11 Ιουλίου 2008

Η προβολή(προσβολή) του Νομού Ηλείας!!!!.

Ποιος άλλος Νομός έχει ΟΛΥΜΠΙΑ,ΗΛΙΔΑ,ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΑ;Ποιος άλλος Νομός έχει τις καλλίτερες αμμουδιές;Ποιος άλλος Νομός έχει βγάλει τόσους Πρωθυπουργούς και Υπουργούς;

Ποιος άλλος Νομός βρίσκεται στον πάτο οικονομικά εκτός από το Νομό Ηλείας;ΚΑΝΕΙΣ!!!!!.

_______________________________________________________________________

Από το http://troktiko.blogspot.com/2008/07/blog-post_7212.html


Ξεσηκώθηκε η νομαρχία Ηλείας για το προσβλητικό διαφημιστικό

Με ανακοίνωση της η νομαρχία Ηλείας ζητάει να διακοπεί η προβολή από τα ΜΜΕ του video με την διαφήμιση του καμένου νομού και την πρόσκληση να πάει εκεί ο κόσμος για διακοπές.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Τις τελευταίες μέρες με έκπληξη μας εξελίσσεται διαφημιστική καμπάνια με την να μετάδοση από κεντρικούς τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς διαφημιστικού SPOT και καταχώρησης σε εφημερίδες για την προβολή (υποτίθεται) του Νομού Ηλείας, χωρίς να έχουμε την παραμικρή ενημέρωση για το θέμα.
Επειδή το συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια δεν προβάλει αλλά προσβάλλει την Ηλεία , είναι επιεικώς απαράδεκτη και επειδή γίναμε δέκτες πολλών και έντονων αρνητικών σχολίων κυρίως από επαγγελματίες του κλάδου,ενημερώνουμε ότι με αυτή την διαφημιστική καμπάνια δεν έχει καμιά σχέση η Νομαρχία Ηλείας αλλά την υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Όλοι βέβαια αναγνωρίζουμε την αναγκαιότητα για αυξημένη τουριστική προβολή του Νομού Ηλείας μετά τα καταστρεπτικά και για τον τουρισμό αποτελέσματα της περυσινής πυρκαγιάς, αλλά και των φετινών σεισμών.
Γιαυτό άλλωστε εγκρίθηκε και ειδικό πρόγραμμα για τον σκοπό αυτό.
Όμως το να αγνοείται ο καθ’ ύλη αρμόδιος φορέας για τα ζητήματα τουριστικής προβολής του Νομού – η Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Ηλείας εν προκειμένω - , θεωρούμε ότι...
δεν συμβάλλει καθόλου στην επίτευξη της συνεργασίας αλλά και της συνένωσης των δυνάμεων , που αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις, ώστε η ποιότητα του τελικού προϊόντος, αλλά και οι επιμέρους δράσεις του προγράμματος να ανταποκρίνονται στις ουσιαστικές ανάγκες του Νομού. Πολύ δε περισσότερο όταν ο Νομός μας υλοποιεί προγράμματα τουριστικής προβολής και επομένως διαθέτει πλούσια εμπειρία στον τομέα αυτό
Προς τούτο η Ν.Α Ηλείας ζητά:
Να διακοπεί προσωρινά η μετάδοση του.
Να έχουμε άμεσα ένα αντίγραφο προκειμένου η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής του Νομού να σχηματίσει σαφή και ολοκληρωμένη άποψη για την ποιότητα του και την χρησιμότητα μετάδοσης του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου