27 Δεκεμβρίου 2009

Δείτε τι συμβαίνει στο Ιράν:

Για να γίνουν αντιληπτές οι αιτίες και οι συνέπειες των παραπάνω γεγονότων διαβάστε το άρθρο εδώ...


Ώρα για δράση για το μεταναστευτικό.

Του Χρίστου Γούδη*

http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2009/12/blog-post_6709.html

Η επιχειρούμενη άφρων και προκλητική νομιμοποίηση της αλλοίωσης της ελληνικής ιδιοπροσωπείας, με την απονομή της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλογενή στοιχεία που εποικίζουν με το έτσι θέλω, χωρίς φραγμό, τα χώματα της πατρίδας μας, αποτελεί καθοριστική αιτία πολέμου (casus belli) ενάντια σε ένα απαξιωμένο εξουσιαστικό κατεστημένο, που πολύτροπα υπονομεύει, υποσκάπτει, και αποδομεί τα θεμέλια και τα επιστεγάσματα του Ελληνικού Έθνους, έτσι ώστε να καταστεί αδύναμο να αντιδράσει στην κάθε εσωτερική αποσύνθεση και την κάθε εξωτερική απειλή.
Έλληνες, πιστοί στα κελεύσματα των ηρωϊκών νεκρών μας, γρηγορείτε, συσπειρωθείτε και αντιδράστε, για να περιφρουρήσετε τα ιερά και τα όσια του έθνους που στέριωσε με το αίμα των προγόνων μας, μπροστά σε μια επερχόμενη λαίλαπα αλλογενών και προδοτών, που δεν πρέπει να μας βρει ανέτοιμους.
Το φάσμα μιας παρακμιακής χώρας σε πτωτική πορεία μεταμόρφωσης σε έναν άνευρο εθνοφυλετικό βούρκο κι ένα ευνουχισμένο πολυθρησκευτικό μωσαϊκό, πλανάται απειλητικά στον ορίζοντα, ως φυσική συνέπεια της ηθικής διάβρωσης μιας κοινωνίας, που για χρόνια ανέχεται ακατάλληλους, εύκαμπτους, και ασήμαντους ιδιοτελείς αρλεκίνους, στον ρόλο των αρχόντων και των ταγών, πτωχών τω πνεύματι και πλουσίων τη κοιλία, αντί να αναδείξει τους φυσικούς της ηγέτες, τους ικανούς να οδηγήσουν στο μέλλον που της αξίζει, την Ελλάδα ενός τόσου λαμπρού παρελθόντος.
Η ώρα της αλήθειας έχει σημάνει. Τον ταύρο τον πιάνεις από τα κέρατα. Αλλιώς σε σκοτώνει. Τα πολλά λόγια περιττεύουν.
Ήρθε η ώρα για να δράσουμε ή να σκάσουμε.
Η επιλογή είναι δική μας.

*Xρίστος Γούδης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών, διευθυντής Ινστιτούτου Αστρονομίας και Αστροφυσικής (ΙΑΑ) Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Πηγή...

And the Oscar goes to...bartholomew!

Όλοι ακούσαμε και είδαμε τον Οικουμενικό Πατριάρχη στις ειδήσεις της προηγούμενης Κυριακής να καταγγέλλει την Τουρκική μεριά για τις γνωστές παραβιάσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων, εμείς οι φίλοι της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου κατανοούμε και συμπάσχουμε με το Φανάρι, τόσο... που καταγγέλλουμε τα ίδια αλλά όχι από την Τουρκική μεριά, αλλά από τον ίδιο τον Οικουμενικό Πατριάρχη, ότι με πόνο ψυχής εξιστορούσε στον δημ/φο ακριβώς τα ίδια κάνει στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου και μάλιστα χειρότερα αφού επιπλέον ούτε φάρμακα ούτε τρόφιμα δεν μπορεί να έχει ο μοναχός της Εσφιγμένου. Βλέπετε η Τουρκική μεριά αφήνει στους αλλόθρησκους την παροχή τροφίμων, φαρμάκων και ελεύθερη επισκεψιμότητα ενώ η Κεφαλή της Ορθόδοξης Εκκλησίας...ούτε αυτά.

Φυσικά κατανοούμε το πρόβλημα που έχει το Φανάρι με τους Τούρκους, σαν Έλληνες οτιδήποτε βάλλει το Πατριαρχείο μας πονάει, αλλά καταγγέλλουμε για μια ακόμη φορά τον Οικουμενικό για υποκρισία. Καταγγέλλει ότι ο ίδιος πράττει εναντίον αδελφών (όχι αλλόθρησκων) εντός Ελλαδικού χώρου.

Ηρακλής Μωραϊτης

Πηγή: Ιερά Μονή Εσφιγμένου

Αχ Αμβρόσιε, που είσαι, να σταθείς πάλι στην πόρτα και ν' απαγόρευσης την είσοδο σε τέτοιους ανθρώπους, πού θα τολμήσουν τώρα τα Χριστούγεννα να έρθουν να κοινωνήσουν τα άχραντα μυστήρια!

...γράφει κάποιος ιερωμένος, τι να πει ο άνθρωπος και για τον Οικουμενικό Πατριάρχη που ακριβώς τα ίδια κάνει στην Ιερά Μονή Εσφιγμένου όπως η Τουρκία και μάλιστα χειρότερα αφού επιπλέον ούτε φάρμακα ούτε τρόφιμα δεν μπορεί να έχει ο μοναχός της Εσφιγμένου, μετά από επισκέψεις σε συναγωγή, σε γιορτή της κόκα-κόλας με τις γνωστές και απαράδεκτες δηλώσεις του, είχε το θράσος να δώσει ευχές για την ημέρα των Χριστουγέννων ...



ΩΡΕΣ ΕΥΘΥΝΗΣ… ΩΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ…

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ

Γιατί αυτές οι ώρες, είναι ώρες κρίσιμες, και όσα εξυφαίνονται είναι απροκάλυπτα εχθρικά για τον Ελληνισμό και για το μέλλον του τόπου.

Πολιτεία και εκκλησία είναι παραδομένες στα χέρια των σύγχρονων εφιαλτών, που χρησιμοποιώντας την πιο απατηλή και ψευδεπίγραφη φρασεολογία, προσκύνησαν την Νέα Τάξη και εξαπέλυσαν την πιο βρόμικη επίθεση σε βάρος της χώρας μας και του λαού της.
Αυτές τις στιγμές κανείς μας δεν έχει την πολυτέλεια να αναλώνεται σε φιλολογικές απεραντολογίες. Κεντρικό ζήτημα είναι η ανάγκη της οργάνωσης της πάλης του Ελληνικού λαού. Μιας πάλης που είναι καταδικασμένη να είναι νικηφόρα.


Αν αυτή η μάχη χαθεί, τότε μαζί της θα έχει χαθεί και η Ελλάδα.
Η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, δεν αρκέστηκε να καταδείξει απλά αυτή την αυτονόητη αλήθεια, αλλά μπαίνει μπροστά με στόχο την de facto ανατροπή αυτού του επικίνδυνου κατήφορου.
Είμαστε δυνατοί. Γιατί η καρδιά μας χτυπάει στο ρυθμό και στις αγωνίες που χτυπά η καρδιά ολόκληρου του Ελληνικού λαού. Γι αυτό και οι πρωτοβουλία μας αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή με χαμόγελο αλλά και με «θυμό» αλλά και με την υπέρτατη αγάπη που είναι η αγάπη για την πατρίδα.
Είμαστε αποφασισμένοι. Γιατί ξέρουμε πως έχουμε μια και μόνη επιλογή. Να πετύχουμε.


Δεν διεκδικούμε τα πρωτεία από κανέναν και έναντι κανενός. Το μοναδικό πρωτείο το οποίο «χαρίσαμε» στον εαυτό μας, ήταν η απόφασή μας να ρίξουμε το σύνθημα της αταλάντευτης πάλης για την οριστική ανατροπή των ύπουλων σχεδίων τους. Κι αυτή μας την απόφαση θα τιμήσουμε ευλαβικά μέχρι το τέλος.

Έχουμε χρέος απέναντι στον εαυτό μας, στα παιδιά μας και στην πατρίδα μας, να κυνηγήσουμε την εγκληματική τους πολιτική σε κάθε γωνιά της Αθήνας, σε κάθε χωριό της Ελλάδας, αποφασισμένα και αταλάντευτα χωρίς κλυδωνισμούς, συμβιβασμούς και εκπτώσεις.

Σ αυτό τον αγώνα θέλουμε μαζί μας και τον τελευταίο Έλληνα πολίτη, με το «θυμό» του και την αγάπη του.

Θέλουμε τους πανεπιστημιακούς που δεν κιότεψαν. Αυτούς που καίει μέσα τους η φλόγα της ελληνικής ψυχής, που δεν πούλησαν τα «άδεια» τους τομάρια και δεν εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία σε βάρος του ελληνισμού.

Θέλουμε μαζί μας τους καλλιτέχνες που δεν προσκύνησαν αλλά παραμένουν γνήσια παιδιά του Ελληνικού λαού.

Θέλουμε τους παπάδες που δε θα προσκυνήσουν τον προσκυνημένο και θλιβερό τους ηγέτη, αλλά την πίστη τους και το Θεό μας, γιατί μόνο σ αυτά λογοδοτούν και όχι στους σύγχρονους κοτζαμπάσηδες.

Ο ίδιος ο Χριστός δεν αντιμετώπισε με καρότο αλλά με φραγγέλιο αυτούς που προσέβαλαν το Ναό του. Ας αφήσουμε λοιπόν τια παραπλανητικές αυταπάτες και ας βγούμε από το καβούκι μας σήμερα γιατί αύριο θα είναι αργά για συγνώμες. Το Ευαγγέλιο δεν είναι ένας άψυχος τυφλοσούρτης για να νομιμοποιεί το συμβιβασμό και την παραίτηση. Είναι οδηγός δράσης και στάσης ζωής. Γράφτηκε για να προσκυνάμε την αλήθεια του και όχι τους προσκυνημένους δεσποτάδες και τους υπονομευτές της πατρίδας μας.
Ο Παπαφλέσσας δεν τήρησε το γράμμα αλλά το πνεύμα του Ευαγγελίου γιατί ήξερε καλά πως η μεγαλύτερη αμαρτία που είναι το ξεπούλημα της πατρίδας, δεν συμψηφίζεται με κανέναν ψευδεπίγραφο «ανθρωπισμό».

Θέλουμε μαζί μας όλους εκείνους που για διαφορετικούς λόγους καθυστέρησαν να αντιληφθούν πως η ώρα που πρέπει να ξεσηκωθούμε έφτασε. Δεν τους θέλουμε ως ουραγούς αλλά ως περήφανους συναγωνιστές μας σ αυτόν τον όμορφο και υπέροχο αγώνα.

Έχουμε όλοι μας μια και μόνη υποχρέωση. Να μετατρέψουμε τη βουβή αγανάκτηση του λαού μας σε δράση αποφασιστική. Σε αγώνα στοχευμένο και ικανό να ανατρέψει τα επικίνδυνα ανθελληνικά τους σχέδια.

Ο στόχος μας πρέπει να είναι ένας και μοναδικός.

Όλοι αυτοί που πούλησαν την ψυχή τους στο διάβολο και τόλμησαν να οργανώσουν το ξεπούλημα της πατρίδας, θα πρέπει μέσα στις επόμενες κιόλας μέρες ν αρχίσουν να ανησυχούν σοβαρά για τη δική τους επόμενη μέρα.

Αυτός ο τόπος δεν θα πρέπει να συνεχίσει να τους χωρά για το έγκλημα που σχεδίασαν σε βάρος του.

Πηγή...

Η Ελευθερία, οι Κούρδοι και εμείς

«Επιθυμία μου ήταν , όταν τελειώσω τις σπουδές μου στο πανεπιστήμιο , να πάω να εργαστώ στο ROJ TV και να γίνω μέλος του ΡΚΚ. Εάν μπορούσα να πραγματοποιήσω τις επιθυμίες μου θα γινόμουν μια αντάρτισσα. Όχι για τον πόλεμο , αλλά γιατί αγαπάω τη ζωή, τη μητέρα μου , τον πατέρα μου , το Κουρδιστάν , την κουρδική γλώσσα και τον πολιτισμό, αγαπάω τους φίλους μου και την ιστορία του ΡΚΚ που είναι βγαλμένη από τη φωτιά»

Από την επιστολή που άφησε γραμμένη στα Κουρδικά η Ελευθερία Φουρτουλάκη , 23άχρονη Ελληνίδα σύζυγος Κούρδου μετανάστη και μητέρα 2 παιδιών, ηλικίας ενός και δύο ετών, που αυτοπυρπολήθηκε στις 24 Μάρτη 2006, στα Σεπόλια, σαν ένδειξη κάθαρσης εκ μέρους του Ελληνικού λαού για τα όσα έκανε τότε ενάντια στον Κουρδικό λαό η ελληνική κυβέρνηση, ενώ άφησε την τελευταία της πνοή 4 μέρες αργότερα. Δεν υπάρχει ούτε μια Κούρδισα ούτε ένας Κούρδος που να μην γνωρίζουν τη θυσία αυτή της Ελληνίδας.Σήμερα, η Ελευθερία ξαναπεθαίνει για όσα η ελληνική κυβέρνηση δεν κάνει....

Δείτε και ακούστε το τραγούδι που αφιέρωσαν οι Κούρδοι στην Ελευθερία Φουρτουλάκη:

Σχετικό θέμα: Στη φυλακή 23 ηγετικά στελέχη των Κούρδων της Τουρκίας για «σχέσεις» με αντάρτες , Στην „δημοκρατική“ Τουρκία: Μαζικές συλλήψεις Κούρδων! , Αϊ σιχτίρ!