19 Σεπτεμβρίου 2008

Η οικογένεια Μπους,συνεργάτες με τον Χίτλερ και τους Σοβιετικούς!!!!

Διαβάστε αυτό το μικρό απόσπασμα,για να αντιληφθείτε ποιοί,πως και γιατί καταστρέφουν την ανθρωπότητα!!!!!!!!Η οργάνωση "ΚΡΑΝΙΟ και ΟΣΤΑ",παρακλάδι της Μασωνίας,της Αδελφότητας της Μάλτας και πάει λέγοντας.....
Μαύρη Μαγεία,σατανιστικές(Γιαχβικές) τελετές,(πρώτος διδάξας ο Αβραάμ),έχουν δέσει ολόκληρη την ανθρωπότητα σε τέτοια δεσμά που μόνο με την επέμβαση του Δία θα λυθούν!!!!!!!

_________________________________________________________________
".....
O Prescott S.Bush,ο πατέρας του Τζώρτζ,είχε επίσης σχέσεις με την Brown Brothers Harriman,καθώς και με άλλες δυναμικές οικονομικές επιχειρήσεις,όπως την Union Banking Corporetion.Αλλά,ως συνέταιρος στην Brown Brothers Harriman, o Prescott S.Bush και οι αδελφοί του από την εταιρεία των Οστών και τις άλλες μυστικές στοές,έδωσε τη μεγαλύτερη συνεισφορά του στην παγκόσμια ανατρεπτική συνωμοσία που είχε αποκληθεί χαρακτηριστικά: "Βοήθεια προς τους Ναζί και τους Κομμουνιστές.
Υπάρχει ένας μεγάλος όγκος αναμφισβήτητων αποδείξεων ότι,άμεσα ή έμμεσα,η εταιρεία επενδύσεων και τραπεζών,στην οποία ο πατέρας του Τζώρτζ Μπους(του μεγάλου) είχε ανώτερη θέση,έδωσε από νωρίς οικονομική βοήθεια προς τον Αδόλφο Χίτλερ και τους Ναζί,καθώς και στον Ρούντολφ Ες.
Νωρίτερα,τη δεκαετία του 20,είχαν βρει σκόπιμο να χρηματοδοτήσουν την κομμουνιστική επανάσταση και το καθεστώς του Βλαντιμίρ Λένιν στην Σοβιετική Ρωσία,όπως έγραψε και αποκάλυψε σχετικά ο Anthony Sutton στο βιβλίο του "Τα δύο πρόσωπα του Τζωρτζ Μπους".
Το αποτέλεσμα είναι ότι η εταιρεία Harriman και ο Prescott S.Bush είχαν στενές σχέσεις,χρηματοδοτώντας τους Ναζί και τους Σοβιετικούς,και με τα δύο δηλαδή άκρα του πολιτικού φάσματος της προπολεμικής εποχής.
Υποτίθεται πως το διαλεκτικό πρόγραμμα της Μυστικής Αδελφότητας ήταν να στηρίξουν,να εξοπλίσουν και να χτίσουν δύο μεγάλους κολοσσιαίους πύργους,του Ναζισμού και του Κομμουνισμού,και να παρακολουθούν χαιρέκακα,καθώς στη συνέχεια αυτά τα δύο πολιτικά άκρα θα "έσχιζαν,θα κατασπάραζαν και θα σύντριβαν το ένα το άλλο".Το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής ήταν ότι,αφού η Γερμανία και η Ρωσία,ανόητα και δίχως λόγο εξασθένισαν και ταλαιπώρησαν τα έθνη τους στις μάταιες εκστρατείες τους για παγκόσμια ηγεμονία και κυριαρχία,μία τρίτη παγκόσμια δύναμη,μεγαλύτερη από όσο μπορούσαμε να φανταστούμε,η Νέα Παγκόσμια Τάξη,θα αναδύονταν από το πουθενά και θα κατευθύνονταν από την Αδελφότητα προς την παγκόσμια κυριαρχία.
........"Μικρό απόσπασμα από το βιβλίο :
"ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΟΣΤΑ" του Νίκου Χειλαδάκη,από τις εκδόσεις ΚΑΔΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου