22 Μαΐου 2013

ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!! (ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!)

Το ακριβέστερο ημερολόγιο του κόσμου


Το ακριβέστερο ημερολόγιο του κόσμου


Πολλά έχουν ειπωθεί για το 2012 και η καταστροφολογία γύρω από αυτό το θέμα έχει εξάψει την φαντασία του κόσμου. Η αφορμή για αυτό είναι το περιβόητο ημερολόγιο των Μάγια. Τι ήταν όμως αυτό το ημερολόγιο για το οποίο πολύ λόγος γίνεται ολοένα και περισσότερο όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία αυτή; 

Οι κώδικες των Μάγιας (codices)


Οι κώδικες των Μάγιας (codices)


Αυτή την εβδομάδα, το DZN αγνοώντας απαξιωτικά, επιδεκτικά και με ανασηκωμένο φρύδι τις
 διάφορες εσχατολογικές θεωρίες που στηρίζονται στο ημερολόγιο των Μάγια και είναι trending αυτές 
τις μέρες, προτιμάει να θυμηθεί τους κώδικες των Μάγια, ένα μοναδικό κομμάτι της τέχνης και της
 ιστορίας τους που σήμερα έχει χαθεί σχεδόν στο σύνολό του.

ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΘΕΟΙ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…


2008/09/27

Οι Έλληνες και οι...Ινδιάνοι της Αμερικής!!!!

Σπάνια τριπλή πλανητική σύγκλιση Δία Αφροδίτη και Ερμή στο νυχτερινό ουρανόΣπάνια τριπλή πλανητική σύγκλιση Δία Αφροδίτη και Ερμή στο νυχτερινό ουρανό

Οι «Πεφωτισμένοι» της Τρόικα

Αρχαίοι Εξωγήινοι (Ancient Aliens): Εξωγήινοι Θεοί - Ντοκιμαντέρ History Channel

Αρχαίοι Εξωγήινοι (Ancient Aliens): Εξωγήινοι Θεοί - Ντοκιμαντέρ History Channel

Ακρόπολη - Το κέντρο του παγκόσμιου πολιτισμού (Η μηχανή του χρόνου) Διαβάστε περισσότερα:Ακρόπολη - Το κέντρο του παγκόσμιου πολιτισμού (Η μηχανή του χρόνου)

Η Επιστημονική καταγραφή της μυθολογικής ιστορίαςΗ εκπομπή Terra Incognita με θέμα την απόδειξη με επιστημονικά τεκμήρια για την ιστορικότητα των Ομηρικών επων. Εκ των καλεσμένων και ο Γιώργος Τσαγκρινός, πρόεδρος του συλλόγου ΕΥ ΠΡΑΤΤΕΙΝ.

ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ


Το Ελληνικό Αρχείο σας παραθέτει έναν εκτενές κατάλογο αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων και πάνω απο 300 Αρχαία Ελληνικά συγγράμματα. Διαβάστε αρχαία Ελληνική γραμματεία απο τον Όμηρο, τον Ησίοδο και τον Πινδαρο, μέχρι τον Θουκυδίδη και τους Νεοπλατωνικούς Φιλόσοφους, στα πρωτότυπα αρχαία κείμενά τους!

20 δημιουργικά πήλινα δοχεία απο την αρχαία Ελλάδα


20 πρωτότυπα πήλινα δοχεία από την αρχαία Ελλάδα σε σχήματα προσώπου ζώων, ανθρώπων, πτηνών, ακόμα και εμπνευσμένα από την μυθολογία, όπως τα επιλέξαμε εδώ στο Ελληνικό Αρχείο. 

The LARGEST GOLD OWNER in the world - Dr. Ray C. Dam is the owner of The Office of International Treasury Control aka OITC


The LARGEST GOLD OWNER in the world - Dr. Ray C. Dam is the owner of The Office of International Treasury Control aka OITC

ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ FBI ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ TOYΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ Πρώην αρχηγός του FBI για τους αεροψεκασμούς

Κίσινγκερ: Έρχεται πόλεμος και παγκόσμια κυβέρνηση
Μια αξιοσημείωτη ομολογία του πρώην Γενικού Γραμματέα του κράτους, της εποχής Νίξον, Henry ,
αποκαλύπτει το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον κόσμο και ιδίως στη Μέση Ανατολή.
Μιλώντας από το πολυτελές διαμέρισμά του στο Μανχάταν, ο ηλικιωμένος πολιτικός, ο οποίος θα είναι 89 χρονών τον Μάιο, είναι πολύ μπροστά με τις αναλύσεις του για την τρέχουσα κατάσταση των παγκόσμιων γεγονότων Γεωπολιτικής και οικονομικών.

Monsanto VP & GM food lobbyist is now the USA Food Czar

taylor_mike


Monsanto VP & GM food lobbyist is now the USA Food Czar

ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

ΔΕΛΦΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

Απεργεί το προσωπικό του Sigma-Από τις 08:00 μέχρι τις 22:00! (vids)


Απεργεί το προσωπικό του Sigma-Από τις 08:00 μέχρι τις 22:00! (vids)


Σε στάση εργασίας κατήλθε σήμερα από τις 08:00 το πρωί το προσωπικό του Sigma! Περνώντας κάποιος έξω από το κανάλι, ήταν αδύνατο να μην δει απέναντι από την κεντρική είσοδο του συγκροτήματος ΔΙΑΣ, εκεί που βρίσκονται οι ευκάλυπτοι, γύρω στα 50 άτομα…

Έρχεται η ώρα των δικαστών
Έρχεται η ώρα των δικαστών

Η αποκάλυψη των Γάλλων ανοίγει τον δρόμο για το ειδικό δικαστήριο, απέναντι σε αυτούς που έθεσαν την δημοκρατία σε κίνδυνο με τις μεθοδεύσεις τους.

Αλτάνη: Απόλλων και Αθηνά θεραπευταί του Ολυμπιακού ΔωδεκαθέουΑλτάνη: Απόλλων και Αθηνά θεραπευταί του Ολυμπιακού Δωδεκαθέου

Mε το τρίπτυχο του "γνώθι σαυτόν", του "μηδέν άγαν" και του "μέτρον άριστον", ο Απόλλωνκαθοδηγεί την υγεία μας και μας αποκαλύπτει τον τρόπο της αυτοθεραπείας

Ασκληπιείο Επιδαύρου: Ο χώρος όπου γίνονταν «θαύματα»


Ασκληπιείο Επιδαύρου: Ο χώρος όπου γίνονταν «θαύματα»

Πείραμα της NASA εξετάζει τη δημιουργία του Σύμπαντος

Dzopas: Μυστηριώδης φυλή του Θιβέτ με ελληνική γραφή!

ΕΡΕΥΝΑ – Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ, ΟΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Οι περισσότεροι Έλληνες, αλλά και πάρα πολλοί ξένοι έχουν βρεθεί τουλάχιστον μία φορά στον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Οι περισσότεροι όμως απ’ όσους πήγαν εκεί δεν ήξεραν το παραμικρό για τα μυστικά που κρύβονταν κάτω από τα πόδια τους.

Αλήθειες που σοκάρουν για το Σύνταγμα της Ελλάδος (Πρέπει να το δεις)
Αλήθειες που σοκάρουν για το Σύνταγμα της Ελλάδος (Πρέπει να το δεις)

"Το ντοκιμαντέρ βασίστηκε στην συνεντευξη που παραχώρησε στο Anti-Ntp.net ο Αναστάσιος Π. Συριανος, συγγραφέας του βιβλίου "Το Συμβολαιο της Υποταγης".
To τραγούδι που ακούγεται στο τέλος είναι από το συγκρότημα mufa stylz με τίτλο:"Το πεπρωμένο του τρόμου"

Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου ιδρύθηκε το 1963,σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της Κύπρου, ως αυτόνομο ίδρυμα σύμφωνα με τον περί Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Νόμο του 1963 και τα σχετικά άρθρα του Συντάγματος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η Τράπεζα
Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου ιδρύθηκε το 1963, σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας της Κύπρου, ως αυτόνομο ίδρυμα σύμφωνα με τον περί Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Νόμο του 1963 και τα σχετικά άρθρα του Συντάγματος της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

Τι είναι η Κεντρική Τράπεζα- η FED ( Ομοσπονδιακή Αποθεματική Τράπεζα) των ΗΠΑ


Greg Hobbs : What is the Federal Reserve Bank? Τι είναι η FED και γιατί την έχουμε;

