03 Μαρτίου 2014

Πάσχουμε ή όχι από το Σύνδρομο της Στοκχόλμης;

Νίκος Γεωργαντζάς: Πάσχουμε ή όχι από το Σύνδρομο της Στοκχόλμης;

Πάσχουμε ή όχι από το Σύνδρομο της Στοκχόλμης;


Το 1973, 4 (τέσσερις) Σουηδοί κρατήθηκαν ως όμηροι για 6 (έξι ) ημέρες, κατά τη διάρκεια μιας ληστείας τραπέζης. Τόσον πολύ «δέθηκαν» συναισθηματικά με τους ληστές που τους κρατούσαν ομήρους, που το ....
φαινόμενο αυτό ονομάστηκε «Σύνδρομο της Στοκχόλμης» (http://e-psychology.gr/violence-abuse/256-stockholm-syndrome).

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ:ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΤΗΝ ΕΚΑΨΕ ΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑΤΙ ROTHSCHILD

Angelo Irakleides OPEN YOUR MIND.. "ΞΛΞΦΘΞΡΙΔ".!!!! Το μυστήριο εξωγήινο εύρημα – Η δοκός με τη λέξη «ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ»

Angelo Irakleides OPEN YOUR MIND.. "ΞΛΞΦΘΞΡΙΔ".!!!!

Το μυστήριο εξωγήινο εύρημα – Η δοκός με τη λέξη «ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ»



George Soros: Υπηρέτης της Νέας τάξης, Ορκισμένος εχθρός της Ελλάδας και «προστάτης» των Σκοπίων!!





George Soros: Υπηρέτης της Νέας τάξης, Ορκισμένος εχθρός της Ελλάδας και «προστάτης» των Σκοπίων!!

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ - Αξίζει να το διαβάσετε!

Φωτογραφία: Liv Anton ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ τα γνωρίζουμε. Απλά είχα την τύχη να γνωρίσω το άτομο, τον οποίον ποτέ δεν άφησαν να πραγματοποιήσει κανένα από τους στόχους του. Και γιατί; Ήταν ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΆ έξυπνος κι αγαπούσε την πατρίδα του και στους προδότες χάλαγε την σούπα..... Τι δεν του κάνανε..... για να τον βγάλουν από την μέση.

"Πως το κράτος εξόντωσε τον επιστήμονα-επιχειρηματία που ανακάλυψε το πετρέλαιο στο Κερί Ζακύνθου" - (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΑ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΤΟ 1927, ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΟ 1928, Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ 1965 ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ 1979. ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ
ΧΡΩΠΕΙ.

Πριν από 40 χρόνια αποδείχθηκε περίτρανα ότι στη Δυτική Ελλάδα υπάρχουν κοιτάσματα πετρελαίου. Διαβάστε την απίστευτη ιστορία ενός Έλληνα επιστήμονα, του χημικού Σωτήρη Σοφιανόπουλου και εξάγετε τα δικά σας συμπεράσματα...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ - Αξίζει να το διαβάσετε!

Ο Σωτήριος Σοφιανόπουλος γεννήθηκε το 1938 στην Αθήνα. Το 1956 αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Αναβρύτων. Σπούδασε Χημικός στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Πολυτεχνείο Darmstadt της Γερμανίας. Διετέλεσε επί τετραετία Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων φοιτητών στη Γερμανία. Επί 11 χρόνια διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ΧΡΩΠΕΙ. Ειδικεύτηκε στην αναπτυξιακή έρευνα και τεχνολογία και μεταξύ άλλων κατασκεύασε τα πρώτα ελληνικά όπλα μετά το 1974. Είχε ξεκινήσει και την κατασκευή βαλλιστικών πυραύλων αλλά για διαφόρους λόγους (!) η παραγωγή σταμάτησε... Στα εργαστήρια της ΧΡΩΠΕΙ ο Σοφιανόπουλος συνέθεσε και το προωθητικό υγρό πυραύλων Υδραζίνη. Στα ναυπηγεία Αυλίδος κατασκεύασε τορπιλακάτους που όμως η προσπάθεια για διαφόρους λόγους (!) δεν συνεχίστηκε... Προσκλήθηκε από τον τότε πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή να υποβάλει "οικονομικό υπόμνημα". Για λογαριασμό του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης έφερε σε πέρας υλικό εφαρμοσμένης έρευνας υψηλοτάτης τεχνολογίας με άκρως απόρρητη σύμβαση, το οποίο χαρακτηρίστηκε εθνικό θέμα υψίστης ασφάλειας, αλλά ποτέ δεν προσκλήθηκε στις δοκιμές... (!) Το 1972 απέδειξε ότι η σόγια ευδοκιμεί στη χώρα μας αλλά ναυάγησαν οι προσπάθειες του για βιομηχανική εκμετάλλευση... Κατασκεύασε το πρώτο εργοστάσιο παρασκευής πρωτεϊνούχων αλεύρων υψηλής περιεκτικότητας σε οξέα. Την τεχνολογία ζήτησε εκτός των άλλων κρατών και η Βουλγαρία με ανταλλαγή τεχνολογίας παραγωγής κιτρικού οξέος, αλλά το κράτος δεν επέτρεψε τη συνεργασία αυτή και διέταξε το κλείσιμο του εργοστασίου. (!) Το 1977 παρήγαγε το πρώτο ελληνικό πετρέλαιο στο Κερί Ζακύνθου και κατέληξε στα δικαστήρια κατηγορούμενος από την κρατική μηχανή, παρόλο που είχε πάρει δύο άδειες γι' αυτό τον σκοπό... (!)

ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Τα μυρίστηκαν πρώτοι οι Αγγλοι το 1927, τα δοκίμασε το πολεμικό μας ναυτικό το 1928, η ιδιωτική τους εκμετάλλευση άρχισε το 1965 και η ζωή τους έκλεισε το 1979. Μία απίστευτη περιπέτεια του πρώην ιδιοκτήτη της ΧΡΩΠΕΙ.

Πρώτοι οι Άγγλοι μυρίστηκαν το πετρέλαιο της Ζακύνθου και πολύ αργότερα οι αναθυμιάσεις οδήγησαν εκεί και τη μύτη ενός επιχειρηματία: του ιδιοκτήτη της διαλυμένης σήμερα βιομηχανίας ΧΡΩΠΕΙ, Σωτήρη Σοφιανόπουλου.

• Το 1927 η αγγλική εταιρεία «NEAR EAST PETROLEUM COMPANY» έρχεται στη Ζάκυνθο, για να μελετήσει τις δυνατότητες αντλήσεως πετρελαίου. Δεν γίνεται όμως εντατική άντληση, των φρεατίων, γιατί λείπουν τά επαρκή μηχανήματα και οι δεξαμενές.

• Το 1928, η ελληνική κυβέρνηση στέλνει το τορπιλοβόλο «Πέργαμος» για να κάνει δοκιμές καύσεως. Η έκθεση που συντάσσεται καταλήγει σε ένα αισιόδοξο συμπέρασμα: «Εκ των ανωτέρω συνάγεται ότι τ' αποτελέσματα των δοκιμών ήσαν ικανοποιητικά».

• Το 1965, ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος επισκέπτεται για πρώτη φορά τη Ζάκυνθο και μαθαίνει ότι στο Κερί, σ' ένα βάλτο 1.000 στρεμμάτων, υπάρχει πετρέλαιο! Τα χρόνια της δικτατορίας αποφασίζει να ασχοληθεί επιχειρηματικά με την υπόθεση της Ζακύνθου. Η χούντα είχε τότε παραχωρήσει άδεια για γεωτρήσεις στην αμερικανική εταιρεία ANCAR OIL. Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος συναντιέται στα γραφεία της ΧΡΩΠΕΙ με τον ελληνικής καταγωγής πρόεδρο της ΑΝΚΑΡΟΪΛ Στερτζ (Στέργιου), καταλήγουν σε συμφωνία και αποφασίζεται να γίνει το συντομότερο γεώτρηση βάθους 2.500 μέτρων: 

«Η ΑΝΚΑΡΟΪΛ και η ΧΡΩΠΕΙ θα είχαν ποσοστά επί της παραγωγής και της εκμετάλλευσης του πετρελαίου. Παρασκευή, θα ερχόταν ξανά ο Στερτζ για να υπογράψουμε τη σύμβαση και την Τρίτη γίνεται το πραξικόπημα στην Κύ­προ. Ο Στερτζ δεν έρχεται και βέβαια η σύμβαση ναυαγεί. Γίνονται τα γνωστά, έρχεται η μεταπολίτευση και εγώ εξακολουθώ να ενδιαφέρομαι για τα πετρέλαια. Επισκέπτομαι τον καθηγητή Ζάχο, διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΠ (Δημόσια Επιχείρηση Πετρελαίου). Πραγματικά, στέλνει στη ΧΡΩΠΕΙ την άδεια να προχωρήσω τις εργασίες στο Κερί».

• Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος πηγαίνει στη Ζάκυνθο και στήνει εκεί ένα κανονικό εργοτάξιο επανδρωμένο με μηχανικούς και τεχνικούς της ΧΡΩΠΕΙ. 

«Η μεγαλύτερη γεώτρηση που είχα κάνει ήταν βάθους 120 μέτρων το περισσότερο, όμως, πετρέλαιο έβγαινε από μια των 18 μέτρων. Πετρέλαιο χωρίς υδρόθειο, με βάση τη νάφθα. Έφτασα να βγάζω, ανάλογα με τις υδροστατικές πιέσεις, μέχρι και 70 βαρέλια πετρέλαιο την ημέρα. Για μήνες ολόκληρους τα πετρελαιοκίνητα φορτηγά της ΧΡΩΠΕΙ κινούνταν με αυτό το καύσιμο, ενώ επί χρόνια μου ζητούσαν να τους πω το μυστικό - πώς δηλαδή, κατάφερα να βγάλω ντίζελ σε πρώτη φάση χωρίς διυλιστήριο!».

Ο δραστήριος επιχειρηματίας ζητά από το υπουργείο Βιομηχανίας άδεια εκμεταλλεύσεως: 

«Έτρεχα από το υπουργείο Βιομηχανίας στη ΔΕΠ και τούμπαλιν. Σ' αυτά τα δρομολόγια με κορόιδευαν όλοι μαζί. Τράβηξα μια εταιρεία στη Ζάκυνθο και πουλούσα το πετρέλαιο που έβγαζα με κανονικό τιμολόγιο στη ΧΡΩΠΕΙ».

• Η δουλειά στο Κερί κρατάει δύο χρόνια και σταματάει με τη σύλληψη του Σωτήρη Σοφιανόπουλου. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος:

«ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε ζητήσει από τον υπουργό Βιομηχανίας να μου δοθεί άδεια εκμεταλλεύ­σεως, αντ' αυτού μια ωραία πρωία έρχονται στο Κερί και με συλλαμβάνουν ως παραβάτη του νόμου επειδή παράγω αργό πετρέλαιο».

• Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος δικάζεται τον Μάιο του 1979 και αθωώνεται. Με δικαστική απόφαση, όμως, αναστέλλονται οι δύο άδειες που είχε για παραγωγή πετρελαίου. Από τότε, κανείς δεν ασχολήθηκε πια με τα πετρέλαια της Ζακύνθου. Η περιοχή αναδίδει ακόμα τη μυρωδιά του πετρελαίου και ο βάλτος βουλιάζει στα περασμένα υγρά γυαλιστερά μεγαλεία.

Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος υποστηρίζει από τότε ότι εσκεμμένα σκέπασαν την υπόθεση και κατηγορεί όλες τις κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης ότι παραδίδουν τον εθνικό πλούτο της χώρας στις πολυεθνικές...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ - ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: http://www.youtube.com/watch?v=xAqTVXxhlhI
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...
ΠΗΓΉ: http://www.triklopodia.gr/2014/02/blog-post_108.html#.UxSfKfmSxs2

ΣΧΌΛΙΑ ΣΤΗΝ Ε5: https://www.facebook.com/groups/epsilon5/

Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ !!! ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ !!! Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ !!! Ο ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΚΕ.ΑΔ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΕΓΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !!
17 hours ago · Unlike · 5

Liv Anton Αγαπητέ Γιάννη Χαιρομαι γι τα ωραία σου λόγια διότι του αξίζουν ήμουν οπαδός του και τον θαύμαζα. Να είσαι καλά.
17 hours ago · Like

Γιάννης Καλογερόπουλος ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ . Ξ Ε Ρ Ο Υ Ν . ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΣΙΑΝΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΕΡΙ !!!! ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 1913 ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΥΣΗ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ [ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ] ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΩΣ ΤΟ 1940 ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΟ 1944 ΟΙ ΝΑΖΙ !!! ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝ ΑΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΕΛΩΝΑ ΚΑΡΕΤΑ ΚΑΡΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΛΙΔΙ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΦΥΣΙΣ ΤΗΝ ΧΕΛΩΝΑ ΚΑΡΕΤΑ ΚΑΡΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΓΙΑ ΕΠΩΑΣΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΧΕΛΩΝΑΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΩΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΚΕΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ !!!!!! ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΕΧΝΙΤΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΕΛΩΝΩΝ ΚΑΡΕΤΑ ΚΑΡΕΤΑ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΚΑΙ ΩΩ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΡΓΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ !!!!!! ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΡΟΚΑΝΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ !!!!! ΡΕ ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;;;;;;;
27 minutes ago · Unlike · 5

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ - Αξίζει να το διαβάσετε!

ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ,ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ! ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ

Εμμ. Λαμπράκης:"9084 άτομα καταχράστηκαν το 98% των επιδοτήσεων από το 1974


Ο Χρήστος Μπαλαντίνας 3852 ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, δίνει την νομική ισχύ σε κάθε Δήμαρχο της Ελλάδας να κατεβάσει τα χρήματα των Ελλήνων από τα Παγκόσμια Ταμεία και να ξεχρεώσει όλους τους δημότες...Ας δούμε όμως τι είναι τα Παγκόσμια Ταμεία...

3852 ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, δίνει την νομική ισχύ σε κάθε Δήμαρχο της Ελλάδας να κατεβάσει τα χρήματα των Ελλήνων από τα Παγκόσμια Ταμεία και να ξεχρεώσει όλους τους δημότες...Ας δούμε όμως τι είναι τα Παγκόσμια Ταμεία...

http://www.scribd.com/doc/135370661/Complete-Puzzle-of-ASBLP-File-of-2007

http://www.scribd.com/doc/209255397/World-Bank-2012-Final-Audited-Statement-Files-for-ASBLP-Accounts-Updates-and-Revised-3-30-2012

http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?38491-White-Spiritual-Boy

http://img560.imageshack.us/img560/4598/thestoryofthecommitteeo.pdf

Για όσους και όσες θέλουν να μάθουν τι πραγματικά γίνεται ...

COMMITTEE_OF_300.doc · έκδοση 1


Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ :


Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ :
http://www.youtube.com/watch?v=7HNYIwipypM

ΑΛΦΑ - ΒΗΤΑ - ΓΑΜΑ - ΔΕΛΤΑ - ΕΨΙΛΟΝ - ΣΤΙΓΜΑ - ΖΗΤΑ - ΗΤΑ - ΘΗΤΑ - ΙΩΤΑ - ΚΑΠΠΑ - ΛΑΜΒΔΑ - ΜΙ - ΝΙ - ΞΙ - ΟΜΙΚΡΟΝ - ΠΙ - ΡΟ - ΣΙΓΜΑ - ΤΑΥ - ΥΨΙΛΟΝ - ΦΙ- ΧΙ - ΨΙ - ΩΜΕΓΑ.

ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΩΡΑ 17.30 ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΔΡΟ ΣΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ


ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΩΡΑ 17.30 ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΔΡΟ ΣΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ

Γιάννης Καλογερόπουλος Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 

Ε4 ΣΗΜΑ.jpg

"ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ε4"

Saturday with Dr. Nikko Georgantza

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ...

χωρίς σχόλιαΠλάτων Πισατίδης | 3/3/2014 12:20

RT Οι προσπάθειες των ριζοσπαστικών δυνάμεων και η αυτο-επιβληθείσα κυβέρνηση στο Κίεβο για να ανατρέψουν βίαια τις τοπικές αρχές στην Ανατολή είναι απαράδεκτες και θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές των Ουκρανών και Ρώσων, είπε ο απεσταλμένος του ΟΗΕ Ρωσίας Βιτάλι Τσούρκιν στο Συμβούλιο Ασφαλείας. READ MORE: http://on.rt.com/mug9ujf

ΔΕΙΤΕ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ..!!! Vassia Zarif



ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΚΡΙΓΚΛΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΧΙ ΚΑΛΗ ΟΡΘΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΚΡΙΓΚΛΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΞΕΡΩ ΙΑΤΡΟΥΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ '' ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ '' ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΝΗΜΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΩΣ ΑΡΙΣΤΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΩΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΟ 2 -3 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 30 ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ GOOGLE ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΑ ΟΧΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΩΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΗΣΥΧΟΥΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΡ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ,
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ..!!!
Vassia Zarif
Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ άνθρωπος, άνευ προσκολλήσεως σε κόμματα, δόγματα και χρώματα, που αναγνωρίζει ως σκοπιμότητά του το μετα-ιδανικό «ΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ» και τείνει προς αυτό διά μέσου των αξιακών πυλώνων του ελληνικού πολιτισμού, θέτει σε λειτουργία την κριτική σκέψη. Με την κριτική σκέψη εξετάζει, αναλύει, αμφισβητεί θέματα, πληροφορίες, καταστάσεις από όλες τις οπτικές γωνίες τους, συνθέτοντας τέλος, βάσει των συμπερασμάτων της έρευνάς του, μία όσο το δυνατόν αντικειμενική άποψη, διευκολύνοντας το έργο της επίλυσης των προβλημάτων του.

Συνένωση Ελλήνων... ΘεσσαλοΝΙΚΗ

 

l51.jpg


ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΩΡΑ 18.30 ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ

ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΩΡΑ 18.30 ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ 

Angelo Irakleides: Επιχείρηση: Αποπληθυσμός του Πλανήτη!!!

Φωτογραφία: Angelo Irakleides: Επιχείρηση: Αποπληθυσμός του Πλανήτη!!!

Στην Γεωργία των HΠΑ εξακολουθεί να υπάρχει τα τελευταία 30 χρόνια, ένα μνημείο ύψους 6 μέτρων και βάρους 120 τόνων, φτιαγμένο από 950 κυβ. μέτρα γρανίτη. Το μνημείο αυτό, δίνει σε 8 γλώσσες την σαφή και γραπτή εντολή στους κυβερνήτες των Εθνών να διατηρήσουν τον πληθυσμό της Γης κάτω από τα 500 εκατομμύρια!!! Είναι η πρώτη εντολή που αναφέρεται στο μακάβριο αλλά πολύ υπαρκτό αυτό μνημείο και ζητά ούτε λίγο ούτε πολύ, να αποδεκατιστεί κυριολεκτικά ο πληθυσμός της Γης, κάτι που σημαίνει ότι γι’ αυτούς που το έστησαν, ένα τέτοιο γεγονός αποτελεί προφανώς πρώτη προτεραιότητα! Το νόημα των εντολών είναι τέτοιο που δεν θα μπορούσε να εκληφθεί εκ λάθους από κανένα ότι μπορεί να απευθύνεται σε απλούς ανθρώπους, αλλά μόνο σε αυτούς που εκ των πραγμάτων είναι σε θέση να κατευθύνουν τις τύχες του κόσμου. Μάλιστα το ύφος που είναι διατυπωμένες δείχνει ότι οι κατασκευαστές του θα πρέπει να θεωρούν τουλάχιστον υφισταμένους -αν όχι υποτελείς- αυτούς στους οποίους απευθύνονται.

Οι δέκα «εντολές» του μνημείου:
1. Κρατείστε την Ανθρωπότητα κάτω από τα 500.000.000 σε μια διαρκή ισορροπία με την φύση.
2. Ελέγξτε την αναπαραγωγή με σοφία – βελτιώνοντας το σώμα και προστατεύοντας την διαφορετικότητα.
3. Ενώστε την Ανθρωπότητα με μια νέα ζωντανή γλώσσα.
4. Ελέγξτε το Πάθος την Πίστη, την Παράδοση και όλα τα πράγματα με μετρημένη λογική.
5. Προστατέψτε τους λαούς και τα έθνη με δίκαιους νόμους και αμερόληπτα δικαστήρια.
6. Αφήστε τα έθνη να αυτοδιοικούνται και να προσφεύγουν σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο για εξωτερικές διαφορές.
7. Αποφύγετε άχρηστους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.
8. Ισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.
9. Βραβεύστε την αλήθεια, την ομορφιά και την αγάπη αναζητώντας αρμονία με το άπειρο.
10. Μην γίνετε καρκίνωμα για την Γη – Αφήστε τόπο για την Φύση.

Οι γιγάντιες διαστάσεις, το κόστος κατασκευής και η ακρίβεια σχεδιασμού, δείχνουν πως αυτοί που το παρήγγειλαν δεν είχαν σκοπό να στήσουν μια εφήμερη φάρσα. Από μια τέτοιου μεγέθους επιχείρηση παραγωγής «θεόσταλτων εντολών» προκύπτουν κάποια σαφή συμπεράσματα για τους σκοπούς των εμπνευστών της :

(1) Ψυχολογική προετοιμασία για την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
(2) Ενέργειες με κατεύθυνση την δραματική μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού με προφανή σκοπό τον πλήρη και απόλυτο έλεγχο του.
(3) Επιβολή νέων τεχνολογιών με δικαιολογία την περιβαλλοντική και οικολογική βελτίωση.
(4) Επιβολή ενός νέου είδους σκοταδιστικού πνευματισμού στη θέση των υπαρχουσών θρησκειών.

Σε μια εποχή τεχνητής παγκοσμιοποίησης και επιβολής μιας Nέας Tάξης Πραγμάτων, κάποιοι μηχανισμοί έχουν εμφανέστατα αναλάβει την εκτέλεση των εντολών που δίδονται μέσω του εν λόγω μνημείου.

Μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους, καταστέλλονται ουσιαστικά οι ελευθερίες των Αμερικανών πολιτών, και νομιμοποιούνται μη συμβατικά όπλα προηγμένης τεχνολογίας, για την υποταγή συνειδήσεων. (και όχι μόνο)…

Η βιομηχανία Φαρμάκων, η Πολεμική Βιομηχανία, οι Τράπεζες, οι Πετρελαϊκές, τα κέντρα Θρησκευτικής Εξουσίας και τα Μ.M.Ε, που καθορίζουν τις τύχες της παγκόσμιας οικονομίας συντονισμένα εκτελούν αυτήν την εργολαβία, και μάλιστα εν αγνοία της πλειονότητας των μελών τους.

Οι κατασκευαστές του μνημείου έχοντας προφανώς διεισδύσει από πολύ καιρό σε όλους αυτούς τους θεσμούς και έχοντας κυριαρχήσει με την δύναμη του χρήματος μέσα στα υψηλά ιστάμενα και ολιγομελή κέντρα αποφάσεων που τους διοικούν, διαμορφώνουν έντεχνα κάθε σχετική πληροφορία που διοχετεύεται στην κοινή γνώμη και αφορά τις σκοπιμότητες των ενεργειών τους.

Προκαλούν έτσι τη δημιουργία τεχνητών συνειδησιακών καταστάσεων και επιβάλλουν διαστρεβλωμένα πρότυπα ζωής σε μαζικό επίπεδο ως μέρος ενός ευρύτερου και πολύπλευρου σχεδίου καταστροφής.

Η συντονισμένη δράση της Φαρμακοβιομηχανίας:

Τα ετήσια κέρδη της βιομηχανίας φαρμάκων είναι περίπου 500 δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτά τα φανταστικά υπερκέρδη είναι εφικτά μόνο όσο καιρό διατηρούνται οι σημερινές κοινές ενδημικές ασθένειες και μαζί με αυτές οι δισεκατομμυρίων ευρώ, αγορές σε κατοχυρωμένα με ευρεσιτεχνία φαρμακευτικά σκευάσματα.

Η πρόληψη και η εξάλειψη των ασθενειών θα ήταν επιζήμια για τις επιχειρήσεις της βιομηχανίας φαρμάκων ακόμα και ως μια συμβατική επενδυτική δραστηριότητα, οπότε όχι μόνον δεν περιλαμβάνονται στα ενδιαφέροντά τους, αλλά αντιτίθενται ενεργά σε αυτές τις επιλογές. Επί πλέον η δράση τους, προφανώς λόγω των καταστροφικών της αποτελεσμάτων, δεν μπορεί παρά να αποτελεί μέρος της εκτέλεσης του εν λόγω σχεδίου αποδεκατισμού της ανθρωπότητας όπως έμπρακτα δηλώνεται με την ανέγερση του ίδιου του μνημείου! Οι βιταμίνες, οι κυτταρικές θρεπτικές ουσίες και άλλες φυσικές θεραπείες, επιστημονικά αποδεδειγμένες, έχουν αντιμετωπίσει την ενεργή αντίσταση της βιομηχανίας φαρμάκων από την εποχή που ανακαλύφθηκαν πριν από 80 χρόνια, επειδή δεν κατοχυρώνονται με ευρεσιτεχνία (πατέντα) και επειδή αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις αιτίες των ασθενειών και βοηθούν στην εξάλειψή τους!

Η δισεκατομμυρίων δολαρίων φαρμακευτική βιομηχανία έχει κατορθώσει να κάνει πολλούς άλλους τομείς να είναι οικονομικά εξαρτημένοι από αυτήν :

• Ιατρική: εξάρτηση από τη συμμετοχή στην αύξηση του τζίρου από τα φάρμακα.(ανεξέλεγκτη συνταγογραφία κ.λ.π.)

• ΜΜΕ: εξάρτηση από τα εκατομμυρίων δολαρίων συμβόλαια διαφήμισης φαρμάκων και θεραπειών.

• Πολιτική: εξάρτηση μέσω της παρασκηνιακής επιρροής (lobby) και των «δωρεών» στα ταμεία των κομμάτων.

Η ασθένειά μας, χρηματοδοτεί όλους αυτούς τους τομείς.

Ο επερχόμενος από 1.1.2010 Διατροφικός Kώδικας ή με την διεθνή του ονομασία «Codex Αlimentarius» θα απαγορεύει τη χρήση Θρεπτικών Ουσιών (π.χ. βιταμινών και μετάλλων για την «πρόληψη, αντιμετώπιση ή θεραπεία οποιασδήποτε πάθησης ή ασθένειας», χαρακτηρίζοντάς τις «τοξίνες ή δηλητήρια». Κάθε είδος τροφής (ακόμα και τα οργανικά βιολογικά τρόφιμα) θα υποβάλλεται σε επεξεργασία με ακτινοβολία, προκειμένου να καταστραφούν τα δήθεν «τοξικά» αλλά στην πραγματικότητα θρεπτικά τους στοιχεία.
Μία πρόγευση της εν λόγω οδηγίας είχαν οι καταναλωτές των ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2008, με την υποχρεωτική υποβολή των μαρουλιών και του σπανακιού της χώρας σε μαζική επεξεργασία με ακτίνες, στο όνομα της «δημόσιας ασφάλειας»! Αν βέβαια ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων είχε πράξει με γνώμονα την προστασία του κοινού, θα είχε ενημερώσει την αμερικανική Κοινή Γνώμη, πράγμα που δεν έγινε…

• Τα επιτρεπόμενα θρεπτικά στοιχεία θα είναι περιορισμένα σε αυτά που αναγράφονται στη λίστα του Κώδικα, η οποία θα περιλαμβάνει δήθεν «ευεργετικές» ουσίες, όπως το φθόριο (3,8 mg ημερησίως), το οποίο θα συλλέγεται από βιομηχανικά απόβλητα. Όλα τα θρεπτικά στοιχεία (π.χ. οι βιταμίνες Α, Β, C,D, ψευδάργυρος και μαγνήσιο) ανακηρύσσονται παράνομα σε θεραπευτικές δοσολογίες και θα μειωθούν σε ποσότητες αμελητέες, με μέγιστο όριο το 15% της δόσης που σήμερα συνίσταται ημερησίως. Ακόμα και με συνταγή γιατρού θα είναι αδύνατο να βρεθούν τα παραπάνω ιχνοστοιχεία σε μεγαλύτερες θεραπευτικές δόσεις, όπου και αν αναζητώνται.

• Πιθανόν να ανακηρυχθούν παράνομες οι συμβουλές που δίνονται ή δημοσιεύονται στο διαδίκτυο για τη διατροφή και αφορούν βιταμίνες και μέταλλα. Τέτοιου είδους πληροφόρηση ενδέχεται να θεωρηθεί συγκεκαλυμμένη παρεμπόδιση του εμπορίου και να οδηγήσει σε οικονομικές κυρώσεις κάθε εμπλεκόμενη χώρα.

Ο εξαναγκασμός των πολύ υψηλά ισταμένων πολιτικών στο να συνεργαστούν σε ένα τόσο τερατώδες έγκλημα, πέρα από τον αυτονόητο έλεγχο τους μέσω του χρηματισμού και τις εκμετάλλευσης των προσωπικών αδυναμιών τους (βάσει των οποίων πιθανότατα έχουν επιλεγεί από τα εν λόγω κέντρα) δεν μπορεί παρά να έχει επιβληθεί με κάποιες μεθόδους ανάλογες με τις παρακάτω:

Αφ’ ενός μέσω της τρομοκράτησης τους με την κατ’ ιδίαν επίδειξη των αποτελεσμάτων μιας μυστικής τεχνολογίας την οποία ο πολύς κόσμος όχι μόνον δεν γνωρίζει, αλλά ούτε καν μπορεί να φανταστεί τις δυνατότητες και αφ΄ετέρου με την καλλιέργεια της βεβαιότητας ότι αυτοί, ως πρόσθετη ανταμοιβή των υπηρεσιών τους, θα αποτελέσουν μέρος μιας δήθεν ‘επίλεκτης’ ελίτ ανάμεσα στα 500.000.000 της ανθρωπότητας που θα αφεθούν να επιζήσουν και προφανώς με δελεαστικές προοπτικές !

Η συντονισμένη δράση των τραπεζών:

Η μεγαλύτερη τράπεζα του κόσμου είναι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεματικού των ΗΠΑ (Federal Reserve Bank) περισσότερο γνωστή ως «FED». Κατ’ αρχάς η ονομασία της είναι καθαρά παραπλανητική…

Αν και το γεγονός είναι πλέον σε πολλούς γνωστό, οι περισσότεροι πιστεύουν πως πρόκειται για την Κρατική Εκδοτική Τράπεζα των ΗΠΑ . Όμως αυτό είναι τελείως λάθος καθώς δεν είναι καν κρατική! Στην πραγματικότητα πρόκειται για την μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα του κόσμου, η οποία μπορεί κάλλιστα να θεωρείται Εβραϊκή μια και όλοι οι διοικητές της τυχαίνει να είναι Εβραϊκής καταγωγής (όπως π.χ. οι δύο τελευταίοι κύριοι Γκρίνσπαν και Μπερνάνκι). Στα 100 χρόνια της η Federal Reserve Bank ποτέ δεν υπέστη κανένα φορολογικό έλεγχο και ποτέ δεν πλήρωσε κανενός είδους φόρο εισοδήματος για τα δισεκατομμύρια δολάρια που καταχράται από τους Αμερικανούς φορολογουμένους…

Ουσιαστικά τυπώνει τραπεζογραμμάτια κατά βούληση! Σύμφωνα με τα αρχεία του Κογκρέσου οποιαδήποτε Αμερικανική Κυβέρνηση θα μπορούσε να εξαγοράσει και πάλι την Fed αντί 450 εκατομμυρίων δολαρίων. Δηλαδή το μισό από το ποσό που πληρώνει σ’ αυτήν ημερησίως, εάν βέβαια δεν ήταν διαβρωμένη. Η ουσία είναι πως κάθε τραπεζογραμμάτιο της Federal Reserve δεν αντιπροσωπεύει παρά ένα κομμάτι χαρτί, διότι έχει καταργηθεί από την εποχή του προέδρου Νίξον η απαίτηση για οποιοδήποτε αντίκρυσμα σε χρυσό ή άργυρο.

Η κολοσσιαία αυτή σε μέγεθος και θράσος απάτη εις βάρος του Αμερικανικού λαού δεν έχει συγκριτικό προηγούμενο στην ιστορία. Ως οικονομικό θέμα απαιτεί τόμους ολόκληρους για την ανάλυση του πράγμα που ήδη έχει γίνει από ιδιώτες.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως, το παράδειγμα αυτό είναι πολύτιμο διότι μπορεί να χρησιμεύσει από τη μία πλευρά για την κατανόηση του γεγονότος ότι τα κολοσσιαία εγκλήματα γενοκτονίας που απαιτεί το μνημείο της Γεωργίας προϋποθέτουν και μια κολοσσιαία σε αντιστοιχία παραπλάνηση και η παραπάνω απάτη αποδεικνύει πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο εφ’ όσον το επιτρέψει η απάθεια των λαών.

Από την άλλη πλευρά η ανηθικότητα και η διαφθορά που επικρατεί μεταξύ των άλλων τραπεζών, αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να είναι μικρότερη από την ανηθικότητα που απαιτείται για την τέλεση της κολοσσιαίας απάτης της FED, μια και αυτή είναι η μεγαλύτερη τράπεζα στον κόσμο και ουσιαστικά αυτή καθορίζει τους κανόνες λειτουργίας των υπολοίπων καθώς ρυθμίζει κατά βούληση την παραγωγή του δολαρίου! Το δολάριο πρωτοστατεί στην χρηματοδότηση αναίτιων πολέμων, τη συντήρηση διεφθαρμένων κυβερνήσεων, στην χρηματοδότηση απαγορευμένων οπλικών συστημάτων, στην αγορά ναρκωτικών, την εξαγορά συνειδήσεων και γενικά ενισχύει κάθε τι που υπόσχεται την εκτέλεση των εντολών του μνημείου…

Η συντονισμένη δράση της πολεμικής βιομηχανίας:

Το σύστημα παρακολούθησης «Εchelon» σχεδιάστηκε από την Αμερικανική NSΑ (Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας) και αποτελεί ένα δίκτυο παρακολούθησης επικοινωνιών, το οποίο εκτείνεται όχι μόνο σε όλο τον πλανήτη αλλά ακόμα και στο διάστημα.

Για την τροφοδοσία του χρησιμοποιούνται κέντρα υποκλοπής από 50 επίγειους σταθμούς και 120 δορυφόρους, πλοία, αλλά και από αεροσκάφη με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Ένα άλλο Αμερικανικό ερευνητικό πρόγραμμα, το «HAΑRP» (High Frequency Αctive Αuroral Research Program), που βρίσκεται στην Αλάσκα, αποτελείται από ένα σύστημα πολλαπλών κεραιών, ικανών να τροποποιήσουν δραστικά την ιονόσφαιρα, αλλά και να τροποποιήσουν επίσης το γήινο μαγνητικό πεδίο..

Φαινομενικός στόχος του «ΗΑARP» είναι η χρησιμοποίηση της ιονόσφαιρας για αμυντικούς σκοπούς, την δημιουργία δηλαδή μίας ηλεκτρομαγνητικής ασπίδας, ως αμυντικό όπλο για την προστασία από κάθε είδος επιθέσεων. Το «ΗAΑRP» όμως, εκπέμπει ραδιοκύματα προς στρώματα της ιονόσφαιρας συγκεντρώνοντας τα σε μια συγκεκριμένη περιοχή με αποτέλεσμα την υπερθέρμανση της. Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα «αντανακλώνται» στην συνέχεια στην γη με καταστροφικές συνέπειες.

Η τεχνολογία «ΗAΑRP», μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για την διαχείριση και τον επηρεασμό των καιρικών φαινομένων, με την πρόκληση φυσικών καταστροφών όπως κυκλώνες, τυφώνες, καταιγίδες κ.λ.π.

Εάν συνεχιστεί η παθητική θέαση των εγκληματικών αυτών τεκταινομένων χωρίς ουσιαστική αντίδραση, σύντομα θα επιτευχθεί μια διαρκής επιτήρηση του κάθε πολίτη.
Θα επιβληθούν υποδόριες ταυτότητες με microchip ή biochip, ανιχνεύσιμες από δορυφόρο, με πλήρη αρχεία που θα περιείχαν ακόμη και τις πιο προσωπικές πληροφορίες για την υγεία ή την οικονομική συμπεριφορά του καθ’ ενός μας.

Τοbio-chip έχει μήκος 7mm και 0,75mm πλάτος, όσο ένας κόκκος ρυζιού. Περιέχει ένα πομπό και μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Η μπαταρία επαναφορτίζεται από κύκλωμα θερμοστοιχείων που παράγει ηλεκτρικό ρεύμα με την διακύμανση της θερμοκρασίας του σώματος.

Μία εφιαλτική προοπτική είναι η δυνατότητα που παρέχει η τεχνολογία για την εναλλακτική χρήση αυτών των bio-chips στο μέλλον, ως υποδόριων απινιδωτών.

Απινιδωτής είναι μια συσκευή που εμφυτεύεται κάτω απο το δέρμα σε ασθενείς με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα, έτσι ώστε σε μια στιγμή αρρυθμίας, η συσκευή να μπορεί να δίνει ένα ισχυρό ηλεκτροσόκ στην καρδιά για να την επαναφέρει στον φυσιολογικό ρυθμό.
Δεν χρειάζεται και πολλή φαντασία για να καταλάβει κανείς πως αυτές οι συσκευές τη στιγμή που είναι δυνατόν να εντοπίζονται από δορυφόρο, θα μπορούσαν ενδεχομένως και να αναβαθμιστούν έτσι ώστε να χρησιμεύουν για τον έλεγχο του πλήθους (διαδηλώσεις, εξεγέρσεις κλπ) με μαζικά ηλεκτροσόκ κυμαινόμενης διάρκειας ή έντασης ! 

Ακόμα χειρότερα, σε περιπτώσεις πολέμου, με μια εντολή για υπερφόρτιση όλων των chips ενός συγκεκριμένου τόπου, θα μπορούσε επίσης να προκληθεί το σπάσιμο της κάψουλας και οι άνθρωποι θα μολύνονταν με το λίθιο και τα χημικά της μικρομπαταρίας με αποτέλεσμα να παρέχεται έτσι η δυνατότητα για μαζικές «εκκαθαρίσεις» σε μάχες μεταξύ τεχνολογικά προηγμένων εχθρών σε μερικές μόλις δεκαετίες!

Σε κάθε περίπτωση, εάν δεν γίνουν αντιληπτοί οι πραγματικοί κίνδυνοι που περιέχουν τα παραπάνω ενδεχόμενα και συνεχιστεί η συνηθισμένη και ανεύθυνη αντιμετώπιση τους ως φαντασία ή αόριστη κινδυνολογία, η εξουσία θα καταλήξει να περιοριστεί αποκλειστικά στα χέρια εκείνων που ελέγχουν τις τεχνολογίες αυτές και αργά ή γρήγορα οι σκοποί του μνημείου θα επιτευχθούν είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, όταν ο έλεγχος θα έχει πια χαθεί οριστικά…

Στο σημείο αυτό υπεισέρχεται η φαινομενικά παθητική, αλλά καθοριστικότατη ως προς ένα δυσοίωνο τελικό αποτέλεσμα δράση των μεγάλων κέντρων θρησκευτικής εξουσίας:
Σε στιγμές έντονης απειλής, σε καταστάσεις απελπισίας, σε ενδεχόμενα εκτεταμένων καταστροφών, όλα τα ιερατεία των μεγάλων θρησκειών (Χριστιανισμός, Μουσουλμανισμός, Ιουδαϊσμός) προτρέπουν τους πιστούς τους να εναποθέσουν την σωτηρία της ψυχής τους σε κάποια θεόσταλτη δύναμη, αφαιρώντας έτσι από τους ίδιους την ευθύνη για κάθε δράση που θα σκόπευε στην διάσωση τόσο της ίδιας της ζωής τους, όσο και του φυσικού κόσμου μέσα στον οποίο ζουν.

Από την στιγμή που η αποτελεσματική αντιμετώπιση μιας τέτοιου μεγέθους απειλής μπορεί να νοηθεί μόνο σε μαζικό επίπεδο, δυστυχώς η ζωή μας κυριολεκτικά θα εξαρτηθεί από την έκταση της παθητικότητας των πιστών (και όχι μόνον)!

Δυστυχώς δεν πρόκειται για τα εφιαλτικά σενάρια μιας νοσηρής φαντασίας, αν και οπωσδήποτε έτσι ακούγεται. Μια βόλτα στο Διαδίκτυο πάνω σε σχετικά θέματα μπορεί να επιβεβαιώσει αυτήν την καθημερινά αποκαλυπτόμενη πραγματικότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η επιβεβαίωση όμως αυτή δεν θα πρέπει ποτέ να αναμένεται με τη μορφή είδησης από τα ελεγχόμενα ΜMΕ.
Πρόκειται για έναν πραγματικό και ανηλεή πόλεμο ενάντια στο ανθρώπινο είδος από κάποιους που μας αντιμετωπίζουν όχι με ευθείες επιθέσεις ως νοήμονες αντιπάλους, αλλά με μεθόδους που υποσκάπτουν την βιολογική μας υπόσταση, όπως με ψεκασμούς ως μάζα από έντομα προς εξόντωση. 

Μόνο η διαρκής εγρήγορση και η μόρφωση θα μπορούσαν να εμποδίσουν την δράση τους, διότι ο πόλεμος αυτός βρίσκεται σε εξέλιξη και η επιτυχία του σχεδιασμού του έχει βασιστεί στην άγνοια, τον αποπροσανατολισμό και την παραπληροφόρηση των μαζών, συνδυασμός που εξασφαλίζεται μόνο μέσα από μακρόχρονη υπερπληροφόρηση.

Βέβαια, το γεγονός ότι κάποιοι όντως σχεδιάζουν με μακρόπνοα και παγκοσμίου εμβελείας σχέδια, το ότι διαθέτουν τεράστια ποσά για το στήσιμο δήθεν συμβολικών μνημείων, δήθεν προφητικών γεγονότων και δήθεν αποκαλυπτικής φύσεως καταστάσεων, δεν σημαίνει αναγκαστικά ότι είναι σε θέση να πετύχουν κιόλας!

Είναι λίγοι και στηρίζονται στην ανεξάντλητη οικονομική τους πηγή, αλλά κυρίως στην ανθρώπινη αγαθότητα για να πετύχουν τον αποδεκατισμό και μετά τον πλήρη έλεγχο της ανθρωπότητας. Γνωρίζουν όμως ότι αυτά δεν είναι αρκετά καθώς η οικονομική τους δύναμη είναι στην πραγματικότητα χωρίς αντίκρυσμα και ότι τέτοιας έκτασης σχέδια δεν θα μπορούσαν να γίνουν ποτέ εφικτά εαν δεν κατορθώσουν να στρέψουν ένα μικρό μέρος του πληθυσμού που θα πιστέψει αφελώς ότι διαθέτει ή ότι πρόκειται να λάβει προνόμια, ενάντια στο μεγαλύτερο, μέσα από θρησκευτικές, πολιτικές, εθνικιστικές και οικονομικές διαμάχες.

Μόνο από εμάς τους ίδιους εξαρτάται το αν θα επιτρέψουμε να πετύχουν το σκοπό τους και όχι από τους πάσης φύσεως «σωτήρες».

ΠΗΓΉ: http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2014/03/epiheirhsh-apoplhthysmos-toy-planhth.html
ΠΗΓΉ: http://anekshghta.blogspot.gr/2013/09/blog-post_3430.html
.........................................................

THE ILLUMINATI DEPOPULATION EVENT IS WRITTEN IN STONE (LITERALLY)!!

The evil objectives written like sweet nothings on the GEORGIA GUIDESTONES:
https://www.facebook.com/illuminatidecoded/posts/1410144445905612 
-----------------------------
1. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.
2. Guide reproduction wisely – improving fitness and diversity.
3. Unite humanity with a living new language.
4. Rule passion – faith – tradition – and all things with tempered reason.
5. Protect people and nations with fair laws and just courts.
6. Let all nations rule internally resolving external disputes in a world court. [Their Kangaroo court, 1000x worse than today]
7. Avoid petty laws and useless officials.
8. Balance personal rights with social duties.
9. Prize truth – beauty – love – seeking harmony with the infinite.
10. Be not a cancer on the earth – Leave room for nature – Leave room for nature. [What nature? Theirs?]
-----------------------------

DONATED BY: R.C. Christian

Who are the "RC Christians"? They're the Rosicrucians, or another Illuminati cult/secret society. Thomas Paine was one of their mentors. But, as with all Illuminati secret societies, they all serve the Talmud/Zionists, who think the 6 pointed star makes them your chosen masters.

www.illuminatidecoded.com
#OperationRedPill

Angelo Irakleides: Επιχείρηση: Αποπληθυσμός του Πλανήτη!!!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑ 20.30 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑ 20.30 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ!!


ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ!!


Ο χάρτης του Suxxxess Story...

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΩΝ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΥΠΡΙΟΙ ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ!!!ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!!!!!!!!!!