29 Απριλίου 2014

Το πραγματικό παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, όσο πιο απλά γίνεται, απο τον Μανώλη Λαμπράκη. Ενημερωθείτε και ενημερώστε. Δεν τους παίρνει άλλο. Εχουν ξεσκεπαστεί, αρκεί να τα μάθουν όλοι.


Το πραγματικό παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, όσο πιο απλά γίνεται, απο τον Μανώλη Λαμπράκη. Ενημερωθείτε και ενημερώστε. Δεν τους παίρνει άλλο. Εχουν ξεσκεπαστεί, αρκεί να τα μάθουν όλοι.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ
ΕΜ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ''EXEI ΛΗΦΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΦΩΣ, ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΦΩΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ,Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΑΝ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΑΦΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ''..."
...ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ....Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ , Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!..."
Δρ Μανώλης Λαμπράκης
Ομάδα Ροη. Published on Apr 25, 2014
VIDEO: http://ei-end.blogspot.gr/2014/04/emmanouhl-lamprakis.html
VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=18AxG3gBkMg
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ-ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ
ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ-ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ 303 ΤΡΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου