02 Απριλίου 2014

Χρήστος Μπαλαντίνας ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ !!!

ΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΛΑΜΠΡΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ !!!
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΕΓΝΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΕΙ-Ε.N.D ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!!



ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΩΝ.
Δυνατότητες για:
-Αποφορολόγηση των Ελλήνων
-Δωρεάν αποπληρωμή στεγαστικών δανείων, μέσω των Δήμων
-Άτοκη αποπληρωμή δανείων και αναχρηματοδότηση επιχειρήσεων
-Αποπληρωμή χρεών προς το Δημόσιο (Εφορία, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ..)
-Για αγρότες και κτηνοτρόφους
-Υποχρεωτικά εργασία για όλους κ.α.

ΠΩΣ; Από το Παγκόσμιο Ελληνικό Καταπίστευμα που δημιούργησαν οι προγόνοι μας, μετά τον Β' Π.Π,
ΠΟΤΕ; Το 1944 έγινε μία σύνοδος στο Bretton Woods, μια μικρή πόλη των Η.Π.Α., στο New Hampshire της πολιτείας της Νέας Αγγλίας. Στη συνάντηση πήραν μέρος 44 κράτη μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Τότε δημιουργήθηκε η νομοθεσία για την δημιουργία της Παγκόσμιας Τράπεζας για την ασφάλεια των Κρατών. Δηλαδή να μην χρειαστεί ποτέ πιά να πτωχεύσουμε ούτε να γίνουν πόλεμοι.. Η Ελλάδα συμμετείχε σε αυτήν την συνεδρίαση και συνέβαλε με 5 εκατομμύρια δολάρια γι' αυτόν τον σκοπό. Σαν αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής η Ελλάδα έχει δημιουργήσει το δικό της μερίδιο (καταπίστευμα) το οποίο σήμερα είναι τουλάχιστον 335 τρισεκατομμύρια δολάρια .Το αρχικό ποσόν που εδόθη, επενδύθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε πολύτιμα μέταλλα, πετρέλαια,κλπ και γι' αυτό σήμερα έχει φθάσει σ” αυτό το αστρονομικό ποσό. Το ίδιο έχει συμβεί και με τα καταπιστεύματα των άλλων κρατών.
Για να δοθεί όμως η περιουσία αυτή στα διάφορα έθνη πρέπει να υπάρξουν συγκεκριμένες διαδικασίες. Χρειάζονται τρείς προϋποθέσεις για να περάσει η περιουσία στους απογόνους, στους οποίους ανήκει.
1ον) Να υπάρχει Project δηλαδή να υπάρχει ένα πρόγραμμα, ένας σκοπός για τον οποίο αιτούνται τα χρήματα. Στην προκειμένη περίπτωση το Project ονομάζεται Ελλάδα – Ελληνισμός. 

2ον) Το μέσον, το χρηματοοικονομικό εργαλείο δηλαδή, η εγγυοδοσία. 

3ον) Το τρίτο κομμάτι λέγεται θεσμός. Θεσμοί στην χώρα μας είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Οικονομικών, ο Αρχιεπίσκοπος και μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την τοπική αυτοδιοίκηση με την ονομασία «ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ», οι Δήμαρχοι. Μόνον αυτοί μπορούν να πάρουν χρήματα από το καταπίστευμα.
Όλοι εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες είμαστε δικαιούχοι και καταπιστευματοδέκτες.

Ζητάμε την ενεργή παρουσία όλων των δημοτών προκειμένου να ενημερωθούν και να τα διεκδικήσουμε. Καθώς και την συμμετοχή και την βοήθεια των προέδρων πολιτιστικών και άλλων συλλόγων, των νυν και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και δημάρχων που διεκδικούν τους Δήμους μας.
Παράλληλα θα έχουμε ενημέρωση για όλες τις αποδείξεις κατάθεσης 600 δις από τον Σεπτέμβριο 2012, στον λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας.
'O,τι πιο χρήσιμο θα έχετε κάνει για τους εαυτούς σας και τα παιδιά ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου