12 Ιουνίου 2009

Ντανιέλ Κον Μπεν-τίτ.Ο καπιταλιστής και σαδιστής πρόεδρος των "Οικολόγων-Πράσινων" της Ευρωβουλής!

Αυτός ο...Ντανιέλ Κον Μπεν-τίτ,δεν ήταν που μερικά χρόνια μετά το Μάη του '68,είχε δηλώσει ότι είναι ο μεγαλύτερος καπιταλιστής;Αυτός δεν είναι που είχε δηλώσει ότι εκμεταλλεύτηκε το κίνημα των φοιτητών για να αναρριχηθεί;Αυτόν θα έχουν για "αρχηγό τους",οι μαλθακοί...Έλληνες που ψήφισαν τον Τρεμό-πουλο.Ας στείλουν τα παιδιά τους στον Μπεν-τίτ,για..."εκπαίδευση"!...Να τους χαίρονται τους "οικολόγους-πράσινούς τους" και να προσέχουν τους πισινούς τους!Δεν σας λέει κάτι το..."Μπεν";Υ.Γ.Διαβάζουμε για τον...κύριο στη Βικιπαίδεια:

Ντανιέλ Κον-Μπεντίτ (Daniel Cohn-Bendit, 4 Απριλίου 1945) είναι γαλλογερμανός πολιτικός και ηγετική φυσιογνωμία του Ευρωπαΐκού Πράσινου Κόμματος και του Μάη του '68.

Γεννήθηκε το 1945 στο Μοντομπαν στη νότια Γαλλία από πατέρα γερμανοεβραίο και μητέρα γαλλίδα. Θα επιλέξει σε ηλικία 18 ετών την Γερμανική Υπηκοότητα για να αποφύγει την στρατιωτική θητεία.

Αρχικά μέλος της Αναρχικής Ομοσπονδίας την οποία θα εγκαταλείψει με μια ομάδα συμφοιτητών του στη πανεπιστήμιο της Ναντέρ για να ενταχθεί στο Μαύρο και Κόκκινο. Από τους πρωταγώνιστές των γεγονότων του Μάη θα εκδιωχθεί από το γαλλικό έδαφος και θα του απαγορευτεί η είσοδος μέχρι το 1978. Τη δεκαετία του 70 θα δραστηριοποιηθεί στο εναλλακτικό κίνημα.

Το 1984 θα ενταχθεί στους Γερμανούς Πράσινους. Το 1989 θα εκλεγεί αντιδήμαρχος Φραγκφούρτης και το 1994 ευρωβουλευτής. Το 1999 θα ηγηθεί της ευρωλίστας των Γάλλων Πράσινων αλλά το 2004 θα επανεκλεγεί στην Γερμανία. Από το 2002 είναι συν-πρόεδρος, μαζί με την Μόνικα Φρασόνι, της κοινοβουλευτικής ομάδας Πρασίνων στο ευρωκοινοβούλιο.]

Πράσινα σαδιστικά κτήνη

http://olympia.gr/





Θα βάλουμε απλά το αφιέρωμα από τους αδιάβροχους για τον “Σερβοφάγο”, Άρειο Μακεδονολάτρη, “αντεξουσιαστή” και πράσινο οικολόγο. Σε λίγο θα σοβαρευτούμε και θα αναλύσουμε το απεχθές πρόσωπο των βιαστών και βασανιστών παιδιών. Ιδεολογία, θρησκευτική τελετουργία, μικρόβια επί της Γης.

Ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ είναι ο “Κόκκινος Ντάνι” της φοιτητικής εξέγερσης του γαλλικού Μάη του 1968. Είναι ο πρόεδρος της ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας των “Πράσινων”. Είναι ένας από τους κερδισμένους των γαλλικών ευρωεκλογών. Το κόμμα του “Οι Πράσινοι” ήρθε τρίτο με ποσοστό που ξεπέρασε το 16%. Μια μονάδα πίσω από τους σοσιαλιστές.
Ο “οικολόγος” Ντανιέλ υποστήριξε λυσσωδώς τους νατοϊκούς βομβαρδισμούς στην Σερβία. Είναι το αγαπημένο παιδί των ΜΜΕ. Από καιρού εις καιρός αλλάζει πατρίδα. Τη μια πολιτεύεται στη Γερμανία και την άλλη στη Γαλλία.
Άραγε του αρέσει να τον ξεβρακώνουν 5χρονα και 6χρονα κοριτσάκια; Τον εξάπτει ερωτικά; Τι έκανε στα παιδιά του όταν ήταν δύο ετών;
Το κόμμα του, οι Πράσινοι, είχαν πάρει ποτέ θέση υπέρ της αποποινικοποίησης της παιδοφιλίας;
Η απάντηση περί της υποστήριξης της αποποινικοποίησης της παιδοφιλίας από το κόμμα του βρίσκεται εδώ.
Οι ανατριχιαστικές δηλώσεις του στο βίντεο.
Πράσινος εμετός!

2 σχόλια:

  1. Ο κόκκινος Ντάνυ έγινε Μπλέ Ντάνυ για να συνδυαστεί και να γίνει έτσι πράσινος Ντάνυ. Είναι θέμα χημείας όχι ιδεολογίας.
    Είναι αυτό που λέγαμε το "Χημεία και Τέρατα"
    Όσο για το ...άλλο. Έχεις δει μήπως να προβάλουν κανέναν άλλο εκτός από...;
    Η δημοσιότητα λέει πάντα την ...αλήθεια.
    Καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έρρωσο φίλε THEPOS,όπως βλέπεις το συμπλήρωσα,από τη Βικιπαίδεια!
    Αυτό το..."Μπεν" όμως μήπως μας λέει να αναρωτηθούμε και για κάποια άλλα "Μπεν";Πως λέμε,Μπεν Χουρ,Μπεν Ζελά,Μπένζαμιν,Μπενίτο,Μπένι,κλπ.;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή