27 Φεβρουαρίου 2015

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ… ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ…


ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ… 
[… Κάποιοι κάνουν λόγο για σοβαρά οικονομικά προβλήματα στην οικογένεια.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη μητέρα αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, μιας καιαπό το 2011 της είχε κοπεί η αναπηρική σύνταξη που έπαιρνε, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια η γυναίκα αδυνατούσε να πληρώσει το ενοίκιο… ]
……………………………………………………
Χαλκίδα: «Βουτιά θανάτου» για μάνα και γιο από τον 5ο όροφο

xalkidfg2Τραγικό τέλος βρήκαν μια μητέρα μαζί με το γιο της στην Χαλκίδα. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας περίοικος τηλεφώνησε στην αστυνομία για να δηλώσει ότι στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας όπου διαμένει πήδηξαν μάνα και γιος από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου.Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στις 9 το πρωί της Τετάρτης (25-02-2015) στην οδό Σαμαρτζή 29, στο κέντρο της Χαλκίδας.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες παραμένουν άγνωστα τα αίτια της πράξης τους, καθώς κανείς δεν γνωρίζει ακόμη αν πήδηξαν ταυτόχρονα ή αν πήγε να πηδήξει πρώτα ο ένας από τους δυο και ο άλλος προσπάθησε να τον σταματήσει.
Όπως μεταδίδει το ρεπορτάζ του lamiareport.gr το τραγικό αποτέλεσμα ήταν η 63χρονη μητέρα να σκοτωθεί επί τόπου ενώ ο 27χρονος γιος της άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη από το περιστατικό. 
Κάποιοι κάνουν λόγο για σοβαρά οικονομικά προβλήματα στην οικογένεια.  Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη μητέρα αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, μιας και από το 2011 της είχε κοπεί η αναπηρική σύνταξη που έπαιρ
νε, ενώ τα τελευταία 4 χρόνια η γυναίκα αδυνατούσε να πληρώσει το ενοίκιο.
Αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας μια γειτόνισσα, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο eviazoom.gr: «Έσκυψα κάτω από την πολυκατοικία και είδα το παλικαράκι με τα γυαλιά πεσμένο ανάσκελα και δίπλα την μητέρα του, η οποία ήταν νεκρή».
Το Α.Τ. Χαλκίδας προσπαθεί να συγκεντρώσει πληροφορίες για να διαπιστώσει ποια ήταν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.
Πηγές: Lamiareport.gr – Evianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου