28 Φεβρουαρίου 2013

3-3-2013: ΙΔΡΥΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


3-3-2013: ΙΔΡΥΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
4.000 τουλάχιστον καταμετρημένες, μέχρι σήμερα, εκτελέσεις συμπατριωτών μας (αυτοκτονίες) από τις αρχές και τα όργανα καταστολής και ευτελισμού του Ελληνικού λαού. Σε ένα καθημερινό πεδίο «ειρηνικού» πολέμου, μετράνε τις αντοχές και την υπακοή μας.
Τα όρια ενός λαού πειραματόζωου, λογιστικές μονάδες γι αυτούς και στατιστικές μετρήσεις, για να δούνε πως θα υλοποιήσουν περαιτέρω και σε άλλους λαούς, και σε άλλες ηπείρους τα αποτελέσματα των δοκιμών και πειραμάτων τους.
Διάλεξαν όμως λάθος λαό για να πειραματιστούν, ή ήξεραν πολύ καλά τι κάνουν γιατί ο λαός που διάλεξαν αποδεδειγμένα στον ρου της ιστορίας έχει περίτρανα αποδείξει τις μοναδικές αντοχές και δύναμη του ,όταν όμως είναι ΕΝΩΜΕΝΟΣ. Προσεκτικά λοιπόν και με μεθοδευμένες κινήσεις πόνταραν ακριβώς και στο μεγάλο μειονέκτημα του την διχόνοια, που επίσης μέσα από τους αιώνες, έχει ο ίδιος αυτός λαός αποδείξει ότι μπορεί να οδηγήσει στην πλήρη ισοπέδωση και υποταγή του.

Ν.ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Είναι δυνατή η επαναφορά των εξατομικευμένων εγώ μας...


Γεωργαντζάς.jpgΕίναι δυνατή η επαναφορά των εξατομικευμένων εγώ μας σε αληθινές Ελληνίδες και αληθινούς Έλληνες;
Συχνά μεν γράφω γιά την επιτακτική ανάγκη της εκ του μη όντος επαναπλάσεως μίας πραγματικά ελληνικής ‘πολιτικής’ κοινωνίας. Είναι δε η πολιτική τούτη κοινωνία καταφανής στα γραπτά της ελληνικής σκέψης όπως, π.χ., στον Πλάτωνα και στον Αριστοτέλη.

Η διάλεξη του καθηγητή του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσηςτου Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Βασίλη Καραποστόλη, με τίτλο«Η σύγχρονη κοινωνία και ο εγωκεντρικός άνθρωπος», αναλυτικά παρουσιάζει ένα ίσως από τα μέγιστα εμπόδια που αντιμετωπίζουμε ο ελληνικός μας κόσμος και πολιτισμός, στην συλλογική μας προσπάθεια να αναπλάσουμε εκ του μη όντος την ποθουμένη ελληνική πολιτική κοινωνία, μέσα στην μεταμοντέρνα μας προσωρινότητα [1]. Όντως είναι μάλλον ατυχής η οποία αναφορά σε μία μηχανιστική άποψη των δυναμικών συτημάτων μέσα στα και γύρω από τα οποία τα εγώ μας είναι, μιάς και όλες και όλοι μας ήδη έχουμε αρχίσει επισταμένα να παρατηρούμε τα φυσικά φαινόμενα των πολυπλόκων, προσαρμοστικών, αυτο-οργανωμένων συστημάτων (ΠΠΑΟΣ) ή τωνcomplex, adaptive, self-organizing systems (CASOS).

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΥΡΙΟ 1/3/2013 ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ 94fm ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ!


Αρτέμης Σώρρας.jpg
ΑΥΡΙΟ 1/3/2013 στις 11:00πμ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΓΑΜΜΑ 94FM ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!!!

Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!

Ν.ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε γιά σχοινί κ. Γιώργο Τράγκα!


Γεωργαντζάς.jpgΕσύ όμως, όχι μόνον γιά σχοινί λαλείς, αλλά συνεχώς λαλείς γιά τους ιδίους τους κρεμασμένους! Καθόσον στο συλλογικό φαντασιακό, στην συλλογική νοόσφαιρα του ελληνικού μας κόσμου, ήδη κρεμασμένοι είναι οι πολιτικάντηδες —διότι μόνον πολιτικοίδεν είναι— του νυν σαθρού, ας πούμε ‘πολιτικού συστήματος’, αυτής της άρδην ανθελληνικής, ξενόφερτης και στυγνά τυραννικής κομματοκρατίας, που έχει επιβληθεί στον ελληνικό μας κόσμο και λαό, από την παγκόσμια ολιγαρχία ή πολυαρχία του δόγματος της διεθνούς χρηματιστικής, και στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Εσύ όμως τους έχεις συντεταγμένους, σαν σε μία συνεχή παρέλαση στις εκπομπές σου, όλες και όλους τούτους τους ήδη κρεμασμένους στην συλλογική νοόσφαιρά μας πολιτικάντηδες. Έμμεσα δηλαδή και άρδην εισοδιστικά, θυμίαμα καις και εσύ καθημερινά στα όλα τα όσα κόμματα προβάλλεις στις εκπομπές σου.

Τι φοβάσαι; Φοβάσαι να ξεφύγεις από το άρδην ανθελληνικό κατεστημένο που τόσο αυστηρά επιβλέπει την κοινωνική, την οικονομική και την πολιτική κατοχή της πατρίδος μας της Ελλάδος;