15 Ιουλίου 2009

Οι Οι-κωλόγοι δεν θέλουν την προτομή του Αλέξανδρου,γιατί θα ξεριζωθούν μερικά πουρνάρια!

Του κώλου τα εννιάμερα!Οι-κωλόγοι!Και σίγουρα μεταξύ των κορόϊδων που τους ψήφισαν θα είναι και κάποιοι από τη Μακεδονία,που τώρα θα αισθάνονται να τους λείπει το χέρι!

Ανθελληνοικολογικές παπαροπαρεμβάσεις στην Ασπροβάλτα!

http://visaltis.blogspot.com/2009/07/blog-post_15.html


Πως μια χούφτα κατσαπλιάδες "φρενάρουν την κατασκευή ενός απο τα μεγαλύτερα σύγχρονα μνημεία στην Μακεδονία.Διαβάζουμε στον blogakia:

Όχι στην προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τους Οικολόγους γιατί τάχα θα χαλάσει το περιβάλλον του βουνού... Αυτό βγήκε από ρεπορτάζ του Αθέατου Κόσμου, με αφορμή την προσπάθεια να γίνει πάνω σε ένα ξερό βράχο, η μορφή του Αλεξάνδρου... Τα χρήματα υπάρχουν αλλά το έργο σκοντάφτει στην αντίδραση των Οικολόγων... Έξαλλος ο Χαρδαβέλας:"γαμώ τα πουρνάρια μου" είπε όταν άκουσε το λόγο που δεν έγινε το έργο...

Είναι πραγματικά περίεργο αυτό που γίνετε με τους Οικολόγους, αλλά αφού υπάρχουν "χαχόλια" που τους έδωσαν τις ψήφους τους, έχουμε να ακούσουμε και χειρότερα...

Στη φωτογραφία φαίνεται το σημείο που θέλαν να γίνει η προτομή. Μόνο πέτρα και λίγα πουρνάρια υπάρχουν, αλλά θα ήταν κάτι πραγματικά εντυπωσιακό... Κάτι σαν το Rushmore...

9 σχόλια:

  1. Βρε 'Ελληνες, δεν καταλαβαίνετε το κίτς του πράγματος ; Δεν καταλαβαίνετε πόσο κακόγουστο και ευτελές είναι αυτό το εγχείρημα ;

    Σαν τις προτομές των κομμουνιστικών δικτατορικών καθεστώτων !

    Σαν τα γελοία 'πρόσωπα' του HollyWood !

    Έλεος !

    Κακογουστιά και ευτέλεια που σκαρφίστηκαν μυαλά που δεν είχαν ποτέ την παραμικρή σχέση με την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και την ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ !

    Αν γίνει αυτό το ανοσιούργημα θα τρίζουν τα κόκκαλα του Αλέξανδρου βρε ανυποψίαστοι επίγονοι !

    Τους οικολόγους περιμένατε να εναντιωθούν ; ΞΥΠΝΑΤΕ ΒΡΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε υποψιασμένε απόγονε,όπως βλέπεις,άσχετα με το καλαίσθητο ή όχι του πράγματος,εδώ τονίζουμε μόνο το άτοπον των αντιδράσεων!
    Αν οι αιτιάσεις είχαν το σκεπτικό το οποίο αναφέρεις θα ήταν καλοδεχούμενες.
    Έρρωσο και ευχαριστούμε για τα βέλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν βέβαια και κάποια μνημεία τεραστίων διαστάσεων σε διάφορα σημεία της γης,που έχουν κατασκευαστεί προ υπάρξεως...δικτατορικών ή κομμουνιστικών πολιτευμάτων.
    Από άλλους πολιτισμούς σε άλλες εποχές.Πως τα αποδέχονταν κάθε φορά οι σύγχρονοί τους,είναι μια άλλη ιστορία.Όπως και ο ρόλος τους και ο σκοπός τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι 'άτοπες' αντιδράσεις έχουν και 'άτοπη' αφτετηρία ...

    ... αν έχεις χρόνο δες :

    http://grsail.blogspot.com/2009/06/blog-post_301.html

    :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν ο κύριος Αλέξανρος Φιλίππου (*) έκανε δώρο στην πόλη της Αθήνας τις χρυσές Περσικές ασπίδες που κρεμάστηκαν στην Ακρόπολη (ακόμα φαίνονται οι τρύπες στο μάρμαρο), το έκανε φροντίζοντας να ταιριάζουν αισθητικά και με το κτήριο ... την αυτή αισθητική πρέπει να τηρούμε όσον αφορά στο πρόσωπό του και εμείς σήμερα !

    (*) έτσι υπέγραψε στη Ακρόπολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περί υπογραφής.Έτσι υπέγραφαν τότε!
    Περί αισθητικής,το αυτό.
    Περί..."οικολογίας",αφού διάβασα το link,συμφωνώ!
    Που η διαφορά μας δεν κατάλαβα!
    Μόνη διαφορά είναι η μετάδοση των ειδήσεων!
    Στα τωρινά,για παράδειγμα,γιατί οι οικολόγοι δεν υπερεπιτίθενται της λύσης του ενεργειακού προβλήματος ηλεκτρικής ενέργειας υπέρ της Ηλιακής και Αιολικής παραγωγής;
    Ενώ ταυτόχρονα διακωλύουν συνεχώς κάθε τέτοια προσπάθεια,δήθεν για αλλοίωση του...περιβάλλοντος;
    Συμφωνώ μαζί σου και δεν υπάρχει λόγος να θεωρείς ότι περί άλλων τυρβάζω!
    Έρρωσο φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε grsail κάνεις μέγα λάθος.Δεν πρόκειτε για άγαλμα άλλα για σκάλισμα πρωσοπογραφίας στον βράχο.Ενα εντυπωσιακό μνημείο που θα φέρει εκατομμύρια επισκέπτες στην περιοχή,και περνάει και μηνύματα.Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που κολλάει το έργο ,τα "μηνύματα"!Όσο για χούντες και καθεστώτα που λες δεν μπορώ να καταλάβω τη σχέση έχουν.Φτάνει πια αυτή η παπαριά με κάθε έργο που προβάλει την ιστορία μας να κολλάτε την ετικέτα χούντα(Ρητή εντολή G.Soros) Ξυπνάτε βρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Βισάλτης

    Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Εξήγησα την άποψή μου εν' εγρηγόρσει και ... ξύπνιος :-)

    [ ... θα φέρει εκατομμύρια επισκέπτες ... (;!;) ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1.200.000 άνθρωποι επισκέπτονται μόνο το καλοκαίρι την Χαλκιδική.Οι μισοί θα κάνουν και μια βόλτα κατα κεί !!Oλα παράξενα σας φαινονται πια!!!Ελεος, ξυπνάτε βρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή