03 Ιουλίου 2008

Το φωτεινό παράδειγμα της νεαρής Ελληνίδος,(για να μη ξεχνάμε)!.

http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&task=view&id=50&Itemid=38

Τα κείμενα της Προμηθέας Κυρήνης Ολυμπίας Πυθαΐδας
Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
ΦτωχόΑριστο
11.03.07

Μπορείτε να κατεβάσετε το πλήρες κείμενο της ομιλίας Προμηθέας το οποίο υπάρχει σε χειρόγραφη μορφή. Πρόκειται μια πραγματεία ιστορικού περιεχομένου 155 σελίδων και η οποία αναφέρεται στην εξόντωση του Ελληνισμού από τους χριστιανούς τον μεσαίωνα. Με επιμέλεια του κου Ακομινάτου τα κείμενα υπάρχουν και σε έντυπη μορφή 57 σελίδων. Η πραγματεία αυτή πρέπει να γίνει γνωστή σε όλους τους Έλληνες γιατί αποτελεί κείμενο με άψογη τεκμηρίωση που θα μπορούσε να αποτελέσει ακόμα και διδακτορική διατριβή.

Κατεβάστε τα ακόλουθα αρχεία (<δεξί κλικ>+) ή δείτε τα στον υπολογιστή σας:

Το Κείμενο της Προμηθέας όπως αναγνώσθηκε Το Κείμενο της Προμηθέας όπως αναγνώσθηκε

Το πλήρες χειρόγραφο κείμενο της Προμηθέας Το πλήρες χειρόγραφο κείμενο της Προμηθέας (155 Σελίδες, 78,9 MB, έγχρωμο)

Το πλήρες κείμενο της Προμηθέας σε επιμέλεια κου Ακομινάτου Το πλήρες κείμενο της Προμηθέας σε επιμέλεια κου Ακομινάτου (57 Σελίδες, 0,8 ΜΒ)



Τα υπόλοιπα ηχητικά και video αρχεία στα άρθρα:

Ο Χριστιανισμός υπεύθυνος για πολλές θηριωδίες

Τίναξε στον αέρα τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών στο Σικάγο



Η Α-λήθεια της Ιστορίας!!!!.


http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&task=view&id=150&Itemid=28


Έτσι στα καλά καθούμενα ... Εκτύπωση E-mail
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
ΦτωχόΑριστο
13.03.08

Αλλαγή Θρησκείας για κλάματαΤα διατάγματα που επέβαλαν την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ όλων των άλλων θρησκειών - πλην της εβραικής και της χριστιανικής - ξεκίνησαν απο τον Κωνσταντίνο τον 'μέγα' το 332 μχ. και συνεχίστηκαν (θεοδόσιος κώδικας, ιουστινιάνειος κώδικας) για πάρα πολλά χρόνια μετά.
Πχ. Η Σπαρτιάτες και οι κρητικοί ασπάστηκαν με το ξίφος τον χριστιανισμό (βαπτίστηκαν την ίδια ημέρα με το ζόρι, όσοι δεν θανατώθηκαν και επέζησαν) τον 10ο αιώνα!!!

Για να συνέχιζαν τα διατάγματα να βγαίνουν για εκατοντάδες χρόνια και να γίνονται όλο και αυστηρότερα (πχ. Ποινή θανάτου για όποιον ανάβει λιβάνι σπίτι του για άλλους θεούς!!!) αυτό λογικά σημαίνει ότι ακόμα αντιστέκονταν αρκετοί στον χριστιανισμό παρά τη δήμευση περιουσιών, ακρωτηριασμό, αφαίρεση πολιτικών δικαιωμάτων, αφορισμούς, θανάτωση, κλπ.!!!!
Όταν ο Κωνσταντίνος επέβαλε (330 μχ) τον χριστιανισμό, οι χριστιανοί ήταν περίπου το 8% του πληθυσμού στην ρωμαική επικράτεια (NATIONAL GEOGRAPHIC)!!!

Συνεπώς, τό ότι ο κόσμος άλλαξε θρησκεία και επέλεξε - έτσι στα καλά καθούμενα - μία άλλη θρησκεία (σου φαίνεται λογικό κάτι τέτοιο;) απαρνούμενος την επι χιλιάδες χρόνια θρησκεία των προγόνων του μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα (100-200 χρόνια) είναι παραμύθια της χαλιμάς, τα οποία μας λένε για να δικαιολογήσουν τα φρικωδέστερα των εγκλημάτων τα οποία πραγματοποίησαν οι εξουσιαστές.

Μήπως τώρα δεν μας λένε παρόμοια χαριτωμένα ψεμματάκια και κανείς δεν αντιδρά; Πχ. Επέμβαση της ΗΠΑ στο ΙΡΑΚ για τα χημικά και πηρηνικά όπλα (!!!!!!!). Πού είναι αυτά;

Ιουλιανός

Περισσότερα στο: http://www.ysee.gr/index.php?type=d&f=love&lid=l1a

Ο Γαλαξίας,το μικρό σπίτι μας στο άπειρο ΣΥΜΠΑΝ.

Δίσκος Τζόπας
Δίσκος Φαιστού






Και το σπίτι μας!!!!

Προσέξτε τη συμμετρία,τις σπείρες,όσο για τη τελειότητα μένει κανείς άναρθρος!!!.
Πόσο μικροί είναι όλοι αυτοί οι βλάκες που νομίζουν ότι αν είναι πλούσιοι,άρχοντες,βασιλιάδες,πρόεδροι,πρωθυπουργοί,είναι κάτι!!!!!!!!!.



ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΑΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Πλάτων Πισατίδης

__________________________________________


Ο ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΜΑΣ - ΤΗΕ MILKY WAY


Ω, ΣΕΙΣ ΟΙ "ΜΕΓΑΛΟΙ" ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ,
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ;