30 Αυγούστου 2008

ΟΑΣΕ: Η Γεωργία ξεκίνησε τον πόλεμο!

Πλήρης επιβεβαίωση της αλήθειας,από τον ΟΑΣΕ,σχετικά με το ποιός ευθύνεται για τις εχθροπραξίες μεταξύ Γεωργίας-Ρωσίας.
Το πόρισμα του ΟΑΣΕ ξακαθαρίζει ότι η Γεωργιανή πλευρά είχε από πολύ πιο πριν έτοιμα σχέδια εισβολής στη Ν.Οσετία,και είναι αυτή που προκάλεσε το θάνατο αμάχων εσκεμμένα και προσχεδιασμένα και για αυτό το λόγο προτείνει να συρθούν στο Διεθνές Δικαστήριο,ο Ισαακασβίλι και οι υπόλοιποι υπεύθυνοι για να δικαστούν για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας!!!
Εμείς είχαμε αναρτήσει την είδηση,μια εβδομάδα πριν τις 8-8-2008.
___________________________________________

Ο Ισαακ-ασβίλι,οι πάτρωνές του και η Ρώσικη....Αρκούδα!

Η Ρώσικη αρκούδα και ο Αρκούδος(Μεντβέντεφ) με την Αλεπού(Πούτιν),έκαναν τον ΙΣΑΑΚασβίλι να βάλει την ουρά στα σκέλια,σαν σκυλί! Το γράφαμε από πριν,ότι θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου!Οι Γεωργιανοί χτυπούσαν σποραδικά μέχρι την Πέμπτη,6-9-2008 κι αφού ανακοίνωσαν ότι σταματούν,ξαφνικά την ημέρα ΕΝΑΡΞΗΣ των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ,ενώ όλος ο ΚΟΣΜΟΣ έχει ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ,έκαναν ξαφνική επίθεση εναντίον της Οσετίας και προσπάθεισαν να καταλάβουν την πρωτεύουσα Τσχινβάλι,μετά από καταιγιστικό βομβαρδισμό,ρίχνοντας μάλιστα βόμβες διασποράς εναντίον αμάχων. Και μόνο ότι ξεκίνησαν πόλεμο σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ,θα έπρεπε αυτόματα η....Δ.Ο.Ε.(που είναι,υπάρχει;,μάλλον είναι....ΤΕΩΣ!!) να πετάξει έξω από τους Αγώνες τη Γεωργία για βάναυση προσβολή της Ολυμπιακής Ιδέας(αντί γιαυτό ανακοίνωσε ότι έθεσε εκτός Αγώνων το...Μπαχρέιν γιατί δε δήλωσε έγκαιρα τους αθλητές του!!!!!!!!!).Μάλλον δε θα έδωσαν στους...ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ,τρομάρα τους,το ανάλογο φιλοδώρημα!!!!!!.Τέλος πάντων.
Ας επιστρέψουμε τώρα στα της απρόκλητης επίθεσης του Ισαακ-ασβίλι(Γεωργία),εναντίον της Οσετίας.Νομίζοντας ότι θα έκαναν κατάληψη του Τσχινβάλι μέσα σε τρεις ώρες,έκαναν ΕΙΣΒΟΛΗ,σκοτώνοντας και σφάζοντας όποιον έβρισκαν μπροστά τους(καταγγελίες από τον άμαχο πληθυσμό ακόμα και για χαριστικές βολές σε πληγωμένους!!!!).Υπολόγισαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο!Δεν περίμεναν με τίποτα ούτε οι Γεωργιανοί,αλλά ούτε και τα νέα αφεντικά τους την άμεση αντίδραση της Ρώσικης Αρκούδας!Πίστευαν ότι βρίσκεται σε χειμερία νάρκη!!!Την πάτησαν δεόντως και βλέποντας ότι θα χάσουν αυγά και πασχάλια,άρχισαν να τσιρίζουν για δήθεν εισβολή των Ρώσων και κατάληψη όλης της Γεωργίας,για γενοκτονίες,καταστροφές και ό,τι άλλη φαεινή ιδέα κατέβαινε στο κεφάλι του....Ισαακ-ασβίλι!!!!Δηλαδή ο λύκος φώναζε..."λύκος στα πρόβατα"!!!
Τα γεγονότα που ακολούθησαν πάνω-κάτω τα ξέρετε,για περισσότερες πληροφορίες στα Δυτικά Μ.Μ.Ε.,αλλά ρίξτε και μια ματιά προς Ανατολάς για αντικειμενική πληροφόρηση!!!
Υπάρχουν και δορυφορικά Ρώσικα κανάλια.....όχι μόνο το...CNN....
ΡΩΣΣΙΑ,ειδήσεις στα Ελληνικά
________________________________________

Κυριακή, 3 Αύγουστος 2008

Επίθεση της Γεωργίας στην Οσετία.

Με χτυπήματα εναντίον αμάχων ανοίγει μάλλον τους ασκούς του Αιόλου η Γεωργία!
Η Οσετία κάνει λόγο για απάντηση στα χτυπήματα.Υπάρχει ο κίνδυνος γενικής σύρραξης στη περιοχή,φυσικά με δάκτυλο της γνωστής υπερδύναμης που θέλει σώνει και καλά να μπάσει τη Γεωργία στο ΝΑΤΟ.

____________________________________________________

Η ψηφοφορία,μάλιστα,που έχουμε αναρτήσει και στην οποία όσοι έχουν ψηφίσει μέχρι αυτή τη στιγμή,άσχετα αν είναι λίγοι,εκφράζουν με την ψήφο τους το κοινό αίσθημα περί δικαιοσύνης,δηλώνει με συντριπτική πλειοψηφία 96 % τη θέληση του κόσμου για καταδίκη των υπαιτίων οι οποίοι έχουν και όνομα και καταγωγή!!!!!!
Τι άλλο πρέπει να γίνει για να οδηγηθούν κάποια στιγμή στα...διεθνή δικαστήρια οι πραγματικοί υπεύθυνοι όλων των συμφορών που καταστρέφουν την ΕΙΡΗΝΗ όπου Γης;;;;
Πόσο πιο επίσημα πρέπει να προταθεί το σύρσιμο σε δίκη των Ισαακασβίλι,Γιακομπασβίλι,και όλων των υπολοίπων, μη εξαιρουμένων των αφεντικών τους;;;;
Εκτός και αν ο ΟΑΣΕ δεν είναι ένας επίσημος Οργανισμός της Δύσης,αλλά είναι... όργανο των Ρώσων!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου