24 Σεπτεμβρίου 2010

Το κίνημα των πολιτών ενάντια στα διόδια ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ , ούτε αναχαιτίζεται. Αντίθετα ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΑΙ.

 

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ ΑΕ

Πανικόβλητη η ιδιωτική πολυεθνική εταιρία ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ προέβη σε αγωγές σε βάρος 25 συμπολιτών μας που αρνούνται να πληρώσουν διόδια στην καρμανιόλα Κορίνθου – Πατρών.
Συγκεκριμένα αγωγή σε πολίτες από την Πάτρα, το Αίγιο, το Διακοπτό, την Αθήνα και άλλες περιοχές, κοινοποίησε η Ολυμπία Οδός. Στην αγωγή η εταιρεία (που εκμεταλλευεται διεκδικεί τα συνολικά ποσά των διοδίων που δεν πλήρωσαν οι πολίτες κατά την διέλευση τους από τα σημεία, ενώ επιπλέον τους ζητά και 1.500 ευρώ από τον καθένα αποζημίωση στην ηθική βλάβη (!!) που υποστηρίζει ότι υπέστη ως εταιρεία, από την συμπεριφορά τους.
Η εκδίκαση θα γίνει στο ειρηνοδικείο του Πειραιά τον Φεβρουάριο του 2012.
Η εταιρία είσπραξης διοδίων έχει νοιώσει το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια της.
Από την μια έχει το συνεχώς διογκούμενο κίνημα των πολιτών που απαιτούν Ελεύθερους και Ασφαλείς δρόμους και Δεν πληρώνουν διόδια.
Από την άλλη υπάρχει η επικείμενη στις 5 Οκτώβρη 2010 αγωγή σε βάρος της εκ μέρους των πολιτών και του Δικηγορικού Συλλόγου Πάτρας. Με την αγωγή αυτή, οι πολίτες, ζητούν κατάργηση των αποικιοκρατικού τύπου συμβάσεων παραχώρησης των χιλιοπληρωμένων εθνικών μας δρόμων στους ιδιώτες,. Έτσι σε κράτος πανικού η ιδιωτική πολυεθνική εταιρία έχει οδηγηθεί σε ενέργειες που μόνο θυμηδία προκαλούν, παίζοντας το τελευταίο της χαρτί- αυτό του εκφοβισμού και της τρομοκρατίας
Όπως δήλωσε και ο δικηγόρος των συμπολιτών μας το περιεχόμενο της αγωγής της εταιρίας το μόνο που κατάφερε τελικά είναι να σκορπίσει ειρωνικά χαμόγελα στους πολίτες, παρά φόβο.
Η εταιρία προσπαθεί να αναβάλει την εκδίκαση της αγωγής σε βάρος της γιατί πιθανολογεί απόφαση δυσάρεστη για αυτήν ενώ παράλληλα προσπαθεί να αναχαιτίσει το κύμα των συμπολιτών μας που αρνούνται να πληρώσουν διόδια και μάλιστα στον δρόμο καρμανιόλα Κορίνθου- Πατρών.
Το κίνημα των πολιτών ενάντια στα διόδια ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ , ούτε αναχαιτίζεται. Αντίθετα ΕΞΟΡΓΙΖΕΤΑΙ. Θα μετατρέψουμε τις δίκες σε βάρος μας σε καταδίκες των συμβάσεων παραχώρησης και θα απαιτήσουμε την οριστική τους κατάργηση.
Απαντάμε με νέες κινητοποιήσεις που θα γίνουν την Κυριακή 3 Οκτώβρη με ανοίγματα σταθμών διοδίων της Ολυμπίας οδού.
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΔΙΑ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ
Επιτροπές Αγώνα Κατοίκων, Πολιτών και Εργαζομένων – Πανελλαδικό συντονιστικό
Για περισσότερες πληροφορίες: http://epitropesdiodiastop.blogspot.com

Πηγή...

Ο καθηγητής κ. Θεόδωρος Πίτσιος καταρρίπτει το μύθο της ρίψης βρεφών στον Καιάδα.

Ένας ανώνυμος φίλος μας έστειλε μέσω σχολίου σε αυτή την ανάρτηση

Ο Καιάδας,ο κουτσός βασιλιάς Αγησίλαος και τα ψεύδη των Ιουδαιοχριστιανών.

αυτό το θέμα!Τον ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό!


Ο καθηγητής κ. Θεόδωρος Πίτσιος καταρρίπτει το μύθο της ρίψης βρεφών στον Καιάδα. Σε πρώτη διαδικτυακή δημοσίευση!


Διαβάστε όλο το άρθρο...

Όταν χτυπάει η πόρτα....

Για όσους αρέσουν τα ...τατουάζ.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΜΗ ΔΥΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ‏

Σε αντίθεση με την χώρα μας που έχει καταντήσει ευρωπαϊκή χαβούζα από τα στίφη των λαθρομεταναστών και σε πλήρη αντίθεση με τον "ανθρωπισμό" του κατοχικού πρωθυπουργού που προσκάλεσε ως άλλος Παυλόπουλος όλους τους Ρομά που απελαύνονται από την Γαλλία στην Ελλάδα.

Το Λαϊκό κόμμα της Δανίας που στηρίζει την κυβέρνηση με την ψήφο του ζητά να παρθούν μέτρα εναντίον των λαθρομεταναστών. Και προτείνει ως πρώτο μέτρο τη διά νόμου απαγόρευση εισόδου στη χώρα μεταναστών από μη δυτικές χώρες. Όπως υποστηρίζει η πρόεδρος του Λαϊκού Κόμματος Πία Κγερσγκαρντ:

"Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η μετανάστευση από μη δυτικές χώρες. Υπολογισμοί δείχνουν ότι οι άνθρωποι αυτοί κοστίζουν στα κρατικά ταμεία τρεις φορές περισσότερα από τους μετανάστες που προέρχονται από χώρες της Δύσης. Όσον αφορά το ειδικευμένο εργατικό δυναμικό: ας απασχολήσουμε πρώτα τους Δανούς και εάν οι επιχειρήσεις χρειάζονται επιπλέον προσωπικό, υπάρχουν 23 εκατομμύρια και πλέον άνεργοι εντός της ΕΕ, οι οποίοι θα ενσωματώνονταν και πολύ πιο εύκολα".


Η πρόταση προκαλεί φυσικά ποικίλες αντιδράσεις μέχρι και από τον εκπρόσωπο των Συντηρητικών!! και μάλλον όχι άδικα αρκεί να δει κανείς μόνο το όνομα του....

Ο Νασέρ Κάντερ λοιπόν (φαίνεται Δανός ο άνθρωπος) χαρακτήρισε λαϊκίστικη την πρόταση....

Για να λάβει την απάντηση από τον εκπρόσωπο του Λαϊκού Κόμματος Μάρτιν Χένρικσεν:

"Δεν ξέρω εάν πρόκειται για λαϊκισμό όταν θέτεις συγκεκριμένες προϋποθέσεις όταν ζητάς από τους φοιτητές να σπουδάζουν πραγματικά και από τους λεγόμενους ειδικευμένους εργάτες να τα βγάζουν πέρα μόνοι τους. Ή όταν θέλεις να κρατήσεις μακριά από τη χώρα ανθρώπους που αδειάζουν τα ταμεία μας. Είναι ένα λογικό αίτημα".

Συμπαραστάτης του...."Δανού" Νάσσερ Κάντερ ποιος άλλος οι επιχειρηματίες που σε αντίθεση με τα δικά μας λαμόγια εκεί δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ομολογήσουν την "ανθρωπιστική" πραγματικότητα.
"Εάν περάσει αυτή η πρόταση" λέει ο επικεφαλής της ISS μιας από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στη Δανία Μάρτεν φαν Ένγκελαντ "θα ήταν μια καταστροφή για την επιχείρησή μας. Δεν θα μπορούσαμε να βρούμε τους συνεργάτες που χρειαζόμαστε και θα έπρεπε να ακυρώσουμε παραγγελίες".

"Κάνουν πάντα ό, τι λέει η διεύθυνση και είναι συχνά πιο αξιόπιστοι από τους Δανούς συναδέλφους τους. Εμείς ως επιχειρήσεις επωφελούμαστε από αυτό. Έχουμε άλλωστε και μικρότερο κόστος".

Τώρα αν αυτό το... μικρότερο κόστος έχει και παράπλευρες απώλειες όπως την ανεργία στους ντόπιους πληθυσμούς,την εισβολή στα ευρωπαϊκά εδάφη της Αφρικής και της Ασίας που θα έχει ως αποτέλεσμα την εθνολογική μεταβολή των ευρωπαικών κρατών. Αλλά και την μελλοντική καταστροφή των ευρωπαϊκών κοινωνιών αφού εκατομμύρια εκ των λαθρομεταναστών αρνούνται να ενταχθούν στις τοπικές κοινωνίες.... Ε, όλα αυτά δεν είναι τίποτα απέναντι στο κέρδος αλλά και απέναντι στους σχεδιασμούς αυτών που ακριβώς αυτά τα αποτελέσματα επιδιώκουν.

https://blogger.googleusercontent.com/tracker/6126672414869774111-4126228646411694108?l=protesilaos.blogspot.com

Πηγή: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

Η..."ήττα" της Αργεντινής στα αμερικανικά δικαστήρια και ο...Ανταλκίδας!

Ο σύγχρονος Ανταλκίδας Τζέφρυ Παπανδρέου(GAP),αφού έκανε πράξη τις εντολές ως Δ-ούλος της Ν-έας Τ-άξης,την κάνει σιγά-σιγά με ελαφρά πηδηματάκια,προετοιμάζοντας το έδαφος,για...γραμματέας του Ο-ργανωμένου Η-λεκτρονικού Ε-λέγχου! 

ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΠΩΣ ΤΟ 101% ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

 
Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ (έτσι είπαν) ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡIΖΕΙΣ JEFFREY???
 
Η Αργεντινή χάνει την έφεση για επιτόκια 101%. 
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ...Το δικαστήριο αποφάνθηκε πως η χώρα γνώριζε τους κινδύνους. 

Η Αργεντινή έχασε την έφεση που είχε κάνει σε αμερικανικό δικαστήριο όταν αυτό αποφάσισε πως η επιβολή επιτοκίων 101% σε μέρος του χρέους της μετά την κρατική χρεοκοπία του 2002 δεν είναι παράλογα υψηλή.
Η έφεση είχε στηριχθεί στο γεγονός ότι η πολιτική του κράτους στη Ν.Υόρκη - στους νόμους του οποίου υπάγεται το εν λόγω χρέος - είναι εναντίον των υψηλών επιτοκίων. Η χθεσινή απόφαση σε βάρος της Αργεντινής απηχεί και υποστηρίζει ανάλογες δικαστικές αποφάσεις του 2009 από τον Αμερικανό δικαστή Thomas Griesa, ο οποίος επιβλέπει τους δικαστικούς αγώνες στις ΗΠΑ που αφορούν τη χρεοκοπία της Αργεντινής επί χρεών 100 δισ.δολ.
Αποτελεί μία νίκη των ομολογιούχων όπως η NML Capital Ltd., θυγατρική της Elliot Management Corp., οι οποίοι ισχυρίζονται πως έχασαν δισεκατομμύρια δολάρια εξαιτίας της χρεοκοπίας. 

Πηγή...

Ο Σπαρτιάτης πολεμιστής...

Πόνος βαθύς στα σωθικά μου,
το σώμα γέρνει,στα μάτια σκοτάδι,
χάθηκε η δύναμη Λεωνίδα...
οι "απόγονοι" έγιναν κοπάδι...
(Νύκτιμος)
Ο  εξευτελισμός του Σπαρτιάτη πολεμιστή...!Έστησαν μπροστά του την εβραιοχριστιανική πεντάλφα!Τυχαίο...δε νομίζω!Η φωτογραφία από το Google Earth,από κάποια..."Τζεσούγεννα" στην πάλαι ποτέ...ΣΠΑΡΤΑ του ΛΕΩΝΙΔΑ...

Δείτε πως έχει καταντήσει Ο τάφος του Λεωνίδα στην Σπάρτη

Και δείτε πως κατέστρεψε ολοκληρωτικά ό,τι έμενε όρθιο από τον..."άγιο Νίκωνα τον μετανοείτε",ο...ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΒΒΑΣ ΦΟΥΡΜΟΝΤ...

Άγνωστη γλώσσα σε επιστολή!


Μια χαμένη γλώσσα ανακαλύφθηκε στο πίσω μέρος μιας επιστολής! Αυτό ισχυρίζονται Αρχαιολόγοι που ανακαίνιζαν ένα σπίτι κτισμένο κατά τη διάρκεια του 17 αιώνα στο βόρειο Περού.

Την άγνωστη γλώσσα μιλούσαν οι αυτόχθονες πληθυσμοί που κατοικούσαν στο βόρειο Περού.
Μια διεθνής ομάδα αρχαιολόγων βρήκε την επιστολή κάτω από ένα σωρό πλίθινων τούβλων σε ένα κτιριακό συγκρότημα όταν κατέρρευσε μια εκκλησία κοντά στη πόλη Τρουχίτο, 347 χιλιόμετρα βόρεια της Λίμα.
"Μετά από Έρευνες διαπιστώσαμε ότι αυτή η επιστολή είναι γραμμένη σε μια γλώσσα που έχει χαθεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια", τόνισε ο αρχαιολόγος Τζέφρι Κουίτερ από το πανεπιστήμιο Αρχαιολογίας και Εθνολογίας του Χάρβαρντ.

Η επιστολή δείχνει μια στήλη με αριθμούς γραμμένα στα ισπανικά και δίπλα μεταφρασμένα στη ξεχασμένη γλώσσα.
"Ανακαλύψαμε μια γλώσσα που κανείς δεν έχει δει ή ακούσει από τον ...
16ο ή 17ο αιώνα" τόνισε ο Κουίτερ προσθέτοντας ότι φαίνεται να έχει επηρεαστεί από την αρχαία γλώσσα Κέτσουα, που εξακολουθεί να ομιλείται από εκατομμύρια ανθρώπους στις Άνδεις.
Ο ίδιος τόνισε ότι ίσως πρόκειται για μια γραπτή μορφή μιας γλώσσας Ισπανών αποικιακής εποχής.
Στέφανος Νικήτας

Read more: http://www.enimerwsi.com/2010/09/blog-post_8683.html#ixzz10OPoJ7Bq

Πηγή...

Στην Πελλάνα η Λελεγία και η αρχαία Λακεδαίμων;ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΝΑΚΤΟΡΟΥ ΤΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ, ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ.

Γράφει ο Δημήτριος Ιωάννου

ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΝΑΚΤΟΡΟΥ ΤΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ, ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ.

Tίθεται το ερώτημα, ανατρέπεται η μέχρι τώρα γνωστή Ιστορία;
Εμείς λέμε ίσως ναι, διότι το ενδιαφέρον ενός απόδημου Έλληνα για να παρουσιάσει σε όλο τον κόσμο το γεγονός, η προσφορά ενός Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών και οι περιγραφές αρχαιολόγου καθηγητή Θεόδωρου Σπυρόπουλου, αποδεικνύουν ότι ανακαλύφθηκε το Ανάκτορο του Μενέλαου και της Ελένης το οποίο βρίσκεται την αρχαία Λακεδαίμονα. Και όλα αυτά παρουσιάζονται μέσα από μια ενέργεια προώθησης των πιο πάνω του απόδημου Έλληνα από την Κολωνία κ. Κωνσταντίνου Σ. Ναλμπάντη.
Είχα διαβάσει τις αρχαιολογικές ανακαλύψεις στον...

Παράνομη η χρήση θεραπευτικών φυτών με απόφαση της Ε.Ε.

Μια νέα επίθεση των  κερδοσκοπικών φαρμακοβιομηχανιών κατά της υγείας.

Η οδηγία T.H.M.P.D. της Ε.Ε. (Traditional Herbal Medical Product Directive), της οποίας οι κανονισμοί τίθενται σε ισχύ από τον Απρίλιο του 2011, θα σημάνει το τέλος για πολλά συμπληρώματα διατροφής καθώς και για τα θεραπευτικά βότανα.  
Η οδηγία αυτή της ΕΕ, θα αποτελέσει πλήγμα και για τις θεραπείες της εναλλακτικής ιατρικής οι οποίες βασίζονται κυρίως στη χρήση αυτού του είδους θεραπευτικών μέσων, τα οποία έχουν εξάλλου πανάρχαια παράδοση στην αποκατάσταση και διατήρηση της υγείας.
Τα φάρμακα από τη φύση ήταν ανέκαθεν ένα αγκάθι για τις  φαρμακοβιομηχανίες. Είναι τοις πάσι γνωστό εντούτοις πως τα θεραπευτικά φυτά χαρίζουν υγεία. Όταν γίνεται σωστή χρήση δεν έχουν καμία ή μόνο ελαφρές, ακίνδυνες παρενέργειες, και κάθε άτομο μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ελεύθερα, μιας και δεν υπόκεινται σε κανόνες …copyright.
Το «πρόβλημα» βρίσκεται μόνο στο ότι δεν μπορούν να γίνουν «κερδοφόρα προϊόντα» για τις φαρμακοβιομηχανίες και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέλουν να εμποδίσουν την χρησιμοποίησή τους. Ήταν θέμα χρόνου το να δρομολογηθεί η απαγόρευσή τους και να τιμωρείται μάλιστα η ιατρική τους χρήση.
Το απολυταρχικό καθεστώς της διεθνούς κερδοσκοπίας σε όλο του το «μεγαλείο»!
Αυτή είναι η Νέα Ηθική της Νέας Τάξης Πραγμάτων:
«Υπεράνω όλων …ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ»!

Πηγή...

Δηλαδή,τι θέλουν να μου επιβάλουν;Να μη μαζεύω το χαμομήλι μου,το φασκόμηλό μου,τη ρίγανη,τη θρούμπη και τόσα άλλα που μου δίνει η φύση;Ε,ας πάρουν φόρα κι ας έρθουν με την όπισθεν! 

 

Σχετικό θέμα: ΛΕΜΟΝΙ, ΕΝΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!