23 Αυγούστου 2009

Γιατί δεν ζητήσατε βοήθεια από τους Ρώσους;Μετά και τη συμφωνία σας;Για το α/φ Irkut 12 τόνων;Εμ,αφού έχετε χεσμένη τη φωλιά σας!

Προσκολλημένοι στο..."ανήκομεν ειςτην Δύσιν",κι αφού κάνετε πουτινιές στον Πούτιν,με τι κώλο να ζητήσετε βοήθεια!Μια βοήθεια που θα μπορούσατε να είχατε θέσει ως όρο στη συμφωνία!...Αμερικανάκια!Με χεσμένη...φωλιά,που να βρεις...αυγά!
Α/φ που μεταφέρει 12 τόνους νερού και 1,2 τόνων επιβραδυντικού υγρού!
Προσθαλάσσωση ακόμα και με 1,2 μέτρα κύματος!
Και δεν θέλει το "άτιμο" κανένα αεροδρόμιο!Την αράζει παντού!Άσε που μάλλον μπορεί να επιχειρεί ΚΑΙ τη νύκτα!Θα δείτε τη φωτογραφία,όταν μπείτε στο Ιρκούτ
---

Αεροπλάνα σε συνεργασία με τη Ρωσία


| 11/11/2008 - 15:28
Συμφωνία για συμμετοχή της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας στην παραγωγή, συντήρηση και επισκευή του ρωσικού πυροσβεστικού αεροσκάφους ΒΕ-200 και στη σχεδίαση του επιβατικού MC-21 ανακοίνωσαν σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης κ.Χρήστος Φώλιας και ο υπουργός Εμπορίου - Βιομηχανίας της Ρωσίας, κ.Βίκτορ Κριστένκο. Όπως δήλωσε ο κ.Φώλιας η ΕΑΒ πρόκειται να υπογράψει σήμερα μνημόνιο συνεργασίας με το ρωσικό όμιλο «Ιρκούτ» το οποίο προβλέπει:

Πηγή...

2 σχόλια:

  1. Ειδα καποιον ιδιωτη ο οποιος διεθετε ενα τεραστιο οχημα με ερπυστριες που ειχε και κανονι για εκτοξευση νερου.Η τραπεζα ειπαν στο ρεπορταζ εκανε δωρεα 3 απο αυτα,και η πυροσβεστικη,δηλαδη ο Παυλοπουλος τα απερριψε.Δεν ειμαι ειδικος,αλλα απο την πειρα μου στον στρατο αντιλαμβανομαι οτι ειναι αποτελεσματικο,γιατι προφανως πηγαινει σε δυσβατα μερη.Κι ομως το απορριπτουν.Οπως και τα Ρωσσικα.Μηπως υπαρχει σχεδιο τελικα να καψουν τα παντα;Δεν δικαιολογειται αλλοιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το άρμα,μπείτε σε αυτή τη σελίδα,να το δείτε!

    http://www.fire.gr/portal/modules.php?name=News&file=article&sid=69

    Για τα κόλπα με τις προμήθειες του Π.Σ.,και τα σχετικά με το άρμα,μπείτε σε αυτή τη σελίδα:

    http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=23.09.2007,id=38833120

    Κατά τα άλλα,καλό το άρμα.Άλλωστε μπορούν να εκμεταλλευτούν τα παροπλισμένα άρματα και να μείνουν τα λεφτά στην Ελλάδα!Αλλά δεν έχει...μίζες,ρε παιδιά!
    Πάντως το ρώσικο α/φ,εκτός από πυροσβεστικό,επειδή δεν χρειάζεται αεροδρόμιο,μπορεί να πιάνει παντού,ακόμα και τη νύκτα και να χρησιμοποιηθεί στη διάσωση,στη μεταφορά ασθενών,κλπ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή