28 Ιανουαρίου 2009

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΤΕΣ.

ΓΙΝΕΤΑΙ;
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ,ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΡΙΦΤΕΙ Ο...ΤΡΑΧΑΝΑΣ!!!!!!!
--------------------------------------------------------------------------------
ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ????? ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ !!! Αν προσέξει κάποιος θα διακρίνει στις κραυγές για «συμφιλίωση» άλλη μία απάτη των χριστιανών εθνικιστών. Μας καλούν να μην λησμονούμε τα εγκλήματα των Περσών, Τούρκων, Εβραίων, κομμουνιστών και καθολικών που διεπράχθησαν εναντίον μας. Μόνο τα εγκλήματα των βυζαντινών μας καλούν να ξεχάσουμε. Γιατί ειδικά των βυζαντινών, κύριοι βυζαντινοί γραικύλοι; Γιατί όχι και των καθολικών, γιατί όχι και των εβραίων; Γιατί όχι και των τούρκων; Γιατί όχι και των ναζί; Εσείς είστε ειδική ράτσα ανθρώπων που έχετε ειδική, εφ' όρου ζωής αμνηστία για όσα και ότι είδους εγκλήματα διαπράττετε κατά του Ελληνισμού; Ποιος σας έδωσε αυτή την ειδικού τύπου αμνηστία; Ο ραβίνος σας, ο Τζεσουά; Εμείς όμως δεν τον αναγνωρίζουμε ούτε ως θεό αλλά ούτε και ως δικαστή που συγχωρεί αποκλειστικώς τα δικά σας εγκλήματα. Εσείς δεν συγχωρήσατε ποτέ το δικό μας «έγκλημα», το ότι είμαστε Έλληνες στο θρήσκευμα. Μας θανατώνατε στην πυρά και μέχρι σήμερα ακόμα μάς καταδιώκετε. Εμείς γιατί να σας συγχωρήσουμε;

Μας προτρέπει ο γνωστός χριστιανός «αρχαιολάτρης» Α. Γεωργιάδης. Μας καλεί βέβαια να θυμόμαστε την μάχη του Μαραθώνος αλλά όχι τις σφαγές των βυζαντινών γιατί έτσι «θα γίνουμε μισαλλόδοξοι». Ενώ η ιουδαϊκή αίρεση των Ναζωραίων που ασπάζεται ο κ. Γεωργιάδης η οποία μας έθεσε εκτός νόμου δεν είναι μισαλλόδοξη!! Η «θρησκεία» του κ. Γεωργιάδη δεν είναι μισαλλόδοξη, απλώς μισεί τους μη χριστιανούς ορθοδόξους Έλληνες.

Και τέλος πάντων ας πούμε ότι εμείς ξεχνάμε τις σφαγές των χριστιανών, εσείς κύριοι χριστιανοί εθνικιστές γιατί φροντίζετε να μας θυμίζετε την μνήμη των «αγίων» δολοφόνων σας; Γιατί δεν εορτάζετε την μνήμη της εθνομάρτυρος φιλοσόφου Υπατίας και εορτάζετε την μνήμη του «αγίου» επισκόπου Κυρίλλου, υπευθύνου για την δολοφονία της; Γιατί εορτάζετε την μνήμη των φονιάδων Θεοδοσίου Α' και Ιουστινιανού, και όχι των θυμάτων τους; Γιατί καλείτε εμάς να διαγράψουμε από την μνήμη μας τους εθνομάρτυρές μας και δεν διαγράφετε εσείς από το εορτολόγιο σας τους «αγίους» υπάνθρωπους που μας έσφαξαν; Δεν πρόκειται να ξεχάσουμε ποτέ τα εγκλήματα του χριστιανισμού κατά των Ελλήνων, γιατί αν τα ξεχάσουμε θα ξαναπάθουμε τα ίδια.

Αρκετοί βέβαια από τους χριστιανούς βυζαντινολάτρεις παριστάνουν και τους δημοκράτες(!!!). Τι σχέση έχει η δημοκρατία με μία ελέω θεού μοναρχία; Με ένα θεοκρατικό καθεστώς όπως ήταν το βυζάντιο; Αυτό μόνον ένας βυζαντινός φασίστας μπορεί να μας το εξηγήσει, εμείς αδυνατούμε. Βλέπουμε ξεκάθαρα ότι έχουμε μία συντονισμένη επίθεση του χριστιανοφασισμού στην Ελλάδα καμουφλαρισμένη με το ένδυμα του πατριωτισμού και με κράχτες τους χριστιανούς εθνικιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου