08 Αυγούστου 2009

Το κόλπο των..."χοίρων".Μήνυση από δημοσιογράφο στην Αυστρία!

Η 3η μύνηση της δημοσιογράφου Jane Burgermeister, όπως κατατέθηκε στις αρμόδιες αρχές της Αυστρίας, πριν από λίγες ημέρες...

http://diaelefsis.pblogs.gr/2009/08/enhmerwsh.html

(μετάφραση από τη γερμανική και την αγγλική Βίκυ Χρυσού)

Μέρος 5ο:

Α. Περίληψη των σημείων καταγγελείας και αιτιολόγηση τους

(συνέχεια από προηγούμενες αναρτήσεις )

Μέλη αυτής της εγκληματικής συμμορίας συναντιούνται μυστικά για να συζητήσουν για τα σχέδια τους και εμφανίζονται και στις ετήσιες συναντήσεις της Λέσχης Bilderberg. Αυτή τη φορά (2009) στη Βουλιαγμένη, στην Ελλάδα πήραν μέρος -μεταξύ άλλων- ο Καγκελάριος Werner Feymann και ο διευθυντής (CEO) της Novartis Daniel Vassella. Φαίνεται πως στη συνάντηση αυτή συζητήθηκε η τακτική και η διαδικασία επίτευξης των στόχων τους, αυτών της μαζικής δολοφονίας ανθρώπων στην Αυστρία και άλλες χώρες, όπως και σε ολόκληρο τον κόσμο, που θα επέλθει αυτό το φθινόπωρο με προκάλυμμα την πώληση μιάς ουσίας εμβολίου -που είναι δηλητηριώδης- ως «προληπτικό μέτρο».

(Πέρα από το γεγονός πως η συνάντηση έγινε στη χώρα μας και μας είχε απασχολήσει και εδώ στο "Τοξότης", ας σημειώσουμε- ανατρέχοντας σε παλαιότερες αναρτήσεις, πως και ο δικός μας πρωθυπουργός, μέλη της κυβέρνησης, όπως και μέλη της αντιπολίτευσης κ.α., φέρεται πως ήταν παρόντες στη συνάντηση της Bilderberg!... σημ. μτφ.)

Μοιάζει επίσης πως το συνδικάτο άσκησε ανεπίτρεπτη επιρροή στον ανώτερο όλων των εισαγγελέων, Harald Eisenmenger, ο οποίος παραμέλησε να διενεργήσει έρευνα ενάντια στις ενέργειες της Baxter και προφανώς αποδέχτηκε το τρικ παράκαμψης της Baxter, που διαμορφώθηκε με το τέχνασμα μίας μήνυση κατά του εαυτού της, ώστε να προληφθεί η περίπτωση μια έρευνας, για το πως μπόρεσαν να παρακαμφτούν οι κανονισμοί βιο-ασφάλειας.

Εκτός αυτού φαίνεται πως ο πρόεδρος και το συνταγματικό δικαστήριο ήταν αυτοί που άνοιξαν το δρόμο ατιμωρησίας, για τη διενέργεια των εγκληματικών δράσεων, αυτής της ομάδας συμπεριλαμβανομένης της μεταβίβασης της εθνικής κυριαρχίας της Αυστρίας στην ΠΟΥ και την ΕΕ, στα πλαίσια του αυστριακού σχεδίου πανδημίας Influenza του 2005.

Φαίνεται πως αυτοί οι πράκτορες που εργάζονται για την εγκληματική συμμορία, το πράττουν αυτό με ανταλλάγματα που έχουν τη μορφή δωροδοκίας, χρημάτων και offshore χαρτονομισμάτων. Για την Novartis για παράδειγμα,...συνέχεια

2 σχόλια:

  1. Μα τα ίδια λέει και ο Θουκυδίδης:


    Θουκυδίδου Ιστορίαι (Μετάφραση Ελ. Βενιζέλου) Βιβλίον Α'.3

    Την αδυναμίαν, άλλωστε, των παλαιών καιρών μου φαίνεται ότι αποδεικνύει και το γεγονός προ πάντων ότι πριν από τα Τρωικά τίποτε δεν επεχείρησεν από κοινού η Ελλάς. Νομίζω μάλιστα ότι το όνομα αυτό ούτε είχε δοθή ακόμη εις όλην την χώραν, ούτε καν υπήρχε προ του Έλληνος, υιού του Δευκαλίωνος, αλλά τα διάφορα φύλα, και εις μεγαλυτέραν έκτασιν το Πελασγικόν, έδιδαν το όνομά των εις τα υπ' αυτών κατοικούμενα διαμερίσματα. Αλλ' από την εποχήν που ο Έλλην και οι υιοί του απέβησαν ισχυροί εις την Φθιώτιδα, και την βοήθειάν των επεκαλούντο οι κάτοικοι των άλλων πόλεων, τα διάφορα φύλα, συνεπεία της επικοινωνίας αυτής, ωνομάζοντο ήδη επί μάλλον και μάλλον Έλληνες, μολονότι πολύς επέρασε καιρός πριν το όνομα τούτο ημπορέση να επικράτηση γενικώς. Την καλυτέραν απόδειξιν παρέχει ο Όμηρος. Διότι, μολονότι έζησε πολύ ύστερον και από τα Τρωικά, πουθενά δεν ωνόμασε με το όνομα αυτό όλους, ούτε άλλους εκτός εκείνων που ηκολούθησαν τον Αχιλλέα από την Φθιώτιδα, οι οποίοι ήσαν και οι πρώτοι Έλληνες, αλλ' αποκαλεί αυτούς εις τα ποιήματά του γενικώς Δαναούς και Αργείους και Αχαιούς. Ούτε βαρβάρους, άλλωστε, μνημονεύει διά τον λόγον, ως νομίζω, ότι ούτε οι Έλληνες είχαν ακόμη διακριθή διά κοινού αντιθέτου ονόματος. Οπωσδήποτε τα διάφορα ελληνικά φύλα, επί των οποίων το όνομα των Ελλήνων, λόγω κοινότητος της γλώσσης, εξηπλώνετο διαδοχικώς από μίαν περιφέρειαν εις άλλην, έως ότου επεξετάθη ακολούθως επί του συνόλου των, δεν έκαμαν καμμίαν κοινήν επιχείρησιν πριν από τα Τρωικά, ένεκα αδυναμίας και ελλείψεως αμοιβαίας επικοινωνίας. Άλλωστε, και την εκστρατείαν ακόμη κατά της Τροίας τότε μόνον επεχείρησαν από κοινού, όταν είχαν ήδη αποκτήσει αξιόλογον εμπειρίαν της θαλάσσης.


    Φιλικά
    Εωσφόρος Ιαπετίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε Εωσφόρε Ιαπετίδη,έρρωσο και σε ευχαριστώ για την επισήμανση!
    Αλλά νομίζω ότι αυτό το σχόλιο ανήκει στην ανάρτηση για το θέμα με τους Θράκες!Αν έχεις τη δυνατότητα ξαναβάλτο εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή