπεζες.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ: Τα πειραματόζωα μιας "ΑΓΝΩΣΤΗΣ" δύναμης!!!

Μια "άγνωστη;" δύναμη,που "κυβερνά;" αυτό τον πλανήτη,μας συμπεριφέρεται σαν να είμαστε ζιζάνια ενοχλητικά!!!!!Ο χημικός και μικροβιολογικός πόλεμος γίνεται εναντίον των εχθρών αυτής της "άγνωστης δύναμης",δηλαδή των ανθρώπων,των ζώων και των φυτών,γενικά εναντίον όλης της χλωρίδας και πανίδας,αλλά και των συστατικών αυτής της ίδιας της ατμόσφαιρας της ΓΗΣ.

ΝΟΝΝΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΑ:ΡΑΨΩΔΙΕΣ Α' έως ΣΤ'
Η ΑΠΩΤΑΤΗ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
[Τέτοια λέγοντας πορευόταν η κόρη στη ράχη του ταύρου.Ο Κάδμος που περιπλανιόταν,πήγαινε από τη μια μεριά της γης στην άλλη ακολουθώντας τα ασταθή ίχνη του ταύρου που κουβαλούσε τη νύμφη.
Έφτασε και στο φονικό σπήλαιο των Αρίμων,αφότου τα βουνά μαινόμενα τις πύλες του αδιάρρηκτου Ολύμπου χτυπούσαν,από τότε που οι θεοί έχοντας φτερά πέταξαν πάνω από τον ατάραχο Νείλο και μιμήθηκαν την ανέφικτη πορεία των πτηνών,φτεροκοπώντας το ξένο μονοπάτι με αεράκι πρωινό,όταν ο ουρανός με τους επτά πλανήτες μαστιγωνόταν.Τότε,λοιπόν,μεταφέρθηκε ο Δίας,ο γιος του Κρόνου,στο κρεβάτι της Πλουτούς,για να της φυτέψει το γιο,τον Τάνταλο,τον ανόητο κλέφτη των κυπέλλων,τα όπλα του ουρανού τοποθέτησε βαθιά στη γη,τα κάλυψε με πέτρα και έκρυψε την αστραπή.Και ενώ οι κεραυνοί εξέπεμπαν από το στόμα τον καπνό τους κάτω από τη στέγη σκοτείνιαζε ο λευκός απότομος γκρεμός και από τον κρυφό σπινθήρα του πύρινου βέλους θερμαίνονταν οι πηγές,και το φαράγγι της Μυγδονίδας αφρίζοντας από ατμό έκανε θόρυβο στα ρεύματα που περνούσαν από τις χαράδρες.Και απλώνοντας τα χέρια από το νεύμα της μητέρας του Αρούρης τα όπλα του Δία τα σκεπασμένα από χιόνι έκλεψε ο Τυφώνας από την Κιλικία,τα όπλα της φωτιάς.Αφού τέντωσε τις σειρές των βροντόφωνων λαρυγγιών του,κραύγαζε με τις φωνές κάθε είδους θηρίου που ήταν ομόγλωσσό του.Και οι σύμφυτοι δράκοντες χύνονταν από πάνω στα πρόσωπα τίγρεων και έγλειφαν τις τρομερές χαίτες των λιονταριών και έζωναν σαν ελατήρια τα κέρατα με τις ελικοειδείς ουρές τους και αναμείγνυαν με αφρό τα δηλητηριώδη βέλη που εκτόξευαν στα φλύαρα σαγόνια των χοίρων.
Τα όπλα του γιου του Κρονίδη,αφού τοποθέτησε σε πέτρινη φωλιά τέντωνε στον ουρανό τα πελώρια ακούραστα χέρια του και με επιδέξιους σχηματισμούς έσφιγγε με το ένα χέρι την Κυνοσουρίδα στους πρόποδες του Ολύμπου και πιέζοντας με το άλλο ανέσυρε τη χαίτη της Άρκτου της Παρασσίης,που έκλινε στον άξονα,ενώ με κάποιο άλλο έπιασε και σταμάτησε το Βοώτη,με άλλο τράβηξε τη Φωσφόρο και μάταια σφύριζε στον πρωινό ουρανό ο ήχος μαστιγίου που στριφογύριζε κυκλικά.Έσυρε με βία την Αυγή και αφού αναχαίτισε τον Ταύρο,ξεκούραζε η Ώρα τα άλογά της χωρίς την αίσθηση του χρόνου και ανολοκλήρωτη.Από τα σκιερά πλοκάμια των φιδόμαλλων κεφαλιών το φως θαμπωνόταν από το σκοτάδι,ενώ καθημερινά η Σελήνη ανέτειλε μαζί με τον Ήλιο.
...............................
Και με τα δυνατά του πόδια σκαρφάλωσε ο Τυφώνας κοντά στα σύννεφα.Αφού άπλωσε το πολυάριθμο σύνολο των χεριών του κατακάλυψε το λευκόχρυσο λαμπρό φως του ανέφελου ουρανού διεγείροντας μια μπερδεμένη στρατιά από φίδια.Από αυτά κάποιο διέγραφε γύρω γύρω όρθιο την τροχιά του κυκλικού άξονα και ανασκίρτησε στη σπονδυλική στήλη του ουράνιου Δράκοντα,σφυρίζοντας με πολεμικό ρυθμό.Κάποιο άλλο κοντά στην κόρη του Κηφέα ελίχθηκε σε κύκλο όσο με τα χέρια που έφταναν στα άστρα και με άλλο δεσμό που τον τύλιγε πλάγια γύρω από έναν άλλο έσφιξε γερά την Ανδρομέδα αιχμάλωτή του.Κι άλλο φίδι με τις γωνίες των κεράτων του όμοιο με ταύρο σχημάτιζε κύκλους σα δράκος με κέρατα και εξώθησε στη μανία ελικοειδώς με τα ανοιχτά σαγόνια του πάνω από το μέτωπο του ταύρου τις Υάδες που αντιστέκονταν,όμοιο με μισοφέγγαρο.Και των δρακόντων,που είχαν μπλεχτεί μεταξύ τους,οι δηλητηριώδεις γλώσσες έζωσαν το Βοώτη.
............................]

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΔΙΑΣ!!!!!!!
ΜΗΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ.

___________________________________________

http://pyrisporos.blogspot.com/

Ο ΝΕΟΣ ΤΥΦΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ... ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ... ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΜΑΣ - STOP POISONING HUMANITY !!