Τι είναι η Κεντρική Τράπεζα- η FED 
( Ομοσπονδιακή Αποθεματική Τράπεζα) των ΗΠΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ Η ΘΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥΧιλιάδες χρόνια πριν, σε μια όμορφη παραλία της Κύπρου, γεννήθηκε η Θεά Αφροδίτη. Η θεά της αγάπης και της ομορφιάς . Αναδυομένη από τους αφρούς της θάλασσας, άφησε πίσω της ένα μέρος της ομορφιάς της στο βυθό της θάλασσας. Εκεί, άρχισε να διαμορφώνεται ένας παράξενος και μυστήριος κόσμος πάνω στα βότσαλα που βρίσκονταν στον πυθμένα της θάλασσας, ο οποίος σε μεταφέρει σε μέρη μακρινά, ονειρικά, ψηλά στους ουρανούς στον αρχικό τόπο γέννησης της θεάς του έρωτα.
Η Χάρις και το Πάθος του ουρανού αναμίχθηκαν με τα κύματα της θάλασσας για να δημιουργήσουν έναν μικρόκοσμο πάνω σε κάθε βότσαλο της θάλασσας. Από τότε τα βότσαλα ενώθηκαν με τον μακρόκοσμο σε μια αρμονική ομοφωνία.
Παρόμοια και ο άνθρωπος είναι ένας μικρόκοσμος μέσα στον εαυτό του, που με την γέννησή του γίνεται επίσης μέρος του μακρόκοσμου.
Είναι έτσι από την στιγμή της γέννησής μας, που τα ουράνια σώματα σχηματίζουν διάφορα σχήματα που αποτελούν την ταυτότητά μας. Μια δημιουργία, τόσο μοναδική και ανεπανάληπτη όπως είναι το κάθε βότσαλο της θάλασσας.
Κοιτάξτε τον εαυτό σας με διαφορετικό φως και αγαπήστε τον σαν ένα μοναδικό και ανεπανάληπτο όν που εκφράζεται μέσα απο την δημιουργική πολυπλοκότητα του Σύμπαντος.
Ενωθείτε με την εξαιρετική Ομορφιά της Δημιουργικής Φύσης.


ΑΦΡΟΔΙΤΗ Η ΘΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


Δημοσιεύθηκε στις 27 Σεπ 2012

ΑΘΗΝΑ και ΑΦΡΟΔΙΤΗ, Η Σοφία και το Κάλλος    Αθηνά - Η πάνσοφος Θεά

ΑΘΗΝΑ και ΑΦΡΟΔΙΤΗ, Η Σοφία και το Κάλλος (α΄) - Athena&Aphrodite


http://www.youtube.com/watch?v=Pon2QFTQ0PU

Μεταφορτώθηκε στις 14 Μάρ 2011
ΣΕΙΡΑ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΕΡΤ - "ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ"
Επεισόδιο 2. "ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ Η ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΟΣ"

Η Αφροδίτη είναι η θεά του έρωτα και της ομορφιάς της ελληνικής μυθολογίας.


Αφροδίτη (μυθολογία)   

Από τη Βικιπαίδεια, την ελε ύθερηεγκυκλοπαίδεια
Η Αφροδίτη είναι η θεά του έρωτα και της ομορφιάς της ελληνικής μυθολογίας.

ΔΗΛΟΣ - ΤΟ ΙΕΡΟ ΜΑΣ ΝΗΣΙ


ΔΗΛΟΣ - ΤΟ ΙΕΡΟ ΜΑΣ ΝΗΣΙ

slideshow_new02.jpg
slideshow_new05.jpg
slideshow_new08.jpg
slideshow_new11.jpg
 Logo

Δήλος, το Ιερό νησί

Κείμενo: Παναγιώτης Χατζηδάκης, Αρχαιολόγος
Η Δήλος, μολονότι ένα από τα μικρότερα νησιά του Αιγαίου (6,85 τετρ. χλμ.), ήταν στην αρχαιότητα το διασημότερο και το ιερότερο απ’ όλα τα νησιά επειδή, σύμφωνα με τον μύθο, εκεί γεννήθηκε ο Απόλλωνας-Ήλιος, θεός του ημερήσιου φωτός και η Άρτεμις-Σελήνη, θεά του νυχτερινού φωτός – δηλαδή εκεί γεννήθηκε το Φως, που για τους Έλληνες ήταν πάντα το πολυτιμότερο αγαθό.